xtrmsnpr Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 (edited) Τους έστειλα mail προχθές και με απάντησαν το ίδιο. Το ότι δεν έχουν ενημερωθεί για την παραλαβή των ανταλλακτικών και μου είπαν 1 μήνα πριν πως θα είναι έτοιμο το δικό μου στο τέλος του μήνα. Άντε να δούμε τέλος του μήνα αλλιώς θα γίνει του τρελοκομείου. Τέλεια.(επάνω συμπλήρωσα ότι ήταν το 16GB,μιας και διάβασα να αναρωτιούνται αν ήταν 32 με το πρόβλημα) έχασα τις ελπίδες μου για το κινητό αυτό,όσο και αν μου άρεσε.. Βέβαια απεξαρτήθηκα πλήρως χωρίς κινητό τόσες μέρες,είμαι με το nokia 220,που το αφήνω και ξεφορτίζει,το ξεχνάω στα μαξιλάρια μέσα,βγαίνω έξω χωρίς τηλέφωνο. Ήδη παρήγγειλα το huawei p9 και όταν έρθει το nexus θα το πουλήσω. Η φάση είναι ότι και του κολλητού μου χάλασε 1 βδομάδα πριν από το δικό μου,και το παρέλαβε την Παρασκευή που πέρασε. Ένας φίλος περιμένει(του κάηκε η CPU του είπε η procordia) ακόμα μαζί με εμένα. Και της κολλητής μου ζει και βαζιλεύει ακόμα αλλά με αυτά που έμαθε από τα κινητά μας,έχει αρχίσει και φοβάται και σκέφτεται άλλη συσκευή και αυτή. Όλα αγορασμένα από 15/5-3/6 του 2016 από διαφορετικά σκρουτζομάγαζα. Edited August 24, 2017 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Τέλεια.(επάνω συμπλήρωσα ότι ήταν το 16GB,μιας και διάβασα να αναρωτιούνται αν ήταν 32 με το πρόβλημα) έχασα τις ελπίδες μου για το κινητό αυτό,όσο και αν μου άρεσε.. Βέβαια απεξαρτήθηκα πλήρως χωρίς κινητό τόσες μέρες,είμαι με το nokia 220,που το αφήνω και ξεφορτίζει,το ξεχνάω στα μαξιλάρια μέσα,βγαίνω έξω χωρίς τηλέφωνο. Ήδη παρήγγειλα το huawei p9 και όταν έρθει το nexus θα το πουλήσω. Η φάση είναι ότι και του κολλητού μου χάλασε 1 βδομάδα πριν από το δικό μου,και το παρέλαβε την Παρασκευή που πέρασε. Ένας φίλος περιμένει(του κάηκε η CPU του είπε η procordia) ακόμα μαζί με εμένα. Και της κολλητής μου ζει και βαζιλεύει ακόμα αλλά με αυτά που έμαθε από τα κινητά μας,έχει αρχίσει και φοβάται και σκέφτεται άλλη συσκευή και αυτή. Όλα αγορασμένα από 15/5-3/6 του 2016 από διαφορετικά σκρουτζομάγαζα. Τυχερός ο φίλος σου. Το ότι κάηκε ο επεξεργαστής πρώτη φορά ακούω. Λογικό και να φοβάται η φίλη σου. Εγώ το έστειλα για 2η φορά εξαιτίας hardbrick από μια αθώα ενημέρωση ασφαλείας. Τύχη να πεις... Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Τέλεια.(επάνω συμπλήρωσα ότι ήταν το 16GB,μιας και διάβασα να αναρωτιούνται αν ήταν 32 με το πρόβλημα) έχασα τις ελπίδες μου για το κινητό αυτό,όσο και αν μου άρεσε.. Βέβαια απεξαρτήθηκα πλήρως χωρίς κινητό τόσες μέρες,είμαι με το nokia 220,που το αφήνω και ξεφορτίζει,το ξεχνάω στα μαξιλάρια μέσα,βγαίνω έξω χωρίς τηλέφωνο. Ήδη παρήγγειλα το huawei p9 και όταν έρθει το nexus θα το πουλήσω. Η φάση είναι ότι και του κολλητού μου χάλασε 1 βδομάδα πριν από το δικό μου,και το παρέλαβε την Παρασκευή που πέρασε. Ένας φίλος περιμένει(του κάηκε η CPU του είπε η procordia) ακόμα μαζί με εμένα. Και της κολλητής μου ζει και βαζιλεύει ακόμα αλλά με αυτά που έμαθε από τα κινητά μας,έχει αρχίσει και φοβάται και σκέφτεται άλλη συσκευή και αυτή. Όλα αγορασμένα από 15/5-3/6 του 2016 από διαφορετικά σκρουτζομάγαζα. Ρε φιλε σε καταλαβαινω και εγω το ειχα στειλει το πασχα και εκαναν ενα μηνα να μου το επισκευασουν για bootloop αλλα δεν εγινε και τιποτα να ηταν αυτα τα προβληματα τοτε θα ηταν ολα καλα. Και ποιος θα το παρει αμα το πουλησεις και σε τι τιμη? ηδη το πουλανε στα σκρουτζομαγαζα 210 ευρω :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Ρε φιλε σε καταλαβαινω και εγω το ειχα στειλει το πασχα και εκαναν ενα μηνα να μου το επισκευασουν για bootloop αλλα δεν εγινε και τιποτα να ηταν αυτα τα προβληματα τοτε θα ηταν ολα καλα. Και ποιος θα το παρει αμα το πουλησεις και σε τι τιμη? ηδη το πουλανε στα σκρουτζομαγαζα 210 ευρω :cool: 226€ συγκεκριμένα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 226€ συγκεκριμένα. Sent from my iPad using Tapatalk τα 16 ευρω ειναι το προβλημα για εσενα? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 τα 16 ευρω ειναι το προβλημα για εσενα? :lol: Όχι! :lol: Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 για μια αλλαγη μπαταριας εκαναν τουλαχιστον μηνα , καθε μερα να τους επερνα τηλεφωνα και να μου λενε δεν ξερουμε ποτε θα ερθει παραλαβη απο το εργοστασιο, σε καποια φαση μου ειπαν οτι ηρθαν αλλα δεν ειναι για την δικη μου σειρα . Εκτος αυτου οταν εφτασε το κινητο χωρις αποδειξη παρολο που πληρωσα κανονικα καθως η μπαταρια εχει εγγυηση μονο 6 μηνες και ημουν εκτος ελεγε παραλαβη κινητου 6/5 και επισκευη 7/5 και μου το εστειλαν 8/5 , μεγιστη κοροιδεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 για μια αλλαγη μπαταριας εκαναν τουλαχιστον μηνα , καθε μερα να τους επερνα τηλεφωνα και να μου λενε δεν ξερουμε ποτε θα ερθει παραλαβη απο το εργοστασιο, σε καποια φαση μου ειπαν οτι ηρθαν αλλα δεν ειναι για την δικη μου σειρα . Εκτος αυτου οταν εφτασε το κινητο χωρις αποδειξη παρολο που πληρωσα κανονικα καθως η μπαταρια εχει εγγυηση μονο 6 μηνες και ημουν εκτος ελεγε παραλαβη κινητου 6/5 και επισκευη 7/5 και μου το εστειλαν 8/5 , μεγιστη κοροιδεια Σε εμένα δεν έτυχε κάτι τέτοια Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Πριν από λίγο (19:30) στη σελίδα παρακολούθησης της επισκευής, έγραψε Part Received :yahoo::dance: Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Μου απάντησαν στο email ότι τέλος της άλλης βδομάδας περιμένουν το ανταλλακτικό.. Ρε φιλε σε καταλαβαινω και εγω το ειχα στειλει το πασχα και εκαναν ενα μηνα να μου το επισκευασουν για bootloop αλλα δεν εγινε και τιποτα να ηταν αυτα τα προβληματα τοτε θα ηταν ολα καλα. Και ποιος θα το παρει αμα το πουλησεις και σε τι τιμη? ηδη το πουλανε στα σκρουτζομαγαζα 210 ευρω :cool: καλά σίγουρα δεν είναι αυτά τα προβλήματα της ζωής.. Να χουμε να λέμε,όμως το κινητό είναι εργαλείο. Το ποιος θα το πάρει και τί τιμή θα το πουλήσω νομίζω ότι αυτό πρέπει να απασχολεί εμένα πιο πολύ. Έτσι κιαλλιώς επισκευασμένο θα το δώσω,όχι χαλασμένο. ήδη 210? 250 το πήρα πέρσι,δε το λες και τρελή διαφορά. Τέσπα,σας χαιρετώ κάτοικοι του section του nexus 5x,ίσως ξανασυναντηθούμε όσοι πάρετε το p9 πχια:lol: . Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Καλησπέρα! Εδώ και λίγον καιρό όταν κάνω μια εξερχόμενη κλήση εμφανίζεται το σημαδάκι "μην ενοχλείτε" στην status bar του τηλεφώνου.Αν προσπαθήσω την ώρα εκείνη να κατεβάσω τη μπάρα δεν υπακούει και αναβοσβήνει η οθόνη, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την πορεία της κλήσης.Μόλις κλείσω το τηλέφωνο το "μην ενοχλείτε" εξαφανίζεται μόνο του.Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aioan Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Καλησπέρα! Εδώ και λίγον καιρό όταν κάνω μια εξερχόμενη κλήση εμφανίζεται το σημαδάκι "μην ενοχλείτε" στην status bar του τηλεφώνου.Αν προσπαθήσω την ώρα εκείνη να κατεβάσω τη μπάρα δεν υπακούει και αναβοσβήνει η οθόνη, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την πορεία της κλήσης.Μόλις κλείσω το τηλέφωνο το "μην ενοχλείτε" εξαφανίζεται μόνο του.Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Ναι είναι χαρακτηριστικό του android 7. Για να μην δονείται αν την ώρα που μιλάς έρχονται μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ναι είναι χαρακτηριστικό του android 7. Για να μην δονείται αν την ώρα που μιλάς έρχονται μηνύματα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Το αναβόσβημα της οθόνης όμως, όταν προσπαθώ να κατεβάσω τη μπάρα ειδοποιήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshelas Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Μηπως κρυβεις με το δαχτυλο το light detector? Καταλαβαινει δηλαδη οτι εχεις βαλει το κινητο στο αυτι σου κ σβηνει την οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Το αναβόσβημα της οθόνης όμως, όταν προσπαθώ να κατεβάσω τη μπάρα ειδοποιήσεων; Αναβόσβημα της οθόνης. Το ιδιο και σε εμενα. Δεν εχω βρει λυση ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Αναβοσβήνει η οθόνη γτ πιάνει το χέρι σας ο αισθητήρας. Είναι ο αισθητήρας που όταν βάζετε το κινητό στο αυτί κλείνει την οθόνη για να μην πατηθεί τπτ κατά λάθος. Αν το κάνετε προσεκτικά δεν σβήνει η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 καλησπερα παιδια,εχει παρει κανεις την 8.0? με ενδιαφερει να μαθω αν βαλανε night mode για να κιτρινιζει η οθονη Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 εχω 8.0 οχι ξεχωριστη επιλογη για νυχτερινο φωτισμο δεν εχει με ενεργοποιημενη την προσαρμοστικη φωτεινωτητα , το βραδυ κατεβαζει την φωτεινωτητα στο 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 καλησπερα παιδια,εχει παρει κανεις την 8.0? με ενδιαφερει να μαθω αν βαλανε night mode για να κιτρινιζει η οθονη Άμα θες αυτά, πρέπει να πειράξεις το τηλέφωνο σου. Δηλαδή να περάσεις custom recovery, ξεκλείδωμα boot loader κτλ . Άμα δεν θες, μένεις έτσι όπως είσαι και χαμηλώνεις την φωτεινότητα στο 0 τα βραδιά και την μέρα κοντά στο 50%. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ποτε θα παρει την 8,0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 απο custom παλιοτερα που ειχα το nexus 9 μου αρεσε η pure nexus ,ειναι ακομα η καλυτερη? Με ενδιαφερει μονο αν μενουν περισσοτερα gigabyte μνημης ελευθερα σε μενα επειδη εχω το 16αρι καθως και αν βελτιωνεται εστω και λιγο η μπαταρια σε σχεση με το stock Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Αναβοσβήνει η οθόνη γτ πιάνει το χέρι σας ο αισθητήρας. Είναι ο αισθητήρας που όταν βάζετε το κινητό στο αυτί κλείνει την οθόνη για να μην πατηθεί τπτ κατά λάθος. Αν το κάνετε προσεκτικά δεν σβήνει η οθόνη Έχεις δίκιο, το προσπάθησα και έπιασε. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 απο custom παλιοτερα που ειχα το nexus 9 μου αρεσε η pure nexus ,ειναι ακομα η καλυτερη? Με ενδιαφερει μονο αν μενουν περισσοτερα gigabyte μνημης ελευθερα σε μενα επειδη εχω το 16αρι καθως και αν βελτιωνεται εστω και λιγο η μπαταρια σε σχεση με το stock Το PureNexus Project είναι καλή ROM αλλά αν το πάμε στο θέμα του 5Χ, ρουφάει την μπαταρία σαν καφές. Για το 9 δεν ξέρω (διότι δεν το έχω) Εφόσον εσύ έχεις την 16αρα, λογικά το σύστημα θα κρατήσει 5GB. Δηλαδή θα έχεις όπως πάντοτε όταν το αγόρασες. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις πήρα πίσω το 5Χ μου. Ξεκλείδωσα bootloader και του πέρασα το Oreo. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) το κινητο ενταξει; δουλευει κανονικα; εγω χτες το εστειλα Edited September 1, 2017 by tolisjordan3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 το κινητο ενταξει; δουλευει κανονικα; εγω χτες το εστειλα Χθες το πέρασα Oreo και όλα πάνε ρολόι. Το περίεργο είναι το εξής πως όταν τσέκαρα το ΙΜΕΙ σε σελίδα που τσεκάρουν ΙΜΕΙ, στο imeipro.info , Η παραγωγή της μητρικής έγινε στις 7 Αυγούστου του 2017. Πολύ περίεργο... Φρέσκια μητρική πλακέτα!!! :):lol: Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts