redmanftw Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 δηλαδη οι μοναδικες ρυθμισεις που εχει η καμερα ειναι το Αf/ae lock και η αυξομειωση του φωτισμου στην φωτογραφικη μηχανη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 δηλαδη οι μοναδικες ρυθμισεις που εχει η καμερα ειναι το Αf/ae lock και η αυξομειωση του φωτισμου στην φωτογραφικη μηχανη? Ναι. Αλλιώς δοκίμασε άλλες εφαρμογές να δεις αν θες και άλλα πράγματα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Έβαλε κανένας dev preview 7.1.2 να μοιραστεί εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Έβαλε κανένας dev preview 7.1.2 να μοιραστεί εντυπώσεις; Γιατί έχει βγεί; Για στείλε λινκ με τη factory image. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Παιδιά αν ισχύει η εγγύηση μπαταρίας 6 μήνες εγώ την έχασα γιατί το κινητό το έχω περίπου 10 μήνες ,είναι ασφαλές να αγοράσω από το eBay μία άλλη και να την δώσω σε μη εξουσιοδοτημένο σέρβις να μου την βάλουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Αν ειναι καλος γιατι οχι; Απλα θα χασεις την εγγυηση σου ετσι και δεν ξερω ποσο φτηνοτερα θα σου ερθει. Δηλαδη για 10 ευρω που θα κερδισεις δεν ξερω αν αξιζει να χασεις εγγυηση 14 μηνων. Απο εκει και περα εσυ ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Παιδιά αν ισχύει η εγγύηση μπαταρίας 6 μήνες εγώ την έχασα γιατί το κινητό το έχω περίπου 10 μήνες ,είναι ασφαλές να αγοράσω από το eBay μία άλλη και να την δώσω σε μη εξουσιοδοτημένο σέρβις να μου την βάλουν; Πήγαινε το στην procordia να δουν τι έχει και να το φτιάξεις. Οι μπαταρίες είναι φθηνές στην αντιπροσωπεία. Μη ρισκάρεις την εγγύηση σου για 10 ευρώ λόγου χάρη . Αν σου καεί η πλακέτα, χτύπα ξύλο, τότε να σε δω τι θα κάνεις. Και γενικά το έχουμε ξαναπεί. Έχουμε εγγύηση και έχει πρόβλημα; Αντιπροσωπεία άμεσα και τέλος το ζήτημα. Απλά πράγματα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Δηλαδή το στέλνω στην αντιπροσωπεία μαζί με την απόδειξη αγοράς που είναι η εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Γιατί έχει βγεί; Για στείλε λινκ με τη factory image. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δεν βρίσκω, μόνο για τα pixel έχει βγει. Περιμενουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Δεν βρίσκω, μόνο για τα pixel έχει βγει. Περιμενουμε. Έχει βγει και για το Nexus εδώ τα image https://developer.android.com/preview/download-712.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Εμένα σε beta channel μου έχει βγάλει OTA για update σε 7.1.2 αλλά θα περιμένω μιας και είναι η κύρια συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Έχει βγει και για το Nexus εδώ τα image https://developer.android.com/preview/download-712.html Ωραίος! Όταν είχα δει εγώ δεν είχε ανέβει ακόμα. Και άμα προσέξεις δεν έχουν βάλει ακόμα το 6p. Άμα κανένας βάλει ας γράψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Μόλις το πέρασα με Flashfire! Για να δούμε... Μπήκε κανονικά χωρίς πρόβλημα! Μιας κ είναι σχετικά μεγάλο update ναόν θα κάνω μία επαναφορά εργοστασιακών σήμερα αύριο! Sent from my Nexus 5X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Δηλαδή το στέλνω στην αντιπροσωπεία μαζί με την απόδειξη αγοράς που είναι η εγγύηση; Πάρε τηλέφωνο στην LG για να κανονίσεις να σου στείλουν αυτοί courier για να πάρουν τη συσκευή σου και την απόδειξη και να την πάνε στη Procordia. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Μόλις το πέρασα με Flashfire! Για να δούμε... Μπήκε κανονικά χωρίς πρόβλημα! Μιας κ είναι σχετικά μεγάλο update ναόν θα κάνω μία επαναφορά εργοστασιακών σήμερα αύριο! Sent from my Nexus 5X https://www.google.com/amp/s/9to5google.com/2017/02/01/android-712-fingerprint-gesture-nexus-5x-6p/amp/ Δουλεύει καλά; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pothead Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Μου ήρθε κι εμένα OTA η 7.1.2 μιας και είμαι στο beta program. Εδώ και 1 μέρα σχεδόν όλα ρολόι. Έχουμε επιτέλους gesture για να κατεβαίνει το notification drawer από fingerprint sensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Μου ήρθε κι εμένα OTA η 7.1.2 μιας και είμαι στο beta program. Εδώ και 1 μέρα σχεδόν όλα ρολόι. Έχουμε επιτέλους gesture για να κατεβαίνει το notification drawer από fingerprint sensor. To gesture για τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος για να κατέβει η μπάρα ειδοποιήσεων είναι τέλεια!!!:yahoo::dance::yahoo::dance: Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 To gesture για τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος για να κατέβει η μπάρα ειδοποιήσεων είναι τέλεια!!!:yahoo::dance::yahoo::dance: Όντως πολύ γαματο. Μια μέρα είμαι με 7..1.2 όλα καλά ίσως κ η μπαταρία καλύτερα ;) Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Όντως πολύ γαματο. Μια μέρα είμαι με 7..1.2 όλα καλά ίσως κ η μπαταρία καλύτερα ;) Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Μην παραλεμε τα πράγματα. Η μπαταρία είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων και αποκλείεται να προσέξουμε το λίγο καλύτερα σε μια μέρα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 https://www.google.com/amp/s/9to5google.com/2017/02/01/android-712-fingerprint-gesture-nexus-5x-6p/amp/ Δουλεύει καλά; :) Παιδιά ευτυχώς που το γράψατε γιατί δεν το είχα πάρει χαμπάρι πως υπάρχει αυτό... Χα χα Βέβαια μετά το update έτρεχα όλη μέρα κ δεν πρόλαβα να ασχοληθώ καθόλου. Δουλεύει πολύ καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Ρε παιδιά κοινή χρήση την οθόνης πώς γίνεται? To cast Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Ρε παιδιά κοινή χρήση την οθόνης πώς γίνεται? To cast Sent from my Nexus 5X using Tapatalk To Miracast έιναι ένας λόγος που μάρανε μερικούς και δεν υποστιρήζεται (κάποιες ιστοσελίδες αναφέρουν πως να ενεργοποιήσεις το Miracast μέσω Root αλλά δίχως αποτέλεσμα) και δεν μπορούν να κάνουν cast τη συσκευή σου μέσω TV. Μόνο μέσω του Chromecast γίνεται cast. Δεν είναι μόνο το 5Χ που δεν υποστιρίζει Miracast, αλλά και το 6Ρ. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΣ ΛΗΨΗ ΤΑ FACTORY IMAGES ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!!!! Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 εκανα ελεγχο για νεες ενημερωσεις μιας και ειδα οτι καποιοι πηρατε την 7.1.2 και οντως ειχε διαθεσιμη ενημερωση.περιπου 45μβ δεν θυμαμαι ακριβως. ε λεω αυτη ειναι η 7.1.2, την κατεβαζω κανει επανεκκινηση εγκατασταση παω να δω και λεει ακομα 7.1.1 οπως πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Με 45mb μέγεθος και περίμενες 7.1.2; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts