testatos Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 δεν το γνώριζα αυτό.... είχα την εντύπωση ότι μεταφορές κεφαλαίων δεν γίνονται με ελληνικές κάρτες.... τεσπα, ολα καλα σύνδεσα και την energy Master και στο leupay wallet..... ελπίζω να μην κόψουν το παραθυράκι. Sent from my L200 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να προσθέσω και κατι αλλο, η revolut δεν δέχεται καν ελληνικές κάρτες, βγάζει μήνυμα απόκρυψης μόλις βάζεις το νούμερο της κάρτας..... Sent from my L200 using Tapatalk Λογο οτι γινόντουσαν πολλες απόπειρες για κατάθεση με Ελληνικές καρτες και η Revolut της απέρριπτε το έφτιαξαν ετσι ώστε οταν το σύστημα αναγνωρίσει την καρτα για Ελληνική να σε πετάει το μήνυμα για τα Capital Controls. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Δοκίμασα να προσθέσω και mastercard της Eurobank. Την δέχτηκε , την χρέωσε με το 1€ αλλά κωδικό ενεργοποίησης έστειλε της μορφής *** ***** και όχι τον κλασικό ****. Έτσι δεν μπόρεσα να την ενεργοποιησω Έχει τύχει σε κάποιον άλλον αυτής της μορφής κωδικός; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Δοκίμασα να προσθέσω και mastercard της Eurobank. Την δέχτηκε , την χρέωσε με το 1€ αλλά κωδικό ενεργοποίησης έστειλε της μορφής *** ***** και όχι τον κλασικό ****. Έτσι δεν μπόρεσα να την ενεργοποιησω Ναι, τα κάνει αυτά, εγώ είχα πάρει τηλέφωνο στην eurobank και μου τον είχαν δώσει την πρώτη φορά, αλλά την δεύτερη που άλλαξε ο αριθμός λόγω mastercard νομίζω είπαν, δεν τον έδιναν και έπρεπε να περιμένω να εμφανιστεί η συναλλαγή στο ιστορικό, κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Ναι, τα κάνει αυτά, εγώ είχα πάρει τηλέφωνο στην eurobank και μου τον είχαν δώσει την πρώτη φορά, αλλά την δεύτερη που άλλαξε ο αριθμός λόγω mastercard νομίζω είπαν, δεν τον έδιναν και έπρεπε να περιμένω να εμφανιστεί η συναλλαγή στο ιστορικό, κάτι τέτοιο Σε ποιο ιστορικό; Στις κινήσεις του λογαριασμού στο ebanking το βλεπω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 στο statement μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Πειραιώς το έχουμε επιβεβαιώσει; γιατί δεν βρήκα κάτι στο τιμολόγιο προμηθειών της, Εθνική και Eurobank το έχουν ενσωματώσει. Έχεις εμπειρία από ανάληψη με χρέωση; στο βγάζει σαν ειδοποίηση; ή απλά το βλέπεις στον λογαριασμό. Τουρκία πάντως δεν χρεώθηκε πουθενά. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως και Leupay, που μέσω icard λειτουργεί, σου επιτρέπει funding μέσω ελληνική κάρτας απλά έχει προμήθεια 1%. Η Πειραιώς στο βγάζει ενημερωτικά (3 ευρω) λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας. Εχεις δικαίωμα να μην το δεχτείς και να μη βγάλεις τα μετρητά. Απλα πρέπει να το προσέξεις. Στην περίπτωση που το δεχτείς θα χρεωθείς το ποσό ανάληψης συν 3 ευρω. Τα 3 ευρω είναι ανεξάρτητα απο το ποσό ανάληψης. Οσα και να βγάλεις τόσα θα σου ζητήσει. Ακόμα και 20 ευρω θα ζητήσει τα 3. Στην ανακοινωση 30/7/18 με τις χρεωσεις δεν το αναφέρουν και κακως. Αλλα το εφαρμόζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 στο statement μήπως; λες να αλλαξει η περιγραφη στο statement ; Θα δειξει .... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Η Πειραιώς στο βγάζει ενημερωτικά (3 ευρω) λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας. Εχεις δικαίωμα να μην το δεχτείς και να μη βγάλεις τα μετρητά. Απλα πρέπει να το προσέξεις. Στην περίπτωση που το δεχτείς θα χρεωθείς το ποσό ανάληψης συν 3 ευρω. Τα 3 ευρω είναι ανεξάρτητα απο το ποσό ανάληψης. Οσα και να βγάλεις τόσα θα σου ζητήσει. Ακόμα και 20 ευρω θα ζητήσει τα 3. Στην ανακοινωση 30/7/18 με τις χρεωσεις δεν το αναφέρουν και κακως. Αλλα το εφαρμόζουν.με λιγα λογια οι ελληνικές τράπεζες (πλην αλφα) βρήκαν τρόπο να αρμεξουν τους αφελείς τουρίστες..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Ελαβα το παρακατω mail Χρεώσεις Λογαριασμού Skrill Οι παρακάτω αλλαγές θα ισχύουν για τις Χρεώσεις που γνωστοποιούνται στουςΌρους Χρήσης Λογαριασμού Skrill: Δεν θα θα χρεώνονται έξοδα φόρτωσης για μεμονωμένες συναλλαγές φόρτωσης ύψους 20.000 Ευρώ (ή το ισόποσο αυτών) ή υψηλότερου ποσού, μετά την αφαίρεση τυχόν τραπεζικών εξόδων ή εξόδων μετατροπής νομίσματος. Κάθε άλλη συναλλαγή φόρτωσης θα επιβαρύνεται με έξοδα 1%. Η συνεχιζόμενη χρήση των υπηρεσιών μας μετά τις 16 Οκτωβρίου 2018 θα εκληφθεί ως αποδοχή των παραπάνω αλλαγών από εσάς. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας. Δεν καταλαβαινω τι εννοει. Ξερετε τι θα αλλαξει ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 υποθέτω αναφέρεται σε συναλλαγές πάνω απο 20.000 ευρω.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 υποθέτω αναφέρεται σε συναλλαγές πάνω απο 20.000 ευρω.... Sent from my L200 using Tapatalk Α ωραια !!! Καθε φορα που θα στελνω στην Skrill πάνω απο 20.000€ θα κερδίζω το 1€ του εμβασματος !!! Χρήμα !!! :lol::lol::lol: Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 όχι, αυτο το πληρώνεις στην τράπεζα σου, εκτός και αν τα μεταφέρεις απο την αλφα..... πρέπει να μιλάνε για έξτρα κουστουμάκι, βέβαια εγώ απορία εχω ποιος άνθρωπος τιυ Θεού στέλνει τόσο μεγάλα ποσά σε αυτές τις κάρτες..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 όχι, αυτο το πληρώνεις στην τράπεζα σου, εκτός και αν τα μεταφέρεις απο την αλφα..... πρέπει να μιλάνε για έξτρα κουστουμάκι, βέβαια εγώ απορία εχω ποιος άνθρωπος τιυ Θεού στέλνει τόσο μεγάλα ποσά σε αυτές τις κάρτες..... Sent from my L200 using Tapatalk Αυτο δεν καταλαβαινω .... Δηλαδη για ποσα κατω απο 20000€ θα χρεωνει και εξτρα κοστουμακι η skrill ; μεχρι τωρα δεν χρεωνει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 εγώ κατάλαβα το αντίθετο απο οτι λες, για πόσα πάνω από 20.000 θα υπάρχει κουστουμάκι..... για πόσα μικρότερα τίποτα....(μόνο υα έξοδα της τράπεζας σου, αν βέβαια χρεώνει εξερχόμενα εμβάσματα) και μου φαίνεται λογικό, γιατί αλλιώς θα την διαλύσουν οι ανταγωνιστές.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 εγώ κατάλαβα το αντίθετο απο οτι λες, για πόσα πάνω από 20.000 θα υπάρχει κουστουμάκι..... για πόσα μικρότερα τίποτα....(μόνο υα έξοδα της τράπεζας σου, αν βέβαια χρεώνει εξερχόμενα εμβάσματα) και μου φαίνεται λογικό, γιατί αλλιώς θα την διαλύσουν οι ανταγωνιστές.... Sent from my L200 using Tapatalk Εγω παλι καταλαβαίνω το αντίθετο. Δηλαδή κάθε φορά που κάποιος θα στελνει με έμβασμα σε οποιοδήποτε τραπεζικό της skrill ποσό μέχρι 20.000 ευρω θα χρεώνεται 1 ευρω/'εμβασμα. Αυτο ισχύει και για όσους στέλνουν στην alpha ή στο Γερμανικό λογαριασμό. Αρα τέλος και απο εκεί η δωρεάν φόρτωση. Το αντίθετο θα ήταν περίεργο. Να χρεώνει τα υψηλότερα εμβάσματα. Αν ήταν έτσι αυτο ξεπερινιέται εύκολα σπάζοντας τα σε μικρότερα. Αν μως αν θέλω να στείλω λιγότερα δε μπορώ να περιμένω να γίνουν 20.000. Γιατι δε θα γίνουν ποτέ πιθανότατα (μιλώ για απλούς χρήστες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Τι δεν καταλαβαίνετε; Το λέει καθαρά. Για κάτω από 20.000 ευρώ θα κρατάει 1%. Το 1 ευρώ είναι άσχετο και αφορά την αποστολή του εμβάσματατος. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 (edited) η skill cm χρεώνει την φορτίση ι απο καρτα με 2.25% αν θυμάμαι καλα.... αν ισχύει αυτο που λες και επιβάλει τέλος 1% σε ολες τις φορτίσεις... τοτε μειώνει τα έξοδα φορτίσεις με πιστωτική και τα αυξάνει με λογαριασμό... σε μια τέτοια περίπτωση συνδρομή + 1% για μένα είναι σαν να αυτοκτονεί.... υγ να προσθέσω για όποιον ενδιαφέρεται οτι συνέδεσα την Ν26 με τον λογαριασμό μου στην revolut.... επίσης έστειλα έμβασμα (δωρεαν) απο την revolut σε λογαριασμό μου στην Λιθουανία, ολα μια χαρά.... απλα αργεί λιγο, θέλει γεμάτες τρεις εργάσιμες οταν η monese θέλει κυριολεκτικά λίγες ώρες.... Sent from my L200 using Tapatalk Edited August 11, 2018 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 η skill cm χρεώνει την φορτίση ι απο καρτα με 2.25% αν θυμάμαι καλα.... αν ισχύει αυτο που λες και επιβάλει τέλος 1% σε ολες τις φορτίσεις... τοτε μειώνει τα έξοδα φορτίσεις με πιστωτική και τα αυξάνει με λογαριασμό... σε μια τέτοια περίπτωση συνδρομή + 1% για μένα είναι σαν να αυτοκτονεί.... υγ να προσθέσω για όποιον ενδιαφέρεται οτι συνέδεσα την Ν26 με τον λογαριασμό μου στην revolut.... επίσης έστειλα έμβασμα (δωρεαν) απο την revolut σε λογαριασμό μου στην Λιθουανία, ολα μια χαρά.... απλα αργεί λιγο, θέλει γεμάτες τρεις εργάσιμες οταν η monese θέλει κυριολεκτικά λίγες ώρες.... Sent from my L200 using TapatalkΣημειωτέον η monese μου δέχθηκε για Top Up Debit Εθνικής. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Σημειωτέον η monese μου δέχθηκε για Top Up Debit Εθνικής. MasterCard να μαντέψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 δυστυχώς τρώω πόρτα με την εθνική μου απο την monese Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 MasterCard να μαντέψω; H Debit Εθνικής είναι mastercard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 και μένα εντύπωση μου έκανε που με άφησε να την απθηκευσω, βέβαια δεν προχώρησα σε κατάθεση γιατί αρνήθηκαν να μου πιστωσουν το bonus εγγραφής, οπότε και τους χαιρέτησα. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 H neteller έστειλε σήμερα email και ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι κάθε προσθήκη χρημάτων μέσω τραπεζικών λογαριασμων θα χρεώνεται με 2,5% εφόσον είναι κάτω από 20.000 ευρω! Αν δεν κάνω λάθος ίδιος όμιλος με τη skrill.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 το να αποθήκευσω την καρτα με αφήνει και μενα η monese, λεφτά όμως δεν αφήνει να πάρω ουτε ενα ευρώ λεπτο Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 τώρα που κάθομαι και το κοιτάω ειναι αυτό που είπε π φίλος...... 1% κουστουμάκι σε κινήσεις κατω απο 20Κ..... αλλα αυτο που μου κάνει εντύπωση ειναι οτι πριν λίγες μέρες εν όψη ενος ολιγοήμερου ταξιδιού ατην κεντρική Ευρώπη μετεφερα στην Skrill 200 ευρώ χωρις καμμια προμήθεια και η ανακοίνωση εδώ τουλάχιστον λεει 1/6..... η νεττελερ και η σκριλλ μπορεί να ειναι ίδιο γκρουπ αλλα μεταξύ τους κινήσεις κρατάνε προμήθεια 3%...... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts