panosz75 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Κοίτα εδώ http://us.creative.com/ Βάζεις το zen σε recovery mode,(πατάς ταυτόχρονα play και το κουμπί που ενεργοποιείται το μηχάνημα), σβήνεις το παλιό firmware και περνάς το καινούριο Στο δικό μου zen(το καινούριο) έχω ελληνικό μενού, για το δικό σου θα μας πείς εσύ. Λογικά θα δείς μεγάλη διαφορά στην ένταση, τουλάχιστον Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Όντως δούλεψε όπως μου είπες. Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο εύκολο. :happy: Πραγματικά πολύ μεγάλη διαφορά με το παλιό firmware, τουλάχιστο στην ένταση. Και ελληνικό μενού υπάρχει, και επιπλέον δε μου έσβησε τα tracks μου. :) Όσο για την ποιότητα, υπάρχει μια κάποια βελτίωση εκ πρώτης ακρόασης, με μεγαλύτερη προσοχή ελπίζω να δω ακόμα μεγαλύτερη διαφορά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 http://pocketpccentral.net/mp3c/images/ipod/5g_diagram_black.jpg Γεία σας, έχω το παραπάνω ipod και θέλω να πάρω κάποια ακουστικά και μια θήκη, έχετε να προτείνετε κάτι καλό??τα ακουστικά που έχει απο μονο του επειδη δεν τα έχω,είναι καλά και αν ναι που μπορω να το βρω?:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Γειά σας πρόσπατα πήρα; ipod με 30GB και θέλω να κάνω Update πως μπορώ?και πως γίνετε να μου δείχνει τα album όπως στον ypologisth στο itunes!!?:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Κοίτα εδώ http://us.creative.com/ Βάζεις το zen σε recovery mode,(πατάς ταυτόχρονα play και το κουμπί που ενεργοποιείται το μηχάνημα), σβήνεις το παλιό firmware και περνάς το καινούριο Στο δικό μου zen(το καινούριο) έχω ελληνικό μενού, για το δικό σου θα μας πείς εσύ. Λογικά θα δείς μεγάλη διαφορά στην ένταση, τουλάχιστον ωπα ddr για κατσε γιατι καπου κολησα Εαν καταλαβα καλα εχεις το zen και καταφερες να περασεις το αμερικανικο firmware? διοτι οταν εγω προσπαθησα να το περασω,παλι μου εβγαλε το ευρωπαικο στο τελος.Δηλαδη χχχχχχχχe Ενω παλιοτερα στο zen microphoto τα καταφερα μια χαρα Εγω εχω το zen 8gb Για πες λοιπον πως το εκανες Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 ωπα ddr για κατσε γιατι καπου κολησα Εαν καταλαβα καλα εχεις το zen και καταφερες να περασεις το αμερικανικο firmware? διοτι οταν εγω προσπαθησα να το περασω,παλι μου εβγαλε το ευρωπαικο στο τελος.Δηλαδη χχχχχχχχe Ενω παλιοτερα στο zen microphoto τα καταφερα μια χαρα Εγω εχω το zen 8gb Για πες λοιπον πως το εκανες Κάνε ότι περιγράφω πιο πάνω. Πρώτα σβήνεις το παλιό, μετά σε προτρέπει να εγκαταστήσεις το καινούριο(που έχεις κατεβάσεις από το us.creative.com) και σε λίγα λεπτά όλα είναι οκ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Κάνε ότι περιγράφω πιο πάνω. Πρώτα σβήνεις το παλιό, μετά σε προτρέπει να εγκαταστήσεις το καινούριο(που έχεις κατεβάσεις από το us.creative.com) και σε λίγα λεπτά όλα είναι οκ. Το υπαρχον το σβηνω μη συνδεδεμενο στο pc ετσι? Και μετα το συνδεω. Δηλαση σε σενα οταν μεσω απο το μενου βλεπεις το firmware που εχει,στο τελος των αριθμων δεν εχει το e? (europe) Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Το υπαρχον το σβηνω μη συνδεδεμενο στο pc ετσι? Και μετα το συνδεω. Δηλαση σε σενα οταν μεσω απο το μενου βλεπεις το firmware που εχει,στο τελος των αριθμων δεν εχει το e? (europe) Ναι ρε αγορίνα.Όπως τα λες ακριβώς. Κάντο και πες μου, 3 λεπτά υπόθεση είναι:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Ναι ρε αγορίνα.Όπως τα λες ακριβώς. Κάντο και πες μου, 3 λεπτά υπόθεση είναι:) Απλά να προσθέσω ότι στο menu του Recovery Mode που θα ανοίξει διαλέγεις την επιλογή "Reload Firmware" για να σβήσει το εγκατεστημένο Ευρωπαϊκό firmware, τουλάχιστον σε μένα που έχω το Zen Vision M 30GB αυτή είναι η σωστή επιλογή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Μα δεν μπορεί να κάνει λάθος ο άνθρωπος. Είναι εξαιρετικά απλό. Αλλά και λάθος να κάνει, το ξαναδοκιμάζει πάλι μετά Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Μα δεν μπορεί να κάνει λάθος ο άνθρωπος. Είναι εξαιρετικά απλό. Αλλά και λάθος να κάνει, το ξαναδοκιμάζει πάλι μετά Συμφωνώ ... Απλά bujinkan πρόσεξε μην κατά λάθος σβήσεις ότι έχεις περάσει μέσα mp3, video κ.τ.λ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Παιδιά ξέρετε το MPIO FY900 που δίνει δώρο με το to connex, είναι καλό? Στην ιστοσελίδα πάντως της ΜΡΙΟ δεν υπάρχει λολ... Να πάρω αυτό ή το ασύρματο ρούτερ? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 επισης το ιδιο γινεται και στο zen stone plus αλλα η αναβαθμιση γινεται κανονικα χωρις να χρειαζεται να μπαινεις σε recovery mode το δοκιμασα σημερα κατεβαζοντας το αμερικανικο firmware το e που ειχε πριν μετα το Upgrade εφυγε Παρεπιπτοντως θελω να πω οτι εχω creative zen touch, creative zen 8gb και creative zen stone plus απο ολα αυτα το πρωτο το zen touch που ειναι και το παλαιοτερο ακουγεται πιο δυνατα απο τα αλλα δυο και γενικα ειναι απο τα πιο δυνατα players που εχω ακουσει, Επισης θελω να πω οτι η ποιοτητα ηχου - ενταση στο καινουριο zen και στο zen stone plus ειναι ιδια και δοκιμασα διαφορα ακουστικα... Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Παιδιά όποιος θέλει mp3 player με κορυφαίο ήχος μέχρι 8GB μικρό με ραδιόφωνο και δεν τον ενδιαφέρει το video μην ψάχνει άλλο... Sony S618 149 ευρώ από το Multirama , το πήρα σήμερα, ο καλύτερος ήχος που έχω ακούσει ποτέ και είχα cowon,iriver,samsung,creative πολύ μικρό και ελαφρύ, πολύ καλό και το ραδιόφωνό του, η οθόνη επίσης καθώς και η ενταση του. Όποια απορία εδώ. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 ... εχω creative zen touch, creative zen 8gb και creative zen stone plus απο ολα αυτα το πρωτο το zen touch που ειναι και το παλαιοτερο ακουγεται πιο δυνατα απο τα αλλα δυο ... Λογικό και απόλυτα αναμενόμενο ... ! Λόγω μεγέθους το Zen Touch έχει δυνατότερο ενισχυτή ... Το ίδιο συμβαίνει άλλωστε και με τα hard disc mp3 players όλων των εταιριών σε σύγκριση με τα αντίστοιχα mp3 flash players τους, τα πρώτα πάντα λόγω μεγέθους ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ έχουν δυνατότερους ενισχυτές ... Πάντως ας ΜΗ μπερδεύουμε την ΕΝΤΑΣΗ του ήχου με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Ας μη ξεχνάμε ότι καμία σχέση ΔΕΝ ΕΧΕΙ η ένταση με την πιστότητα, ποιότητα, αρμονικότητα και αναλυτικότητα του ήχου που παράγει ένα mp3 player και κάθε άλλη μουσική συσκευή ! Υπήρχαν και υπάρχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες άνθρωποι που μπορούν ή μπορούσαν να φωνάξουν δυνατότερα απο το Pavarotti, τη Κάλλας, το Jose Carreras ... :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Ναι ρε αγορίνα.Όπως τα λες ακριβώς. Κάντο και πες μου, 3 λεπτά υπόθεση είναι:) Μαααστα ολα καλα ολα ωραια,περασα το αμερικανικο,αλλα διαφορα στην ενταση δεν ειδα:( Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
managerman Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Παιδιά ξέρετε το MPIO FY900 που δίνει δώρο με το to connex, είναι καλό? Στην ιστοσελίδα πάντως της ΜΡΙΟ δεν υπάρχει λολ... Να πάρω αυτό ή το ασύρματο ρούτερ? Το πήρα εγώ σήμερα.κάλο φαίνεται αν και δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με players.Δεν παίρνει καρτα μνήμης,αναγνωρίστηκε αμέσως από τα xp.Αυτό που με νευρίασε είναι οτι πρέπει να έχει πρόβλημα το κουμπί που οδηγεί στο μενού.Έψαξα στην σελίδα τους και δεν το έχει καν σαν μοντέλο.μόνο στην mpio Ουγγαρίας το βρήκα αλλά δεν ξέρω την γλώσσα.Τους έστειλα μαιλ.Αύριο λέω να το πάω πίσω μήπως μου το αλλάξουν στον οτε.Αλήθεια ξέρει κανείς αντιπροσωπεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Παιδιά όποιος θέλει mp3 player με κορυφαίο ήχος μέχρι 8GB μικρό με ραδιόφωνο και δεν τον ενδιαφέρει το video μην ψάχνει άλλο... Sony S618 149 ευρώ από το Multirama , το πήρα σήμερα, ο καλύτερος ήχος που έχω ακούσει ποτέ και είχα cowon,iriver,samsung,creative πολύ μικρό και ελαφρύ, πολύ καλό και το ραδιόφωνό του, η οθόνη επίσης καθώς και η ενταση του. Όποια απορία εδώ. :) τα sony εχουν πολυ καλα ακουστικα απο τη μανα τους αυτο μπορω να το επιβεβαιώσω και γω, τωρα για το video δεν συγκρινεται με creative zen που εχει 2.5 inch οθονη το 1.8 του sony. για τον ηχο δεν τα εχω συγκρινει ποτε εγω ο ιδιος αλλα μπορω να πω οτι το sony με τα μαμα ακουστικα του θα εχει σιγουρα καλυτερο ηχο απο οτι το creative zen με τα μαμα ακουστικα του Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Λογικό και απόλυτα αναμενόμενο ... ! Λόγω μεγέθους το Zen Touch έχει δυνατότερο ενισχυτή ... Το ίδιο συμβαίνει άλλωστε και με τα hard disc mp3 players όλων των εταιριών σε σύγκριση με τα αντίστοιχα mp3 flash players τους, τα πρώτα πάντα λόγω μεγέθους ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ έχουν δυνατότερους ενισχυτές ... Πάντως ας ΜΗ μπερδεύουμε την ΕΝΤΑΣΗ του ήχου με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Ας μη ξεχνάμε ότι καμία σχέση ΔΕΝ ΕΧΕΙ η ένταση με την πιστότητα, ποιότητα, αρμονικότητα και αναλυτικότητα του ήχου που παράγει ένα mp3 player και κάθε άλλη μουσική συσκευή ! Υπήρχαν και υπάρχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες άνθρωποι που μπορούν ή μπορούσαν να φωνάξουν δυνατότερα απο το Pavarotti, τη Κάλλας, το Jose Carreras ... :wink: ναι ξερω τι θες να πεις, αν δεις για την ποιοτητα ηχου αναφερομαι μονο στο creative zen και στο zen stone plus γιατι το zen touch μπορει να εχει μεγαλυτερη ενταση αλλα δεν εχει τοσο καλη ποιοτητα ;) Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Μαααστα ολα καλα ολα ωραια,περασα το αμερικανικο,αλλα διαφορα στην ενταση δεν ειδα:( Δε σε πιστεύω!!!:blink::blink: Δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα, που έτσι και αλλιώς είναι κορυφαία και με το ευρωπαικό firmware, αλλά διαφορά στην ένταση υπάρχει και μάλιστα σημαντική!Όλοι το έχουμε παρατηρήσει! Και μια ερώτηση: Ξέρεις κανείς τι είναι η "έξυπνη ένταση" στις ρυθμίσεις του zen?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Έξυπνη ένταση = Κρατά το επίπεδο της έντασης σταθερό (προσπαθεί για την ακρίβεια) όταν απο track σε track υπάρχει ενγεννής διαφορά έντασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Έξυπνη ένταση = Κρατά το επίπεδο της έντασης σταθερό (προσπαθεί για την ακρίβεια) όταν απο track σε track υπάρχει ενγεννής διαφορά έντασης. Α, μάλιστα.Ευχαριστώ!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Α, μάλιστα.Ευχαριστώ!:) Τίποτα, είναι ουσιαστικά μια μέθοδος normalizing που εκτός απο το α) να προσπαθεί να κρατά το ΣΧΕΤΙΚΟ επίπεδο έντασης απο κομμάτι σε κομμάτι σταθερό β) προσπαθεί να εξαλείψει και τη πιθανή παραμόρφωση που οφείλεται στην αποκοπή (clipping) του συχνοτικού εύρους όταν τα συχνοτικά μέγιστα σε ένα τραγούδι υπερβαίνουν τη τιμή που μπορεί να ψηφιοποιηθεί με τη χρήση των 16 bit (2^16 επίπεδα κβαντισμού). Πράγμα που σημαίνει ότι η ενεργοποίηση της παραπάνω επιλογής "Smart Volume" έχει σα "παράπλευρη απώλεια" την αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας ... Αυτά τα ολίγα :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Τίποτα, είναι ουσιαστικά μια μέθοδος normalizing που εκτός απο το α) να προσπαθεί να κρατά το ΣΧΕΤΙΚΟ επίπεδο έντασης απο κομμάτι σε κομμάτι σταθερό β) προσπαθεί να εξαλείψει και τη πιθανή παραμόρφωση που οφείλεται στην αποκοπή (clipping) του συχνοτικού εύρους όταν τα συχνοτικά μέγιστα σε ένα τραγούδι υπερβαίνουν τη τιμή που μπορεί να ψηφιοποιηθεί με τη χρήση των 16 bit (2^16 επίπεδα κβαντισμού). Πράγμα που σημαίνει ότι η ενεργοποίηση της παραπάνω επιλογής "Smart Volume" έχει σα "παράπλευρη απώλεια" την αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας ... Αυτά τα ολίγα :X Ναι ε? Πάντως να σου πώ, αυτό με την κατανάλωση είναι το μόνο που δεν με ενδιαφέρει.Εδώ κάνω αμάν για να αδειάσει η μπαταρία:p. Και κάτι άλλο:η μπαταρία αυτών των συσκευών πόση ζωή έχει?θα τα καταφέρει ας πούμε για 2 χρόνια χωρίς εμφανή μείωση της απόδοσης? αντικατάσταση μπορεί να γίνει? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Μπορεί καποιος να μου πει πως κάνουμε update τα iPod? συγνώμη που ξανα ρωτάω αλλά αν μπορει κάποιος ας μου πει!! :):) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 ... η μπαταρία αυτών των συσκευών πόση ζωή έχει?θα τα καταφέρει ας πούμε για 2 χρόνια χωρίς εμφανή μείωση της απόδοσης? ... Η "ζωή" της μπαταρίας εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες όπως α) Πόσο συχνά τη φορτίζεις. β) Τί είδους φορτίσεις κάνεις (καλό είναι να μην την αφήνεις να αποφορτίζεται πλήρως). γ) Τι είδους αποφoρτίσεις-χρήση κάνεις (γενικά γρήγορες αποφορτίσεις όπως π.χ όταν βλέπεις video μέχρι να κλείσει επιβαρύνουν την "υγεία" της μπαταρίας). δ) Σε τι θερμοκρασίες τη χρησιμοποιείς και τη φορτίζεις (όσο υψηλότερη η θερμοκρασία τόσο χειρότερα). ε) Πόσο χρονικό διάστημα και σε τι επίπεδο φόρτισης μένει σε "αποθήκευση" (γενικά είναι καλό όταν σκοπεύεις να αφήσεις αχρησιμοποίητο το mp3 σου για κάποιο διάστημα, η μπαταρία να είναι φορτισμένη κατά 40% και πάντα το κρατάς σε ξηρό και δροσερό χώρο). Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις δε μπορώ να σου απαντήσω απλά και σύντομα ... ... αντικατάσταση μπορεί να γίνει? Αντικατάσταση μπορεί να γίνει απλά πρέπει να το ανοίξεις μόνος σου (δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο απλά θέλει προσεκτικές κινήσεις, υπάρχουν και σχετικά video tutorials) και έπειτα να παραγγείλεις τη μπαταρία απο Internet (υπάρχουν πολλοί e-bay sellers αλλά και internet shops που έχουν πάσης φύσεως μπαταρίες για όλα τα mp3 players). Ή το στέλενεις στην αντιπροσωπεία και περιμένεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts