athanasios1112 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Κοίταξε στην σελίδα 148,,,. #2219,. και με το nexus toolkit(~),. πρέπει να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Έρθω δεν έχω θέμα με τέτοια Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει τρόπος να κάνω root τη συσκευή χωρίς να περάσω TWRP Υπάρχει. Fastboot boot twrp.img και φλασαρεις aupersu Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μπορώ να flashαρω το cm13 πάνω από το Nougat που έχω ήδη στη συσκευή; Όχι, πρέπει να βάλεις 6.0.1 και μετά Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kull Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Αδελφέ,έπαθε κάτι το δικό σου κινητό ή απλώς ποστάρεις για να ποστάρεις? Γιατί αν δεν κάνω λάθος,μετράω 1 ή 2 άτομα εδω μέσα... Όχι δεν χάνω τον χρόνο μου ποσταροντας για πλάκα, αλλά με τις αναφορές μου προσπαθώ να βρω απάντηση για την αιτία του προβλήματος και τυχόν λύσεις. Αν έχεις να προσθέσεις κάτι σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. κοιταξε αυτό. το twrp, το περασα με flashify. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 (edited) Καλησπερα.. μια ερωτηση.. σημερα σε καποια φαση που επαιζα με κερνελ και τα awake screen με τους κυκλους της καμερας μου εκανε αυτο... http://s21.postimg.org/kp4uy2anr/Screenshot_20160923_165912.png http://s21.postimg.org/vq00332wn/Screenshot_20160923_170758.png νομιζω ειναι nova launcher που και εκει εκανα καποιες ρυθμισεις και ισως κατι κολλησε (ισως η επιλογη να δουλευει ροοτ?) εκανα τin nova reset και μετα πηρα απο το back up που ειχα κανει και δεν εχω θεμα μεχρι στιγμης.... λεω μηπως ειναι και κερνελ γαιτι μολις ολοκληρωνωνταν ι ρυθμισεις εκκινησης απο την ElementalX και εκανα αποτομα swipe και εμπαινα στις εφαμογες το εκανε.... Update:το ξαναεκανε μετα απο καθε restart....εκανα παλι resart την νοβα εκανε η οθονη ενα μικρο φλασ και ολα οκ... Update2: ειναι θεμα νοβα 99% την εκανα reset και ολα οκ...καποια ρυθμισει δεν καθεται καλα στην 7 μαλλον... Edited September 24, 2016 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Όχι δεν χάνω τον χρόνο μου ποσταροντας για πλάκα, αλλά με τις αναφορές μου προσπαθώ να βρω απάντηση για την αιτία του προβλήματος και τυχόν λύσεις. Αν έχεις να προσθέσεις κάτι σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ολόκληρη google και δεν έχει βρει λύση ακόμα,εγώ θα το κάνω...?Ή δεν κανει κάποιος το update ή αναλαμβανει το ρισκο να του κολλήσει.Αν και επιμενω,είναι ελάχιστες οι περιπτωσεις που θα γίνει αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Είχα στο κινητό, custom rom,,. cm 12.1. ,, προσπάθησα να περάσω android 7,. κόλλησε,. Και με το nexus toolkit την πέρασα , και φυσικά το κινητό δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Έχει κανείς από δω μέσα revolut ; Με custom rom δεν δουλεύει το fingerprint log in απ ότι παρατήρησα. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Είμαι με resurrection εδώ και κανα 2ωρο και την δοκιμάζω. Με paypal και NBG (το app της Εθνικής) λειτουργεί κανονικά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) Έκανα λάθος ανάρτηση,. Συγνώμη. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διάβασα για διαφορετική συσκευή, στην official rom δούλευε, σε custom rom όχι,. Ή. Δύσκολα. Edited September 24, 2016 by athanasios1112 Λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Έχει κανείς από δω μέσα revolut ; Με custom rom δεν δουλεύει το fingerprint log in απ ότι παρατήρησα. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Είμαι με resurrection εδώ και κανα 2ωρο και την δοκιμάζω. Με paypal και NBG (το app της Εθνικής) λειτουργεί κανονικά πάντως. μου δουλευει κανονικα... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 μου δουλευει κανονικα... Ποια custom rom έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 (edited) Ποια custom rom έχεις; stock 7 την περασα μονος μου (απο την αρχη γιατι σε καποια φαση που δοκίμαζα πραγματα ειχα σβησει οτι OS ειχα στο κινητο:p) και είμαι root... Edited September 25, 2016 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Παιδιά, καλημέρα, θελω να κάνω root το κινητό μου. Έχω διαβάσει στο XDA πως πρέπει να κάνω unlock bootloader και να κάνω flash TWRP. Αλλά θέλω να λαβαινω και τα τελευταία security patches που βγαίνουν κάθε μήνα. Τα security patches είναι το vendor IMG? Από που μπορώ να τις προμηθευτώ; Ή μήπως είναι ΖΙΡ αρχεία; Και τέλος, μπορώ να τις περάσω μέσω TWRP TA Security Patches; Ευχαριστώ . Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι ακόμα, θα μπορω να λαβαινω τις αναβαθμίσεις πχ σε Android 7.1? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 (edited) Παιδιά, καλημέρα, θελω να κάνω root το κινητό μου. Έχω διαβάσει στο XDA πως πρέπει να κάνω unlock bootloader και να κάνω flash TWRP. Αλλά θέλω να λαβαινω και τα τελευταία security patches που βγαίνουν κάθε μήνα. Τα security patches είναι το vendor IMG? Από που μπορώ να τις προμηθευτώ; Ή μήπως είναι ΖΙΡ αρχεία; Και τέλος, μπορώ να τις περάσω μέσω TWRP TA Security Patches; Ευχαριστώ . Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι ακόμα, θα μπορω να λαβαινω τις αναβαθμίσεις πχ σε Android 7.1? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206930 Είναι βασικός οδηγός με εχει σώσει.... με ενα απλο search βρηκα αυτα... http://www.howtogeek.com/192402/why-androids-ota-updates-remove-root-and-how-to-keep-it/ http://elementalx.org/how-to-install-android-monthly-security-updates/ αν βάλεις custom rom απλα θα περιμένεις περιπου 20μερες για να βγαλουν την επομενη εκδοση με τα security updates και θα τις περνας μεσω recovery με dirty flash (Dirty flash - wipe cache and dalvik, flash ROM and gapps//Clean flash - wipe cache, dalvik, data and system, flash ROM and gapps) Edited September 25, 2016 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 καλησπερα ηθελα να ρωτησω το εξης μιας και το εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι οταν σβηνω καποιες φωτο μου λεει "ο καδος αχρηστων ειναι γεματος και τα αρχεια θα διαγραφουν οριστικα" παταω οκ και σβηνονται.. Παλιοτερα ομως οταν εσβηνα καποιες φωτο η΄ βιντεο μου εβγαζε μια ειδοποιηση κατω (μολις παταγα διαγραφη) και μου εδινε την επιλογη της αναιρεσης για καποια δευτερολεπτα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως ελεγχουμε το καδο διαγραμμενων και να σβησουμε οτι περιεχει μεσα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Αν ανοίξεις την εφαρμογή με τις φωτογραφίες στο πλαϊνο μενού έχει τον κάδο ανακύκλωσης. Από εκεί μπορείς να δεις το έχει μέσα και να διαγράψεις οριστικά πράγματα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 ναι ενταξει σωστα:) ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 πως μπορω να βαλω την ενδειξη της μπαταριας να την δειχνει με % ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Πατάς παρατεταμένα τις ρυθμίσεις στην γραμμή κατάστασης και σε βγάζει σε "μυστικό" μενού, από όπου το επιλέγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 system iu tuner? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Ναι. Γραμμή κατάστασης-μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 εχετε να μου προτινεται χρησιμες εφαρμογες για το νεξους; επισης για την καμερα καποιες καλες εφαρμογες και χρησιμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 εχετε να μου προτινεται χρησιμες εφαρμογες για το νεξους; επισης για την καμερα καποιες καλες εφαρμογες και χρησιμες; Μία καλή εφαρμογή για κάμερα είναι ή "Footej Camera" και "ProShot". Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 καλημέρα, εφαρμογη για ραδιοφωνο υπαρχει ? που να μην θελει ιντερνετ ρωταω κλασσικο fm να πιανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 καλημέρα, εφαρμογη για ραδιοφωνο υπαρχει ? που να μην θελει ιντερνετ ρωταω κλασσικο fm να πιανει όχι, δεν έχει δέκτη ραδιοφώνου το 5x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Και πιο nexus έχει? Πολύ σπάσιμο όντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts