dpolal Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Μπορείς να φτιάξεις playlist από τους φακέλους με το Groove , από κει και πέρα νομίζω ότι ο Audiobit Music Player λογικά θα είναι κομπλέ. Eυχαριστώ για την άμεση απάντηση. Playlists δεν χρησιμοποίησα ποτές :X λόγο συνήθειας αφού με τους φακέλους που αντέγραφα από το πισί με ότι τραγούδια μου άρεσαν βολευόμουν. Θα την δοκιμάσω την Audiobit. :) Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Eυχαριστώ για την άμεση απάντηση. Playlists δεν χρησιμοποίησα ποτές :X λόγο συνήθειας αφού με τους φακέλους που αντέγραφα από το πισί με ότι τραγούδια μου άρεσαν βολευόμουν. Θα την δοκιμάσω την Audiobit. :) Core player, quickplay pro,(με πληρωμή) και folder Player δωρεάν Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Νέο tunein Επιτέλους τρέχει σε Lumia 640/1520! :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Όχι, δεν την έχω ενεργοποιημένη. Και ως εκ τούτου δεν υπάρχει τίποτα και εκεί. Παράξενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Για ένδειξη μπαταρίας,έβαλα το Battery Pro+. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλημέρα. Στο προηγούμενο 1520 που είχα το mytune δούλευε υποδειγματικά. Στο 950XL διαρκώς κρασσαρει . Off line video παίξει γύρω στα 2 λεπτα και μετά σταματάει. Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Νέο tunein Επιτέλους τρέχει σε Lumia 640/1520! :) Μια χαρά έτρεχε και πριν... Για ένδειξη μπαταρίας,έβαλα το Battery Pro+. :ninja: Εγώ πάντα τα απέφευγα αυτα τα apps... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Νέο Giveaway για τους φίλους του myphone.gr: Giveaway @ myphone.gr: 5 κωδικοί δώρο για την εφαρμογή Ζωάκια Παζλάκια!!! Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Νέο Giveaway για τους φίλους του myphone.gr: Giveaway @ myphone.gr: 5 κωδικοί δώρο για την εφαρμογή Ζωάκια Παζλάκια!!! Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλημέρα. Στο προηγούμενο 1520 που είχα το mytune δούλευε υποδειγματικά. Στο 950XL διαρκώς κρασσαρει . Off line video παίξει γύρω στα 2 λεπτα και μετά σταματάει. Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Καλημέρα εγώ με το 950xl δεν μου κλείνει η εφαρμογή από μονη τις αλλα έχω άλλο πρόβλημα παίζει όλα τα video χαμηλά σε ένταση ενώ με το tubecast όλα είναι καλά δοκίμασε να σβήσεις την εφαρμογή και να την ξανά βάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Μια χαρά έτρεχε και πριν... . με τα 10 άρια δε έπαιζε βασικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλήμερα στην παρέα. Μια ερώτηση να κάνω. Στα 10 στην εφαρμογή viber ή Skype υπάρχει πλέον η επιλογή βιντεοκλησης; αν ναι να μπω στην διαδικασία να κάνω αναβάθμιση αλλιώς να μην ασχοληθώ καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 στο Skype υπήρχε πάντα. στο Viber δεν βγήκε ακόμα η καινούρια εφαρμογή οπότε δεν υπάρχει βιντεοκλήση ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Στο Viber όχι στο skype έχει βίντεο κλήση α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Σάς ευχαριστώ πολύ. Οπότε επειδή δεν είναι δική μου συσκευή και αφού έχει το Skype δεν το πειράζω για να μην υπάρχει γκρίνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Εγώ πάντα τα απέφευγα αυτα τα apps... Και εγώ,αλλά αυτό είναι καλό! :w00t: Edited April 3, 2016 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Εγώ πάντα τα απέφευγα αυτα τα apps... Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν Battery επειδή δεν ζητά πολλά δικαιώματα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να φαίνεται στην αρχική οθόνη ή στην γραμμη ειδοποιήσεων το ποσοστό της μπαταρίας ; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν Battery επειδή δεν ζητά πολλά δικαιώματα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να φαίνεται στην αρχική οθόνη ή στην γραμμη ειδοποιήσεων το ποσοστό της μπαταρίας ; Στην γραμμή ειδοποιήσεων φαίνεται έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Νέο tunein Επιτέλους τρέχει σε Lumia 640/1520! :) Επιτέλους γίνεται εγκατάσταση και στο 950 Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Στην γραμμή ειδοποιήσεων φαίνεται έτσι κι αλλιώς. Αν την τραβήξεις προς τα κάτω εννοείς.. Εγώ λέω αν υπάρχει σαν ένδειξη δίπλα στην ώρα... :p Η μόνη λύση αν κατάλαβα είναι με tile μέσω τρίτης εφαρμογής! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Αν την τραβήξεις προς τα κάτω εννοείς.. Εγώ λέω αν υπάρχει σαν ένδειξη δίπλα στην ώρα... :p Η μόνη λύση αν κατάλαβα είναι με tile μέσω τρίτης εφαρμογής! Η οποία λύση στο μεγαλύτερο ποσοστό της δεν θα δουλεύει, δεν έχω δει τρίτη εφαρμογή μέχρι τώρα να δουλεύει σε πραγματικό χρόνο το live tile, και να δείχνει σχάρα την κατανάλωση παρά μόνο αν μπεις μέσα στην εφαρμογή. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Έχω τις επαφές μου αποθηκευμένες και συγχρονισμένες και στο gmail και στο outlook. Όταν κάνω προσθήκη μιας επαφής ή μεταβολή υπάρχουσας, αυτή αποθηκεύεται σε έναν από τους δύο λογαριασμούς (εκτός αν κάνω την ίδια διαδικασία και στους δύο). Υπάρχει επιλογή που να αλληλοσυγχρονίζονται οι δύο λογαριασμοί Google και Microsoft; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Υπάρχει επιλογή που να αλληλοσυγχρονίζονται οι δύο λογαριασμοί Google και Microsoft; Το Gmail μπορεί να "βλέπει" τις επαφές του Outlook (και το ανάποδο) αλλά δεν μπορεί να τις επεξεργαστεί. Με την ίδια λογική, όταν επεξεργάζεσαι μία επαφή στο κινητό, επεξεργάζεσαι μόνο αυτή σε έναν λογαριασμό, και ότι αλλαγές κάνεις δεν γίνονται στον άλλον. Βασικά δεν βρίσκω λόγο γιατί να έχεις όλες σου τις επαφές και στα δύο email. Βάλε απλά το ένα να βλέπει τις επαφές του άλλου, και έτσι έμμεσα θα γίνεται αυτό που θες. Επίσης, τώρα που έχεις όλες τις επαφές και στα δύο, πάλι διπλή δουλειά δεν κάνεις; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Η οποία λύση στο μεγαλύτερο ποσοστό της δεν θα δουλεύει, δεν έχω δει τρίτη εφαρμογή μέχρι τώρα να δουλεύει σε πραγματικό χρόνο το live tile, και να δείχνει σχάρα την κατανάλωση παρά μόνο αν μπεις μέσα στην εφαρμογή. Αυτό που λένε για ανανέωση κάθε 30 λεπτά λόγω του λειτουργικού ; Από το τίποτα καλύτερο είναι. Άσε που δε νομίζω μέσα σε τριάντα λεπτά να δεις δραματική διαφορά στην κατανάλωση! :) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 για εφαρμογη φωτογραφιας τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts