HEO Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 έχεις κάνει fund στο Skrill με ελληνική κάρτα; και τα εστειλες και Revolut?μεταφέρω χρήματα μέσω λογαριασμού αλφα τράπεζας στην skrill και απο εκει ατην revolut και απο εκει στην monese και απο εκει μεαω λογαριασμού στην mistertango..... τραινάκι, αλλα γίνεται ανέξοδα.... προσοχή σε όσους πάνε στο εξωτερικό και σηκώνουν λεφτά απο τα ΑΤΜ.... υπάρχουν χρεώσεις διαφορετικές ανα τράπεζα... π. χ. αν πάρεις την revolut και πας να σηκώσεις 20 ευρώ απο ΑΤΜ σήμερα στην Ελλάδα, θα σου πάρει η εθνική 2 ευρώ καπέλο, η Πειραιώς 3 ευρώ καπέλο ενω η αλφα δεν θα αου πάρει τίποτα..... οπότε και έξω θα έχει ανάλογο παιχνίδι..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 μεταφέρω χρήματα μέσω λογαριασμού αλφα τράπεζας στην skrill και απο εκει ατην revolut και απο εκει στην monese και απο εκει μεαω λογαριασμού στην mistertango..... τραινάκι, αλλα γίνεται ανέξοδα.... προσοχή σε όσους πάνε στο εξωτερικό και σηκώνουν λεφτά απο τα ΑΤΜ.... υπάρχουν χρεώσεις διαφορετικές ανα τράπεζα... π. χ. αν πάρεις την revolut και πας να σηκώσεις 20 ευρώ απο ΑΤΜ σήμερα στην Ελλάδα, θα σου πάρει η εθνική 2 ευρώ καπέλο, η Πειραιώς 3 ευρώ καπέλο ενω η αλφα δεν θα αου πάρει τίποτα..... οπότε και έξω θα έχει ανάλογο παιχνίδι..... Sent from my L200 using Tapatalkανάληψη ΑΤΜ από Revolut δεν χρεωνει καμία τράπεζα, μην λέμε αναλήθειες, αρα μέσω Skrill μόνο με τον λογαριασμό που έχει στην Alpha όχι με κάρτα απευθείας. Πολύ χαμός για 1€ στα 1000. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 ανάληψη ΑΤΜ από Revolut δεν χρεωνει καμία τράπεζα, μην λέμε αναλήθειες, αρα μέσω Skrill μόνο με τον λογαριασμό που έχει στην Alpha όχι με κάρτα απευθείας. Πολύ χαμός για 1€ στα 1000.μεταφέρω χρήματα μέσω λογαριασμού αλφα τράπεζας στην skrill και απο εκει ατην revolut και απο εκει στην monese και απο εκει μεαω λογαριασμού στην mistertango..... τραινάκι, αλλα γίνεται ανέξοδα.... προσοχή σε όσους πάνε στο εξωτερικό και σηκώνουν λεφτά απο τα ΑΤΜ.... υπάρχουν χρεώσεις διαφορετικές ανα τράπεζα... π. χ. αν πάρεις την revolut και πας να σηκώσεις 20 ευρώ απο ΑΤΜ σήμερα στην Ελλάδα, θα σου πάρει η εθνική 2 ευρώ καπέλο, η Πειραιώς 3 ευρώ καπέλο ενω η αλφα δεν θα αου πάρει τίποτα..... οπότε και έξω θα έχει ανάλογο παιχνίδι..... Sent from my L200 using TapatalkΔοκίμασα να φορτίσω πριν 1 εβδομάδα την Revolut μέσω skrill και δεν την δέχτηκε. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Δοκίμασα να φορτίσω πριν 1 εβδομάδα την Revolut μέσω skrill και δεν την δέχτηκε. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο πιθανότερο είναι αυτό που λες. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 καταρχήν οτι είπα για τις αναλήψεις μέσω revolut ισχύει διότι το έκανα εχθές.... κατα δευτερον επίσης αυτό που ειπα για φορτίσει revolut απο Skrill ισχύει, υπάρχει ενα μυστικό οταν σου βγάλει το please wait για την επαλήθευση καο φαίνεται οτι έχει κόλλησε... βγαίνεις απο την εφαρμογή, δεν πάτας επιατροφη, απλα βγαίνεις.... κατα τρίτον δεν ειναι θεμα τόσο το 1 ευρώ όσο η αμεσότητα των κινήσεων.... Sent from my L200 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και από την Skrill Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 καταρχήν οτι είπα για τις αναλήψεις μέσω revolut ισχύει διότι το έκανα εχθές.... κατα δευτερον επίσης αυτό που ειπα για φορτίσει revolut απο Skrill ισχύει, υπάρχει ενα μυστικό οταν σου βγάλει το please wait για την επαλήθευση καο φαίνεται οτι έχει κόλλησε... βγαίνεις απο την εφαρμογή, δεν πάτας επιατροφη, απλα βγαίνεις.... κατα τρίτον δεν ειναι θεμα τόσο το 1 ευρώ όσο η αμεσότητα των κινήσεων.... Sent from my L200 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και από την Skrill Sent from my L200 using Tapatalkπόσο καιρό κάνουν να φανούν τα χρήματα από Alpha στη Skrill; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 εχτές το βραδάκι έστειλα χρήματα σημερα το μεσημέρι ήταν ατον λογαριασμό της Skrill, μου έχει τύχει ομως να έρθουν και την μεθεπόμενη εργάσιμη μέρα.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 η Ν26 δεν έχει επιλογή να γυρίσεις το υπόλοιπο σε άλλο νόμισμα? ή απλά δεν το βρίσκω? στην δεξιά καρτέλα (savings and investment) δεν μου δίνει επιλογές προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 η Ν26 δεν έχει επιλογή να γυρίσεις το υπόλοιπο σε άλλο νόμισμα? ή απλά δεν το βρίσκω? στην δεξιά καρτέλα (savings and investment) δεν μου δίνει επιλογές προς το παρόν Δεν έχει τετοια επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 η μόνη κάρτα που έχει πολλαπλά νομίσματα είσαι η revolut..... η monese σου δίνει δυνατότητα αν έχεις και λογαριασμό σε λίρες Αγγλίας.... η Ν26 είναι μόνο ευρώ.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 ανάληψη ΑΤΜ από Revolut δεν χρεωνει καμία τράπεζα, μην λέμε αναλήθειες, αρα μέσω Skrill μόνο με τον λογαριασμό που έχει στην Alpha όχι με κάρτα απευθείας. Πολύ χαμός για 1€ στα 1000. Δυστυχως αυτό έχει αλλάξει. Πλέον αναλήψεις που γίνονται απο revolut χρεωνονται με έξτρα ποσό στην Εθνική, Πειραιώς και eurobank. Δε χρεώνονται στην alpha bank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 απο την icard εχει καποιος εμπειρια ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 την έχω, τι θελεις να. μάθεις;;; Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 (edited) την έχω, τι θελεις να. μάθεις;;; Sent from my L200 using Tapatalk οτι νομιζεις οτι χρειαζεται να μαθω ... Ειναι ευχρηστη; Λειτουργει η σελιδα της στον υπολογιστη ; Σου εχει δημιουργησει καποιο προωλημα ; Πώς φορτιζει ; Edited August 4, 2018 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 οτι νομιζεις οτι χρειαζεται να μαθω ... Ειναι ευχρηστη; Λειτουργει η σελιδα της στον υπολογιστη ; Σου εχει δημιουργησει καποιο προωλημα ; Πώς φορτιζει ;καλη κάρτα, την εχω κάτι μήνες χωρίς πρόβλημα, οι χρεώσεις σε ξένο νόμισμα έχουν ενα μικρό markup αλλα για μενα δεν τίθεται θέμα., ειδικά αν σκεφτείς ότι oi ελληνικές έχουν πλαφόν πλέον στην μετατροπή.... την δουλεύω απο την εφαρμογή της σε Android , απο υπολογιστή δεν γνωρίζω τι παίζει... δινει 4 κάρτες δωρεάν, μια φυσική δύο αυλές και μια nfc ... φορτίζει μέσω"εμβασματος λογαριασμού Βουλγαρίας η απο αλλη χρεωστική η πιστωτική (εκτός ελληνικών λόγω cc) .... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 καλη κάρτα, την εχω κάτι μήνες χωρίς πρόβλημα, οι χρεώσεις σε ξένο νόμισμα έχουν ενα μικρό markup αλλα για μενα δεν τίθεται θέμα., ειδικά αν σκεφτείς ότι oi ελληνικές έχουν πλαφόν πλέον στην μετατροπή.... την δουλεύω απο την εφαρμογή της σε Android , απο υπολογιστή δεν γνωρίζω τι παίζει... δινει 4 κάρτες δωρεάν, μια φυσική δύο αυλές και μια nfc ... φορτίζει μέσω"εμβασματος λογαριασμού Βουλγαρίας η απο αλλη χρεωστική η πιστωτική (εκτός ελληνικών λόγω cc) .... Sent from my L200 using Tapatalk Κατέβασα κι εγώ την εφαρμογή. Φόρτισα την κάρτα με ένα μικρό ποσό. Ειδα τις δύο εικονικές κάρτες που έχει Παραγγείλα και τη φυσικη. Μετά το ποσό αυτό το έκανα πληρωμή σε λογαριασμό vodafone. Το "παραδοξο" είναι ότι πέρασα κανονικά πιστωτική mastercard της AlphaBank και την φόρτισα δύο φορές με αυτήν Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 αν έχει ανοίξει αυτό το κανάλι πληρωμής αυτό είναι πολύ ευχάριστο.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 μόλις έκανα και εγώ δοκιμή..... η wind visa της αλφα τρώει πορτα... η energy mastercard της αλφα περνάει κανονικά..... :) μόλις φόρτωσα 50 ευρω.... είχες δίκαιο, ωραίος :D Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Δυστυχως αυτό έχει αλλάξει. Πλέον αναλήψεις που γίνονται απο revolut χρεωνονται με έξτρα ποσό στην Εθνική, Πειραιώς και eurobank. Δε χρεώνονται στην alpha bankΠειραιώς το έχουμε επιβεβαιώσει; γιατί δεν βρήκα κάτι στο τιμολόγιο προμηθειών της, Εθνική και Eurobank το έχουν ενσωματώσει. Έχεις εμπειρία από ανάληψη με χρέωση; στο βγάζει σαν ειδοποίηση; ή απλά το βλέπεις στον λογαριασμό. Τουρκία πάντως δεν χρεώθηκε πουθενά. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μόλις έκανα και εγώ δοκιμή..... η wind visa της αλφα τρώει πορτα... η energy mastercard της αλφα περνάει κανονικά..... :) μόλις φόρτωσα 50 ευρω.... είχες δίκαιο, ωραίος :D Sent from my L200 using TapatalkΠάντως και Leupay, που μέσω icard λειτουργεί, σου επιτρέπει funding μέσω ελληνική κάρτας απλά έχει προμήθεια 1%. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 είναι επιβεβαίωμενο για Πειραιώς, ζητα 3 ευρώ για αναληψη 20 ευρω απο revolut.... απο ότι φαίνεται αυτές οι προμήθειες έχουν να κάνουν με τα προβλήματα των ελληνικών τραπεζών και οχι με χρέωση απο την revolut..... ναι icard και leupay wallet θέλουν μια μικρή προμήθεια για φορτίση απο καρτα.... διαφορετικη η leupay και διαφορετικη η icard.... η icard μου πήρε 25 λεπτά για τα 50 ευρω.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Εχει αναφερθεί οτι περνάνε συναλλαγές παρακαμπτοντας τα CC μονο απο μερικες MasterCard.Visa δεν εχω δει καποιον να το αναφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Εχει αναφερθεί οτι περνάνε συναλλαγές παρακαμπτοντας τα CC μονο απο μερικες MasterCard.Visa δεν εχω δει καποιον να το αναφερει.δεν το γνώριζα αυτό.... είχα την εντύπωση ότι μεταφορές κεφαλαίων δεν γίνονται με ελληνικές κάρτες.... τεσπα, ολα καλα σύνδεσα και την energy Master και στο leupay wallet..... ελπίζω να μην κόψουν το παραθυράκι. Sent from my L200 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να προσθέσω και κατι αλλο, η revolut δεν δέχεται καν ελληνικές κάρτες, βγάζει μήνυμα απόκρυψης μόλις βάζεις το νούμερο της κάρτας..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Μα και την Leupay τόσο καιρό με Mastercard της AlphaBank την φορτιζα χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Ναι, με mastercard φορτίζει, κι εγώ με της eurobank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Ναι, με mastercard φορτίζει, κι εγώ με της eurobank Δοκίμασα να προσθέσω και mastercard της Eurobank. Την δέχτηκε , την χρέωσε με το 1€ αλλά κωδικό ενεργοποίησης έστειλε της μορφής *** ***** και όχι τον κλασικό ****. Έτσι δεν μπόρεσα να την ενεργοποιησω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts