Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι έχει ενα iriver και ενα samsung,

το iriver που δοκιμασα ειχε χάλια ποιοτητα

to samsung einai ekeino me to megalo ixeio, prepei na einai kalo

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια τι γνωμη εχετε για το creative zen stone στα 4 giga;

καλο ειναι αλλα οχι και το καλυτερο.για την τιμη του ειναι ικανοποιητικο,και με ενα σετ καλυτερα ακουστικα γινεται ακομη καλυτερο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

to iriver einai poli kalitero

alla i touch screen prosthetei kostos kai ta kanonika koumpia einai xrisima, exei mia aisthisi plastikouras alla den einai ftiniariko kai ta 129E einai kai diki mou epilogi.

kai i SD 4GB einai ftini kai to zen pairnei mexri 16GB kai se esoteriki kai SD mnimi

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

to iriver einai poli kalitero

alla i touch screen prosthetei kostos kai ta kanonika koumpia einai xrisima, exei mia aisthisi plastikouras alla den einai ftiniariko kai ta 129E einai kai diki mou epilogi.

kai i SD 4GB einai ftini kai to zen pairnei mexri 16GB kai se esoteriki kai SD mnimi

Για ποιό iriver μιλάς και από ποιό είναι καλύτερο?:worry:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

ξερει κανεις αν το creative zen stone plus 4giga εχει δικο του φορματ κατι δηλ σαν το σπαστικο itunes των ipod;

Οχι βεβαια.

Για ποιό iriver μιλάς και από ποιό είναι καλύτερο?:worry:

to clix eixei kaliteri poiotia ixoun kai video alla to zen einai mio euxristo apo to iriver kai poli pio ftino

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

to clix eixei kaliteri poiotia ixoun kai video alla to zen einai mio euxristo apo to iriver kai poli pio ftino

Καλύτερη ποιότητα ήχου δεν έχει.

Ούτε είναι όσο δυνατό είναι το (αμερικάνικο) zen.

Έχει ωστόσο καλύτερα ακουστικά στο πακέτο,αν και αυτό δεν ξέρω αν ενδιαφέρει πολλούς.

Γενικά είναι καλύτερα κατασκευασμένο(πλαστικά κλπ) και έχει κάποια ωραία χαρακτηριστικά, αλλά με οθόνη μόνο 2,2 ίντσες(έναντι 2.5 του zen) και έλλειψη κάρτας μνήμης, προτιμώ το zen.

Και δεν είναι θέμα τιμής γιατί το zen πριν ένα μήνα έκανε 150 ευρώ και λίγο καιρό πιο πριν ακόμα περισσότερο.

Πάντως, στα 180 ευρώ σήμερα, θα έπαιρνα μόνο το iaudio(d2)

Γνωριζει καποιος απο εσας αν υπαρχουνε αυτα τα firmware κ για τα mp3 της sony?K αν ναι που μπορω να τα βρω για να σπασω το volume limit.Εκατσα κ διαβασα τις προηγουμενες 74 σελιδες με υπομονη οσο κ αν φαινεται δυσκολο αλλα δε βρηκα τιποτα παροτι κατα διαστηματα εβλεπα αναφορες για το θεμα.Αν σε καποιον δε κανει κοπο να βοηθησει.

ειπες:Εκατσα κ διαβασα τις προηγουμενες 74 σελιδες

Πλακα κανεις!!:blink::blink::blink:φιλε εχεις τρελες αντοχες!! μπορουσες να ειχες ρωτησει πιο νωρις, θα επαιρνες μια απαντηση σιγουρα!!

δεν γνωριζω καλα για σονυ, αλλα καποιος θα σε βοηθησει σιγουρα!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

ευχαριστω ddr2

Παρακαλώ.:)

Προσωπικά, το stone μου αρέσει και για την κατηγορία του είναι μια χαρά πιστεύω.

Παιδια πριν απο λιγες μερες πηρα αυτο εδω το ΖΕΝ ειδα πιο πισω οτι μερικα ΖΕΝ μπορουν να γινουν αναβαθμιση, στο δικο μου μπορω να κανω??

ναι!! σε ολα τα zen Μπορεις να κανεις αναβαθμιση!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Ψάχνω portable mp3 player που να μπορεί μέσω bluetooth να συνδεθεί με κινητά τηλέφωνα για ανταλλαγή mp3 ήχων. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Βρήκα αυτό: TEAC MP3 PLAYER MP-500 1GB TOUCHSCREEN

Flash MP3 player 1GB με OSD Bluetooth

αλλά δεν ξέρω αν το bluetooth που έχει κάνει για αυτή τη χρήση...

μήπως και ψάχνει κάποιος φίλος παρόμοια συσκευή: Βρήκα μόνο ένα samsung T10 που όμως τελικά είχε bluetooth μόνο για ακουστικά...

Του έκανα όμως firmware update με νεότερη έκδοση που μόλις βγήκε και τελικά δουλεύει ακριβώς όπως ήθελα! Bluetooth για ανταλλαγή αρχείων. Και φανταστική οθόνη!

μήπως και ψάχνει κάποιος φίλος παρόμοια συσκευή: Βρήκα μόνο ένα samsung T10 που όμως τελικά είχε bluetooth μόνο για ακουστικά...

Του έκανα όμως firmware update με νεότερη έκδοση που μόλις βγήκε και τελικά δουλεύει ακριβώς όπως ήθελα! Bluetooth για ανταλλαγή αρχείων. Και φανταστική οθόνη!

Ναι, αλλά και μέτρια ποιότητα ήχου, από ότι έχω διαβάσει τουλάχιστον.

Γεια σας και καλή χρονιά σε όλους!

Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα mp3 player και αυτή τη στιγμή είμαι ανάμεσα στο iRiver Clix2 και το Cowon D2. Θα ήθελα πρώτον να ρωτήσω ποιο πιστεύετε ότι είναι πιο καλό (με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα του ήχου) και μετά, αν ξέρετε, θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να τα αγοράσω. Για το iRiver βρήκα καλή τιμή στο e-shop.gr αλλά έχουν μόνο αυτό με τα 2 GB. Για το Cowon D2 δεν έχω βρει ακόμη κατάστημα που να το πωλούν παρά μόνο σε Online καταστήματα του εξωτερικού. Δεν εχω πρόβλημα να κάνω την αγορά από το εξωτερικό αρκεί αυτό να γίνεται.

Τέλος, αν θεωρείται πως θα μπορούσα να παρώ κάποιο καλύτερο mp3 player παρακαλώ πείτε μου ποιο.

Σας ευχαριστώ!

Αλέξανδρος

Γεια σας και καλή χρονιά σε όλους!

Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα mp3 player και αυτή τη στιγμή είμαι ανάμεσα στο iRiver Clix2 και το Cowon D2. Θα ήθελα πρώτον να ρωτήσω ποιο πιστεύετε ότι είναι πιο καλό (με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα του ήχου) και μετά, αν ξέρετε, θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να τα αγοράσω. Για το iRiver βρήκα καλή τιμή στο e-shop.gr αλλά έχουν μόνο αυτό με τα 2 GB. Για το Cowon D2 δεν έχω βρει ακόμη κατάστημα που να το πωλούν παρά μόνο σε Online καταστήματα του εξωτερικού. Δεν εχω πρόβλημα να κάνω την αγορά από το εξωτερικό αρκεί αυτό να γίνεται.

Τέλος, αν θεωρείται πως θα μπορούσα να παρώ κάποιο καλύτερο mp3 player παρακαλώ πείτε μου ποιο.

Σας ευχαριστώ!

Αλέξανδρος

Φίλε όλα τα reviews που έχω διαβάσει σχετικά με προιόντα της cowon μιλάνε για πολύ καλή ποιότητα ήχου και φοβερή ένταση.

Το d2 το ήθελα και εγώ, αν και τελικά προτίμησα να μην το πάρω για τους εξής λόγους:

1.Θεωρώ ότι η οθόνη αφής θα κάνει την χρήση πιο δύσκολη από ότι αν ήταν με κουμπιά.Η οθόνη είναι αρκετά μικρή για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δάκτυλά σου σε όλες τις περιπτώσεις, άρα θα πρέπει να κάνεις χρήση της γραφίδας, άρα θέλεις 2 χέρια(ένα να κρατάει το d2 και το άλλο τη γραφίδα)

2.Δεν βρήκα να υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα

(ίσως κάνω και λάθος), πράγμα που σημαίνει ότι αν πάθει τίποτα....τρέχα γύρευε.

3.Τελικά, μάλλον ακριβό για αυτά που προσφέρει.(τα οποία βέβαια είναι ουκ ολίγα + κτηνώδη αυτονομία).

Δεν ξέρω, τελικά προτίμησα να πεταχτώ μέχρι το Πλαίσιο και να πάρω το zen και δεν το μετάνοιωσα...

Πάντως εδώ

http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2007/10/31/Creative-Zen-4GB/p1

http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2007/09/12/Cowon-D2-DMB-4GB-MP3-Media-Player/p1

στον τομέα sound quality το zen το έχει καλύτερο από το d2 (και από πολλά άλλα βέβαια)

στο ραδιο αθηνε, κοτσοβολος, γερμανος,..... σε αυτα!! και e-shop!μαλλον...:O αυτο που λες, μ φαινεται καλο!! και ως προς ποιοτητα και ως προς δυνατοτητες!!

στο ραδιο αθηνε, κοτσοβολος, γερμανος,..... σε αυτα!! και e-shop!μαλλον...:O αυτο που λες, μ φαινεται καλο!! και ως προς ποιοτητα και ως προς δυνατοτητες!!

Σούπερ είναι ,όχι απλά καλό!!:)

:lol::lol:μολις ειπες πως στην ελλαδα δεν υπαρχει... ειναι σιγουρο?

τωρα θα μου πεις: <<στην Ελλαδα ζουμε>>:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol:μολις ειπες πως στην ελλαδα δεν υπαρχει... ειναι σιγουρο?

τωρα θα μου πεις: <<στην Ελλαδα ζουμε>>:lol::lol::lol::lol:

Αντιπροσωπεία δεν βρήκα.Δλδ επίσημο σέρβις.

Νομίζω πως μόλις το βρήκα στο play247.gr : Cowon D2

To κατάστημα το εκθέτει ως iAudio D2 γι'αυτό ίσως να είναι λίγο δύσκολο να το βρεις. Παρ'ολ'αυτά αν πάτε στο επίσημο site της Cowon (iAudio - όπως λέγεται τέλος πάντων), η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης από αυτές που παραθέτoνται για την οποία δεν υπάρχει διαθέσιμο link σε κάποιο ελληνικό κατάστημα που μπορείς να αγοράσεις το συγκεκριμένο mp3 player. :)

Απ'όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, το D2 έχει πολύ υψηλή ένταση (αυτό βέβαια δεν ξέρω αν σημαίνει και καλή ποιότητα ήχου) - ακριβώς την διπλάσια από το iRiver Clix2. Ένα άλλο το οποίο διαφημίζεται για την ποιότητα ήχου του, τουλάχιστον από την έρευνα που έχω κάνει, είναι το Vibez της TrekStor.

Μάλλον κλίνω προς το D2 τώρα που βρήκα και κατάστημα, θα με ενδιαφέραι όμως να ακούσω κι άλλες απόψεις.

Αα, παρεπιμπτόντως το online κατάστημα του Γερμανού δεν διαθέτει το D2 αν κι έχει μεγάλη ποικιλία άλλων players και η τιμή που έχει για το iRiver είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή του e-shop.gr. To ιδανικό θα ήταν να γίνοταν να το αγοράσει κάποιος από Αμερική μέσω Amazon ή κάποιο αντίστοιχο λόγω ισοτιμίας δολλαρίου - ευρώ, αλλά απ' αυτά που διάβασα περί διεθνούς αποστολής, δε γίνεται για ηλεκτρονικά προϊόντα ή είναι δύσκολο...

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι!

Αλέξανδρος

εε, καπου αλλου δεν παιζει να υπαρχει?... θα ναι καινουριο ισως και δεν το εχουν διαφημισει ακομα... ας περιμενουμε!!:)