ntinouli Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Για θεμα ανθεκτικότητας δεν ξέρω να σου πω αλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οταν λες ανθεκτικότητα. Κ τα 2 γρήγορα είναι γιατι χρησιμοποιούνε μνήμη flash. Πιο όμορφο εγώ βρίσκω το 3g nano καθώς είναι πιο μικρό, με μεγαλύτερη οθόνη και παίζει κ video. Ακουστική έχουν όλα τα iPod την καλύτερη. Καλύτερο απο τι; Αν θες ένα player με μνήμη για 1,500 τραγούδια και καμια ταινιούλα και τπτ παραπάνω, τότε go get it :D Πέρασα από το Fagotto σήμερα για να αγοράσω κάποια άλλα "μήλα" και ο πωλητής μου είπε ότι ενώ το 2ης γενιάς όταν του έπεσε σχεδόν διαλύθηκε το 3ης γενιάς ήταν οκ. Δε σκοπεύω να μου πέσει αλλά λέμε...από άποψη κατασκευής... Επίσης το είδα στο πλαίσιο το καινούργιο και μου φάνηκε πιο αργό το ροδάκι... Λες να ήταν ιδέα μου και να είναι ίδια και παίρνεις αυτό που σου αρέσει προσωπικά? Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Τα νέα nano που έχουν το αρχικό firmware είναι εμφανώς πιο αργά από τα 2ης γενιάς στη χρήση των menu αλλά με τα τελευταία updates αυτό διορθώθηκε. Ίσως στο Πλαίσιο να έχουν με την προηγούμενη έκδοση. Από ανθεκτικότητα, το 2ης γενιάς εμένα μου είχε βγει σκυλί, ένα χρόνο το είχα συνέχεια μαζί με το Nike+ και έτρεχα και δεν είχε πάθει απολύτως τίποτα, ούτε από τους ιδρώτες ούτε από τα "πεσίματα" :) Τέλος, η ένταση του ήχου των 3ης γενιάς είναι σαφώς καλύτερη από αυτή των 2ης! Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Τα νέα nano που έχουν το αρχικό firmware είναι εμφανώς πιο αργά από τα 2ης γενιάς στη χρήση των menu αλλά με τα τελευταία updates αυτό διορθώθηκε. Ίσως στο Πλαίσιο να έχουν με την προηγούμενη έκδοση. Από ανθεκτικότητα, το 2ης γενιάς εμένα μου είχε βγει σκυλί, ένα χρόνο το είχα συνέχεια μαζί με το Nike+ και έτρεχα και δεν είχε πάθει απολύτως τίποτα, ούτε από τους ιδρώτες ούτε από τα "πεσίματα" :) Τέλος, η ένταση του ήχου των 3ης γενιάς είναι σαφώς καλύτερη από αυτή των 2ης! Einai arketa veltiomeno to ipod nano eidika to "fatty" 3rd edition alla na kserete oti i poiotita tou ixou tou den einai se sinartisi me tin timi tou. Vevaia se sxesi me to parelthon einai poli pio ftino apo to 2nd ed. Alla pleon o antagonismos exei ftasei kai kseperasei se simeia to ipod. Alla einai o vasilias ton aksesouar kathe eidous me viafora. Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Τα νέα nano που έχουν το αρχικό firmware είναι εμφανώς πιο αργά από τα 2ης γενιάς στη χρήση των menu αλλά με τα τελευταία updates αυτό διορθώθηκε. Ίσως στο Πλαίσιο να έχουν με την προηγούμενη έκδοση. Από ανθεκτικότητα, το 2ης γενιάς εμένα μου είχε βγει σκυλί, ένα χρόνο το είχα συνέχεια μαζί με το Nike+ και έτρεχα και δεν είχε πάθει απολύτως τίποτα, ούτε από τους ιδρώτες ούτε από τα "πεσίματα" :) Τέλος, η ένταση του ήχου των 3ης γενιάς είναι σαφώς καλύτερη από αυτή των 2ης! Αναλυτικός! Ευχαριστώ! Einai arketa veltiomeno to ipod nano eidika to "fatty" 3rd edition alla na kserete oti i poiotita tou ixou tou den einai se sinartisi me tin timi tou. Vevaia se sxesi me to parelthon einai poli pio ftino apo to 2nd ed. Alla pleon o antagonismos exei ftasei kai kseperasei se simeia to ipod. Alla einai o vasilias ton aksesouar kathe eidous me viafora. "fatty" τι εννοείς? Ότι είναι ο βασιλιάς είναι...:rolleyes: Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 "Fatty" είναι το "παρατσούκλι" του καινούργιου Nano, γιατί μοιάζει πιο "γεμάτο" από το λεπτό, προηγούμενο Nano. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Kαλησπερα!! ψαχνω απεγνοσμενα να "τραβιξω" mp3 απο το ipod!!! ανεκαθεν πηγαινω σε φιλους κ τους "παιρνω" ΜP3. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ PC ΜΟΥ ΣΑΝ MP3??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godfriend Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 χρειάζομαι την βοηθειά σας παιδιά... ψάχνω για mp3-player, απλό,μάλλον 1Gb (λόγω τιμών και μόνο)...καλό θα ήταν να έχει και οθονούλα απλή για να δείχνει ποιό τραγούδι παίζει,αλλά όχι απαραίτητο εχω ρίξει μια ματιά στο zen stone της creative: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=965448 το οποίο είναι απλό,μικρό,1Gb και κοστίζει 29,90 σήμερα πήγα μια βόλτα ως το mediamarkt και είδα στις ίδιες τιμες κατι μουφο-players.Αυτό που μου πρότεινε ο υπάλληλος εκει είναι της OSIO το SR 8610,1Gb με επεκτάσιμη ως 2Gb,απευθείας φορτηση και οθονη αρκετα μεγαλη για τα μενού (μαλλον). κόστος:38,90 από ποιότητα δεν μου γέμισε το ματι,αφού όταν το γύρισα στα πλάγια είδα ότι οι βιδες του ήταν σε κοινή θέα,πράγμα τελείως αρνητικό..έτσι? και στο καπάκι ρωτάω τον υπάλληλο μια και δεν έβρισκα το zen stone αν το είχαν.Μου απαντάει ότι το αποφεύγουν γιατί είναι made in greece,χαϊδάρι (όπως χαρακτηριστικά είπε) και καίγεται κατευθείαν... Τώρα πώς έβγαλε σκάρτη την creative απορώ και εγω..έχετε ακούσει τίποτα για ολα αυτά?osio και zen stone? έχετε να προτείνετε κάτι στα λεφτά αυτά?δηλ. 30-40 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 χρειάζομαι την βοηθειά σας παιδιά... ψάχνω για mp3-player, απλό,μάλλον 1Gb (λόγω τιμών και μόνο)...καλό θα ήταν να έχει και οθονούλα απλή για να δείχνει ποιό τραγούδι παίζει,αλλά όχι απαραίτητο εχω ρίξει μια ματιά στο zen stone της creative: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=965448 το οποίο είναι απλό,μικρό,1Gb και κοστίζει 29,90 σήμερα πήγα μια βόλτα ως το mediamarkt και είδα στις ίδιες τιμες κατι μουφο-players.Αυτό που μου πρότεινε ο υπάλληλος εκει είναι της OSIO το SR 8610,1Gb με επεκτάσιμη ως 2Gb,απευθείας φορτηση και οθονη αρκετα μεγαλη για τα μενού (μαλλον). κόστος:38,90 από ποιότητα δεν μου γέμισε το ματι,αφού όταν το γύρισα στα πλάγια είδα ότι οι βιδες του ήταν σε κοινή θέα,πράγμα τελείως αρνητικό..έτσι? και στο καπάκι ρωτάω τον υπάλληλο μια και δεν έβρισκα το zen stone αν το είχαν.Μου απαντάει ότι το αποφεύγουν γιατί είναι made in greece,χαϊδάρι (όπως χαρακτηριστικά είπε) και καίγεται κατευθείαν... Τώρα πώς έβγαλε σκάρτη την creative απορώ και εγω..έχετε ακούσει τίποτα για ολα αυτά?osio και zen stone? έχετε να προτείνετε κάτι στα λεφτά αυτά?δηλ. 30-40 ευρώ? καταρχην να σου πω οτι παλιοτερα ειχα ενα mp3 player της osio και ημουν ευχαριστημενος. βεβαια το εχασα γιατι ηταν παναλαφρο.τωρα στα 40 ευρο με λιγο ψαξιμο βρισκεις και 2gb μνημη.στην θεση σου σε αυτη την τιμη θα επαιρνα mp3 player usb και να παιρνει και μπαταρια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daska2 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 CREATIVE ZEN STONE PLUS 2GB!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 παιδια, ειμαι χρηστης ενος zen v 4gb plus! και εκει που,πριν, παιρνουσα τραγουδια μετα απο 3-4 μερες, δεν συγχρονιζοταν με το pc!!το εχει γινει? παιζει ρολο, εαν εγκατεστησα καποιους αλλους drivers για αλλη συσκευη και μπερδευτηκε? EDIT: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ...?ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΔΕΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ... τι φταει...? :O Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 παιδια, ειμαι χρηστης ενος zen v 4gb plus! και εκει που,πριν, παιρνουσα τραγουδια μετα απο 3-4 μερες, δεν συγχρονιζοταν με το pc!!το εχει γινει? παιζει ρολο, εαν εγκατεστησα καποιους αλλους drivers για αλλη συσκευη και μπερδευτηκε? EDIT: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ...?ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΔΕΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ... τι φταει...? :O παιδια, ξερει κανεις...?στην διαχειρηση συσκευων, το mp3, το εχει ως φορητη συσκευη και επιπλεον του εχει και ενα κιτρινο θαυμαστικο!! το mp3 δεν βγαζει οτι ειναι συνδεδεμενο με το pc,καταταλλα φορτιζει.... τι παιζει??:worry::( Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 παιδια, ξερει κανεις...?στην διαχειρηση συσκευων, το mp3, το εχει ως φορητη συσκευη και επιπλεον του εχει και ενα κιτρινο θαυμαστικο!! το mp3 δεν βγαζει οτι ειναι συνδεδεμενο με το pc,καταταλλα φορτιζει.... τι παιζει??:worry::( Αυτη η συσκευη δεν λειτουργει κανονικα.driver εχεις περασει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Αυτη η συσκευη δεν λειτουργει κανονικα.driver εχεις περασει?? ναι, κανονικα.... αφου καποτε δουλευε!!μετα απο 3-4 μερες, μου δημιουργησε αυτο το προβλημα....αλλωστε το ανεφερα πιο πανω!! ξερεις τι μπορει να φταιει?:( Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 ναι, κανονικα.... αφου καποτε δουλευε!!μετα απο 3-4 μερες, μου δημιουργησε αυτο το προβλημα....αλλωστε το ανεφερα πιο πανω!! ξερεις τι μπορει να φταιει?:( Θα εχεις απεγκαταστησει κανενα προγραμμα και ισως απο εκει να ειναι το σφαλμα. τι mp3 player εχεις?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Θα εχεις απεγκαταστησει κανενα προγραμμα και ισως απο εκει να ειναι το σφαλμα. τι mp3 player εχεις?? ανεφερα πιο πανω!! το zen V plus 4 gb.Οταν λες οτι θα εχω απεγκαταστηει καποιο προγραμμα...τι εννοεις? γτ, εχω δοκιμασει να απεγκαταστησω και να ξαναεγκαταστησω τους drivers του!! δεν εγινε τπτ.... τι να ναι? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 ανεφερα πιο πανω!! το zen V plus 4 gb.Οταν λες οτι θα εχω απεγκαταστηει καποιο προγραμμα...τι εννοεις? γτ, εχω δοκιμασει να απεγκαταστησω και να ξαναεγκαταστησω τους drivers του!! δεν εγινε τπτ.... τι να ναι? Πηγαινε στον Πινακα ελεγχου και βρες την συσκευη που εχεις συνδεδεμενη και απεγκατεστησε την.μετα ξαναπερνα τους driver.Λεω οτι μπορει να ειχες περασει κανενα βοηθητικο προγραμμα της creative και να το απεγκαταστησες. τωρα πηγαινε εκει και κανε ενημερωση προγραματων και επελξε για προχωρημενους..βαλε το cd και πατα επομενο.πιστευω να το λυσεις το προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Πηγαινε στον Πινακα ελεγχου και βρες την συσκευη που εχεις συνδεδεμενη και απεγκατεστησε την.μετα ξαναπερνα τους driver.Λεω οτι μπορει να ειχες περασει κανενα βοηθητικο προγραμμα της creative και να το απεγκαταστησες. τωρα πηγαινε εκει και κανε ενημερωση προγραματων και επελξε για προχωρημενους..βαλε το cd και πατα επομενο.πιστευω να το λυσεις το προβλημα. το εχω ηδη κανει....:( ισως επειδη εγκατεστησα καποιους αλλους drivers?και αυτο χαθηκε...? ~~~~ αα και κατι που ξεχασα να πω: εκει στην διαχειρηση συσκευων και στο κιτρινο θαυμαστικο πανω στο zen, παταω ενημερωση>βρισκει την συσκευη>φορτωνει>συνδεεται!!Στο Mp3 δειχνει πως εχει συνδεθει>στο pc το ιδιο>τωρα μπορω να περασω αρχεια(επισης στον συγχρονισμο με το προγραμμα {δυο βελακια ειναι!ενα πορτοκαλι και ενα πρασινο} δεν φαινεται πως εχει συνδεθει μεσω αυτου!)!Μετα απο 11-12 δευτερολεπτα αποσυνδεεται!! για να το ξαναβαλεις να δουλεψει......πρεπει να ξανακανεις αυτην την διαδικασια!! δλδ 1-2 αρχεια προλαβαινεις να περασεις, και αυτα πρεπει να τα εχεις ετοιμα....:O:( ΕDIT:κατι ακομα!!! δεν ειναι ολα τα προγραμματα , στην προσθαφαιρεση προγραμματων, ενα!!ειναι διαφορα...3-4 ειναι... το καθε προγραμμα δικη του δουλεια... στην προσθαφαιρεση προγραμματων, εχει 3-4 προγραμματα του creative!! μηπως να βρω και να περασω αλλους drivers? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 το εχω ηδη κανει....:( ισως επειδη εγκατεστησα καποιους αλλους drivers?και αυτο χαθηκε...? ~~~~ αα και κατι που ξεχασα να πω: εκει στην διαχειρηση συσκευων και στο κιτρινο θαυμαστικο πανω στο zen, παταω ενημερωση>βρισκει την συσκευη>φορτωνει>συνδεεται!!Στο Mp3 δειχνει πως εχει συνδεθει>στο pc το ιδιο>τωρα μπορω να περασω αρχεια(επισης στον συγχρονισμο με το προγραμμα {δυο βελακια ειναι!ενα πορτοκαλι και ενα πρασινο} δεν φαινεται πως εχει συνδεθει μεσω αυτου!)!Μετα απο 11-12 δευτερολεπτα αποσυνδεεται!! για να το ξαναβαλεις να δουλεψει......πρεπει να ξανακανεις αυτην την διαδικασια!! δλδ 1-2 αρχεια προλαβαινεις να περασεις, και αυτα πρεπει να τα εχεις ετοιμα....:O:( ΕDIT:κατι ακομα!!! δεν ειναι ολα τα προγραμματα , στην προσθαφαιρεση προγραμματων, ενα!!ειναι διαφορα...3-4 ειναι... το καθε προγραμμα δικη του δουλεια... στην προσθαφαιρεση προγραμματων, εχει 3-4 προγραμματα του creative!! μηπως να βρω και να περασω αλλους drivers? Μηπως να τα κανεις απεγκατασταση και διαγραφη ολων και μετα να κανεις βημα-βημα παλι την εγκατασταση.τωρα κανονικα θα επρεπε το pc να εβλεπε και το mp3 player σαν αφαιρουμενο δισκο και να περναγες τα τραγουδια`με την απλη διαδικασια (copy/paste) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Μηπως να τα κανεις απεγκατασταση και διαγραφη ολων και μετα να κανεις βημα-βημα παλι την εγκατασταση.τωρα κανονικα θα επρεπε το pc να εβλεπε και το mp3 player σαν αφαιρουμενο δισκο και να περναγες τα τραγουδια`με την απλη διαδικασια (copy/paste) :) αυτο δεν γινοταν εξαρχης...:( το ειχα δοκιμασει χωρις τους drivers... γιαυτο μετα τους εβαλα, για να περναω τραγουδια κλπ!! ως αφαιρουμενο δισκο, δεν μου το εμφανισε ποτε στον δικο μ υπολογιστη, αλλα σε ενος φιλου το εδειξε!! (και οι 2 τα home xp εχουμε) κατι αλλο..?παιζει? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 αυτο δεν γινοταν εξαρχης...:( το ειχα δοκιμασει χωρις τους drivers... γιαυτο μετα τους εβαλα, για να περναω τραγουδια κλπ!! ως αφαιρουμενο δισκο, δεν μου το εμφανισε ποτε στον δικο μ υπολογιστη, αλλα σε ενος φιλου το εδειξε!! (και οι 2 τα home xp εχουμε) κατι αλλο..?παιζει? Εγω προσωπικα δεν ξερω αλλη λυση.ισως καποιος αλλος χρηστης να σε βοηθησει καλυτερα.συνηθως τετοιες καταστασεις σπανια μου συμβαινουν..και αμα συμβει κανω τα παραπανω που σου ειπα και το προβλημα το λυνω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ξέρει κάποιος πως μπορω να κανω update σε ένα mp3 player iriver ifp-890??:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 ego agorasa to samsung k 3 sta 2 gb apo to plesio 79 eyro poli eyxaristimenos o logos pou to pira itan giati eimai fantaros oli emathan plaka moy lene oti fenete poli omorfo kai poli akrivo kai oti theloun na to paroun to idio poli eyxaristimenos apo aytonomia, dinatos eixos pliktra afis oreo menu to sistinoooooooo samsung k3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 poli eyxaristimenos o logos pou to pira itan giati eimai fantaros oli emathan plaka moy lene oti fenete poli omorfo kai poli akrivo kai oti theloun na to paroun to idio :rolleyes: Προσεξε μην στο παρουν κανενα βραδι..οταν θα κοιμασαι :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Για το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661166 ή για το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569374 κάποια γνώμη από κάποιο κάτοχο ή από ότι έχετε ακούσει; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Kαλησπερα!! ψαχνω απεγνοσμενα να "τραβιξω" mp3 απο το ipod!!! ανεκαθεν πηγαινω σε φιλους κ τους "παιρνω" ΜP3. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ PC ΜΟΥ ΣΑΝ MP3??? Υπάρχουν διάφορα προγράμματα δοκίμασε το YamiPod ή το sharepod και τα δύο τρέχουν και από το ipod Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts