Gialakias Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 εγώ γράφτηκα εγκατέστησα τα 7 ολα κομπλέ δεν είναι επίσημο αυτό ? Είναι. Αν δεν θέλεις να παίρνεις επόμενες beta τότε ξεγραφεσαι. Αλλιώς το αφήνεις και παίρνεις και επόμενες beta πριν τις stable. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Είναι. Αν δεν θέλεις να παίρνεις επόμενες beta τότε ξεγραφεσαι. Αλλιώς το αφήνεις και παίρνεις και επόμενες beta πριν τις stable. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ωραίος... ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια κ για τις απαντήσεις only nexus :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Έκανα και εγώ εγράφη κάνει λήψη αλλά εδώ και δύο ώρες δεν έχει κατεβάσει ακόμα την 7 ούτε καν έχει ξεκινήσει ή διαδικασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) εγώ γράφτηκα εγκατέστησα τα 7 όλα κομπλέ δεν είναι επίσημο αυτό ? τώρα μου λέει αριθμός έκδοσης nrd90m Μετά την εγράφη πόση ώρα έκανε να κατεβάσει την 7?? Εμένα για κάποιο λόγο εδώ και πολυ ώρα έχει κολλήσει στην λήψη...Ούτε κατεβάζει ούτε του.... Τελικά μετά από δύο ώρες την κατέβασε και τώρα κάνω εγκατάσταση.... Για να δούμε.... Edited September 4, 2016 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Μετά την εγράφη πόση ώρα έκανε να κατεβάσει την 7?? Εμένα για κάποιο λόγο εδώ και πολυ ώρα έχει κολλήσει στην λήψη...Ούτε κατεβάζει ούτε του.... Τελικά μετά από δύο ώρες την κατέβασε και τώρα κάνω εγκατάσταση.... Για να δούμε.... και έμενα άργησε δεν κόλλησε πουθενά άπλα άργησε αρκετά... βλέπω κάτι σκρινσοτ που έχουν κάνει λέει 52.4mb μέγεθος ενημερώσεις :wacko: έμενα έλεγε 1000+ mb 1.1gb ήταν κοντά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 και έμενα άργησε δεν κόλλησε πουθενά άπλα άργησε αρκετά... βλέπω κάτι σκρινσοτ που έχουν κάνει λέει 52.4mb μέγεθος ενημερώσεις :wacko: έμενα έλεγε 1000+ mb 1.1gb ήταν κοντά Και εμενα 1.1 gb ηταν η αναβαθμηση. Πρωτες εντυπωσεις εχουν να κανουν με την μπαταρια.. Εφτιαξε η διαρκεια της και μαλιστα σε πολυ καλο επιπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλημέρα παιδια. Μια ερώτηση έχω: Αν περάσω ΟΤΑ Image με το χέρι επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση σε μελλοντικό patch ή σταθερή έκδοση θα χρειάζεται πάλι να κάνω το ίδιο ή το τηλέφωνο θα παίρνει κανονικά οποιαδήποτε αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα; Να σημειώσω ότι το τηλέφωνο δεν το έχω πειράξει καθόλου. Είναι έτσι όπως το αγόρασα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 και έμενα άργησε δεν κόλλησε πουθενά άπλα άργησε αρκετά... βλέπω κάτι σκρινσοτ που έχουν κάνει λέει 52.4mb μέγεθος ενημερώσεις :wacko: έμενα έλεγε 1000+ mb 1.1gb ήταν κοντά 52,4mb είναι το update αν έχεις ήδη την developer preview 5(που είναι ήδη android 7.0) σε final, εαν κάνεις update από android 6 τότε είναι λίγο πάνω απο 1gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλημέρα παιδια. Μια ερώτηση έχω: Αν περάσω ΟΤΑ Image με το χέρι επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση σε μελλοντικό patch ή σταθερή έκδοση θα χρειάζεται πάλι να κάνω το ίδιο ή το τηλέφωνο θα παίρνει κανονικά οποιαδήποτε αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα; Να σημειώσω ότι το τηλέφωνο δεν το έχω πειράξει καθόλου. Είναι έτσι όπως το αγόρασα. Ευχαριστώ πολύ Θα παίρνεις κανονικά. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) Σαν να έστρωσε σήμερα ή μπαταρία από τις 22 Αυγουστου που έκανα το update. Είναι με 2% τώρα. Ειδα 2 επεισόδια dragonball super και είμαι με fb/messenger/insta/Snapchat/αρκετο browsing αλλα με wifi και όχι 4g. Πριν με την ίδια χρηση δεν έβγαζε πάνω από 3 ώρες. Edited September 5, 2016 by UsualSuspect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 η εφαρμογη χαρτες της google δεν μου δουλευει καλα,εχει κολλησει σε μια τοποθεσια που δεν ειμαι πλεον και δειχνει οτι ειμαι ακομα εκει,απο την παρασκευη.και αυτο επηρεαζει και αλλες εφαρμογες οπως το chrome που μου γραφει δεν ειναι διαθεσιμη η τοποθεσια.. τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 η εφαρμογη χαρτες της google δεν μου δουλευει καλα,εχει κολλησει σε μια τοποθεσια που δεν ειμαι πλεον και δειχνει οτι ειμαι ακομα εκει,απο την παρασκευη.και αυτο επηρεαζει και αλλες εφαρμογες οπως το chrome που μου γραφει δεν ειναι διαθεσιμη η τοποθεσια.. τι κανω? Καταλαβαίνεις ότι για τέτοιου είδους προβλήματα χρειάζονται πολλά στοιχεία όπως το τι εφαρμογές έχεις, αν είσαι Root, σε ποια έκδοση είσαι, αν έχεις στοκ ρομ, τι εφαρμογές έχεις που επηρεάζουν την τοποθεσία ή και άλλες που επεμβαινουν στο σύστημα, τις ρυθμίσεις τοποθεσίας κλπ. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καταλαβαίνεις ότι για τέτοιου είδους προβλήματα χρειάζονται πολλά στοιχεία όπως το τι εφαρμογές έχεις, αν είσαι Root, σε ποια έκδοση είσαι, αν έχεις στοκ ρομ, τι εφαρμογές έχεις που επηρεάζουν την τοποθεσία ή και άλλες που επεμβαινουν στο σύστημα, τις ρυθμίσεις τοποθεσίας κλπ. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ωχ μπλεξαμε δηλαδη..ολα στοκ δεν εχω αλλαξει κατι μονο αναβαθμιση εκανα πριν μερες σε 7 αλλα δεν επηρεασε αυτο τους χαρτες δουλευαν μια χαρα..εφαρμογες που επηρεαζουν την τοποθεσια οι κλασσικες fb chrome youtube δεν μπορω να βρω ποιες αλλες τωρα εχω πανω απο 100 εφαργογες που μπορει να επηρεαζουν την τοποθεσια.το here we go δουλευει κανονικα..νομιζω παντως πως δεν φταιει αλλη εφαρμογη, η εφαρμογη χαρτες εχει το κολλημα,ενω δουλευει μου δειχνει αλλους προορισμους κλπ η τοποθεσια μου ειναι κολλημενη σε ενα σημειο..ρυθμισεις τοποθεσιας εχω υψηλη ακριβεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 ωχ μπλεξαμε δηλαδη..ολα στοκ δεν εχω αλλαξει κατι μονο αναβαθμιση εκανα πριν μερες σε 7 αλλα δεν επηρεασε αυτο τους χαρτες δουλευαν μια χαρα..εφαρμογες που επηρεαζουν την τοποθεσια οι κλασσικες fb chrome youtube δεν μπορω να βρω ποιες αλλες τωρα εχω πανω απο 100 εφαργογες που μπορει να επηρεαζουν την τοποθεσια.το here we go δουλευει κανονικα..νομιζω παντως πως δεν φταιει αλλη εφαρμογη, η εφαρμογη χαρτες εχει το κολλημα,ενω δουλευει μου δειχνει αλλους προορισμους κλπ η τοποθεσια μου ειναι κολλημενη σε ενα σημειο..ρυθμισεις τοποθεσιας εχω υψηλη ακριβεια Κάνε εκκαθάριση δεδομένων στους χάρτες. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) Κάνε εκκαθάριση δεδομένων στους χάρτες. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk θα χαθουν ολες οι αποθηκευμενες τοποθεσιες κλπ ομως ε? γινεται καπως να τα κανω backup αυτα? οκ λυθηκε το προβλημα με επανεκκινηση.. Edited September 5, 2016 by dentaltech_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 θα χαθουν ολες οι αποθηκευμενες τοποθεσιες κλπ ομως ε? γινεται καπως να τα κανω backup αυτα? δεν χανονται αν εισαι συνδεδεμενος με τον λογαριασμο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 2 ερωτήσεις 1 το clean master το χρησιμοποιήτε ? Αν ναι κάνει καλή δουλειά ή υπάρχει κάτι αντίστοιχο καλύτερο? 2 file manager έχω το ES προτείνεται κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantin79 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 καλησπέρα! σκέφτομαι να πάρω το nexus 5X και θα ήθελα να ρωτήσω περίπου τι screen time βγάζει με μέτρια χρήση(fb, gmail, κανα παιχνιδάκι σχετικά απλό για max μια ωρα και messenger). το τωρινό μου S3 μου βγάζει κανα 2 εως 2,5 ωρες οθόνης με σχεδόν τελειωμενη μπαταρία στο τέλος της μέρας. Επίσης το fast charge απενεργοποιείται?από όσο έχω ακούσει και έχω διαβάσει αν το φορτίζεις απλα χωρις ταχυφόρτιση η μπαταρία γεμίζει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 καλησπέρα! σκέφτομαι να πάρω το nexus 5X και θα ήθελα να ρωτήσω περίπου τι screen time βγάζει με μέτρια χρήση(fb, gmail, κανα παιχνιδάκι σχετικά απλό για max μια ωρα και messenger). το τωρινό μου S3 μου βγάζει κανα 2 εως 2,5 ωρες οθόνης με σχεδόν τελειωμενη μπαταρία στο τέλος της μέρας. Επίσης το fast charge απενεργοποιείται?από όσο έχω ακούσει και έχω διαβάσει αν το φορτίζεις απλα χωρις ταχυφόρτιση η μπαταρία γεμίζει καλύτερα. Εμένα βγάζει 5 ώρες περίπου με τέρμα φωτεινότητα wifi fb messenger instagram youtube k chrome το έχω 1 μηνά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 2 ερωτήσεις 1 το clean master το χρησιμοποιήτε ? Αν ναι κάνει καλή δουλειά ή υπάρχει κάτι αντίστοιχο καλύτερο? 2 file manager έχω το ES προτείνεται κάποιο άλλο? 1. Σκουπίδι. Γενικά το Android δεν θέλει τέτοιου είδους προγράμματα. Ειδικά καθαριστες μνήμης και αηδίες. 2. Καλός αλλά σταμάτησα όταν πουλήθηκε. Είχε κάτι popup και κάτι χαζομάρες εφαρμογές τύπου clean Master ενσωματωμένες. Νομίζω τώρα έχει στρώσει λίγο και μπορεις να απενεργοποιήσεις τα πρόσθετα. Προσωπικά χρησιμοποιώ solid Explorer πληρωμενο όμως. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 1. Σκουπίδι. Γενικά το Android δεν θέλει τέτοιου είδους προγράμματα. Ειδικά καθαριστες μνήμης και αηδίες. 2. Καλός αλλά σταμάτησα όταν πουλήθηκε. Είχε κάτι popup και κάτι χαζομάρες εφαρμογές τύπου clean Master ενσωματωμένες. Νομίζω τώρα έχει στρώσει λίγο και μπορεις να απενεργοποιήσεις τα πρόσθετα. Προσωπικά χρησιμοποιώ solid Explorer πληρωμενο όμως. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk +1!! Όλα αυτά τα κλιν είναι βλακείες! Κακό κάνουν παρά καλό! Δεν ήξερα για τον es πως πουλήθηκε κ τον έχω αγοράσει μάλιστα! Δεν έχω δει pop up βέβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 καλησπέρα! σκέφτομαι να πάρω το nexus 5X και θα ήθελα να ρωτήσω περίπου τι screen time βγάζει με μέτρια χρήση(fb, gmail, κανα παιχνιδάκι σχετικά απλό για max μια ωρα και messenger). το τωρινό μου S3 μου βγάζει κανα 2 εως 2,5 ωρες οθόνης με σχεδόν τελειωμενη μπαταρία στο τέλος της μέρας. Επίσης το fast charge απενεργοποιείται?από όσο έχω ακούσει και έχω διαβάσει αν το φορτίζεις απλα χωρις ταχυφόρτιση η μπαταρία γεμίζει καλύτερα. Ποιος τρολάς λεει οτι η μπαταρια γεμιζει καλυτερα χωρις fast charge; Εχεις δηλαδη χρησιμο feature και θα το πεταξεις; Το screen time ειναι υποκειμενικο και εξαρταται απο τη χρηση του κινητου. Με το ιδιο κινητο ενας μπορει να βγαζει 2 ωρες αλλά να ειναι εξω ολη μερα με 100% φωτεινοτητα και 4g και αλλος 5 ωρες και να μιλαει whatsapp διπλα στο router με το μωρο. Απο το S3 που θα αναβαθμισεις, θα δεις διαφορα σε όλα τα επιπεδα, τηλεφωνα με 3 χρονια διαφορά ειναι. Αν δεν σε πειραζει που δεν εχει microsd, ειναι τρομερη αγορα το 5Χ! Συμβουλη: Δωσε κατι παραπανω και παρε το μεγαλο μοντελο, τα 16gb ειναι πολυ πολυ λιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Καλημέρα παιδιά, Υπάρχει επιλογή κάπου στο τηλέφωνο, να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το fast charge; Είμαι σε nougat stock. Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά, Υπάρχει επιλογή κάπου στο τηλέφωνο, να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το fast charge; Είμαι σε nougat stock. Ευχαριστώ! Δεν υπάρχει και δεν χρειάζεται. Απορώ πως βρήκατε αυτό το θέμα κάποια παιδιά από εδώ. Το τηλέφωνο είναι φτιαγμένο να φορτίζει έτσι. Δεν έχει κανένα θέμα και δεν χρειάζεται να ασχολείστε. Αν παρόλα αυτά θέλεις να φορτίζει πιο αργά βάλτο να φορτίζει σε υπολογιστή ή με άλλο φορτιστή. Edit : Δεν μιλάω επιθετικά, απλά μου φαίνεται αδιανόητο να προκύπτει ένα θέμα που από κατασκευής του τηλεφώνου είναι ακριβώς το αντίθετο. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Edited September 6, 2016 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Από θέμα multitasking πώς πάτε ; Έχει reload συχνά λόγω των 2gb ram ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts