megawatt Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Οι τρόποι είναι να απενεργοποιησεις το Google now, να βάλεις άλλον launcher, μεσω xposed, με custom rom. Τουλάχιστον δεν ξέρω κάποιον άλλο Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ξερει κανεις γιατι, και τι μπορει να συμβαινει, ενω εχω απενεργοποιημενα τα δεδομενα κινητης με χρεωνει συχνα οτι συνδεθηκα στο Internet. Μιλησα με την Wind και μου ειπαν οτι βλεπουν κινηση δεδομενων ενω εγω δεν χρησιμοποιησα Internet μεσω wind. Αν μπορει κανεις να βοηθησει , ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Με τον elemental x είμαστε κομπλε στις default ρυθμίσεις η πρέπει να αλλάξουμε τίποτα (governor κλπ.) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Με τον elemental x είμαστε κομπλε στις default ρυθμίσεις η πρέπει να αλλάξουμε τίποτα (governor κλπ.) ; Είσαι κομπλέ από εκεί και πέρα παίζεις με τις ρυθμίσεις με δικιά σου ευθύνη ;) Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Ξερει κανεις γιατι, και τι μπορει να συμβαινει, ενω εχω απενεργοποιημενα τα δεδομενα κινητης με χρεωνει συχνα οτι συνδεθηκα στο Internet. Μιλησα με την Wind και μου ειπαν οτι βλεπουν κινηση δεδομενων ενω εγω δεν χρησιμοποιησα Internet μεσω wind. Αν μπορει κανεις να βοηθησει , ευχαριστω Καλημερα αν μπορει καποιος ας πει τι να κοιταξω τι μπορει να ειναι υποπτο και συνδεεται στο δικτυο μεσω της Wind ενω εχω απενεργοποιημενα τα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας.. εχει αρχισει να μου την δινει και ειναι κατι που δεν γνωριζω τι να ψαξω. Υπαρχει περιπτωση να ειναι καποια εφαρμογη που να συνδεεται μονη της για Update??:blink: Ή καθε φορα που συνδεομαι μεσω wifi να μπερδευεται το κινητο και να χρησιμοποιει και wind?:blink: Επισης εχω απενεργοποιημενο την επιλογη που λεει οταν δεν ειναι καλο το wifi να συνδεεται στο δικτυο κιν. τηλεφ. Πειτε παρακαλω να βοηθησετε τον ψιλοασχετο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Είσαι στοκ έτσι; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Παιδες εχει βγαλει σε κανέναν device corrupted? Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Στην πρώτη εκανα hard reset αλλά μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια... Ξέρει κανείς τι γίνεται? Όλα stock είναι (bootloader, rom, kernel) Edited April 16, 2016 by asteras84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Παιδες εχει βγαλει σε κανέναν device corrupted? Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Στην πρώτη εκανα hard reset αλλά μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια... Ξέρει κανείς τι γίνεται? Όλα stock είναι (bootloader, rom, kernel) Έχεις ξεκλειδώσει bootloader; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Έχεις ξεκλειδώσει bootloader; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Όχι, μαμά ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Είσαι στοκ έτσι; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Ναι στοκ και απο οτι ειδα η κινηση (η χρηση δεδομενων) εχει γινει α) πληκτρολογιο google ?? b) υπηρεσιες google play γ) λειτουργικο συστημα android και αλλα διαφορα... Στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ > Χρηση δεδομενων > Στις επιλογες πανω δεξια εχει επιλογη " περιορισμος δεδομενων παρασκηνιου" αλλα αν το επιλεξω μου βγαζει πανω εκει που ειναι η ενταση σηματος μπαταρια κτλ ενα θαυμαστικο μεσα σε τριγωνο σαν να μην ειναι σωστη αυτη η επιλογη να την κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Μάλλον από εκεί την πατησες. Όταν είναι κλειστά τα δεδομένα είναι έτσι και δεν είσαι στο wifi Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) καταρχας ευχαριστω που ασχολεισαι με το προβλημα μου, αλλα δεν καταλαβα την απαντηση σου .. δηλαδη τι πρεπει να κανω? να πω οτι αυτη την επιλογη δεν την ειχα αλλαξει οταν εγιναν οι χρεωσεις ηταν οπως το αγορασα το κινητο δηλαδη δεν ειχα κανει περιορισμο δεδομενων παρασκηνιου... γιαυτο ρωταω πρεπει να το κανω? γιατι αν το κανω μου βγαζει αυτο το θαυμαστικο μεσα στο τριγωνο σαν να μην πρεπει να γινει... πιστευω τωρα να το εξηγησα καλυτερα... Edited April 16, 2016 by massive_attack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 καταρχας ευχαριστω που ασχολεισαι με το προβλημα μου, αλλα δεν καταλαβα την απαντηση σου .. δηλαδη τι πρεπει να κανω? Αυτο που Πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις ενα προγραμματάκι με δεδομένα και να χαρείς την συσκευή σου που παρεμπιπτόντως είναι smartphone και εχει φτιαχτεί ειδικά για αυτη τη δουλειά...να δουλεύει με δεδομένα Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 ναι ενταξει και πριν smartphone ειχα αλλα δεν συνδεοταν στο internet οποτε της καπνισει μεσω του δικτυου κινητης τηλεφωνιας και να με χρεωνει.. δηλαδη μου λες οτι δεν γινεται να το αποφυγω αυτο? δηλαδη θα παιρνει τα δεδομενα που θελει οποτε θελει και θα συνδεεται μεσω του δικτυου κιν. τηλεφ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 ναι ενταξει και πριν smartphone ειχα αλλα δεν συνδεοταν στο internet οποτε της καπνισει μεσω του δικτυου κινητης τηλεφωνιας και να με χρεωνει.. δηλαδη μου λες οτι δεν γινεται να το αποφυγω αυτο? δηλαδη θα παιρνει τα δεδομενα που θελει οποτε θελει και θα συνδεεται μεσω του δικτυου κιν. τηλεφ..? φυσικά και μπορείς να κλείσεις τα δεδομένα, το θαυμαστικό θα εμφανίζετε όταν δεν έχεις καθόλου internet,αν έχεις με WiFi δεν θα εμφανίζετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 το θαυμαστικο εμφανιζετε οταν πατησω "περιορισμος δεδομενων παρασκηνιου" Εννοειται τα δεδομενα μεσω κινητης τηλεφωνιας τα ειχα παντα απενεργοποιημενα,, τωρα που το δοκιμασα παντως leo06 το θαυμαστικο δεν φευγει ακομη και οταν συνδεθω με wifi.. ευχαριστω για τις απαντησεις σας θα δω τι θα κανω γιατι λυση δεν βρεθηκε αλλα δεν θελω να γεμισω το thread με μηνυματα για το προβλημα μου.. εσεις δηλαδη το αφηνετε να κατεβαζει δεδομενα οποτε θελει ειτε wifi ειτε 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Ναι εγω προσωπικά εχω μέρα νυχτα data on Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μέρα νύχτα ανοιχτα και τη μπαλαντεζα αγκαλιά ! Χαχαχ Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Με ενα συνδυασμό custom rom και κερνελ δεν χρειάζεται καμία μπαλαντεζα Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς το mod για surround ήχο; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Παιδια ειδατε καμια διαφορα στην αποδοση με την 6.0.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Παιδια ειδατε καμια διαφορα στην αποδοση με την 6.0.1? Σε σχεση με ποιά έκδοση; Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Έχει δοκιμάσει κανείς το mod για surround ήχο; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλτο άφοβα δεν αποκτας στα ξαφνικά boomsound αλλά υπάρχει αισθητή βελτίωση. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια ειδατε καμια διαφορα στην αποδοση με την 6.0.1? Με το ota Μαρτίου το οποίο ήταν και αυτό βασισμένο στην 6.0.1 υπήρξε μεγάλη βελτίωση στην απόδοση. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos90 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Απο φωτεινοτητα και γωνιες θεασης η οθονη παιδια πως τα παει παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Απο φωτεινοτητα και γωνιες θεασης η οθονη παιδια πως τα παει παιδια; Άριστο. Κανένα θέμα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts