Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και στις δύο περιπτώσεις χρειάζεται ενημέρωση. Το mytube ξέρω ότι υποστηρίζεται κανονικά. Άρα θα διορθωθεί.

Οι δύο κορυφαίες μου αγαπημένες μου εφαρμογές είναι το mytube και η δική σου. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι δύο θα είχα σαν κύρια συσκευή άλλο λειτουργικό πολύ νωρίτερα.

Όπως είπες θα βγάλει update ο άνθρωπος και θα στρώσει..

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Thanks Pano. Αν και κατά τη γνώμη μου υπάρχουν πολλές αξιόλογες εφαρμογές.

Το my tube και το awesome tube δεν ανοίγουν κανένα βίντεο. Γιατί;

Μόνο οι τελίτσες στριφογυρίζουν....

Evris τώρα δοκίμασα το mytube και λειτουργεί. Μήπως έχεις πρόβλημα με τη σύνδεση;

Όταν ξεκινάει η εφαρμογή σε πετάει στην κεντρική καρτέλα. Δοκίμασε την αριστερή ή να ψάξεις κάποιο video.

Thanks Pano. Αν και κατά τη γνώμη μου υπάρχουν πολλές αξιόλογες εφαρμογές.

Evris τώρα δοκίμασα το mytube και λειτουργεί. Μήπως έχεις πρόβλημα με τη σύνδεση;

Όταν ξεκινάει η εφαρμογή σε πετάει στην κεντρική καρτέλα. Δοκίμασε την αριστερή ή να ψάξεις κάποιο video.

Τίποτα δεν παίζει. Ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Βίντεο τα δικά μου ή στο YouTube παίζει. Απ' αυτές τις δύο εφαρμογές δεν παίζει τίποτα. Το μόνο που άνοιξε και στα δύο ηταν το δεύτερο βίντεο στην αρχική οθόνη των εφαρμογών. Εκείνο το ελληνικό βίντεο με το σατιρικό περιεχόμενο. Τα τραγούδια με τίποτα δεν τα ανοίγει! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τα τραγούδια με τίποτα δεν τα ανοίγει! :(

Έχεις δίκιο. Έχει πρόβλημα. Τώρα διάβασα μήνυμα από τον dev.

Έχει αλλάξει το φορμά η Google όπως σου έγραψα πιο πρίν. Έχει στείλει ενημέρωση, αλλά μεσολαβεί Σ/Κ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το MyTube beta, το οποίο πέρασε πιστοποίηση άμεσα.

κατέβασέ το εδώ:

https://www.microsoft.com/en-us/p/mytube-beta/9wzdncrdt29j

Ωραία. Κράτησα την beta και την άλλη την απεγκατέστησα!

Υπάρχει και για το awesome tube άλλη;

Εμένα πάντως το mytube παίζει κανονικά τα βίντεο. Κάτι κάνεις με τις εφαρμογές εσύ... :p:p

Εμένα πάντως το mytube παίζει κανονικά τα βίντεο. Κάτι κάνεις με τις εφαρμογές εσύ... :p:p

Το beta που κατέβασα τα παίζει όλα. Το awesome tube τίποτα ακόμα. Τίποτα δεν τις κάνω τις εφαρμογές! ;)

Μάλλον είναι αυτό που λέει ο faasf. Άλλαξαν ν φορμά. Γιατί στο ιστορικό όταν πάω , τα βίντεο τα παίζει κανονικά επειδή είναι με το παλιό φορμά. Ενώ τα καινούργια που έχει στην αρχική ειναι με το νέο φορμά και δεν παίζουν.

Edited by evris2013

Ωραία. Κράτησα την beta και την άλλη την απεγκατέστησα!

Υπάρχει και για το awesome tube άλλη;

Δεν χρειάζεται να διαγράψεις την κανονική έκδοση του mytube. Όπως σου είπα ο δημιουργός έχει στείλει ενημέρωση και για την κανονική, αλλά δεν έχει περάσει ακόμη από πιστοποίηση. Μέχρι αύριο θα έχει φτιάξει και η κανονική έκδοση του mytube. Η beta παίζει γιατί πέρασε από πιστοποίηση πιο γρήγορα.

Δεν παίζει ρόλο αν υπάρχει άλλη έκδοση για το awesome tube. Το ζήτημα είναι αν έχει ενημερωθεί λόγω των αλλαγών. Δεν το ξέρω.

Το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται σε όλα τα videos αλλά σε συγκεκριμένα.

Δεν χρειάζεται να διαγράψεις την κανονική έκδοση του mytube. Όπως σου είπα ο δημιουργός έχει στείλει ενημέρωση και για την κανονική, αλλά δεν έχει περάσει ακόμη από πιστοποίηση. Μέχρι αύριο θα έχει φτιάξει και η κανονική έκδοση του mytube. Η beta παίζει γιατί πέρασε από πιστοποίηση πιο γρήγορα.

Δεν παίζει ρόλο αν υπάρχει άλλη έκδοση για το awesome tube. Το ζήτημα είναι αν έχει ενημερωθεί λόγω των αλλαγών. Δεν το ξέρω.

Το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται σε όλα τα videos αλλά σε συγκεκριμένα.

Πάντως όσα έχουν βίντεο κλιπ δεν παίζουν. Το κατάργησα το κανονικό. Λες να πρέπει να το αγοράσω τώρα; Γιατί το είχα κατεβάσει όταν είχε τη δωρεάν προσφορά!

Μου το έστειλαν πριν λίγο από την εφαρμογή...

44546918402_3b337024bc_b.jpgCapture001 by evris12003, on Flickr

Παιδιά και το mytube beta άλλα παίζει άλλα δεν παίζει. Κάτι γίνετε εδώ! :( Βλέπω κι αυτό να το καταργώ!!!! :( :(

Το awesome tube μόλις σήμερα ενημερώθηκε και παίζει κανονικά!

Πρέπει να έχεις (λίγη) υπομονή:)

Για να καταλάβεις... Πες ότι χαλάει κάτι ξανά, τώρα που σου γράφω. Υπολόγισε 1-2 μέρες (στην καλύτερη) να το πάρει ο dev είδηση. Ας υποθέσουμε ότι το βλέπει άμεσα. Δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί να φτιάξει το πρόβλημα. Ας υποθέσουμε ότι χρειάζεται 1 μόνο ώρα να διορθώσει το πρόβλημα και να ανεβάσει την ενημέρωση. Θα χρειαστούν επιπλέον μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες για περάσει από πιστοποίηση η νέα ενημέρωση. Οπότε... υπομονή.

Πρέπει να έχεις (λίγη) υπομονή:)

Για να καταλάβεις... Πες ότι χαλάει κάτι ξανά, τώρα που σου γράφω. Υπολόγισε 1-2 μέρες (στην καλύτερη) να το πάρει ο dev είδηση. Ας υποθέσουμε ότι το βλέπει άμεσα. Δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί να φτιάξει το πρόβλημα. Ας υποθέσουμε ότι χρειάζεται 1 μόνο ώρα να διορθώσει το πρόβλημα και να ανεβάσει την ενημέρωση. Θα χρειαστούν επιπλέον μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες για περάσει από πιστοποίηση η νέα ενημέρωση. Οπότε... υπομονή.

Αυτό ισχύει για όλες τις εφαρμογές ή κάθε εφαρμογή έχει της δικιές της ιδιαιτερότητες;

Αυτό ισχύει για όλες τις εφαρμογές ή κάθε εφαρμογή έχει της δικιές της ιδιαιτερότητες;

Τα παραπάνω ισχύουν για όλες.

Οι ιδιαιτερότητες ισχύουν για άλλα θέματα (πόσο συχνά χρειάζονται ενημερώσεις και τι ενδεχομένως αφορούν αυτές οι ενημερώσεις, εξαρτήσεις από τρίτες πηγές όπως το mytube κ.τ.λ.)

σήμερα παρατήρησα πως στο Facebook messenger ειναι ενεργή η επιλογή για video call. Θυμάμαι πως πριν 1,5-2 χρόνια είχε ξανα γίνει. Δυστυχώς όμως όταν δοκίμασα να κάνω βιντεο κλήση ξεκινούσε η διαδικασία και μετά έβγαζε μήνυμα fail

Επιπλέον μου βγάζει κάποια pop-up μηνύματα για μερικές λειτουργίες πχ add this photo to your story

Edited by Pehlis
http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track

σήμερα παρατήρησα πως στο Facebook messenger ειναι ενεργή η επιλογή για video call. Θυμάμαι πως πριν 1,5-2 χρόνια είχε ξανα γίνει. Δυστυχώς όμως όταν δοκίμασα να κάνω βιντεο κλήση ξεκινούσε η διαδικασία και μετά έβγαζε μήνυμα fail

Επιπλέον μου βγάζει κάποια pop-up μηνύματα για μερικές λειτουργίες πχ add this photo to your story

Εμένα πάλι τίποτα απ' όλα αυτά που λες δεν συνέβη! :(

Δωσε προσβαση του μεσεντζερ στο μικροφωνο και την μπροστινη καμερα....οσο γραφεις εχε πατημενο το ρεκορντ κοκκινο κουμπι. Ετσι στελνεις βιντεο και ηχο κλιπ...δεν ξερω ομως πως γινεται αμεση ζωντανη επικοινωνια..α δεν μπηκα απο φεισμπουκ αλλα απο εφαρμογη του μεσεντζερ αλλα νομιζω ειναι το ιδιο.

η προσβαση ειναι ενεργη. για τη λειτουργία του video call μιλάω, που στα WM10 δε ειναι ενεργή
http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track

η προσβαση ειναι ενεργη. για τη λειτουργία του video call μιλάω, που στα WM10 δε ειναι ενεργή

Τι εννοείς; :confused:

παιδια το truecaller δεν υπαρχει πλεον? δεντο βρισκω

TruecallerID Guide https://www.microsoft.com/store/productId/9PM9ZJQTVW27

αυτη η εφαρμογη, συμβουλες δινει για τη χρηση του truecaller... δεν ειναι η κανονικη εφαρμογη δυστυχως....

αυτη η εφαρμογη, συμβουλες δινει για τη χρηση του truecaller... δεν ειναι η κανονικη εφαρμογη δυστυχως....

Σε τι χρησιμεύει τότε; Ειδικά όταν δεν υπάρχει και η κανονική εφαρμογή...

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών