aggelos33 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Ρε παιδιά μία ερώτηση,πως βάζω απόκρυψη στη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Παιδιά πηρατε κανένα νέο update έχω να πάρω από Ιανουαρίου Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Μόλις μου ήρθε νέο update. Είμαι beta user. (205.5 mb) NPG74I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Κ εμένα αλλά είμαι ρουτ κ θέλω να το κατεβάσω για να το περάσω με Flashfire αλλά δεν το βρίσκω Sent from my Nexus 5X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Τα Update πάνε στον φάκελο /data/data/com.google.android.gms/app_download/update.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 (edited) Τα Update πάνε στον φάκελο /data/data/com.google.android.gms/app_download/update.zip Αν αυτό ήταν απάντηση για το δικό μου ερώτημα εννοώ δεν το βρίσκω να το κατεβάσω... Όχι σε ποιο σημείο στη συσκευή μου κατέβηκε! Στην Google βρίσκω το NPG05D που ήδη έχω, όχι το νέο NPG47I. Δεν γίνεται να κάνω OTA update γιατί είμαι root! Πρέπει να περάσω εκ νέου όλο το image. Edit: μόλις είδα αυτό: http://www.androidpolice.com/2017/03/20/android-nougat-7-1-2-beta-2-build-npg47i-is-rolling-out-now/ Edited March 21, 2017 by DomieMic65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Sorry ρε παιδιά, απόκρυψη πως βάζουμε στη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Sorry ρε παιδιά, απόκρυψη πως βάζουμε στη συσκευή; Για δοκιμασε να ανοιξεις τον dialer ,πηγαινε πανω δεξια στις τρεις τελειες,ανοιξε τις αλλες ρυθμησεις και λογικα εκει μεσα ειναι.... Για δες και πες μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Μόλις μου ήρθε νέο update. Είμαι beta user. (205.5 mb) NPG74I Και μένα . Γενικά η 7.1.2 βετα μία χαρά stable ειναι ρε παιδιά Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Για δοκιμασε να ανοιξεις τον dialer ,πηγαινε πανω δεξια στις τρεις τελειες,ανοιξε τις αλλες ρυθμησεις και λογικα εκει μεσα ειναι.... Για δες και πες μου.... Επίσης βάζεις #31# πριν το νούμερο που θ θέλεις να καλέσεις και καλεί με απόκρυψη. Λάθος quote. Στον aggelos33 πήγαινε η απάντηση... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 https://developer.android.com/preview/download-712.html Ανέβασαν το image τελικά Sent from my Nexus 5X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Μετά το update νομίζω πως το κινητό ζεσταίνεται πιο πολύ έως αρκετά Sent from my Nexus 5X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Γεια σας μια ερώτηση.... Γιατί δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό ? Όταν πατάω το home button η αλλάζω καρτέλα σβήνει το εικονίδιο πάνω αριστερά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Γεια σας μια ερώτηση.... Γιατί δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό ? Όταν πατάω το home button η αλλάζω καρτέλα σβήνει το εικονίδιο πάνω αριστερά Κατέβασε τον tugabrowser_v53_stable μπες στο mobile site του YouTube βάλε ότι γουστάρεις κ άκουσε το. Γενικά η Google απαγορεύει στους browser να έχουν στο κώδικα τους το background player. Για αυτό σου λέω να κατεβάσεις το v53 που τον έχει σίγουρα. Και ο Google chrome έχει background player αλλά όχι από το YouTube. Άμα μπεις Dailymotion να παίξεις ένα βίντεο το κρατάει όταν βγεις από την εφαρμογή. Κομπλεξακι της Google... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Παιδιά ξέρετε πως πλέον το 5Χ έχει Google Assistant; Δεν ξέρω από πότε αλλά εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι.. έχω την τελευταία beta NPG47I Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Όλα τα κινητά από 6.0.1 νομίζω και πάνω έχουν πλέον Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Παιδιά ξέρετε πως πλέον το 5Χ έχει Google Assistant; Δεν ξέρω από πότε αλλά εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι.. έχω την τελευταία beta NPG47I Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Πρέπει να ρυθμίσεις το τηλέφωνό σου στην Αγγλική και να μπεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Google. Ή απλά πατάς το κεντρικό κουμπί για να εμφανιστεί,αν εμφανιστεί. Δεν υποστηρίζει ακόμη ελληνικά Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Κατέβασε τον tugabrowser_v53_stable μπες στο mobile site του YouTube βάλε ότι γουστάρεις κ άκουσε το. Γενικά η Google απαγορεύει στους browser να έχουν στο κώδικα τους το background player. Για αυτό σου λέω να κατεβάσεις το v53 που τον έχει σίγουρα. Και ο Google chrome έχει background player αλλά όχι από το YouTube. Άμα μπεις Dailymotion να παίξεις ένα βίντεο το κρατάει όταν βγεις από την εφαρμογή. Κομπλεξακι της Google... Κατέβασα αυτό εδώ... https://www.androidfilehost.com/?fid=457095661767140167 Έκανα τίς ρυθμίσεις αλλά του πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Πρέπει να ρυθμίσεις το τηλέφωνό σου στην Αγγλική και να μπεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Google. Ή απλά πατάς το κεντρικό κουμπί για να εμφανιστεί,αν εμφανιστεί. Δεν υποστηρίζει ακόμη ελληνικά Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι δεν υποστηρίζει αλλά σε κανένα τηλ δεν το κάνει νομίζω.. ούτε στα pixel! Μέχρι πριν κάποιο καιρό πάντως μόνο μέσω Allo μπορούσες να έχεις G. Assistant.. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Ναι δεν υποστηρίζει αλλά σε κανένα τηλ δεν το κάνει νομίζω.. ούτε στα pixel! Μέχρι πριν κάποιο καιρό πάντως μόνο μέσω Allo μπορούσες να έχεις G. Assistant.. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Στα Pixel ήταν προεγκατεστημένα. Τώρα τελευταία και για υπόλοιπες συσκευές που φοράνε την 6.0.1+ το G6 ήταν το 1ο τηλέφωνό 3ου κατασκευαστή που είχε το assistant και ακολούθησαν και άλλα. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Η 7 1.2 είναι διαθέσιμη προς λήψη Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Τώρα την έβαλα νομίζω πως πάει κάπως πιο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Τώρα την έβαλα νομίζω πως πάει κάπως πιο γρήγορα Μην υπερβάλουμε παιδιά ε; Δεν γίνεται να δείχνει από την πρώτη ώρα και γενικότερα η google δεν κάνει τεράστιες αλλαγές οπότε είναι λίγο απίθανο αυτό. Αλλά μακάρι. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Τώρα την έβαλα νομίζω πως πάει κάπως πιο γρήγορα Και εγώ έτσι το βλέπω αλλά δεν έκανε η μαμα Google τρελές βελτιώσεις στην απόδοση. Από μπαταρία από το 75% μέχρι 39% 2:45:16 SOT έβγαλε μέχρι στιγμής... Δεν ξέρω αν βελτίωσαν την διάρκεια της μπαταρίας... Ωραίο το Swipe gesture για τον σαρωτή δακτυλίου αποτυπώματος Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Εγω δεν διακρινω παντως καμια διαφορα με πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Και εγώ έτσι το βλέπω αλλά δεν έκανε η μαμα Google τρελές βελτιώσεις στην απόδοση. Από μπαταρία από το 75% μέχρι 39% 2:45:16 SOT έβγαλε μέχρι στιγμής... Δεν ξέρω αν βελτίωσαν την διάρκεια της μπαταρίας... Ωραίο το Swipe gesture για τον σαρωτή δακτυλίου αποτυπώματος Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Πολύ μου ακούγεται... Μακάρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts