Gialakias Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Από άλλη συσκευή χωρίς type c έχω το καλώδιο OTG που κουμπωνω το στικακι και βλέπω ταινίες ή οτιδήποτε άλλο. Με ένα ανταπτορακι θα κάνω τη δουλειά μου στο 5x ή θα πρέπει να κάνω κάποιες άλλες ενέργειες; Θέλεις usb c otg. Δεν κάνει αυτό. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Θέλεις usb c otg. Δεν κάνει αυτό. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Με ανταπτορακι δηλαδή σε type c δεν; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Γνωρίζουμε ποτέ θα λάβουν οι Nexus συσκευές την 7.1; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο ένα μήνα τώρα. Δεν δούλευε σε 4G. Πήγα στον γερμανό πριν τρεις μέρες, έκανα αίτηση και μου το ενεργοποιήσανε. Από κείνη τη στιγμή έχω δύο περιστατικά που πατάω κλήση σε έναν αριθμό και κατευθείαν το τηλέφωνο βγαίνει εκτός δικτύου. Επανέρχεται μόνο αν του κάνω επανεκκίνηση. Χώρια ότι ζεσταίνεται και καταναλώνει πιο γρήγορα τη μπαταρία (τουλάχιστον βλέπω τρελή διάφορα σε ταχύτητες έναντι του 3G σε βίντεο και λήψεις, μην με παρεξηγείτε, δεν είχα 4G πιο πριν). Έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Μήπως να είναι πρόβλημα του λογισμικού η του παρόχου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 παιδια εγω με τον φορτιστη τι να κανω που δεν μου βγαζει παντα ταχυτατη φορτιση? πηγα τηλεφωνο στο καταστημα απο που το πηρα και μου ειπαν φερτο μας να το στειλουμε στην αντιπροσωπεια να το δουν μαζι με το κινητο ομως..αξιζει ο κοπος να το στειλω στην αντιπροσωπεια απο την στιγμη που το κινητο φορτιζει εστω και με πιο αργη φορτιση? αυτοι αμα το πανε στην αντιπροσωπεια μπορει να κανουν και κανα μην να μου το επιστρεψουν + οτι μενω επαρχια..τον αυθεντικο φορτιστη απο που μπορω να τον αγορασω? πολλες φορες οταν το βαζω στην αρχη δειχνει ταχυτατη φορτιστη και μετα απο καποια ωρα γραφει γρηγορη,αλλες φορες οταν το βαζω γραφει απο την απλα φορτιση. απο την αλλη μπορω να περιμενω να τα φτυσει εντελως ο φορτιστης και μονο τοτε να τους το παω στην αντιπροσωπεια να το δουν,το κινητο το εχω 10 μερες παρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο ένα μήνα τώρα. Δεν δούλευε σε 4G. Πήγα στον γερμανό πριν τρεις μέρες, έκανα αίτηση και μου το ενεργοποιήσανε. Από κείνη τη στιγμή έχω δύο περιστατικά που πατάω κλήση σε έναν αριθμό και κατευθείαν το τηλέφωνο βγαίνει εκτός δικτύου. Επανέρχεται μόνο αν του κάνω επανεκκίνηση. Χώρια ότι ζεσταίνεται και καταναλώνει πιο γρήγορα τη μπαταρία (τουλάχιστον βλέπω τρελή διάφορα σε ταχύτητες έναντι του 3G σε βίντεο και λήψεις, μην με παρεξηγείτε, δεν είχα 4G πιο πριν). Έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Μήπως να είναι πρόβλημα του λογισμικού η του παρόχου; Αυτό με το σήμα συμβαίνει και σε εμένα. Μόνιμα 4g και δίκτυο cosmote. Μόνο με επανεκκίνηση στρώνει. Μου την έχει δώσει. Δεν έχω καταλάβει τι φταίει. Αν είναι το 4g;;; δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 πως καταλαβαινεις ποτε εχει 4g? δεν εχω καταλαβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 πως καταλαβαινεις ποτε εχει 4g? δεν εχω καταλαβει Ρυθμίσεις σχετικά με το τηλ., κατάσταση, κατάσταση κάρτας σιμ. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προς ειδικος33!!! Δεν έχει τίποτα ο φορτιστής έτσι είναι μην το πειραζεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 εισαι σιγουρος nokisas οτι δεν εχει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ρυθμίσεις σχετικά με το τηλ., κατάσταση, κατάσταση κάρτας σιμ. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προς ειδικος33!!! Δεν έχει τίποτα ο φορτιστής έτσι είναι μην το πειραζεις!! τυπος δικτυου κινητς τηλεφωνιας umts μου λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Και μένα τα ίδια μου κάνει ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τυπος δικτυου κινητς τηλεφωνιας umts μου λεει Πρέπει να λέει 4g αν όχι δεν πιάνει εκεί που είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 nokisas στο κανει καιρο αυτο το πραγμα? εμενα μου το κανει απο την αρχη...δεν ξερω φταιει ο φορτιστης η ετσι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 (edited) Αν και δεν το εχω παρατηρήσει προσεκτικά νομιζω ότι στην αρχη κάνει ταχύτατη φόρτιση μέχρι ενός σημείου μετα γρήγορη και προς το τέλος κανονική; Σε 1 ώρα 30 λεπτά νομίζω φορτίζει πλήρως Edited October 4, 2016 by kixer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Και σε μένα το ίδιο πράγμα κάνει ο φορτιστής πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ναι έτσι δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Μόλις πέρασα την NBD90W με Flashfire και όλα καλά... Αυτή τη φορά δεν την πάτησα κ κράτησα κ το root Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλησπέρα και από εμένα ...μετά από ένα χρόνο αποχής από νεξους και μετά το χθεσινό σκέφτομαι να ξαναγυρίσω ...δυο ερωτήσεις μόνο : Από μπαταρία πως πάει ; σαν το νεξους 5 ; Μέχρι ποτέ θα παίρνει επίσημα αναβαθμίσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καμιά σχέση με το 5 ή μπαταρία του πολύ πολύ καλύτερη. Updates 1 χρόνο ακόμα μεγάλα και 2 μικρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Όχι δεν είναι χαλασμένο δεν χαλάει έτσι εύκολα Αντρικά χέρια θέλει.������ Χεχεχεχεχε. Με το που το πιασαν τα τριχωτα μου τα χερακια εστρωσε. :p honda_Vtec και nokisas σας ευχαριστω για το χρονο σας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καμιά σχέση με το 5 ή μπαταρία του πολύ πολύ καλύτερη. Updates 1 χρόνο ακόμα μεγάλα και 2 μικρά Δηλαδή με το καλό και η 8 ;;; το λέω γιατί αν θυμάμαι είχαν πει 18 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Παιδια πως μπορώ να το κάνω να μην μου βγάζει ειδοποίηση για το update 7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Tι μπορω να κανω για να μην γινονται αυτοματα οι ενημερωσεις και πρωτα να με ρωταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Tι μπορω να κανω για να μην γινονται αυτοματα οι ενημερωσεις και πρωτα να με ρωταει? Αν μπεις στις πληροφορίες τηλεφώνου στις ρυθμίσεις και πατήσεις 7 φορές την επιλογή "Αριθμός Έκδοσης" τέρμα κάτω... Και μετά μπεις στις ρυθμίσεις για προγραμματιστες, λίγο κάτω έχει μια επιλογή "αυτόματη εγκατάσταση ενημερωσεων, αν δεν είναι επιλεγμένο, τότε οι ενημερωσεις δεν θα γίνονται αυτόματα.... Αν είναι επιλεγμένο, ξετσεκαρε το.... Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Γνωρίζουμε ποτέ θα λάβουν οι Nexus συσκευές την 7.1; Sent from my iPad using Tapatalk Προς τα χριστούγεννα ως developer preview είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Παιδιά μπορώ να περάσω την τελευταία 6.0.1 χωρίς ροοτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts