st1313 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Θα δούλευε πολύ καλύτερα αν ήταν καλογραμμένη. Πχ η αρχική φόρτωση αντί να γίνεται σε 15 - 20 δευτερόλεπτα θα γινόταν σε 5. Το σκρολάρισμα θα ήταν πιο στρωτό. Η κατανάλωση μπαταρίας μικρότερη. Δεν θα περίμενες για resuming όταν παρεμβάλλονταν 4-5 άλλες εφαρμογές στο multitasking πριν την ξαναεπιλέξεις. Τα video uploading θα πετύχαιναν 10 στα 10 αντί για 1 στα δυο κτλ. Προφανώς τα είδαν αυτά στο feedback και βάλαν τον περιορισμό 2 gb για να μην έχει χαμηλή βαθμολογία μιας και στα πιο δυνατά κινητά αυτά τα θέματα υπάρχουν σε πολύ μικρότερο βαθμό. Η φορτωση γινεται σε 5-6sec αν δεν τρεχει στο παρασκηνιο. Αν τρεχει ακαριαια. Το σκρολαρισμα θελει βελτιωση. Η καταναλωση οντως είναι υπρβολικη. βιντεο ανεβασα ένα των 30sec και ανεβηκε ταχύτατα. Με 24 adsl φαντασου με 4g. Δε λεω ότι είναι τελεια η εφαρμογή αλλα δεν είναι και για πεταμα. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου η εφαρμογή και θα την ξηλωσω.(θα την αφηνα αν δεν ετρωγε μπαταρια) Δεν είναι τοσο δραματικα τα πραγματα οσο περιγράφονται από καποιους εδώ μεσα. Κατι καλυτερο στην αγορα στα 100 ευρω δεν υπαρχει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 ....αλλά οκ...τίποτα τραγικό Α, τίποτα τραγικό. Τίποτα τραγικό εδώ, τίποτα τραγικό εκεί, πλάκα πλάκα είναι το πληρέστερο λειτουργικό από όλα, έχει και browser. Ρε παίδες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Γιατι στο δικο μου το 640 δουλευει και το facebook και το messenger και video ανεβασα θα το εξηγησει καποιος? Συμφωνα με αυτά που διαβαζω δεν επρεπε να δουλευει. κάπου κάπου ανεβαζω και εγώ,τι πάει να πει αυτό; ότι πάει τρένο; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 @Μontoya_42 Θα δοκιμάσω σε λίγο αδερφέ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Και το messenger σέρνεται γενικά ή μήπως όχι; Μήπως ακομα και τα sapioandroid με 1gb ram το πανε αέρας; Ακομα και το παμπαλαιο 4s με 512mb φαντάσου..γιατι η apple έχει κακαλα(ας έχει αλλα άσχημα) και συγκεκριμένη πολιτικη..αντιθετα η αγαπημένη σου Ms δεν έχει.. Επίσης δεν ξεκουράζεται όπως πολυ κομψα λες..αποσύρεται ή απέτυχε το λέει ο κόσμος..πες τα πραγματα με το ονομα τους βρε, πες τα αρνητικα της καποια στιγμη..γιατί φοβάσαι; Φοβάμαι μήπως μου κόψει το τσεκ..... Έλεος βρε Πάνο. Το τερμάτισες πια Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παιδιά μου,δεν είναι ανάγκη να το κάνουμε προσωπικό το θέμα. Δε νομίζω κανείς μας εδώ να πληρώνεται από την μικρομαλακή.... Εγώ πάντως αρχίζω να αποδέχομαι πως εμάς με τις "μικρές" συσκευές μας πετάει σιγά σιγά. Το ζήσαμε και με την αναβάθμιση στα 10άρια.Σε όλους τα έταξε,αλλά δεν... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παιδιά μου,δεν είναι ανάγκη να το κάνουμε προσωπικό το θέμα. Δε νομίζω κανείς μας εδώ να πληρώνεται από την μικρομαλακή.... Εγώ πάντως αρχίζω να αποδέχομαι πως εμάς με τις "μικρές" συσκευές μας πετάει σιγά σιγά. Το ζήσαμε και με την αναβάθμιση στα 10άρια.Σε όλους τα έταξε,αλλά δεν... Εχεις δικιο chrys..προς θεου δεν εχω κανενα προσωπικο με κανεναν απλα να λεμε καποια πραγματα με το ονομα τους θελω, ειναι ο μονος τροπος.. Ηδη απο περσι αχνοφενεται και νοιωθω πως οι μικρες συσκευες ειμαστε σαν βαριδια που θελει να πεταξει απο πανω της..απλα μας χρησιμοποιησε σαν beta χρηστες για να δει καποια πραγματα και τελος..πραγματικα εντελως ερασιτεχνισμος ως προς τις ημερομηνιες που εθεσε, το προιον που παρεδωσε και ως προς τους πελατες της φυσικα. Για αυτα τα 3 δεν δεχομαι κουβεντα ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 H Microsoft δεν θέλει να πετάξει από πάνω της μόνο τις ¨μικρές¨ συσκευές αλλά όλο το λειτουργικό ο λόγος που δεν το κάνει είναι γιατί έχει υποσχεθεί ένα ενοποιημένο λειτουργικό που θα τρέχει σε όλων των ειδών συσκευές. Άμα δεν γίνονταν αυτό και δεν υπήρχαν τα Windows 10 το τμήμα για τα τηλέφωνα θα είχε κλείσε χτες... Αυτό το ξέρουν και όλοι οι developer για αυτό και δεν ασχολείται κάνεις για να φτιάξει εφαρμογές. Για αυτό και το Facebook προσπαθεί να βγάλει την υποχρέωση με τον ποιο οικονομικό τρόπο κάνοντας port μια εφαρμογή από το iOS. Ο λόγος που είμαστε όλοι νευριασμένοι και γκρινιάζουμε είναι γιατί πιστέψαμε στην ανάπτυξη του λειτουργικού και στης υποσχέσεις της Microsoft αλλά τελικά την πατήσαμε και μείναμε με το κινητό στο χέρι. Απo'κει και πέρα κάνουμε την δουλειά μας με όποιον τρόπο γίνεται και το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο τηλέφωνο μας δεν θα είναι Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 H Microsoft δεν θέλει να πετάξει από πάνω της μόνο τις ¨μικρές¨ συσκευές αλλά όλο το λειτουργικό ο λόγος που δεν το κάνει είναι γιατί έχει υποσχεθεί ένα ενοποιημένο λειτουργικό που θα τρέχει σε όλων των ειδών συσκευές. Άμα δεν γίνονταν αυτό και δεν υπήρχαν τα Windows 10 το τμήμα για τα τηλέφωνα θα είχε κλείσε χτες... Αυτό το ξέρουν και όλοι οι developer για αυτό και δεν ασχολείται κάνεις για να φτιάξει εφαρμογές. Για αυτό και το Facebook προσπαθεί να βγάλει την υποχρέωση με τον ποιο οικονομικό τρόπο κάνοντας port μια εφαρμογή από το iOS. Ο λόγος που είμαστε όλοι νευριασμένοι και γκρινιάζουμε είναι γιατί πιστέψαμε στην ανάπτυξη του λειτουργικού και στης υποσχέσεις της Microsoft αλλά τελικά την πατήσαμε και μείναμε με το κινητό στο χέρι. Απo'κει και πέρα κάνουμε την δουλειά μας με όποιον τρόπο γίνεται και το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο τηλέφωνο μας δεν θα είναι Windows. Και σε τι κινητό να πάμε; Ρωτάω 100% σοβαρά, γιατί είχα ξενερώσει και εγώ όπως και εσύ από ότι βλέπω. Έχω το 950XL και μου γύρισε το μυαλό σε κάποια φάση που δεν μπορούσα να βγάλω σειρά προτεραιότητας για την εθνική και αναγκαστικά πήρα το κινητό ενός φίλου με Android. Μικρή έλλειψη θα μου πείτε, αλλά όλες οι μικρές ελλείψεις μαζί με στράβωσαν. Πήρα το oneplus 3 και μετά από 4 μέρες μαζί του, μου λείπει απίστευτα η ευκολία των live tiles και του λειτουργικού γενικότερα. Με βλέπω να το πουλάω και να ανοίγω πάλι το 950XL. Η απορία παραμένει, σε τι λειτουργικό να πάω; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Και σε τι κινητό να πάμε; Ρωτάω 100% σοβαρά, γιατί είχα ξενερώσει και εγώ όπως και εσύ από ότι βλέπω. Έχω το 950XL και μου γύρισε το μυαλό σε κάποια φάση που δεν μπορούσα να βγάλω σειρά προτεραιότητας για την εθνική και αναγκαστικά πήρα το κινητό ενός φίλου με Android. Μικρή έλλειψη θα μου πείτε, αλλά όλες οι μικρές ελλείψεις μαζί με στράβωσαν. Πήρα το oneplus 3 και μετά από 4 μέρες μαζί του, μου λείπει απίστευτα η ευκολία των live tiles και του λειτουργικού γενικότερα. Με βλέπω να το πουλάω και να ανοίγω πάλι το 950XL. Η απορία παραμένει, σε τι λειτουργικό να πάω; :( Πόσο καιρό χρησιμοποιείς wp/wm; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) Παντως πενταλεπτο βιντεο μεγέθους 607mb ανεβηκε μια χαρα. Τωρα γιατι αναφαιρονται τοσα προβλήματα, τι να πω θα είμαι τυχερος. Το ειδα και στον υπολογιστη αψογο. Ουτε σπασιματα ουτε πρόβλημα στον ηχο. Το μονο πρόβλημα που εχω στο 640 είναι το πλακακι του ημερολογιου τιποτα άλλο. Η ποιοτητα αυτου που τραβηξα με αυτό που ανεβηκε στο facebook δεν εχει καμοια σχεση. Γινεται καποια επεξεργασια του video από το facebook? Edited October 17, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Και σε τι κινητό να πάμε; Ρωτάω 100% σοβαρα Η απορία παραμένει, σε τι λειτουργικό να πάω; :( Από την στιγμή που τα iphone δεν αξίζουν για την τιμή τους , πατά στο skroutz Huawei Honor 8 Δεν υπάρχει το κινητό, το 930 το έχω αφήσει στο συρτάρι εδώ και 1 χρόνο Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Facebook δεν έχω. Έχει η γυναίκα. Όταν πήρα πίσω το 930 και τις έδωσα το Nexus 5, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν "επιτέλους δουλεύει το Facebook". Εμένα δεν με απασχολεί καθόλου. Οι υπόλοιποι όμως έχουν θέμα. Να μην μείνουμε όμως μόνο σε αυτό. Εγώ τουλάχιστον έχω κολλήσει με το store. Όχι σαν εφαρμογές, αλλά σαν λειτουργία. Είναι απαράδεκτο και σε αυτόν τον τομέα. Αν πατήσω να δω αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, κάνει πάνω από ένα λεπτό και κλείνει η οθόνη. Τι είναι αυτό που τόσο πολύ δυσκολεύει το store; Το έγραψα και παλιότερα και προσπεράστικε με μία απάντηση που ούτε αυτήν την κατάλαβα. Δεν θέλω ρε παιδί μου οι ενημερώσεις να γίνονται αυτόματα. Θέλω να με ειδοποιεί όταν υπάρχει μία διαθέσιμη. Τόσο δύσκολο;;;; Στην εφαρμογή telegram. Έρχεται ειδοποίηση για νέο μήνυμα. Όταν το δεις από την εφαρμογή, η ειδοποίηση παραμένει. Δεν ξέρω αν γίνεται και σε άλλες εφαρμογές, όπως WhatsApp κλπ. Και αυτό δύσκολο; Πρέπει δηλαδή συνέχεια να έχω τον νου μου από πού θα ανοίξω τι; Αυτό δηλαδή ετοίμαζαν τόσο καιρό; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Για τις ενημερώσεις στο store δοκίμασε στις ρυθμίσεις (του store) η πρώτη επιλογή (αυτόματη ενημερωση όταν είμαι συνδεδεμένος στο wifi) να είναι απενεργοποιημένη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παντως πενταλεπτο βιντεο μεγέθους 607mb ανεβηκε μια χαρα. Τωρα γιατι αναφαιρονται τοσα προβλήματα, τι να πω θα είμαι τυχερος. Το ειδα και στον υπολογιστη αψογο. Ουτε σπασιματα ουτε πρόβλημα στον ηχο. Το μονο πρόβλημα που εχω στο 640 είναι το πλακακι του ημερολογιου τιποτα άλλο. Η ποιοτητα αυτου που τραβηξα με αυτό που ανεβηκε στο facebook δεν εχει καμοια σχεση. Γινεται καποια επεξεργασια του video από το facebook? Το παίζει σε χαμηλή ανάλυση αλλά εχει να πατήσεις να το δεις σε hd. Φαντάζομαι είναι τραβηγμένο hd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Και σε τι κινητό να πάμε; Ρωτάω 100% σοβαρά, γιατί είχα ξενερώσει και εγώ όπως και εσύ από ότι βλέπω. Έχω το 950XL και μου γύρισε το μυαλό σε κάποια φάση που δεν μπορούσα να βγάλω σειρά προτεραιότητας για την εθνική και αναγκαστικά πήρα το κινητό ενός φίλου με Android. Μικρή έλλειψη θα μου πείτε, αλλά όλες οι μικρές ελλείψεις μαζί με στράβωσαν. Πήρα το oneplus 3 και μετά από 4 μέρες μαζί του, μου λείπει απίστευτα η ευκολία των live tiles και του λειτουργικού γενικότερα. Με βλέπω να το πουλάω και να ανοίγω πάλι το 950XL. Η απορία παραμένει, σε τι λειτουργικό να πάω; :( Σε περίπτωση που δεν ακουστεί κανένα μπουμ στις 26/10 και συνεχίσεις να μη θέλεις το 950, στείλε μου ένα pm. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Το παίζει σε χαμηλή ανάλυση αλλά εχει να πατήσεις να το δεις σε hd. Φαντάζομαι είναι τραβηγμένο hd. Ναι εχεις δικαιο τωρα το ειδα υπαρχει ρυθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) Για τις ενημερώσεις στο store δοκίμασε στις ρυθμίσεις (του store) η πρώτη επιλογή (αυτόματη ενημερωση όταν είμαι συνδεδεμένος στο wifi) να είναι απενεργοποιημένη. Μα ετσι το έχω. Σε εσένα έρχονται ειδοποιήσεις; Όχι όταν μπεις στο store. Έξω, στην αρχική οθόνη, στην notification ή στο tile. Καλά, αφήνει κανείς το 1+3 για οποιοδήποτε wp??? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited October 17, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Deals Games (https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh0k54b) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Μα ετσι το έχω. Σε εσένα έρχονται ειδοποιήσεις; Όχι όταν μπεις στο store. Έξω, στην αρχική οθόνη, στην notification ή στο tile. Δεν ξέρω αν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις. Εγώ το έχω να παίρνουν τα update αυτόματα. Αν θελω να δω ποιες αναβαθμίστηκαν τότε μπαίνω στο store. Όταν αφήνω το store στο παρασκήνιο και κάνω κάτι άλλο (πχ browser) τότε με το που θα τελειώσει ένα update εφαρμογής θα μου βγάλει ειδοποίηση. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά, αφήνει κανείς το 1+3 για οποιοδήποτε wp??? Εγώ και μάλλον όσοι επέλεξαν τις συγκεκριμένες συσκευές. Εγώ πάλι θα ρωτήσω με την σειρά μου, έτσι για να το τραβήξω λιγο: Πληρώνει κάποιος διπλάσια λεφτά για το 1+ 3 αντί για το 950......??? (ρητορικό ερώτημα) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Σε περίπτωση που δεν ακουστεί κανένα μπουμ στις 26/10 και συνεχίσεις να μη θέλεις το 950, στείλε μου ένα pm. Μα το αντίθετο είπα... Το Oneplus θα πουλήσω, όχι το 950 :P Έχω 2 χρόνια και κάτι windows phone για τον φίλο που ρωτάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Μα το αντίθετο είπα... Το Oneplus θα πουλήσω, όχι το 950 :P Έχω 2 χρόνια και κάτι windows phone για τον φίλο που ρωτάει. Ναι, το κατάλαβα αλλα σαπίσει στο συρτάρι τώρα. Κρίμα τέτοια συσκευή..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ναι, το κατάλαβα αλλα σαπίσει στο συρτάρι τώρα. Κρίμα τέτοια συσκευή..... Εμ δεν το βλέπω να σαπίζει για πολύ καιρό ακόμα... Θα βγει για αγγελία το 1+3, το οποίο είναι άψογο και σφαιράτο. ΑΛΛΑ έχει android :P Ελπίζω να δούμε τίποτα καλό στις 26, και ας τελειώσουμε το off topic γιατί εδώ είναι απορίες εφαρμογών :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Deals Games (https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh0k54b) Μήπως πρέπει να το μεταφέρεις εδώ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6836683#post6836683 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλησπέρα σας Στο shazam στα 10 έχει την δυνατότητα να κάνεις tap σε μία εικόνα; Στα 8.1 που εχω τώρα δεν την έχει. Εννοείτε οτι σε iphone υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ωραίο το παράδειγμα σου αλλα τα κουλα της osmeta μην τα αναλυεις σε μένα..αλλα στους άλλους..αλλα ξέχασα η πρωτοποριακή Ms έχει δικά της εργαλεία να δώσει στο Facebook..ειρωνια ε; Και βέβαια έχει δώσει εργαλεία στο fb όπως και σε όλους. Πως νομίζεις ότι ήρθε το candy crush (ή όπως το λένε)? Απλα το fb έχει τον δικό του τρόπο. Έτσι πχ το messenger στο pc (i3 8gb ram) ανοίγει σε διπλάσιο χρόνο από το 950.... Ξέχασα να σου πω για το 4s που ανέφερες πως οι ειδοποιήσεις για μη υποστήριξη εφαρμογών (πχ youtube) χτυπούσαν σαν καμπάνες κάθε δευτερόλεπτο. Κατά τα αλλα συμφωνώ ότι η apple έχει την καλύτερη υποστήριξη και μπράβο της. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σας Στο shazam στα 10 έχει την δυνατότητα να κάνεις tap σε μία εικόνα; Στα 8.1 που εχω τώρα δεν την έχει. Εννοείτε οτι σε iphone υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Τι εννοείς; Δεν εχω και το 6αρι της γυναίκας μου να το τσεκάρω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts