Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξερει κανεις ποσο θα κοστισει σερβις σε μαγαζια επισκευων για bootloop καθως ειμαι εκτος εγγυησης;

Νομίζω περισσότερο θα συμφέρει να πάρεις καινούργιο κινητό. Καθώς αν υπολογίσεις το κόστος + την αναμονή που λογικά θα ξεπεράσει τις 2 βδομάδες + το φόβο μην σου ξανακατσει bootloop σε στιγμή που πραγματικά θα χρειαστείς το κινητό αρκούν για να κοιτάξεις κάτι άλλο

Έχει βαλει κανεις την αναβαθμιση σε Oreo; Τι φαση;

Daily driver:Pixel 2 XL Rom: Stock

Old Devices: Nexus 5X, Nexus 5, Samsung Galaxy SII (I9100), Samsung Galaxy SII (I9100G), Samsung Galaxy S (I9000)

κάπου παραπάνω στο topic έχει γραφτεί πως η πλακέτα κοστίζει(στην procordia) κάπου 220-250 ευρώ. Απαγορευτική τιμή...

Ναι. Σε εμένα μου το είπαν, δεν ξέρω αν σε κάποιον άλλον είπαν. Προφανώς με τόσα λεφτά πας αγοράζεις άλλο τηλέφωνο.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

με τα ιδια λεφτα η xiaomi σε κανει μαγκα

Πολύ αμφιβάλλω. Ουτε την ελευθερια της στοκ ρομ εχεις, ουτε τις αναβαθμίσεις και σιγουρα ουτε τις εξαιρετικές επιδοσεις της κάμερας του 5Χ.

Το θεμα του bootloop ισχύει και σε τελευταίες παρτίδες του 5Χ? Εμφανιζεται τυχαια?

Πολύ αμφιβάλλω. Ουτε την ελευθερια της στοκ ρομ εχεις, ουτε τις αναβαθμίσεις και σιγουρα ουτε τις εξαιρετικές επιδοσεις της κάμερας του 5Χ.

Το θεμα του bootloop ισχύει και σε τελευταίες παρτίδες του 5Χ? Εμφανιζεται τυχαια?

Απότομα εμφανίζεται το boot loop. Όσο για τις συσκευές Xiaomi, ούτε πρώτα περνούν αναβαθμίσεις και ενημερώσεις, η απόδοση της κάμερας στην κατηγορία, το Ν5Χ κάνει παπάδες .

Sent from my iPad using Tapatalk

Έχω την εντύπωση πως κυρίως στα 32 gb μοντέλα εμφανίζονται τα bootloops. Εκτός αν έχω χάσει κάποια περίπτωση μοντέλου 16 gb.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Εμένα χτύπα ξύλο λειτουργεί ακόμα, αλλά επειδή θέλω να είμαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο, έχω κάποιες απορίες:

• Η εγγύηση του μας καλύπτει για 1 ή 2 χρόνια?
  • Αν ξεκλειδώσω bootloader (θέλω να περάσω android O) θα έχω πρόβλημα με την procordia?
  • Στην απόδειξη δεν βλέπω να γράφει IMEI, (είναι αγορασμένο από skroutzομάγαζο). Να πάω από εκεί να το προσθέσουν?

Έχω την εντύπωση πως κυρίως στα 32 gb μοντέλα εμφανίζονται τα bootloops. Εκτός αν έχω χάσει κάποια περίπτωση μοντέλου 16 gb.

Έτυχαν και κάποια με την 16 γκιγκα μνημη

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα χτύπα ξύλο λειτουργεί ακόμα, αλλά επειδή θέλω να είμαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο, έχω κάποιες απορίες:

• Η εγγύηση του μας καλύπτει για 1 ή 2 χρόνια?
  • Αν ξεκλειδώσω bootloader (θέλω να περάσω android O) θα έχω πρόβλημα με την procordia?
  • Στην απόδειξη δεν βλέπω να γράφει IMEI, (είναι αγορασμένο από skroutzομάγαζο). Να πάω από εκεί να το προσθέσουν?

1. Η αλλαγή της πλακέτας είναι σαν να αλλάζεις τηλέφωνο. Όποτε λογικά με την αλλαγή, θα έχεις 2 χρόνια αλλά μόνο για την πλακέτα (εφόσον η LG έβαλε εξτρά 2 περίπου χρόνια σε αυτούς που έπαθαν τη ζημιά)

2. Όχι, αν εκτός πεις ότι το rootαρες και σου πουν 250€ για την πλακέτα. Να αναφέρεις πως δεν έχεις την υπομονή να περιμένεις μέχρι να έρθει η ενημέρωση. Αλλά σε καμία περίπτωση μην πεις ότι έκανες root, αν έκανες. Φυσικά θα στο ρωτήσουν.

3. Ζήτα τους την απόδειξη αγοράς με γραμμένο τον αριθμό ΙΜΕΙ. Φυσικά πρέπει να ξέρεις και τον αριθμό παραγγελίας.

Συγνώμη ρε παιδιά να κάνω μια χαζή ερώτηση... Λογικά αυτό το χαμό θα τον έχει πάθει και κ υπόλοιπος πλανήτης σε τέτοιες περιπτώσεις η επίσημη LG τι λέει απλά αν το πάθετε ελάτε να στο αλλάξουμε.... Το προκαλεί η ζέστη η κάποια αδυναμία του σύστηματος στα συνεχόμενα updates?

Δεν υπάρχει τρόπος προστασίας? Η μείωσης πιθανότητας να δημιουργήθει?

@zurabi_97 Ευχαριστώ.

@manolisv

Αν κοιτάξεις στο reddit θα δεις ότι όντως είναι γενικό φαινόμενο.

Αρχικά οι περισσότεροι πίστευαν ότι είχε κάνει κάποια βλακεία η LG με το soldering. Τώρα τα ρίχνουν στην Qualcomm για τα 808/810 chips.

https://www.xda-developers.com/nexus-5x-bootloop-fix-boot-phone/

Παίδες είμαι root και μέχρι στιγμής κάνω αναβαθμίσεις με flashfire

Αν το επιχειρήσω και για το Android O λέτε να έχω θέμα;

Με το flashfire γίνεται να κάνεις clean install ;

@zurabi_97 Ευχαριστώ.

@manolisv

Αν κοιτάξεις στο reddit θα δεις ότι όντως είναι γενικό φαινόμενο.

Αρχικά οι περισσότεροι πίστευαν ότι είχε κάνει κάποια βλακεία η LG με το soldering. Τώρα τα ρίχνουν στην Qualcomm για τα 808/810 chips.

https://www.xda-developers.com/nexus-5x-bootloop-fix-boot-phone/

την πατήσαμε...το εκανα αλλα εχει κολλήσει στο logo της google για 20 λεπτα...το κανω αλλο ενα restart και αν δεν ξαναπερναω ρομ κτλ...πφφφ

την πατήσαμε...το εκανα αλλα εχει κολλήσει στο logo της google για 20 λεπτα...το κανω αλλο ενα restart και αν δεν ξαναπερναω ρομ κτλ...πφφφ

Το thread στο xda το έβαλα για τις πληροφορίες που δίνει σχετικά με το bootloop.

Όχι για το fix που περιγράφει.

Είχε πρόβλημα με bootloop το δικό σου και το έκανες?

Οχι μωρέ κλασικ ανυπομονησία... . Το διάβασα αφού το πέρασα χαχαχ...

Όλα Οκ πέρασα vendor ROM kernel και όλα στη θέση τους....

Η λύση είναι thermal tweaks από xda

https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/guide-thermal-throttle-tweaking-t3395681

και νορμάλ χρήση που από εμένα γίνεται ουτοσιαλλος

Και όταν κάνουμε update μέσα στο ψυγείο η air-condition στους 20.....

Και όσο αντέξει και πάλι καλά που εγώ πρώτο πίκα το πήρα 230....αν είχα πληρώσει 500...

https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/guide-thermal-throttle-tweaking-t3395681

Και όσο αντέξει και πάλι καλά που εγώ πρώτο πίκα το πήρα 230....αν είχα πληρώσει 500...

δηλ ολα οκ; εγω μολις μιλησα με σερβις και την δευτερα θα ερθουν να μου το παρουν , τωρα πιστευω σε κανα μηνα και βαλε θα ειναι ετοιμο

Δεν είχα θέμα.... Απλά διάβασα μια γραμμή και κομιζα κατεβάζει τους πυρήνες (το οποίο το κάνεις με profile και tweaks στον kernel!) από βλακεια μου και βιασύνη...

Αν το πάθω στο μέλλον θα το δοκιμάσω γιατί όχι...

Ρε σεις με τρομαξατε με τα bootloop και λέω να το δώσω..

Όχι τίποτα άλλο είναι σε συρτάρι εδω και αρκετούς μηνες,δεν το χρησιμοποιώ,το έχω καβατζα σε περίπτωση αλλαγής συσκευης και αν λήξει η εγγύηση δεν θα το παίρνει και κανεις..

δηλ ολα οκ; εγω μολις μιλησα με σερβις και την δευτερα θα ερθουν να μου το παρουν , τωρα πιστευω σε κανα μηνα και βαλε θα ειναι ετοιμο

Πιθανώς για αρχές Σεπτέμβρη να είναι έτοιμο. Εγώ περιμένω από τέλη Ιουλίου.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το thermal throttling tweak δεν είναι η τέλεια λύση στο πρόβλημα της υπερθέρμανσης. Εδώ βάζεις custom kernel με την προϋπόθεση να έχει ορισμένη ως ένα βαθμό την θερμοκρασία. Πχ Jolla Kernel όπου είχα δει καλύτερη αυτονομία από την Franco Kernel και ποιο σπάνια ζεσταίνεται. Αλλά αυτό με το ψυγείο δεν είναι και κακή ιδέα. Καλύτερα κατάψυξη για λίγο το βάζεις....

Το κινητό έπεσε σε bootloop στις 20/7 και δεν ξανα-άνοιξε ποτέ.

(είμαι μέσα στην εγγύηση)

Το έστειλα στην procordia..και ενώ το έχουν 1 μήνα(33 μέρες) τώρα κοντά με σχεδόν καμία ενημέρωση..

Το άθλιο τηλεφωνικό κέντρο που έχουν αφού πρώτα με έκανε να χάσω 2ώρες από την ζωή μου,στο περίμενε για να μου το σηκώσει κάποιος,με ενημέρωσε πριν 2 βδομάδες ότι "έχουν μείνει πίσω,και ότι δεν το έχουν δει ακόμα,αλλά μες την βδομάδα θα είναι έτοιμο",αυτή η συνομιλία έγινε 7/8!

Στις 16/8 έλαβα sms ότι θα αργήσει η επισκευή του λόγω έλλειψης ανταλλακτικού.

Οπότε ακόμα περιμένω..

nexus 5x 16GB,χωρίς root,χωρίς κάποιο πείραγμα,όλο μαμά ήταν.

Αγορασμένο αρχές Ιούνη '16

Edited by xtrmsnpr

- - - -

Το κινητό έπεσε σε bootloop στις 20/7 και δεν ξανα-άνοιξε ποτέ.

(είμαι μέσα στην εγγύηση)

Το έστειλα στην procordia..και ενώ το έχουν 1 μήνα(33 μέρες) τώρα κοντά με σχεδόν καμία ενημέρωση..

Το άθλιο τηλεφωνικό κέντρο που έχουν αφού πρώτα με έκανε να χάσω 2ώρες από την ζωή μου,στο περίμενε για να μου το σηκώσει κάποιος,με ενημέρωσε πριν 2 βδομάδες ότι "έχουν μείνει πίσω,και ότι δεν το έχουν δει ακόμα,αλλά μες την βδομάδα θα είναι έτοιμο",αυτή η συνομιλία έγινε 7/8!

Στις 16/8 έλαβα sms ότι θα αργήσει η επισκευή του λόγω έλλειψης ανταλλακτικού.

Οπότε ακόμα περιμένω..

Τους έστειλα mail προχθές και με απάντησαν το ίδιο. Το ότι δεν έχουν ενημερωθεί για την παραλαβή των ανταλλακτικών και μου είπαν 1 μήνα πριν πως θα είναι έτοιμο το δικό μου στο τέλος του μήνα. Άντε να δούμε τέλος του μήνα αλλιώς θα γίνει του τρελοκομείου.

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)