Belegar Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά, έχω το 5x εδώ και μία εβδομάδα,δν το έχω πειράξει, απλά έχω βάλει τις 5-10 εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Γενικά παρατηρώ μία... ζέστη.... έβαλα να κανω geekbench3 και βγάζει singlecore 650 και multicore 2500. Το antutu 46000. Δεν τα έχω ξαναχρησιμοποιήσει αυτά οπότε δε ξέρω αν τα νούμερα είναι ....καλά. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 13, 2016 by Belegar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belegar Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Χμμ..μόλις ξαναεκανα geekbench και έβγαλε singlecore 1225..... ότι θέλει κάνει κάθε φορά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pothead Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλημέρα παιδιά, έχω το 5x εδώ και μία εβδομάδα,δν το έχω πειράξει, απλά έχω βάλει τις 5-10 εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Γενικά παρατηρώ μία... ζέστη.... έβαλα να κανω geekbench3 και βγάζει singlecore 650 και multicore 2500. Το antutu 46000. Δεν τα έχω ξαναχρησιμοποιήσει αυτά οπότε δε ξέρω αν τα νούμερα είναι ....καλά. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως όταν ετρεξες τα benchmarks ήταν αρκετά ζεστό ? Σε εμένα antutu 58860 και geekbench3 single 1225 και multi 3484. Είμαι stock χωρίς root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis1908 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ειδοποιηση για ενα update των 15 περιπου mb (Ιουνιου) μου ηθρε πανω σε θεματα ασφαλειας απ οτι ειδα. Παράθεση Fighting solves everything Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ειδοποιηση για ενα update των 15 περιπου mb (Ιουνιου) μου ηθρε πανω σε θεματα ασφαλειας απ οτι ειδα. Και αργά που σου ήρθε,εγω το εχω περάσει απ την περασμένη εβδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Παιδιά όσοι εγκαταστήσατε το FlashFire. Ποιόν οδηγό,για root προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Και αργά που σου ήρθε,εγω το εχω περάσει απ την περασμένη εβδομάδα Εχουμε link για twrp flashable αρχειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Εχουμε link για twrp flashable αρχειο; https://dl.twrp.me/bullhead/twrp-3.0.2-0-bullhead.img Πέρασε το με το flashfire Είσαι ήδη root φαντάζομαι. Edited June 14, 2016 by stelios67 Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 https://dl.twrp.me/bullhead/twrp-3.0.2-0-bullhead.img Πέρασε το με το flashfire Είσαι ήδη root φαντάζομαι. Εχω ηδη twrp, το ΟΤΑ ηθελα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Εχω ηδη twrp, το ΟΤΑ ηθελα :O https://android.googleapis.com/packages/ota/google_bullhead_bullhead/423df167c7e878e70118571e6cdf48426d8f90fe.zip Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Εχω ηδη twrp, το ΟΤΑ ηθελα :O Νόμιζα ότι ήθελες το TWRP. Το ΟΤΑ σε μένα ήρθε χθες. Βρήκα κι ένα μικρό bug. Όταν φορτίζει με σβηστή την οθόνη, δεν ξυπνάει με το fingerprint. Με ένα γρήγoρο google δεν το βρίσκω. Οϋτε στο τηλέφωνό μου βρίσκω που το κατέβασε και αν το φύλαξε κάπου. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Έχω κατεβάσει τον mx player,τον έχω διαλέξει σαν default εφαρμογή για βίντεο μέσα από την γκαλερί και από την κάμερα πατωντας να παίξω κάποιο βίντεο. Αλλά μετά από καμία μέρα η ώρες πχ αν πάω να παίξω κάποιο βίντεο από αυτά με ρωτάει πάλι αν θέλω να επιλέξω τον mx για μια φορά η για πάντα. Είναι κάποιο bug της marshmallow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SS1000 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλησπέρα παιδιά κάτοχος του nexus 5X εδώ και 2 μερες μετά το πολύ καλό g2, έχω μερικές απορίες όταν φορτώνει το τηλ δεν υπάρχει κάποιο led ειδοποίησης ότι φορτώνει πχ... κόκκινο και όταν φόρτισει πλήρες πράσινο έχω ενεργοποιήσει το led ειδοποιήσεων. Επίσεις δεν έχω καμία επιλογή ρύθμισης στην μπαταρία θέλω να βλέπω ποσα ποσοστά δίπλα στό εικονίδιο μπαταρίας και δεν μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Για το δευτερο που ρωτας ξερω οτι χωρις να περασεις εφαρμογη δε βλεπεις ποσοστο στη μπαταρια. Σε λιγο καιρο που θα βγει η επισημη νεα εκδοση Ν θα κρατας πατημενο το εικονιδιο του settings πανω δεξια οταν κατεβαζεις το drop down list και θα εμφανιζει ενα μενου που εκει θα υπαρχει η επιλογη να βλεπεις ποσοστο μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Για τα ποσοστά της μπαταρίας ενεργοποιούμε το System UI Tuner όπου έχει επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά κάτοχος του nexus 5X εδώ και 2 μερες μετά το πολύ καλό g2, έχω μερικές απορίες όταν φορτώνει το τηλ δεν υπάρχει κάποιο led ειδοποίησης ότι φορτώνει πχ... κόκκινο και όταν φόρτισει πλήρες πράσινο έχω ενεργοποιήσει το led ειδοποιήσεων. Επίσεις δεν έχω καμία επιλογή ρύθμισης στην μπαταρία θέλω να βλέπω ποσα ποσοστά δίπλα στό εικονίδιο μπαταρίας και δεν μπορώ. Το led είναι κάτω στο ηχείο. Το ποσοστό της μπαταρίας για να εμφανιστεί χρειάζεται να πατήσεις παρατεταμένα το εικονίδιο των ρυθμίσεων όταν κατεβάζεις το πάνελ των ειδοποιήσεων. Τότε ενεργοποιείς ένα ακόμα πεδίο ρυθμίσεων, το system ui, από το οποίο επιλέγεις την εμφάνιση του ποσοστού της μπαταρίας. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis1908 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Δεν ειναι καθολου ευδιακριτο ομως ,τζαμπα κοπος, δυστηχως θελει app. Παράθεση Fighting solves everything Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SS1000 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ευχαριστώ παιδιά κατάφερα να βρω την εμφάνιση του ποσοστού της μπαταρίας έστω αυτά που φαίνονται ελπίζω να το κανουν ποίο ευδιάκριτο σε κάποια αναβάθμιση. Για την ένδειξη φόρτωσης δεν μου ανάβει led τίποτα μήπως έχω κάποιο θέμα εσάς σάς ανάβει κάποιο led όταν φορτώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ευχαριστώ παιδιά κατάφερα να βρω την εμφάνιση του ποσοστού της μπαταρίας έστω αυτά που φαίνονται ελπίζω να το κανουν ποίο ευδιάκριτο σε κάποια αναβάθμιση. Για την ένδειξη φόρτωσης δεν μου ανάβει led τίποτα μήπως έχω κάποιο θέμα εσάς σάς ανάβει κάποιο led όταν φορτώνει. Δεν ανάβει. Μόνο με πείραγμα τα κερδίζεις αυτά. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ευχαριστώ παιδιά κατάφερα να βρω την εμφάνιση του ποσοστού της μπαταρίας έστω αυτά που φαίνονται ελπίζω να το κανουν ποίο ευδιάκριτο σε κάποια αναβάθμιση. Για την ένδειξη φόρτωσης δεν μου ανάβει led τίποτα μήπως έχω κάποιο θέμα εσάς σάς ανάβει κάποιο led όταν φορτώνει. βαλε αυτην την εφαρμογη και θα σου δειχνει τα παντα το led https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcseeker Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Το Nexus 5X εχει στο notification panel/bar, quick toggles για να ανοιγεις/κλεινεις με ενα κλικ τα mobile data και το gps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Το Nexus 5X εχει στο notification panel/bar, quick toggles για να ανοιγεις/κλεινεις με ενα κλικ τα mobile data και το gps; Ναι τα έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Με το update του Ιουνίου, κάτι χάλασε με το bluetooth streaming. Κλείνει από μόνο του μετά από λίγη ώρα. Κάτι άλλαξαν με το power saving. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SS1000 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Δεν ανάβει. Μόνο με πείραγμα τα κερδίζεις αυτά. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Περίεργα πράγματα δεν είναι δυνατόν να βάζω εφαρμογή για να βλέπω αν φορτώνει η αν έχει φορτώσει κινητό έλεος δεν με βλέπω να το κρατώ προσπαθώ αλλά δεν. Το βάζω για πούλημα ������ Edited June 15, 2016 by SS1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Επειδή δεν σου ανάβει λαμπάκι όταν φορτίζει πλήρως; Οοοοοκ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts