Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να φτιάξεις playlist από τους φακέλους με το Groove , από κει και πέρα νομίζω ότι ο Audiobit Music Player λογικά θα είναι κομπλέ.

Eυχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Playlists δεν χρησιμοποίησα ποτές :X λόγο συνήθειας αφού με τους φακέλους που αντέγραφα από το πισί με ότι τραγούδια μου άρεσαν βολευόμουν.

Θα την δοκιμάσω την Audiobit. :)

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eυχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Playlists δεν χρησιμοποίησα ποτές :X λόγο συνήθειας αφού με τους φακέλους που αντέγραφα από το πισί με ότι τραγούδια μου άρεσαν βολευόμουν.

Θα την δοκιμάσω την Audiobit. :)

Core player, quickplay pro,(με πληρωμή) και folder Player δωρεάν

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Νέο tunein

Επιτέλους τρέχει σε Lumia 640/1520! :)

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Όχι, δεν την έχω ενεργοποιημένη. Και ως εκ τούτου δεν υπάρχει τίποτα και εκεί. Παράξενο...

Καλημέρα. Στο προηγούμενο 1520 που είχα το mytune δούλευε υποδειγματικά. Στο 950XL διαρκώς κρασσαρει . Off line video παίξει γύρω στα 2 λεπτα και μετά σταματάει. Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα;

Νέο tunein

Μια χαρά έτρεχε και πριν...

Για ένδειξη μπαταρίας,έβαλα το Battery Pro+. :ninja:

Εγώ πάντα τα απέφευγα αυτα τα apps...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλημέρα. Στο προηγούμενο 1520 που είχα το mytune δούλευε υποδειγματικά. Στο 950XL διαρκώς κρασσαρει . Off line video παίξει γύρω στα 2 λεπτα και μετά σταματάει. Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα;

Καλημέρα εγώ με το 950xl δεν μου κλείνει η εφαρμογή από μονη τις αλλα έχω άλλο πρόβλημα παίζει όλα τα video χαμηλά σε ένταση ενώ με το tubecast όλα είναι καλά δοκίμασε να σβήσεις την εφαρμογή και να την ξανά βάλεις

spacer.png

Καλήμερα στην παρέα. Μια ερώτηση να κάνω. Στα 10 στην εφαρμογή viber ή Skype υπάρχει πλέον η επιλογή βιντεοκλησης; αν ναι να μπω στην διαδικασία να κάνω αναβάθμιση αλλιώς να μην ασχοληθώ καθόλου.

στο Skype υπήρχε πάντα.

στο Viber δεν βγήκε ακόμα η καινούρια εφαρμογή οπότε δεν υπάρχει βιντεοκλήση ακόμα.

Xiaomi 12 Pro

Σάς ευχαριστώ πολύ. Οπότε επειδή δεν είναι δική μου συσκευή και αφού έχει το Skype δεν το πειράζω για να μην υπάρχει γκρίνια.

Και εγώ,αλλά αυτό είναι καλό! :w00t:

Edited by vasileios13

Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν Battery επειδή δεν ζητά πολλά δικαιώματα.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να φαίνεται στην αρχική οθόνη ή στην γραμμη ειδοποιήσεων το ποσοστό της μπαταρίας ;

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν Battery επειδή δεν ζητά πολλά δικαιώματα.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να φαίνεται στην αρχική οθόνη ή στην γραμμη ειδοποιήσεων το ποσοστό της μπαταρίας ;

Στην γραμμή ειδοποιήσεων φαίνεται έτσι κι αλλιώς.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Νέο tunein

Επιτέλους γίνεται εγκατάσταση και στο 950

- There is no place like 127.0.0.1 -

Στην γραμμή ειδοποιήσεων φαίνεται έτσι κι αλλιώς.

Αν την τραβήξεις προς τα κάτω εννοείς.. Εγώ λέω αν υπάρχει σαν ένδειξη δίπλα στην ώρα... :p

Η μόνη λύση αν κατάλαβα είναι με tile μέσω τρίτης εφαρμογής!

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Αν την τραβήξεις προς τα κάτω εννοείς.. Εγώ λέω αν υπάρχει σαν ένδειξη δίπλα στην ώρα... :p

Η μόνη λύση αν κατάλαβα είναι με tile μέσω τρίτης εφαρμογής!

Η οποία λύση στο μεγαλύτερο ποσοστό της δεν θα δουλεύει, δεν έχω δει τρίτη εφαρμογή μέχρι τώρα να δουλεύει σε πραγματικό χρόνο το live tile, και να δείχνει σχάρα την κατανάλωση παρά μόνο αν μπεις μέσα στην εφαρμογή.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Έχω τις επαφές μου αποθηκευμένες και συγχρονισμένες και στο gmail και στο outlook. Όταν κάνω προσθήκη μιας επαφής ή μεταβολή υπάρχουσας, αυτή αποθηκεύεται σε έναν από τους δύο λογαριασμούς (εκτός αν κάνω την ίδια διαδικασία και στους δύο). Υπάρχει επιλογή που να αλληλοσυγχρονίζονται οι δύο λογαριασμοί Google και Microsoft;

Υπάρχει επιλογή που να αλληλοσυγχρονίζονται οι δύο λογαριασμοί Google και Microsoft;

Το Gmail μπορεί να "βλέπει" τις επαφές του Outlook (και το ανάποδο) αλλά δεν μπορεί να τις επεξεργαστεί. Με την ίδια λογική, όταν επεξεργάζεσαι μία επαφή στο κινητό, επεξεργάζεσαι μόνο αυτή σε έναν λογαριασμό, και ότι αλλαγές κάνεις δεν γίνονται στον άλλον.

Βασικά δεν βρίσκω λόγο γιατί να έχεις όλες σου τις επαφές και στα δύο email. Βάλε απλά το ένα να βλέπει τις επαφές του άλλου, και έτσι έμμεσα θα γίνεται αυτό που θες. Επίσης, τώρα που έχεις όλες τις επαφές και στα δύο, πάλι διπλή δουλειά δεν κάνεις;

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Η οποία λύση στο μεγαλύτερο ποσοστό της δεν θα δουλεύει, δεν έχω δει τρίτη εφαρμογή μέχρι τώρα να δουλεύει σε πραγματικό χρόνο το live tile, και να δείχνει σχάρα την κατανάλωση παρά μόνο αν μπεις μέσα στην εφαρμογή.

Αυτό που λένε για ανανέωση κάθε 30 λεπτά λόγω του λειτουργικού ; Από το τίποτα καλύτερο είναι. Άσε που δε νομίζω μέσα σε τριάντα λεπτά να δεις δραματική διαφορά στην κατανάλωση! :)

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών