Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενημερώθηκαν OneDrive, MSN Αθλητισμός και MSN Οικονομία! Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Έχω το Microsoft 435 (532) που του έκανα αναβάθμιση σε W10 εδώ και καιρό. Χθες πήρε αναβάθμιση πάλι.

Στενοχωριέμαι που ακούω ότι μάλλον δε θα ξαναπάρει άλλη αναβάθμιση. Απορώ με την εταιρεία αυτή πως λειτουργεί και με τι σκεπτικό.

Σε ότι αφορά τις εφαρμογές, το Viber και το What'sApp λειτουργούν μεν σωστά αλλά οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται πάντα. Το Messenger και το Skype δε χάνουν ειδοποιήσεις.

Για τα €50 που είχα δώσει έχω μείνει ευχαριστημένος αλλά συνειδητοποιώ ότι έχει ημερομηνία λήξης πολύ σύντομη, όταν την ίδια στιγμή έχω ένα παλιό Sony android που από το 2013 λειτουργεί ακόμα με όσες εφαρμογές έχει.

Κρίμα...

Φαντάζομαι ότι σε λίγο καιρό δε θα λειτουργούν σωστά ούτε αυτές οι βασικές εφαρμογές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τα €50 που είχα δώσει έχω μείνει ευχαριστημένος αλλά συνειδητοποιώ ότι έχει ημερομηνία λήξης πολύ σύντομη, όταν την ίδια στιγμή έχω ένα παλιό Sony android που από το 2013 λειτουργεί ακόμα με όσες εφαρμογές έχει.

Κρίμα...

Φαντάζομαι ότι σε λίγο καιρό δε θα λειτουργούν σωστά ούτε αυτές οι βασικές εφαρμογές.

Από που προκύπτει ότι στη περίπτωση που σταματάει μια εταιρία τις αναβαθμίσεις σε κάποιο λειτουργικό, σταματάνε να λειτουργούν σωστά οι συσκευές που φοράνε το συγκεκριμένο;

Από που προκύπτει ότι στη περίπτωση που σταματάει μια εταιρία τις αναβαθμίσεις σε κάποιο λειτουργικό, σταματάνε να λειτουργούν σωστά οι συσκευές που φοράνε το συγκεκριμένο;

Απ' το ότι η Microsoft κόβει την υποστήριξη στις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού της και έχει παράδοση σε αυτό.. Ειδικά για όσους την παρακολουθούν από τα 7...

Huawei Nova 5T

Απ' το ότι η Microsoft κόβει την υποστήριξη στις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού της και έχει παράδοση σε αυτό.. Ειδικά για όσους την παρακολουθούν από τα 7...

Δε διαφωνώ, αλλά γιατί αυτό αυτομάτως κάνει και τις συσκευές να μη λειτουργούν σωστά; Δεν εξακολουθεί να τρέχει το λειτουργικό και οι εφαρμογές χωρίς πλέον να παίρνουν αναβαθμίσεις; Σε όλα τα λειτουργικά το ίδιο δε γίνεται όταν σταματά η υποστήριξη; Αυτό λέω...

Δε διαφωνώ, αλλά γιατί αυτό αυτομάτως κάνει και τις συσκευές να μη λειτουργούν σωστά; Δεν εξακολουθεί να τρέχει το λειτουργικό και οι εφαρμογές χωρίς πλέον να παίρνουν αναβαθμίσεις; Σε όλα τα λειτουργικά το ίδιο δε γίνεται όταν σταματά η υποστήριξη; Αυτό λέω...

Πιστεύεις ότι δε θα σταματήσει την υποστήριξη, ας πούμε στο service των mails; Ή να σταματήσει ο συγχρονισμός των επαφών με overdrive; Την έχω ικανή..

P.S.: Συζήτηση κάνουμε. Δεν έχω σκοπό να "στην πω".

Huawei Nova 5T

Μην αγχώνεσαι, δε το εξέλαβα έτσι, εννοείται ότι αντιλαμβάνομαι το ύφος σου. Τι να σου πω, μπορεί να έχεις και δίκιο. Η ιστορία θα δείξει σε κάθε περίπτωση.

Γιατί δεν μου την εμφανίζει στο store αυτή την εφαρμογή; Έχω το Lumia 950XL και έψαξα γράφοντας fuelGR, αλλά δεν μου εμφανίζει κάτι. Έψαξα γράφοντας και σκέτο fuel και μου εμφάνισε αρκετές εφαρμογές, αλλά την ελληνική όχι.

Γιατί δεν μου την εμφανίζει στο store αυτή την εφαρμογή; Έχω το Lumia 950XL και έψαξα γράφοντας fuelGR, αλλά δεν μου εμφανίζει κάτι. Έψαξα γράφοντας και σκέτο fuel και μου εμφάνισε αρκετές εφαρμογές, αλλά την ελληνική όχι.

Μια από τα ίδια ακριβώς, και απορώ πως την βρήκε το παλικάρι και την ανέβασε και την μοιράστηκε με όλους. Πολύ χρήσιμη εφαρμογή, ίσως η πιο χρήσιμη στο τηλέφωνο μου.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καίει το Ducati ε;;;;

Ακόμη και αύτη, σε άλλο λειτουργικό δουλεύει καλύτερα, δυστυχώς. Έχεις και ξέρεις φαντάζομαι.

Τώρα το ότι δεν την βρίσκεις με αναζήτηση, πραγματικά είναι περίεργο.

Sent from my Lumia 930 using mTalk

Νομίζω πως αυτή την φορά υπάρχει μια διαφορά. Η ενοποίηση. Αυτη είναι που δίνει ακόμη ζωή σε ένα ανύπαρκτο ποσοστιαία λειτουργικό. Γνώμη μου.

Υ. Γ. Που χάθηκες εσύ?? Χρόνια πολλά

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Η λογική εξήγηση λέει ότι μάλλον κάτι έχει γίνει λάθος με τις λέξεις-κλειδιά που έχει ορίσει ο δημιουργός για την αναζήτηση. Δεν εξηγείται διαφορετικά, η εφαρμογή υπάρχει στο store αλλά δε τη βρίσκει η αναζήτηση.

Εγώ την βρήκα γράφοντας μόνο fuel μόλις σήμερα το πρωί! Την κατέβασα κανονικά και λειτουργεί άψογα!!!

Edit: Τώρα ούτε εγώ τη βρισκω!!!! :worry:

fuelGR https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh0gj9d

Ίσως να την βρήκα από το λινκ διότι την έχω ήδη κατεβάσει!!!...

Edited by evris2013

Καίει το Ducati ε;;;;

Ακόμη και αύτη, σε άλλο λειτουργικό δουλεύει καλύτερα, δυστυχώς. Έχεις και ξέρεις φαντάζομαι.

Τώρα το ότι δεν την βρίσκεις με αναζήτηση, πραγματικά είναι περίεργο.

Sent from my Lumia 930 using mTalk

Χάχα, καίει το άτιμο.....

Πάντως κι εδώ μια χαρά δουλεύει η εφαρμογή fuelGR, δεν έχω δει κάτι μεμπτό έως τώρα σε σχέση με του Android.

Το News μετά την τελευταία αναβάθμιση και στο pc και στο κινητό εξακολουθεί να ρωτάει κάθε φορά που μπαίνω στην εφαρμογή ποια έκδοση θέλω. Το κάνει και σε εσάς;

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Νομίζω πως αυτή την φορά υπάρχει μια διαφορά. Η ενοποίηση. Αυτη είναι που δίνει ακόμη ζωή σε ένα ανύπαρκτο ποσοστιαία λειτουργικό. Γνώμη μου.

Υ. Γ. Που χάθηκες εσύ?? Χρόνια πολλά

Πολύ σωστό αυτό για την ενοποίηση. Αλλιώς θα είχαμε δει ένα update και αν. Αμφιβάλω, πάντως, αν το κάνουν και αυτό σωστά...

P.S.: Είπα να κάνω λίγη αποτοξίνωση... Επίσης!

Huawei Nova 5T

Το News μετά την τελευταία αναβάθμιση και στο pc και στο κινητό εξακολουθεί να ρωτάει κάθε φορά που μπαίνω στην εφαρμογή ποια έκδοση θέλω. Το κάνει και σε εσάς;

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL

Ναι δυστυχως και σε μενα, και το live tile δειχνει αγγλικα νεα

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια από τα ίδια ακριβώς, και απορώ πως την βρήκε το παλικάρι και την ανέβασε και την μοιράστηκε με όλους. Πολύ χρήσιμη εφαρμογή, ίσως η πιο χρήσιμη στο τηλέφωνο μου.

Την ειχα απο παλια, πριν ενα μηνα αναβαθμιστηκε και δειχνει τα βενζιναδικα σε σχεση με την θεση σου.

Μετα την εξαφανιση του βρες το ειναι η μονη λυση

Εννοείται και λειτουργούν οι συσκευές. Προφανώς εφαρμογές που επεξεργάζονται online δεδομένα θα σταματήσουν να λειτουργούν σωστά είτε λόγω αλλαγής του πρωτόκολλου επικοινωνίας, είτε λόγω αλλαγής/μη ύπαρξης του εξυπηρετητή.

Πάνω σε αυτό το σχόλιο να προσθέσω και εγώ το εξής. Εννοείται και ισχύει το παραπάνω. Έχει αναφερθεί πολλές φορές και εγώ έχω προειδοποιήσει χρήστες που ενδιαφέρονταν να δοκιμάσουν το λειτουργικό της MS για το γεγονός της μη συμβατότητας προς τα πίσω.

Πάντως και τις δύο προηγούμενες φορές που κόπηκε η υποστήριξη στις παλαιότερες εκδόσεις, έγινε λόγω της προσπάθειας ενοποίησης.

Στην πρώτη για να ενοποιηθούν τα pc με τα mobiles και να υπάρχουν κοινές εφαρμογές με ένα μεγάλο ποσοστό κοινού κώδικα και διαφορετικά UI.

Στη δεύτερη για να ενοποιηθούν τα pc, το xbox και τα mobiles και να υπάρχουν κοινές εφαρμογές με σχεδόν όλο τον κώδικα κοινό και το ίδιο adaptive UI.

Στην τρίτη ή στην τέταρτη(αν υπάρξει) -καθώς το ποσοστό θα έχει φτάσει στο 0,1%-, για να ενοποιηθεί εκτός από τις εφαρμογές και το ίδιο το λειτουργικό σε μεγάλο βαθμό.

Οπότε είναι αδύνατον -τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ- να υπάρξει η απαιτούμενη συμβατότητα προς τα πίσω. Από την άλλη είναι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις και η απογοήτευση των χρηστών που μένουν έξω.

Πολύ σωστό αυτό για την ενοποίηση. Αλλιώς θα είχαμε δει ένα update και αν. Αμφιβάλω, πάντως, αν το κάνουν και αυτό σωστά...

Κατά τη γνώμη μου το κάνουν σωστά. Ήταν/είναι δύσκολο το εγχείρημα και πρέπει να συνυπολογιστεί οι δυνατότητες σε κάθε φάση της μετάβασης των τεχνικών χαρακτηριστικών -κυρίως των επεξεργαστών- των mobiles.

Ίσως υπήρξε βιασύνη. Και κάποιου είδους ενημέρωση πιθανόν να βοηθούσε.

@faasf αυτό το τελευταίο είναι και το βασικότερο λάθος που κάνουν. Δεν ενημερώνουν επίσημα και έγκαιρα το τι θέλουν να κάνουν. Εκτός κι αν δεν ξέρουν, που δεν νομίζω!

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη

Οι εγγεγραμένες συνομιλίες, που αποθηκεύονται;;

Βρες την εφαρμογή εγγραφή φωνής, εκεί θα τις βρεις. Η άνοιξε την εξερεύνηση αρχείων και πήγαινε στην εσωτερική μνήμη recorder calls.

Πάνω σε αυτό το σχόλιο να προσθέσω και εγώ το εξής. Εννοείται και ισχύει το παραπάνω. Έχει αναφερθεί πολλές φορές και εγώ έχω προειδοποιήσει χρήστες που ενδιαφέρονταν να δοκιμάσουν το λειτουργικό της MS για το γεγονός της μη συμβατότητας προς τα πίσω.

Πάντως και τις δύο προηγούμενες φορές που κόπηκε η υποστήριξη στις παλαιότερες εκδόσεις, έγινε λόγω της προσπάθειας ενοποίησης.

Στην πρώτη για να ενοποιηθούν τα pc με τα mobiles και να υπάρχουν κοινές εφαρμογές με ένα μεγάλο ποσοστό κοινού κώδικα και διαφορετικά UI.

Στη δεύτερη για να ενοποιηθούν τα pc, το xbox και τα mobiles και να υπάρχουν κοινές εφαρμογές με σχεδόν όλο τον κώδικα κοινό και το ίδιο adaptive UI.

Στην τρίτη ή στην τέταρτη(αν υπάρξει) -καθώς το ποσοστό θα έχει φτάσει στο 0,1%-, για να ενοποιηθεί εκτός από τις εφαρμογές και το ίδιο το λειτουργικό σε μεγάλο βαθμό.

Οπότε καλά Windows 15.... Ειδικά με το ρυθμό που αναπτύσσει τα σχέδιά της η Microsoft..

Επομένως, 2 μου έρχονται στο μυαλό ότι μπορεί να συμβαίνουν.

Ή ήξεραν/ξέρουν ότι θα χρειάζονταν 3-4 restarts και απλά μας δούλευαν από τα 7, έτσι ώστε να έχουν μια - έστω ασθενική - παρουσία στο mobile segment, για να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να έχουν κι ένα περιορισμένο - λόγω μεριδίου αγοράς - beta testing.

Ή ήταν τόσο χαζοί (και το γράφω πολύ ευγενικά), που δεν ήξεραν ότι θα χρειάζονταν τόσα restarts, οπότε το κάθε ένα τους "έβρισκε" προ εκπλήξεως και δε μπορούσαν να κάνουν αλλιώς.

Προσωπικά, πιστεύω ότι ισχύει η πρώτη περίπτωση...

Οπότε είναι αδύνατον -τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ- να υπάρξει η απαιτούμενη συμβατότητα προς τα πίσω. Από την άλλη είναι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις και η απογοήτευση των χρηστών που μένουν έξω.

Θα μπορούσε να υπάρξει, αλλά εκεί έρχονται άλλα ερωτήματα.

Είναι αρκετοί οι fans που έχουμε "εδραιώσει", έτσι ώστε, αν συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τις συσκευές τους, να μας φέρουν κι άλλους και να έχουμε τα έσοδα και κέρδη που έχουμε υπολογίσει;

Μαζί με το ακριβώς παραπάνω, θα πρέπει να πωληθούν και οι νέες συσκευές, που θα κυκλοφορήσουμε (σαν Microsoft) ή αυτή η συνεχόμενη υποστήριξη (αν τελικά τη δώσουμε στις παλιότερες συσκευές), θα μας γυρίσει προς τα πίσω και δε θα πωληθούν;

Αυτά είναι ερωτήματα που, εταιρείες του μεγέθους της Microsoft, πρέπει να απαντούν σχεδόν αυτόματα και στο 90% σωστά. Εκτός κι αν βρίσκονται εκεί που βρίσκονται (όχι στο mobile, γενικά) καθαρά από τύχη.

Κατά τη γνώμη μου το κάνουν σωστά. Ήταν/είναι δύσκολο το εγχείρημα και πρέπει να συνυπολογιστεί οι δυνατότητες σε κάθε φάση της μετάβασης των τεχνικών χαρακτηριστικών -κυρίως των επεξεργαστών- των mobiles.

Ίσως υπήρξε βιασύνη. Και κάποιου είδους ενημέρωση πιθανόν να βοηθούσε.

Για να γράψω κι εγώ τη γνώμη μου και να κλείσω - επιτέλους - το σεντόνι/post μου.

Το κάνουν ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος. Φαίνεται ότι η Microsoft δεν παίρνει στα σοβαρά τα smartphones της και πραγματικά φαίνεται και φαίνεται πολύ άσχημα.

Αφού δε μπορούσαν να είναι έτοιμοι (ακόμα και τώρα), να ανέπτυσσαν εσωτερικά το OS και στα - ας πούμε - 12, να κυκλοφορούσαν το Universal OS τους. Και θα έκαναν "μεγάλο μπαμ" στην αγορά. Και "σωστό μπαμ" θέλω να πιστεύω, αφού δε θα άφηναν κάτι κακό, να θυμούνται οι καταναλωτές/πελάτες τους...

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών