vasileios13 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Τρέξτε: Δωρεάν για 2 ημέρες ακόμα. Όλες μία και μία και Pro !!! :) Ωραίος,εγώ πάντως τι έχω όλες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Ωραίος,εγώ πάντως τι έχω όλες! :) Κι εγώ τις έχω από παλιότερες προσφορές. Την κατέβασα όμως να υπάρχει. Μπράβο στον Γιάννη για την ενημέρωση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Live tile για αντίστροφη μέτρηση ποιό συνίσταται; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 λοιπον. ξαφνικα σταματησε να συγχρονιζει και το καλενταρ απο το νεο ιμειλ που ειχα προσθεσει. εβαλα να προσθεσω μια επαφη και μου πεταξε ενα μηνυμα. και ελεγε πως οι επαφες θα αποθηκευονται απο εδω και περα στο ταδε ιμειλ (αλληλογραφια και ημερολογιο). η παρενθεση ειναι νεο μηνυμα δεν το εγραφε παλια. αρα κατι παιζει με την αλλαγη στο φερμγουεαρ του κινητου. καποια χαζομαρα εκαναν. δε μπορει να το εχω μονο εγω. χτες δουλευαν 3 ιμειλ μου με συγχρονισμο και τα αλλα 3 δεν, σημερα δουλευει μονο το ενα και τα αλλα κολησαν και δεν συγχρονιζουν επαφες και ημερολογιο και δε με βαζουν στις ρυθμισεις. τα ιμειλ κατεβαινουν κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Σ/Κ είναι! Περίμενε μέχρι Τρίτη, να πιουν καφέ αύριο οι 5 που πρέπει να έχουν μείνει στο αντίστοιχο τμήμα, να στροφάρει λίγο το κεφάλι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Σ/Κ είναι! Περίμενε μέχρι Τρίτη, να πιουν καφέ αύριο οι 5 που πρέπει να έχουν μείνει στο αντίστοιχο τμήμα, να στροφάρει λίγο το κεφάλι τους.ρε φιλε εισαι θεος. σε προσκυνω λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Και επειδή το έπαιζα χαλαρός και έξυπνος...τα ίδια κι εγώ. Βλέπω κανονικά τις επαφές, αλλά RapDialer κλπ., δεν έχουν πρόσβαση. Τα email, που ήταν συγχρονισμένα κανονικά χτες, σήμερα είναι off, και βλέπω μόνο μέχρι 27/10 όσα είχα λάβει. Το store δείχνει να λειτουργεί κανονικά προς το παρόν. Κάτι έκαναν πάλι μέσα στο ΣΚ στην MS...υπομονή να το ξεκάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Και επειδή το έπαιζα χαλαρός και έξυπνος...τα ίδια κι εγώ. ... Κάτι έκαναν πάλι μέσα στο ΣΚ στην MS...υπομονή να το ξεκάνουν. Για του λόγου το αληθές, έχω χάσει email ακόμα και από το desktop hotmail/outlook. Mail που χτες έβλεπα κανονικά! Λογικά, απαυτώθηκαν οι servers της μαμάς MS, οπότε περιμένουμε να στρώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Live tile για αντίστροφη μέτρηση ποιό συνίσταται; Έχει και στο μενού στο ξυπνητήρι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Best Player αναβάθμιση 5.6.0 1. Υποστήριξη EPG. Δυνατότητα προσθήκης συνδέσμου xmltv αρχείου δηλαδή ή στην περίπτωση που υπάρχει ήδη στη remote λίστα αυτό φορτώνεται απευθείας, ενώ γίνεται αυτόματη caching διαχείριση του epg. (για τη λίστα demo_greek_tv υποστηρίζεται απευθείας ανάγνωση του προγράμματος από ishow.gr ή tv.pathfinder.gr), 2. Yποστήριξη κατηγοριών(groups) στις λίστες, ρύθμιση για αυτόματη ανανέωση των λιστών 3. Δυνατότητα επιλογής playlist από τα tracks 4. Προθήκη gestures για οθόνη αφής. (Tap and hold: κλείδωμα/ξεκλείδωμα μπάρας λειτουργιών. Swipe αριστερό/δεξί: αν είναι κανάλι φόρτωση επόμενου/προηγούμενου καναλιού. Αν είναι τοπικό αρχείο βίντεο/ήχου μετακίνηση στο χρόνο αναπαραγωγής. (η δεύτερη λειτουργία υπήρχε) 5. Roaming λίστες (συγχρονισμός λιστών σε όλες τις συσκευές) 6. Λειτουργία Picture In Picture (μόνο στην έκδοση desktop). 7. Ρύθμιση για αυτόματη ανανέωση των remote λιστών 8. Αρκετά λάθη διορθώθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Best Player αναβάθμιση 5.6.0 1. Υποστήριξη EPG. Δυνατότητα προσθήκης συνδέσμου xmltv αρχείου δηλαδή ή στην περίπτωση που υπάρχει ήδη στη remote λίστα αυτό φορτώνεται απευθείας, ενώ γίνεται αυτόματη caching διαχείριση του epg. (για τη λίστα demo_greek_tv υποστηρίζεται απευθείας ανάγνωση του προγράμματος από ishow.gr ή tv.pathfinder.gr), 2. Yποστήριξη κατηγοριών(groups) στις λίστες, ρύθμιση για αυτόματη ανανέωση των λιστών 3. Δυνατότητα επιλογής playlist από τα tracks 4. Προθήκη gestures για οθόνη αφής. (Tap and hold: κλείδωμα/ξεκλείδωμα μπάρας λειτουργιών. Swipe αριστερό/δεξί: αν είναι κανάλι φόρτωση επόμενου/προηγούμενου καναλιού. Αν είναι τοπικό αρχείο βίντεο/ήχου μετακίνηση στο χρόνο αναπαραγωγής. (η δεύτερη λειτουργία υπήρχε) 5. Roaming λίστες (συγχρονισμός λιστών σε όλες τις συσκευές) 6. Λειτουργία Picture In Picture (μόνο στην έκδοση desktop). 7. Ρύθμιση για αυτόματη ανανέωση των remote λιστών 8. Αρκετά λάθη διορθώθηκαν. Έχουμε βαρεθεί να σου λέμε μπράβο και μπράβο και πάλι μπράβο.......:grin::up::bow: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Χμ. Σε 640, με 14393.1066, κάνοντας μετά από καιρό update στο store, αυτό δεν ανοίγει εδώ και ώρες... Ούτε μετά από 2 restarts της συσκευής... Μετά από 2 soft resets, χάθηκε το tile του store. :lol: :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Τώρα έγινε Microsoft store γ' αυτό μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Best Player αναβάθμιση 5.6.0 1. Υποστήριξη EPG. Δυνατότητα προσθήκης συνδέσμου xmltv αρχείου δηλαδή ή στην περίπτωση που υπάρχει ήδη στη remote λίστα αυτό φορτώνεται απευθείας, ενώ γίνεται αυτόματη caching διαχείριση του epg. (για τη λίστα demo_greek_tv υποστηρίζεται απευθείας ανάγνωση του προγράμματος από ishow.gr ή tv.pathfinder.gr), 2. Yποστήριξη κατηγοριών(groups) στις λίστες, ρύθμιση για αυτόματη ανανέωση των λιστών 3. Δυνατότητα επιλογής playlist από τα tracks 4. Προθήκη gestures για οθόνη αφής. (Tap and hold: κλείδωμα/ξεκλείδωμα μπάρας λειτουργιών. Swipe αριστερό/δεξί: αν είναι κανάλι φόρτωση επόμενου/προηγούμενου καναλιού. Αν είναι τοπικό αρχείο βίντεο/ήχου μετακίνηση στο χρόνο αναπαραγωγής. (η δεύτερη λειτουργία υπήρχε) 5. Roaming λίστες (συγχρονισμός λιστών σε όλες τις συσκευές) 6. Λειτουργία Picture In Picture (μόνο στην έκδοση desktop). 7. Ρύθμιση για αυτόματη ανανέωση των remote λιστών 8. Αρκετά λάθη διορθώθηκαν. Μπράβο Μάριε, εξαιρετικές οι προσθήκες και οι νέες λειτουργίες. :) Η αναβάθμιση μου ήρθε χθες το βράδυ στα κινητά και τα PC και σε συνδυασμό με το Continuum στην TV είναι σκέτη απόλαυση. Απλά... Respect :happy: Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Εμένα πάλι μόνο η ΕΡΤ1 ανοίγει η εικόνα! Στον Alpha πάλι άκουγα τον Φερεντίνο στο Deal, αλλά εικόνα δεν έδειχνε!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ευχαριστώ montoya και john_katsara. Θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες(αρκετές). Evris μήπως δεν έχεις ικανοποιητική ταχύτητα σύνδεσης; Τα links προφανώς μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν. Η εφαρμογή υποστηρίζει τα πρωτόκολλα. Πάντως για τα ελληνικά κανάλια είναι όλα ελεύθερα. Υπάρχουν στο νετ. Π.χ. για τα κανάλια της ερτ είναι youtube links, τα οποία μόλις τα τσέκαρα και στη δική μου συσκευή λειτουργούν κανονικά. Κάνε ένα refresh. Φαντάζομαι έχεις την καινούρια έκδοση με το πρόγραμμα τηλεόρασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ευχαριστώ montoya και john_katsara. Θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες(αρκετές). Evris μήπως δεν έχεις ικανοποιητική ταχύτητα σύνδεσης; Τα links προφανώς μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν. Η εφαρμογή υποστηρίζει τα πρωτόκολλα. Πάντως για τα ελληνικά κανάλια είναι όλα ελεύθερα. Υπάρχουν στο νετ. Π.χ. για τα κανάλια της ερτ είναι youtube links, τα οποία μόλις τα τσέκαρα και στη δική μου συσκευή λειτουργούν κανονικά. Κάνε ένα refresh. Φαντάζομαι έχεις την καινούρια έκδοση με το πρόγραμμα τηλεόρασης. Ναι, σήμερα το πρωί ενημερώθηκε σε 5.6.0 που μπήκα στο Wi-Fi. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ναι, σήμερα το πρωί ενημερώθηκε σε 5.6.0 που μπήκα στο Wi-Fi. Τώρα μόλις τσέκαρα. Μάλλον δεν έχεις καλή σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Έχει και στο μενού στο ξυπνητήρι! Το καρφιτσωνω, αλλα δείχνει μόνο το ρολοι στην αρχική οθονη. Κανένα που να δουλεύει; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Τώρα μόλις τσέκαρα. Μάλλον δεν έχεις καλή σύνδεση. Ναι, είχες δίκιο. Η σύνδεση έφταιγε. Αλήθεια το Star και το Epsilon που πήγαν; Το καρφιτσωνω, αλλα δείχνει μόνο το ρολοι στην αρχική οθονη. Αλήθεια τι καρφιτσώνεις; Εμένα γιατί μου δείχνει κανονικά το χρονοδιακόπτη; Edited October 31, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Δείχνει ένα χρονόμετρο, με ενδιαφέρει να δείχνει το χρονόμετρο να είναι ζωντανό... Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 τα εχουν σκισει ολα. σημερα μου κολησε και το τζιπιες και δεν ξεκολαγε. τι να πεις... και μονο που μου εχασε τα ρινγκτοουν φτανει. σιγα μην επανελθοπυν. μια μερα δουλεια ειναι αυτο.... (υπαρχει τροπος να βαλω με μια κινηση το ιδιο ρινγκτοουν σε δεκα ατομα, αντι να πηγαινω σε καθε μια επαφη και να τα βαζω ενα ενα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Best Player αναβάθμιση 5.6.0 1. Υποστήριξη EPG. Δυνατότητα προσθήκης συνδέσμου xmltv αρχείου δηλαδή ή στην περίπτωση που υπάρχει ήδη στη remote λίστα αυτό φορτώνεται απευθείας, ενώ γίνεται αυτόματη caching διαχείριση του epg. (για τη λίστα demo_greek_tv υποστηρίζεται απευθείας ανάγνωση του προγράμματος από ishow.gr ή tv.pathfinder.gr), 2. Yποστήριξη κατηγοριών(groups) στις λίστες, ρύθμιση για αυτόματη ανανέωση των λιστών 3. Δυνατότητα επιλογής playlist από τα tracks 4. Προθήκη gestures για οθόνη αφής. (Tap and hold: κλείδωμα/ξεκλείδωμα μπάρας λειτουργιών. Swipe αριστερό/δεξί: αν είναι κανάλι φόρτωση επόμενου/προηγούμενου καναλιού. Αν είναι τοπικό αρχείο βίντεο/ήχου μετακίνηση στο χρόνο αναπαραγωγής. (η δεύτερη λειτουργία υπήρχε) 5. Roaming λίστες (συγχρονισμός λιστών σε όλες τις συσκευές) 6. Λειτουργία Picture In Picture (μόνο στην έκδοση desktop). 7. Ρύθμιση για αυτόματη ανανέωση των remote λιστών 8. Αρκετά λάθη διορθώθηκαν. Ρε συ Μάριε... Δηλαδή ότι και να πούμε είναι λίγο... Έχω αγοράσει τις εφαρμογές σου γιατί είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ. Έχεις κάνει κορυφαία δουλειά και κοσμείς το store και το μικρόκοσμο του myphone. Ειλικρινά μπράβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 τα εχουν σκισει ολα. σημερα μου κολησε και το τζιπιες και δεν ξεκολαγε. τι να πεις... και μονο που μου εχασε τα ρινγκτοουν φτανει. σιγα μην επανελθοπυν. μια μερα δουλεια ειναι αυτο.... (υπαρχει τροπος να βαλω με μια κινηση το ιδιο ρινγκτοουν σε δεκα ατομα, αντι να πηγαινω σε καθε μια επαφη και να τα βαζω ενα ενα?) Δες αν μπορείς να βάλεις αυτές τις επαφές σε ομάδα και αν μπορείς να βάλεις ringtone στην ομάδα. Δεν το έχω προσπαθήσει ποτέ αλλά μπορεί να γίνεται. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Δες αν μπορείς να βάλεις αυτές τις επαφές σε ομάδα και αν μπορείς να βάλεις ringtone στην ομάδα. Δεν το έχω προσπαθήσει ποτέ αλλά μπορεί να γίνεται. Κι εκεί πάλι ένα ringtone θα πρέπει να βάλει για όλη την ομάδα. Για να βάλει ξεχωριστά σε κάθε επαφή, πρέπει να το κάνει μία μία χειροκίνητα! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts