CaptainNickGR Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Δεν έχει 10 μέρες που σε κινητό γνωστού μου βάλαμε το gpay (apkmirror) και συνδέσαμε την curce απροβληματιστα με ελληνικές διευθύνσεις κλπ. Έχω καταλάβει και λάθος; Την χρησιμοποιώ και εγω αρκετούς μήνες τώρα με ελληνικές διευθυνσεις. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ αυτό το είχα διαβάσει για την Revolut, νταξ ήταν για μέσα στην revolut να γίνει αυτή η αλλαγή, αλλά για σιγουριά το χρησημοποίησα και στο Gpay για την Curve μην τυχόν και μπλοκάρει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Άνοιξα έναν λογαριασμό, θα γίνει επαλήθευση των στοιχείων... Θα μου στείλουν και μια εικονική κάρτα... και βλέπουμε... Στάλθηκε από Redmi Note 9 Pro, χρησιμοποιώντας Tapatalk Που να σου στείλουν εικονική κάρτα;Η εικονική είναι αυτό που λεει η λέξη,εικονική ,δεν έχει φυσική υπόσταση,είναι μόνο μέσα στην εφαρμογή.Κάρτα κανονική θα σου στείλουν. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρε παιδιά, έχω στείλει 4 φορές την ταυτότητα μου και όλο παίρνω μήνυμα πως δεν μπορεί να γίνει επαλήθευση.... Και οι φωτογραφίες είναι πολύ καθαρές.... Καμία ιδέα ; Τα 10 ευρώ που κατέθεσα όταν άνοιξα τον λογαριασμό τι θα γίνουν αν δεν γίνει επαλήθευση ; Στάλθηκε από Redmi Note 9 Pro, χρησιμοποιώντας Tapatalk Ταυτότητα με λατινικά τυπωμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Κάτι δεν κάνεις καλά, το δοκίμασα σε δύο συσκευές και δουλεύει τζάμι Έκανα μάλιστα και ενημερώση Καταρχήν δες αν έχεις αγγλική ip όπως πρέπει να έχεις (κατέβασε κάποιο εργαλείο) και καθάρισε μνήμη όπως είπε ο φιλος Δεν χρειάζεται αγγλική διεύθυνση αν βάλεις curve dipocket η monese Sent from my Power 3 using Tapatalk Τσέκαρα την ip και είναι πράγματι Αγγλική ( https://ipinfo.io/82.132.186.105 ) Έκανα clear data για το playstore και για το google play. Παρ'όλαυτά στο google play, όταν πηγαίνω Λογαριασμός, στη Χώρα και Προφιλ μου εμφανίζει μόνο "Ελλάδα". Μάλλον η χώρα έχει "δεθεί" με τον λογαριασμό μου στη google και ίσως δεν μπορεί να αλλάξει παρά μόνο εάν φτιάξω νέο google λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Τσέκαρα την ip και είναι πράγματι Αγγλική ( https://ipinfo.io/82.132.186.105 ) Έκανα clear data για το playstore και για το google play. Παρ'όλαυτά στο google play, όταν πηγαίνω Λογαριασμός, στη Χώρα και Προφιλ μου εμφανίζει μόνο "Ελλάδα". Μάλλον η χώρα έχει "δεθεί" με τον λογαριασμό μου στη google και ίσως δεν μπορεί να αλλάξει παρά μόνο εάν φτιάξω νέο google λογαριασμό. Εχεις αλλάξει εκεί χώρα;Προσεξε γιατί μπορείς να το αλλάζεις μονο μια φορά τον χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Εχεις αλλάξει εκεί χώρα;Προσεξε γιατί μπορείς να το αλλάζεις μονο μια φορά τον χρόνο.Πήγα να την αλλάξω, αλλά δεν μου έδειχνε UK παρα μόνο Ελλάδα. Δεν έχω αλλάξει ποτέ μου χώρα στο λογαριασμό μου στη Google. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Πήγα να την αλλάξω, αλλά δεν μου έδειχνε UK παρα μόνο Ελλάδα. Δεν έχω αλλάξει ποτέ μου χώρα στο λογαριασμό μου στη Google. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να έχεις αγγλική ip για να αλλάξεις σε Αγγλία.(αν θυμάμαι καλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Κάτι δεν κάνεις καλά, το δοκίμασα σε δύο συσκευές και δουλεύει τζάμι Έκανα μάλιστα και ενημερώση Καταρχήν δες αν έχεις αγγλική ip όπως πρέπει να έχεις (κατέβασε κάποιο εργαλείο) και καθάρισε μνήμη όπως είπε ο φιλος Δεν χρειάζεται αγγλική διεύθυνση αν βάλεις curve dipocket η monese Sent from my Power 3 using Tapatalk Το ενδιαφέρον είναι ότι η κάρτα curve της συζύγου προστέθηκε κανονικά στο Google Pay της και μάλιστα χωρίς να βάλω την εγγλέζικη sim. Απλά έβαλα αγγλική διεύθυνση στο gpay όταν μου ζήτησε. Και της ήρθε sms από curve ότι η κάρτα προστέθηκε επιτυχώς. Άρα υποψιάζομαι ότι κάποιο κόλλημα έχει φάει η δική μου κάρτα. Θα επικοινωνήσω μαζί τους μπας και βγάλω άκρη. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια σας και τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 H εφαρμογή της revolut έγινε all black,πολύ ωραία έτσι. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Το ενδιαφέρον είναι ότι η κάρτα curve της συζύγου προστέθηκε κανονικά στο Google Pay της και μάλιστα χωρίς να βάλω την εγγλέζικη sim. Απλά έβαλα αγγλική διεύθυνση στο gpay όταν μου ζήτησε. Και της ήρθε sms από curve ότι η κάρτα προστέθηκε επιτυχώς. Άρα υποψιάζομαι ότι κάποιο κόλλημα έχει φάει η δική μου κάρτα. Θα επικοινωνήσω μαζί τους μπας και βγάλω άκρη. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια σας και τον χρόνο σας.Ο ρόλος της αγγλική σιμ είναι μόνο για να κατεβάσεις το ,gpay από το store. Από εκεί και πέρα δεν έχει καμμία σημασία τι σιμ έχεις. Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Ερώτηση. Πως ξέρουμε ποια έκδοση του google pay να κατεβάσουμε ; Στάλθηκε από Redmi Note 9 Pro, χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Ερώτηση. Πως ξέρουμε ποια έκδοση του google pay να κατεβάσουμε ; η 1η ειναι η γενικη, για ολες τις συσκευες, κατεβασε αυτη και δεν χρειαζεται να ψαχνεσαι τι εχεις κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Ερώτηση. Πως ξέρουμε ποια έκδοση του google pay να κατεβάσουμε ; Στάλθηκε από Redmi Note 9 Pro, χρησιμοποιώντας TapatalkΤην nodpi όπως σου είπαν για να μην έχεις περιορισμούς. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Την nodpi όπως σου είπαν για να μην έχεις περιορισμούς. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΟκ, σας ευχαριστώ πολύ !!! Στάλθηκε από Redmi Note 9 Pro, χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Μετά από αναβάθμιση στο λογισμικό του ΌΤι, σταμάτησε να παίζει το Google Pay. Λέει Check software και μετά βγάζει μήνυμα ότι δεν δουλεύουν τα contactless payments. Είναι καινούριο φρούτο; Μέχρι προχτές δούλευε κανονικά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Έχεις κάνει root Μήπως ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Καθάρισε cache κλπ,κάτι συμβαίνει με τα τελευταία updates. Μου το έκανε και εμένα. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Έχεις κάνει root Μήπως ;Πάντα είχα ροοτ και custom recovery. Ποτέ δεν έβγαζε τέτοιο μήνυμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καθάρισε cache κλπ,κάτι συμβαίνει με τα τελευταία updates. Μου το έκανε και εμένα. Sent from my Mi Note 10 using TapatalkΜπα δεν κάνει τίποτα. Αν απεγκαταστησω την παρούσα έκδοση για να βάλω παλιότερη, ξέρεις αν θα βρει τις κάρτες ή τις θέλει πέρασμα πάλι; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Το έχει κάνει και σε άλλους ,και σε εμένα,για ψάξε λίγο μήπως το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Πάντως παλιότερα θυμάμαι καποιες τραπεζικές εφαρμογές δεν δουλεύαν αν το κινητό ηταν root Τώρα μπορεί να είναι περισσότερες διοτι έχω πάψει να έχω ,ρουταριαμενο κινητο Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Πάντως παλιότερα θυμάμαι καποιες τραπεζικές εφαρμογές δεν δουλεύαν αν το κινητό ηταν root Τώρα μπορεί να είναι περισσότερες διοτι έχω πάψει να έχω ,ρουταριαμενο κινητο Sent from my Power 3 using Tapatalk Σωστά το ίδιο είχα πάθει και εγω με το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Η ρεβολουτ ζητάει ξανά ταυτοποίηση. Το κανει και σε άλλους? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Ναι, αν έχεις κάνει ταυτοποίηση με δίπλωμα οδήγησης η διαβατήριο που τώρα έχει λήξει θέλει ξανά ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύει Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Μετά την τελευταία ενημέρωση της revolut, έχει και dark mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Ναι, αν έχεις κάνει ταυτοποίηση με δίπλωμα οδήγησης η διαβατήριο που τώρα έχει λήξει θέλει ξανά ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύει Sent from my Power 3 using TapatalkΜε ταυτότητα είχα κάνει και μάλιστα απ' όσο θυμάμαι δεν έχει πάρα πολύ καιρό. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Μετά την τελευταία ενημέρωση της revolut, έχει και dark mode.Εδώ και αρκετές ημέρες βασικά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts