Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοείς; Για δες τι έγραψες.... ;)

Σας τεστάρω να δω αν με προσέχετε........ :lol:

Σχεδόν στο μισό χρόνο...

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό κάπου το έχω δει και εγώ να γίνεται, δε θυμάμαι όμως αν ήταν στο Viber ή σε άλλη εφαρμογή. Έπρεπε να κρατάω ανοιχτή την οθόνη για να ανεβάσει, διαφορετικά σταμάταγε το upload.

Πρέπει να τρέχει στο παρασκήνιο για να μην κρατάς την οθόνη ανοιχτή.

Σας τεστάρω να δω αν με προσέχετε........ :lol:

Σχεδόν στο μισό χρόνο...

Σε μένα και το Facebook άνοιξε αρκετά πιο γρήγορα από πριν! ;)

Edit: Τώρα και η εφαρμογή του myphone βλέπω ότι ανοίγει πιο γρήγορα! :)

Φαίνεται όσο κάθεται η .1066 στρώνει!....

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Πρέπει να τρέχει στο παρασκήνιο για να μην κρατάς την οθόνη ανοιχτή.

Από το μενού της μπαταρίας δηλαδή να βάλουμε την εφαρμογή "επιτρέπεται πάντα στο παρασκήνιο";

Sent from mTalk

Από το μενού της μπαταρίας δηλαδή να βάλουμε την εφαρμογή "επιτρέπεται πάντα στο παρασκήνιο";

Sent from mTalk

Ναι. Γενικά άφησε να τρέχουν στο παρασκήνιο οι απαραίτητες εφαρμογές

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδιά το νου σας λίγο με το skype αν έχετε ενεργοποιήσει τον δωρεάν μήνα. Μετά την περίοδο της δωρεάν χρήσης γίνεται συνέχεια της συνδρομης του πακετου που κοστίζει 13€!! Εγώ ζήτησα ήδη refund και θα σας πω....

Sent from mTalk

Γεια σας ρε μάγκες..

Συγνώμη που πετάγομαι στη συζητηση, αλλά είμαι νέος κάτοχος του 950 και θέλω λίγα φώτα ρε παιδιά..

Ξαφνικά χτες μου άλλαξε μορφή το facebook. ΝΑ φταιει το update?

Επίσης, εδώ και 2 μέρες που το έχω, ψάχνω το Panorama παντού και δε το βρίσκω στο Store και ξαφνικά σήμερα το απόγευμα, δίπλα στο κουμπι του capture εκτός απο του βιντεο εχει και του Panorama.. Εχτές δεν ηταν ετσι, γιατι θα το ειχα δει!! Σημερα ξαφνιικά το απογευμα το εντόπισα. ΠΑίχτηκε τιποτα;;

Επισης, στις πιο πισω σελιδες, βλέπω και κάνατε μια συζητηση για το ποιο εφαρμογη για κάμερα ειναι η καλύτερη.. Περαν της Microsoft Camera, υπάρχει και άλλη; Όπως ήταν πχ, στο 920 , που ειχε την εργοστασιακη και την Lumia Camera..

Οπως επίσης, βλέπω οτι το Mytube, ειναι επι πληρωμή.. Τι παίχτηκε; Δε με χαλάει αν πληρώσω το 1 ευρώ, αλλά αν υπάρχει καποια αντιστοιχη ή και καλύτερη στο δωρεάν, επισης δε θα με χαλαγε...

Edited by Memorex

Γεια σας ρε μάγκες..

Συγνώμη που πετάγομαι στη συζητηση, αλλά είμαι νέος κάτοχος του 950 και θέλω λίγα φώτα ρε παιδιά..

Ξαφνικά χτες μου άλλαξε μορφή το facebook. ΝΑ φταιει το update?

Επίσης, εδώ και 2 μέρες που το έχω, ψάχνω το Panorama παντού και δε το βρίσκω στο Store και ξαφνικά σήμερα το απόγευμα, δίπλα στο κουμπι του capture εκτός απο του βιντεο εχει και του Panorama.. Εχτές δεν ηταν ετσι, γιατι θα το ειχα δει!! Σημερα ξαφνιικά το απογευμα το εντόπισα. ΠΑίχτηκε τιποτα;;

Επισης, στις πιο πισω σελιδες, βλέπω και κάνατε μια συζητηση για το ποιο εφαρμογη για κάμερα ειναι η καλύτερη.. Περαν της Microsoft Camera, υπάρχει και άλλη; Όπως ήταν πχ, στο 920 , που ειχε την εργοστασιακη και την Lumia Camera..

Οπως επίσης, βλέπω οτι το Mytube, ειναι επι πληρωμή.. Τι παίχτηκε; Δε με χαλάει αν πληρώσω το 1 ευρώ, αλλά αν υπάρχει καποια αντιστοιχη ή και καλύτερη στο δωρεάν, επισης δε θα με χαλαγε...

Tube Cast αντί MyTube τότε. Επίσης από τις κάμερες των 8.1 λειτουργεί κανονικά νομίζω μόνο η Lumia camera classic αν δεν κάνω λάθος! Σε σχέση με τα 8.1 ναι, είναι διαφορετικό το Facebook. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

Προφανώς όταν πήρες στα χέρια σου το 950 είχε εγκατεστημένη παλαιότερη έκδοση λειτουργικού, οπότε και οι εφαρμογές ήταν επίσης με αρκετά παλαιότερες εκδόσεις. Οπότε έπεσαν όλα τα νεότερα updates στις εφαρμογές, για αυτό και τα διαφορετικά interfaces και οι περισσότερες δυνατότητες.

Σχετικά με το Youtube, ο Client for Youtube είναι άψογη εφαρμογή.

Edited by AndreasQTEK

Όντως και ενημερώνετε τακτικά!

Εγώ έχω την tubeHD Universal.. Παιδιά είχε αναφερθεί κάπου ότι η Google δεν θα αφήνει συσκευές που δεν είναι android να κάνουν streaming σε παραπάνω απο 720p... Ισχύει αυτό ή είναι άκυρο; Επίσης το ότι κατά καιρούς κάποιοι clients για το YT δε λειτουργούν, παίζει να έχει σχέση με όλα αυτά;

Sent from mTalk

Tube Cast αντί MyTube τότε. Επίσης από τις κάμερες των 8.1 λειτουργεί κανονικά νομίζω μόνο η Lumia camera classic αν δεν κάνω λάθος! Σε σχέση με τα 8.1 ναι, είναι διαφορετικό το Facebook. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

Ρε μαγκες, τα δοκιμασα και τα 2 , αλλα παιζουν τα εξης. Το Client for Youtube, δεν με αφηνει να "μετακινηθω" σε οποιο σημειο θελω μεσα στο βιντεο, κοινως δε μπορω να παω σε οποιο σημειο του βιντεο θελω απο την γραμμη αναπαραγωγης και το TubeCast, οταν κανω log in, μου πεταει μια ασπρη οθονη και μενει εκει, παρα το οτι πεταει ενα μηνυμα στην αρχικη που λεει οτι αυτο το bug επιδιορθωθηκε...

Το Client for Youtube, δεν με αφηνει να "μετακινηθω" σε οποιο σημειο θελω μεσα στο βιντεο, κοινως δε μπορω να παω σε οποιο σημειο του βιντεο θελω απο την γραμμη αναπαραγωγης

Αποκλείεται... Κάτι λάθος κάνεις... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η αναπαραγωγή του βίντεο, μπορείς να πας όπου θέλεις τη μπάρα...

Ρε μαγκες, τα δοκιμασα και τα 2 , αλλα παιζουν τα εξης. Το Client for Youtube, δεν με αφηνει να "μετακινηθω" σε οποιο σημειο θελω μεσα στο βιντεο, κοινως δε μπορω να παω σε οποιο σημειο του βιντεο θελω απο την γραμμη αναπαραγωγης και το TubeCast, οταν κανω log in, μου πεταει μια ασπρη οθονη και μενει εκει, παρα το οτι πεταει ενα μηνυμα στην αρχικη που λεει οτι αυτο το bug επιδιορθωθηκε...

Δοκίμασε και αυτό

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/awesome-tube-youtube-to-your-heart/9nblggh69mg4

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δοκίμασε κι αυτό που λέει ο montoya πιο πάνω. Κι αυτό αναβαθμίζεται τακτικά!

Προσωπικά έχω και τα τρία που προαναφερθήκαν! Δεν έχω με κανένα πρόβλημα!

Παιδιά το νου σας λίγο με το skype αν έχετε ενεργοποιήσει τον δωρεάν μήνα. Μετά την περίοδο της δωρεάν χρήσης γίνεται συνέχεια της συνδρομης του πακετου που κοστίζει 13€!! Εγώ ζήτησα ήδη refund και θα σας πω....

Sent from mTalk

Έχω ενεργοποιήσει και εγώ τη δωρεάν συνδρομή επειδή είχα αγοράσει ετήσια συνδρομή στο office365. Μάλιστα τώρα που το βλέπω, μου λέει ότι απομένουν 29 ημέρες ακόμη. Εάν δεν κάνω κάποια ενέργεια πληρωμής, δεν θα μου ακυρωθεί η συνδρομή; Πως θα με χρεώσει; Δεν έχω βάλει κάποιο αυτόματο τρόπο ανανέωσης της συνδρομής, ούτε και στο office365. Δώσε αν θες περισσότερες λεπτομέρειες για το πως σε χρέωσε τα 13€.

Υπαρχει προγραμμα για ηχογραφιση τηλεφωνικων συνδιαλεξεων για 930;

Μόνο η χ50 συσκευές έχουν ηχογράφηση κλήσεων. Δηλαδή οι συσκευές που είχαν τα 10άρια από την αρχή!

Έχω ενεργοποιήσει και εγώ τη δωρεάν συνδρομή επειδή είχα αγοράσει ετήσια συνδρομή στο office365. Μάλιστα τώρα που το βλέπω, μου λέει ότι απομένουν 29 ημέρες ακόμη. Εάν δεν κάνω κάποια ενέργεια πληρωμής, δεν θα μου ακυρωθεί η συνδρομή; Πως θα με χρεώσει; Δεν έχω βάλει κάποιο αυτόματο τρόπο ανανέωσης της συνδρομής, ούτε και στο office365. Δώσε αν θες περισσότερες λεπτομέρειες για το πως σε χρέωσε τα 13€.

Εγώ είχα μια συνδρομή για 400' προς όλους με 3€, οπότε είχα συνδέσει λογαριασμό PayPal. Αλλά μαζί με αυτό είχα βάλει και το "δωρεάν" (για ένα μήνα). Και ενώ την πρώτη συνδρομή την ακύρωσα γιατί δε με βόλευε, την δεύτερη δε το θεώρησα σκοπιμο, γιατί νόμιζα θα ακυρωθεί μόνη της.

Όμως χθες μου ήρθε από την PayPal η χρέωση 13€! Μπήκα όμως στον λογαριασμό μου, ακύρωσα την συνδρομή και μετά στο πεδίο "βοήθεια" είχε κάπου και έλεγε για refund. Βασικό σε αυτό να μην έχεις καταναλώσει κάτι από το πακέτο. Συμπληρώνεις εκεί λοιπόν κάποια στοιχεία (όνομα, αριθμό συναλλαγής κλπ) σε μια έτοιμη φόρμα και μέσα σε 24 ώρες έχεις το refund.

.. Εμενα δηλαδή μου ήρθε και είμαι οκ. Μπράβο στη ΜΣ γιατί με κάτι τέτοια εμπνέει εμπιστοσύνη για τις υπηρεσίες της

Sent from mTalk

Αποκλείεται... Κάτι λάθος κάνεις... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η αναπαραγωγή του βίντεο, μπορείς να πας όπου θέλεις τη μπάρα...

Αυτό που λέω με τη μπάρα, ισχύει αλλά όταν κρατάς το κινητό σε όρθια θέση. Σε οριζόντια, όντως σου βγάζει την επιλογή κύλισης στη γραμμη αναπαραγωγής.

Ευχαριστώ και τους 2 πάντως. Ρε μάγκες, κάτι ακόμα. Την εγγραφή φωνής, πως την πετύχατε; Εγώ δε τη βρισκω πουθενά και απ' οσο έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δε πρέπει να ειναι σε app που κατεβάζεις, έτσι;;

@Memorex η εγγραφή φωνής είναι ενσωματωμένη στο μενού. Αν εννοείς την εγγραφή κλήσεων, αυτη βρίσκεται πάνω δεξιά όταν κάνεις κλήση! Ένας κύκλος που γράφει από κάτω "εγγραφή".

Αυτό που λέω με τη μπάρα, ισχύει αλλά όταν κρατάς το κινητό σε όρθια θέση. Σε οριζόντια, όντως σου βγάζει την επιλογή κύλισης στη γραμμη αναπαραγωγής.

Ευχαριστώ και τους 2 πάντως. Ρε μάγκες, κάτι ακόμα. Την εγγραφή φωνής, πως την πετύχατε; Εγώ δε τη βρισκω πουθενά και απ' οσο έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δε πρέπει να ειναι σε app που κατεβάζεις, έτσι;;

Πήγαινε ρυθμίσεις/σύστημα/τηλέφωνο/προεπιλεγμένες εφαρμογές/τέρμα Κάτω που λέει επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιείται για εγγραφή... Επέλεξε εγγραφή φωνής. Τώρα λογικά λέει καμία.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πήγαινε ρυθμίσεις/σύστημα/τηλέφωνο/προεπιλεγμένες εφαρμογές/τέρμα Κάτω που λέει επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιείται για εγγραφή... Επέλεξε εγγραφή φωνής. Τώρα λογικά λέει καμία.

Εμένα έχει και καμία και εγγραφή φωνής!

Η εγγραφή φωνής είναι του λειτουργικού και δεν σβήνει!

Ενημερώθηκαν Client for YouTube και SlimSocial Facebook!

Η τελευταία σαν να πηγαίνει πιο γρήγορα!!!

Πάντως με τη .1066 παρατήρησα ότι οι εφαρμογές ενημερώνονται πιο γρήγορα!

Εχεις δίκιο αδερφέ.. Όπως το είπες είναι.. Επέλεξα την εφαρμογή "εγγραφή φωνής" και τώρα το εμφανίζει..

Ευχαριστώ πολύ

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών