Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά αυτό με το bootloader είναι μύθος . Εγώ ξεκλειδωτο το εστειλα και δεν είπαν κουβέντα.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το G4 μου ξεκινησε με Τσεχικη,μετα με Γερμανικη και τωρα εχει Ελληνοκη πλακετα.
Η LG πρέπει σε κατόχους Nexus 5x k G4 να μας δώσει νέα συσκευή. Σε αυτά η Samsung δε παίζετε

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Πάντως και εμένα απ ότι φαίνεται παρέδωσε πνεύμα η πλακέτα, και δυστυχώς κανα δεκαήμερο πριν το πάθει είχα αλλάξει οθόνη και μπαταρία εγώ μόνος μου, άρα δεν το καλύπτει και η εγγύηση. Οπότε και πήρα στον πατέρα μου, που ήταν δικό του το κινητό, άλλη συσκευή.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Τελικα δεν υπαρχει καποιος που να μην το εχει φαει το bootloop του..

Απορω ποιος παει και παιρνει lg κινητο ακομα μετα απο αυτο που εχει γινει με το bootloop,εντωμεταξυ οι τιμες του g4,g5 και 5x ειναι στα υψη:lol:

Απορω ποιος παει και παιρνει lg κινητο ακομα μετα απο αυτο που εχει γινει με το bootloop,εντωμεταξυ οι τιμες του g4,g5 και 5x ειναι στα υψη:lol:

Εγώ πάντως, αλλά και στην παρέα μου, σύνολο υπάρχουν 4 Nexus 5x και κανενός το κινητό δεν έχει πρόβλημα. Όλα stock και smooth. Το καλύτερο κινητό που είχα - έχω ποτέ.

Κοίτα, είχα ένα LG Optimus L3 όπου για 2 χρόνια δεν καταλάβαινε τίποτα. Φυσικά (λογικό που να πέρασαν 5 χρόνια και εφόσον μπήκε στο ράφι) έφαγε Hardbrick.

Γι αυτό ξανά πήρα LG.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

προβλημα! ξαφνικα το κινητο κανει επανακινηση και κολλαει στο google , μετα απο 1 ωρα ανοιγει κανονικα το χρησιμοποιω 10λεπτα απλως μπαινοντας στις ρυθμισεις και ξαφνικα κολλαει και παλι το ιδιο εχει κολλησει στο google σβηνει και ανοιγει στο google και ξανα το ιδιο. Τι λετε να κανω; https://www.xda-developers.com/nexus-5x-bootloop-fix-boot-phone/ να δοκιμασω αυτο;

προβλημα! ξαφνικα το κινητο κανει επανακινηση και κολλαει στο google , μετα απο 1 ωρα ανοιγει κανονικα το χρησιμοποιω 10λεπτα απλως μπαινοντας στις ρυθμισεις και ξαφνικα κολλαει και παλι το ιδιο εχει κολλησει στο google σβηνει και ανοιγει στο google και ξανα το ιδιο. Τι λετε να κανω; https://www.xda-developers.com/nexus-5x-bootloop-fix-boot-phone/ να δοκιμασω αυτο;
Να το πας στο service

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Να το πας στο service

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

δεν ξερω τι γινεται αλλα αυτην την στιγμη εχει 2 ωρες περιπου λειτουργει κανονικα

Παρέλαβα το δικό μου την περασμένη εβδομάδα αφού άλλαξαν πλακέτα. Ειλικρινά βαρέθηκα να πηγαινοέρχομαι στην procordia. Το κινητό μετά την αλλαγή πλακέτας λειτουργεί οριακά. Για να ανοίξει μετά από sleep θέλει 5 δευτερόλεπτα αφού πατήσεις το power button ή το δαχτυλικό. Δεν λειτουργεί proximity, γυροσκόπιο, πυξίδα ΤΙΠΟΤΑ. Όταν ανοίγει η κάμερα παγώνουν τα πάντα για 5-6 δευτερόλεπτα, μετά λειτουργεί κανονικά αλλά αν πας να αλλάξεις σε π.χ.video ή πανόραμα ξανά τα ίδια. Κάποιες φορές η εφαρμογή κλέινει. Τα ίδια και google maps, παγώματα και force close. Το μόνο που έφτιαξαν ήταν το bootloop. Τα υπόλοιπα τα ρήμαξαν. Πραγματικά δεν δούλεψαν λίγο το κινητό;

Το κακό είναι ότι το πήρα βιαστικά από εκεί και μόνο το άνοιξα και μπήκα λίγο στο μενού. Αγόρασα άλλο κινητό αναγκαστικά όσο περίμενα την επισκευή και έτσι δεν ασχολήθηκα μαζί του. Από προχτές που ασχολήθηκα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Wipe cache , factory reset, πέρασμα factory image. Και άλλη εφαρμογή κάμερας που έβαλα τα ίδια κάνει. Αύριο πάλι procordia. Τρίτη φορά από τον Μάιο.

Παρέλαβα το δικό μου την περασμένη εβδομάδα αφού άλλαξαν πλακέτα. Ειλικρινά βαρέθηκα να πηγαινοέρχομαι στην procordia. Το κινητό μετά την αλλαγή πλακέτας λειτουργεί οριακά. Για να ανοίξει μετά από sleep θέλει 5 δευτερόλεπτα αφού πατήσεις το power button ή το δαχτυλικό. Δεν λειτουργεί proximity, γυροσκόπιο, πυξίδα ΤΙΠΟΤΑ. Όταν ανοίγει η κάμερα παγώνουν τα πάντα για 5-6 δευτερόλεπτα, μετά λειτουργεί κανονικά αλλά αν πας να αλλάξεις σε π.χ.video ή πανόραμα ξανά τα ίδια. Κάποιες φορές η εφαρμογή κλέινει. Τα ίδια και google maps, παγώματα και force close. Το μόνο που έφτιαξαν ήταν το bootloop. Τα υπόλοιπα τα ρήμαξαν. Πραγματικά δεν δούλεψαν λίγο το κινητό;

Το κακό είναι ότι το πήρα βιαστικά από εκεί και μόνο το άνοιξα και μπήκα λίγο στο μενού. Αγόρασα άλλο κινητό αναγκαστικά όσο περίμενα την επισκευή και έτσι δεν ασχολήθηκα μαζί του. Από προχτές που ασχολήθηκα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Wipe cache , factory reset, πέρασμα factory image. Και άλλη εφαρμογή κάμερας που έβαλα τα ίδια κάνει. Αύριο πάλι procordia. Τρίτη φορά από τον Μάιο.

Μάλλον ήθελαν βαθμονομηση οι αισθητήρες. Όσο για το πάγωμα των εφαρμογών, γιατί δεν δοκίμασες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

Sent from my iPad using Tapatalk

Μάλλον ήθελαν βαθμονομηση οι αισθητήρες. Όσο για το πάγωμα των εφαρμογών, γιατί δεν δοκίμασες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

Wipe cache , factory reset, πέρασμα factory image. Και όχι μόνο μία φορά.

Βαθμονόμηση δεν ξέρω να κάνω. Νομίζω είναι δουλειά άλλου.

(Επειδή ο γραπτός λόγος μπορεί να δώσει λάθος εντύπωση, σε καμία περίπτωση το σχόλιο μου δεν είναι ειρωνικό προς τον zurabi_97)

Ευχαριστώ πάντως

Edited by terastiosoe

Wipe cache , factory reset, πέρασμα factory image. Και όχι μόνο μία φορά.

Βαθμονόμηση δεν ξέρω να κάνω. Νομίζω είναι δουλειά άλλου.

(Επειδή ο γραπτός λόγος μπορεί να δώσει λάθος εντύπωση, σε καμία περίπτωση το σχόλιο μου δεν είναι ειρωνικό προς τον zurabi_97)

Ευχαριστώ πάντως

Δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιο σου... Γενικά δεν το πέρασα ως ειρωνεία.

Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω τα κινητά που χαλάνε είναι ή ήταν πειραγμενα??

Μήπως η ρομ ζωριζε περισσότερο το επεξεργαστή?? Δε λέω νεξους παίρνεις εννοείται ότι θα πειράξεις απλά μήπως και βγάλουμε άκρη

Μήπως η ρομ ζωριζε περισσότερο το επεξεργαστή?? Δε λέω νεξους παίρνεις εννοείται ότι θα πειράξεις απλά μήπως και βγάλουμε άκρη

Το ότι παθαίνει bootloop, ακόμη και με Bootloader κλειδωμένο και μη πειραγμένο να είναι, μπορεί να συμβεί αυτό. Και hardbrick μπορεί να πάθει και από μια αθώα ενημέρωση όπως εγώ...

Μ αρέσει όταν κάλεσα την Procordia και ανέφερα το hardbrick, αυτή που μου μιλούσε ήταν σε φάση : Τι στο ... ειναι το hardbrick; Δεν με απάντησαν με αυτό τον τρόπο, αλλά πιθανώς να το σκέφτηκε έτσι.

Lack of Knowledge level 100

Δουλευεις σε σέρβις και δεν ξέρεις τι είναι hardbrick;;; Τουλάχιστον το Root ήξερε τι ήταν.

(Με αυτή το σχόλιο δεν υπονοώ ειρωνεία, γράφω τις εντυπώσεις μου. Όποια υβριστικη λέξη υπάρχει, είναι κρυμμένη)

Κάτσε ρε συ, μίλησες με την κοπέλα στη γραμματεία , όχι με τεχνικό...

Αυτό που με έκανε εντύπωση ότι ξέρει για Root τι πάει να πει αλλά για το hardbrick δεν... Αν λίγο το έψαχνε θα μπορούσε να γίνει ποιο σωστή συζήτηση και θα υπήρχε σαφής απάντηση από εκεί.

Δεν λέω κάτι ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους... Απλά αν χρειαστεί να εξυπηρετησουν πελάτη να ξέρουν τι πάει να πει το hardbrick.

Αλλά τέλος πάντων...

Edited by zurabi_97

Από υπερθέρμανση χαλάνε. Το χειμώνα ήμασταν σχετικά ήρεμα και μόλις έπιασαν οι ζέστες πεθαίνει το ένα πίσω από το άλλο. Όταν μου έρχεται απντειτ του βάζω έναν ανεμιστήρα να το χτυπάει μπας και τη γλιτώσω και βγει το καλοκαίρι :-P

Από υπερθέρμανση χαλάνε. Το χειμώνα ήμασταν σχετικά ήρεμα και μόλις έπιασαν οι ζέστες πεθαίνει το ένα πίσω από το άλλο. Όταν μου έρχεται απντειτ του βάζω έναν ανεμιστήρα να το χτυπάει μπας και τη γλιτώσω και βγει το καλοκαίρι :-P

Ίσως το Air-Condition είναι ποιο αποτελεσματικό!!

Γι αυτό και πέρασα το Thermal Throttling Tweak για να μην ζεσταίνεται τόσο αλλιώς βράζει σαν στην κόλαση

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)