Vigor Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Είμαι μια βδομάδα με Oreo. Σήμερα ξαφνικά δεν μπορεί να δουλέψει η εφαρμογή Ειδήσεις & Καιρός που είναι της ίδιας της google. Κάνει συνεχώς force close. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Είμαι μια βδομάδα με Oreo. Σήμερα ξαφνικά δεν μπορεί να δουλέψει η εφαρμογή Ειδήσεις & Καιρός που είναι της ίδιας της google. Κάνει συνεχώς force close. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Πρόβλημα της εφαρμογής είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Μια βδομάδα με ορεο περίπου.Εμένα σήμερα σαν να άρχισε να lagari . Η μονή διαφορά είναι ότι το φορτίζω με after market καλώδιο και φορτιστή Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Πάρε το κατάστημα να σου στείλει αντίγραφο της απόδειξης. Χώρια που και με το ιμει παίζει να καλυπτεσαι Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το αντίγραφο απόδειξης βέβαια είναι καλύτερο γιατί προφανώς το sales date είναι πιο πρόσφατο από το manufacture date (άρα και μεγαλύτερη εγγύηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καλά, σε όλους refurbished πλακέτες βάζουν; Εμένα δεν μου λέει πουθενά σε κανένα χαρτί για refurbished. Το καινούριο imei που έψαξα, λέει πως η πλακέτα φτιάχτηκε πριν 3-4 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καλά, σε όλους refurbished πλακέτες βάζουν; Εμένα δεν μου λέει πουθενά σε κανένα χαρτί για refurbished. Το καινούριο imei που έψαξα, λέει πως η πλακέτα φτιάχτηκε πριν 3-4 μήνες.Και το δικό μου που ήρθε μετά την δεύτερη επίσκεψη του τηλεφώνου στο σέρβις, δεν μου έβαλαν ανακατασκευασμένη μητρική και είδα πως είναι 2 μηνών μητρική. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Το καλό νέο της ημέρας. http://www.droid-life.com/2017/09/25/google-gives-nexus-6p-5x-owners-two-extra-months-security-patches/ Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 παιδια εχω το κινητο με 16gb μολις γυρισε απο αλλαγη πλακετας , αξιζει να παω στο 8.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 παιδια εχω το κινητο με 16gb μολις γυρισε απο αλλαγη πλακετας , αξιζει να παω στο 8.0Γιατί να μην αξίζει να πας στην 8.0; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 απο αποψη χωρου και επειδη διαβαζω πολλοι εδω εχουν lags Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 απο αποψη χωρου και επειδη διαβαζω πολλοι εδω εχουν lagsΣε εμένα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 εχω την 8 εδω και 2 εβδομαδες περιπου,αυτο που παρατηρω ειναι οτι τελειωνει η μπαταρια πιο γρηγορα,συν οτι γενικα το κινητο καπως ειναι πιο αργο με πιο συχνα λαγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 ξερει κανενας καποιον πληρη οδηγο για ξεκλειδωμα bootloader/root κ αλλαγης ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntoineG Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Θα στείλω το κινητό στην LG την Παρασκευή ώστε να περάσει από service μετά το πρόβλημα με το boot loop. Ξέρει κανείς πόσο καιρό θα πάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Θα στείλω το κινητό στην LG την Παρασκευή ώστε να περάσει από service μετά το πρόβλημα με το boot loop. Ξέρει κανείς πόσο καιρό θα πάρει;Μιάμιση εβδομάδα με 1 μήνα λόγω έλλειψης ανταλλακτικου . Αναλόγως. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξερει κανενας καποιον πληρη οδηγο για ξεκλειδωμα bootloader/root κ αλλαγης ρομhttps://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206930 Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Γνωρίζει κανείς πως απενεργοποιείται στο Oreo η "καρτέλα" Google Now με τα feeds; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Γνωρίζει κανείς πως απενεργοποιείται στο Oreo η "καρτέλα" Google Now με τα feeds; Μόνος τρόπος είναι να απενεργοιποιήσεις το Google App. Άμα χρησιμοποιείς το Google Now Launcher, άλλαξε Launcher και σβήσε τις ενημερώσεις του Google app και έπειτα το απενεργοποιείς Edited September 30, 2017 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Τελικα σημερα το βραδυ πριν απο καμια ωρα εκει που δουλευε ξαφνικα............ παπαλα.........bootloop nexus 5x 32gb φεβρουαριος 2016 - με οκτωβρη 2017 τωρα τι κανω ? διαδικασια ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω την 8 εδω και 2 εβδομαδες περιπου,αυτο που παρατηρω ειναι οτι τελειωνει η μπαταρια πιο γρηγορα,συν οτι γενικα το κινητο καπως ειναι πιο αργο με πιο συχνα λαγκ φιλε μου μαλλον το κινητο παει για bootloop και εμενα σκαλωνε που και που μεχρι που σημερα με αφησε . Προσεχε και να εχεισ και κανενα αλλο κινητο μαζι σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Άκρα του τάφου σιωπή Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καλημερα που μπορω να βρω ανταπτορακι για συνδεση του καλωδιου με ηλεκτρονικο υπολογιστη?σε ελληνικο καταστημα απο σκρουτζ? η μεσω ebay? επισης τωρα με την oreo 8,0 που παω για να διαγραψω τα αποθηκευμενα δεδομενα προσωρινης μνημης επειδη βλεπω οτι εχω χρησιμοποιησει το 75% της συνολικης μνημης χωρις να εχω κατι το ιδιαιτερο μεσα εκτος απο φωτογραφιες και 7-8 εφαρμογες βασικες:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Άκρα του τάφου σιωπή Sent from my LG-D802 using TapatalkΝαι όντως Θα περίμενα περισσότερες εντυπώσεις από την oreo Μέχρι στιγμής δείχνει να "κάθεται" χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, είχα κάποια lag στην αρχή αλλά πλέον είναι μια χαρά Καλημερα που μπορω να βρω ανταπτορακι για συνδεση του καλωδιου με ηλεκτρονικο υπολογιστη?σε ελληνικο καταστημα απο σκρουτζ? η μεσω ebay? επισης τωρα με την oreo 8,0 που παω για να διαγραψω τα αποθηκευμενα δεδομενα προσωρινης μνημης επειδη βλεπω οτι εχω χρησιμοποιησει το 75% της συνολικης μνημης χωρις να εχω κατι το ιδιαιτερο μεσα εκτος απο φωτογραφιες και 7-8 εφαρμογες βασικες:wacko::wacko:Πάρε καλύτερα καλώδιο USB - USB type c http://www.skroutz.gr/s/8998851/LG-USB-3-1-Cable-USB-C-male-USB-A-male-1m-EAD63849203.html?from=catspan&keyphrase=Ead63849203 Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmi Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 έχω την 7.1.2 και έλεγα να περάσω την όρεο αλλά απ'ότι βλέπω καλά είναι το κινητό στην υπάρχουσα έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshelas Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Με το oreo παει πολύ καλά. Ζεσταίνεται λιγότερο και δεν laggαρει καθόλου. Άλλαξα 3 πλακέτες το καλοκαίρι με μεγάλη ταλαιπωρία. Το update του android 8 συνέπεσε χρονικά με την τελευταία πλακέτα. Δέν ξέρω εαν παίζει ρόλο και το software αλλα πάει σφαίρα (φτού-φτού). Είχα ήδη αγοράσει το redmi note 4 αλλά δεν μου πάει να το αντικαταστήσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Σε όσους άλλαξαν πλακέτα σας επεκτείναν την εγγύηση για αυτήν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Τελικά πόσο κακή είναι η μπαταρία? Πόσες ώρες SOT σας βγάζει? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts