Gialakias Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Επαναφορα συστηματος? Σε τι οφελει? Καμία φορά λύνει κάποιο ενδεχόμενο κόλλημα. Τις περισσότερες φορές placebo. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Μπορει να διορθωσει προβλημα σαν αυτο της μπαταριας του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Μπορει να διορθωσει προβλημα σαν αυτο της μπαταριας του κινητου? Αν είναι από κάποια εφαρμογή μη αυνεργασιμη ναι, αλλιώς όχι. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Αμα δεν βγαλει καποια ακρη, πριν μπλεξει με εγγυησεις, καλο θα ηταν να το δοκιμασει. Ας κανει εστω wipe την cache και βλεπει. Edited October 7, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Για τι factory και εγγύησεις λέτε στο φίλο? Ζεσταίνεται κ δεν έχει καλή μπαταρία γιατί σαν και μένα εκεί που μένει το σήμα είναι άντε να μη πω.. Και γω στο 2g το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Μενω Ν.Ιωνια και δουλευω Αγ. Δημητριο. Και στις 2 περιοχες που το χρησιμοποιω τα ιδια αποτελεσματα εχω. Ελπιζω κανοντας factory reset να διορθωθει το προβλημα γιατι δεν εχω σκοπο να παω στο σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) Με το factory δεν χανεις τα παντα ομως επαφες εφαρμογες κλπ κλπ? Edited October 8, 2016 by redmanftw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Μενω Ν.Ιωνια και δουλευω Αγ. Δημητριο. Και στις 2 περιοχες που το χρησιμοποιω τα ιδια αποτελεσματα εχω. Ελπιζω κανοντας factory reset να διορθωθει το προβλημα γιατι δεν εχω σκοπο να παω στο σερβις. Φυσικα και δεν θα το πάς καινουργιο τηλέφωνο στο service να το σκαλιζουνε για αυτη την λεπτομερεια ισως με ένα factory να στρωσει. ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το factory δεν χανεις τα παντα ομως επαφες εφαρμογες κλπ κλπ? Τα κανεις ένα backup τα περνάς στο PC και τα ξαναπερνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Φυσικα και δεν θα το πάς καινουργιο τηλέφωνο στο service να το σκαλιζουνε για αυτη την λεπτομερεια ισως με ένα factory να στρωσει. ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα κανεις ένα backup τα περνάς στο PC και τα ξαναπερνας Πάντως πιστεύω ότι μόλις πέρασα την 7 ξεκίνησαν όλα. Με την 6 σου λεω ήταν αψεγάδιαστο κι ας μην ειχα ενεργοποιήσει το 4G. Εδω στην 7 νιώθω την οθόνη να μην έχει την ίδια ευαισθησία στο άγγιγμα του δαχτύλου μου και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων να ναι ελάχιστα πιο αργος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) Πάντως πιστεύω ότι μόλις πέρασα την 7 ξεκίνησαν όλα. Με την 6 σου λεω ήταν αψεγάδιαστο κι ας μην ειχα ενεργοποιήσει το 4G. Εδω στην 7 νιώθω την οθόνη να μην έχει την ίδια ευαισθησία στο άγγιγμα του δαχτύλου μου και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων να ναι ελάχιστα πιο αργος. Για αυτο και σου προτεινα factory reset σε συνδιασμο οτι οι υπολοιποι δεν εχουμε τετοιο θεμα. Αλλα παντα εφοσον δεν βρεις αλλη λυση/αιτια. Ειναι μια τελευταια προσπαθεια πριν εξετασεις αλλες λυσεις (οπως εγγυηση). Edited October 8, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Με 4g ζεστενεται λίγο το τηλέφωνο αλλά τίποτα υπερβολικό. Μήπως δουλεύει πρώτη φορά 4g το παιδί και γι αυτό του φαίνεται παράξενο. Για μένα μη το πας στο σέρβις και μη του κάνεις ούτε factory reset άμα είναι πιο ζεστό με 4g. Εκτός αν έχεις και άλλο θέμα και μου ξέφυγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Με 4g ζεστενεται λίγο το τηλέφωνο αλλά τίποτα υπερβολικό. Μήπως δουλεύει πρώτη φορά 4g το παιδί και γι αυτό του φαίνεται παράξενο. Για μένα μη το πας στο σέρβις και μη του κάνεις ούτε factory reset άμα είναι πιο ζεστό με 4g. Εκτός αν έχεις και άλλο θέμα και μου ξέφυγε. Γραφει οτι η μπαταρια πεφτει σε 1.5 ωρα sot οταν εχει 4g. Προσωπικα μου φαινεται υπερβολικα λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Eκτος και αν μιλαει 5+ ωρες στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 αμα ενεργοποιησω το fingerprint θα μπορω να ξεκλειδωνω το κινητο και μεσω το powerbutton? υποψιν δεν εχω βαλει κωδικο στο κινητο για ξεκλειδωμα.στο fingerprint πρεπει να βαλω καποιο συγκεκριμενο δακτυλο η οποιο με βολευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 H καλύτερη ανάλυση βίντεο πίσω κάμερας είναι η uhd 4k σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 αμα ενεργοποιησω το fingerprint θα μπορω να ξεκλειδωνω το κινητο και μεσω το powerbutton? υποψιν δεν εχω βαλει κωδικο στο κινητο για ξεκλειδωμα.στο fingerprint πρεπει να βαλω καποιο συγκεκριμενο δακτυλο η οποιο με βολευει? Ναι θα μπορεις. Βάζει ς οποίο δακτυλο θες Και θέλει κωδικο ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- H καλύτερη ανάλυση βίντεο πίσω κάμερας είναι η uhd 4k σωστά; Ναι αλλά τρωει πολύ χωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Τι άλλο να πειράξω στην κάμερα; Την πανοραμική να την βάλω υψηλή; Πρόβλημα χωρητικότητας δεν έχω 2 giga εχω χρησιμοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Γραφει οτι η μπαταρια πεφτει σε 1.5 ωρα sot οταν εχει 4g. Προσωπικα μου φαινεται υπερβολικα λιγο. Δεν είναι φυσιολογικό αλλά μήπως κάποια εφαρμογή που έχει δεν αφήνει το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep και γι αυτό είναι και ζεστό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Τι άλλο να πειράξω στην κάμερα; Την πανοραμική να την βάλω υψηλή; Πρόβλημα χωρητικότητας δεν έχω 2 giga εχω χρησιμοποιήσει. Δεν εχεις και πολλα να πειραξεις :p εκτος και αν βαλεις καποιο 3rd party app. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι φυσιολογικό αλλά μήπως κάποια εφαρμογή που έχει δεν αφήνει το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep και γι αυτό είναι και ζεστό.... Εγραφε οτι σε 3g βγαζει 3.5 ωρες ενω σε LTE 1.5 ωρα. Οκ τρωει παραπανω το LTE αλλα δεν νομιζω πια και τοσο πολυ. Εκτος εαν εχει τοσο κακο σημα οπως εγραψε και ο nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Δεν εχεις και πολλα να πειραξεις :p εκτος και αν βαλεις καποιο 3rd party app. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγραφε οτι σε 3g βγαζει 3.5 ωρες ενω σε LTE 1.5 ωρα. Οκ τρωει παραπανω το LTE αλλα δεν νομιζω πια και τοσο πολυ. Εκτος εαν εχει τοσο κακο σημα οπως εγραψε και ο nokisas Το σημα σιγουρα παιζει ρολο στη μπαταρια... Εγω στη δυτικη αττικη με cosmote δεν εχω παρομοιο θεμα παντως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Δεν εχεις και πολλα να πειραξεις :p εκτος και αν βαλεις καποιο 3rd party app. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aξιζει να βαλω καποιο 3rd party app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παιδιά εγώ έχω παρατηρήσει χωρίς να έχω επιλέξει αυτόματη φωτεινότητα κάποιες φορές η φωτεινοτητα μειώνεται ένα 5% και μετά επανέρχεται..το κάνει και σε σας αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Μηπως εχεις ενεργοποιησει το αλλο που η φωτεινοτητα ειναι αναλογη με το φως του χωρου σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Αν εννοεις τη προσαρμοστική φωτεινότητα την εχω απενεργοποίημενη... Φαίνεται σαν να το κάνει όταν μπενουν ολλοι οι πυρήνες σε λειτουργία από την βλέπω στο cpu z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Όταν ζεσταίνεται το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts