dentaltech_13 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 το ιδιο και εμενα μου εστειλαν,δεν υπαρχουν ανταλλακτικα. πηρα στην lg και μου ειπαν δεν ξερουν ποτε θα τους στειλουν ανταλλακτικα.και οτι δυστυχως δεν προβλεπεται η αντικατασταση κινητου,πολιτικη της εταιριας και τα τετοια..τους λεω εστω προσωρινα να μου στειλουν γιατι εμεινα χωρις κινητο ,μου λενε καποιες φορες υπαρχει αυτη η δυνατοτητα αλλα αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει διαθεσιμη συσκευη για να μου δωσουν.και να κανω λιγο υπομονη...καλο 2018! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Και εμενα εκανε κανα δυο bootloop και τωρα ειναι dead. Εχω αλλο μισο χρονο εγγύηση αλλα το κινητο ειναι rooted με custom rom λετε να το φτιαξουν ή να μην προσπαθησω καν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Και εμενα εκανε κανα δυο bootloop και τωρα ειναι dead. Εχω αλλο μισο χρονο εγγύηση αλλα το κινητο ειναι rooted με custom rom λετε να το φτιαξουν ή να μην προσπαθησω καν?Άμα είναι νεκρό και δεν αναγνωρίζει το pc σου το τηλέφωνο, δεν νομίζω να σου κάνουν εκτός εγγύησης. Το έτυχα 2 φορές να το έστελνα Rooted τη συσκευή. Απλά μην τους πεις ότι είναι rooted. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Άμα είναι νεκρό και δεν αναγνωρίζει το pc σου το τηλέφωνο, δεν νομίζω να σου κάνουν εκτός εγγύησης. Το έτυχα 2 φορές να το έστελνα Rooted τη συσκευή. Απλά μην τους πεις ότι είναι rooted. Καλα ναι εννοειτε δεν θα το πω, απλα οταν τελειωσει τελειως η μπαταρια φορτιζει και αν το ανοιξεις φαινεται στo μνμ στον ξεκλείδωτο bootloader. Βεβαια την μια φορα το εκανε αυτο την δευτερη π δοκιμασα ηταν παλι τελειως νεκρο. anyway νομιζω αξιζει η προσπαθεια ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Καλα ναι εννοειτε δεν θα το πω, απλα οταν τελειωσει τελειως η μπαταρια φορτιζει και αν το ανοιξεις φαινεται στo μνμ στον ξεκλείδωτο bootloader. Βεβαια την μια φορα το εκανε αυτο την δευτερη π δοκιμασα ηταν παλι τελειως νεκρο. anyway νομιζω αξιζει η προσπαθεια ευχαριστω για την απαντηση στο δικο μου , παροτι κολαγε στο boot εμπαινε κανονικα στο bootloader , οποτε περασα ενα stock image και τον ξανακλειδωσα μετα για να μην εμφανιζει και το μνμ στην εκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 (edited) Καλημέρα. Είδα που γράφεται για την μπαταρία παρακολούθησα λίγο την δικιά μου την άφησα να πάει μέχρι 3% χρήση οθόνης από την πλήρη φόρτιση μου έλεγε 3.30 ώρες. το είχα όλη την ώρα με δεδομένα κ συνέχεια facebook κ φωτισμό οθόνης λίγο κάτω από την μέση. Android 8 Edited December 4, 2017 by makrixeris92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Μια χαζή ερώτηση μιας και δεν το βρίσκω τώρα, την καρτέλα του google now, αυτή που εμφανίζεται όταν στην αρχική οθόνη κάνεις swipe προς τα δεξιά πως μπορούμε να την απενεργοποιήσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Μια χαζή ερώτηση μιας και δεν το βρίσκω τώρα, την καρτέλα του google now, αυτή που εμφανίζεται όταν στην αρχική οθόνη κάνεις swipe προς τα δεξιά πως μπορούμε να την απενεργοποιήσουμε;Έχεις το Google Now Launcher? ή κάποιο άλλο; ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγήκε και επίσημα η 8.1.0 για τις υποστηριζόμενες συσκευές. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Με stock είμαι,το έφτιαξα τελικά κάνοντας διαγραφή δεδομένων από την εφαρμογή αλλά μου έχασε όλους τους φακέλους από τις home screen. Εντάξει μικρό το κακό, κάθομαι και τις ξαναφτιαχνω από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Με stock είμαι,το έφτιαξα τελικά κάνοντας διαγραφή δεδομένων από την εφαρμογή αλλά μου έχασε όλους τους φακέλους από τις home screen. Εντάξει μικρό το κακό, κάθομαι και τις ξαναφτιαχνω από την αρχή.Απλά θα έμπαινες στο Google App, Ροή, Απενεργοποιηση ροής. Αλλά εφόσον το έλυσες το θέμα, όλα οκ τότε. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Απλά θα έμπαινες στο Google App, Ροή, Απενεργοποιηση ροής. Αλλά εφόσον το έλυσες το θέμα, όλα οκ τότε. Το δοκίμασα φίλε μου αλλά δεν έκανε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 παιδια μια ερωτηση γιατι δεν μπορω να βρω πως το αλλαζ ω, πηρε το παιδι το κινητο και στο επανω μερος που δειχνει την μπαταρια το σημα κτλ όπως και στο κατο μερος εχει βαλει χρωμα κοκκινο !!! πως αλλαζει αυτο καμια ιδεα ? σαν να λαμε το header kai footer οτι εχει αλλαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Μια χαζή ερώτηση μιας και δεν το βρίσκω τώρα, την καρτέλα του google now, αυτή που εμφανίζεται όταν στην αρχική οθόνη κάνεις swipe προς τα δεξιά πως μπορούμε να την απενεργοποιήσουμε; Στην οθόνη του google now, ρυθμίσεις, λογαριασμός και απόρρητο και κάνουμε sign out. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 παιδια μια ερωτηση γιατι δεν μπορω να βρω πως το αλλαζ ω, πηρε το παιδι το κινητο και στο επανω μερος που δειχνει την μπαταρια το σημα κτλ όπως και στο κατο μερος εχει βαλει χρωμα κοκκινο !!! πως αλλαζει αυτο καμια ιδεα ? σαν να λαμε το header kai footer οτι εχει αλλαξειΜήπως ενεργοποίησε την εξοικονόμηση μπαταρίας ; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Μόλις έσκασε η 8.1 Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Μόλις έσκασε η 8.1Φίλε μου το notification led σου δουλεύει; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Διαβαζω οτι εχει προβληματα η 8,1 ειναι αληθεια? Εμενα δε μου εχει ερθει ακομα,το εχω σαν δευτερο κινητο το nexus 5x το bootloop να μη παθαινε και θα μιλουσαμε για vfm συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Διαβαζω οτι εχει προβληματα η 8,1 ειναι αληθεια? Εμενα δε μου εχει ερθει ακομα,το εχω σαν δευτερο κινητο το nexus 5x το bootloop να μη παθαινε και θα μιλουσαμε για vfm συσκευηΤι είδους προβλήματα; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Διαβαζω οτι εχει προβληματα η 8,1 ειναι αληθεια? Εμενα δε μου εχει ερθει ακομα,το εχω σαν δευτερο κινητο το nexus 5x το bootloop να μη παθαινε και θα μιλουσαμε για vfm συσκευηΕγώ που έχω περασμένη την 8.1.0 στο 5Χ, δεν έχω προβλήματα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 https://www.gottabemobile.com/3-reasons-not-to-install-nexus-5x-android-8-1-beta-4-reasons-you-should/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 εχει κανενας απο εσας που εχετε το κινητο στην procordia καμια ενημερωση? εφεραν ανταλλακτικα η θα φερει ο αγιος βασιλης με τη νεα χρονια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 εχει κανενας απο εσας που εχετε το κινητο στην procordia καμια ενημερωση? εφεραν ανταλλακτικα η θα φερει ο αγιος βασιλης με τη νεα χρονια?Εγώ το είχα πάει πριν μια βδομάδα για καμμένη πλακέτα και το πήρα την Παρασκευή με νέα πλακέτα και νέο ιμει Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Εγώ το είχα πάει πριν μια βδομάδα για καμμένη πλακέτα και το πήρα την Παρασκευή με νέα πλακέτα και νέο ιμει Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο παραπεμπτικό της επισκευής γράφει "REFURBISHED"; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Εγώ το είχα πάει πριν μια βδομάδα για καμμένη πλακέτα και το πήρα την Παρασκευή με νέα πλακέτα και νέο ιμει Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως το επαθε εσενα το bootloop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Εγώ το είχα πάει πριν μια βδομάδα για καμμένη πλακέτα και το πήρα την Παρασκευή με νέα πλακέτα και νέο ιμει Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω δεν εχω κανενα νεο μονο το μηνυμα που μου ειχαν στειλει 1/12 οτι δεν εχουν ανταλλακτικα.. θα παρω αυριο τηλεφωνο. για ιδια περιπτωση μιλαμε,bootloop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts