Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απ' ότι είδα που δοκίμασα πριν λίγο να μπω, για να σε στείλουν τον κωδικό πρέπει να μπεις με τα δεδομένα σου. Όχι με WiFi. Δεν έβαλα δεδομένα εγώ γιατί δεν έχω και πολλά. Οπότε το άφησα ετσι. Άλλο τίποτα δεν ξέρω.

Ευχαριστώ που ασχολήθηκες. Θα το δοκιμάσω με δεδομένα.

scos :innocent:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά το wechat έχει όντως σταματήσει τη λειτουργία του τον 9/2017 από τα Windows phones. Το δημοφιλέστερό πρόγραμμα messenger στην Κίνα με πάνω από 700 εκατομμύρια χρήστες λειτουργεί ακόμα μόνο σε pc και τάμπλετ με Windows 10 με universal εφαρμογή αλλά όχι στα κινητά. Κρίμα κακά μαντάτα από Κίνα.

Τελικά το wechat έχει όντως σταματήσει τη λειτουργία του τον 9/2017 από τα Windows phones. Το δημοφιλέστερό πρόγραμμα messenger στην Κίνα με πάνω από 700 εκατομμύρια χρήστες λειτουργεί ακόμα μόνο σε pc και τάμπλετ με Windows 10 με universal εφαρμογή αλλά όχι στα κινητά. Κρίμα κακά μαντάτα από Κίνα.

Τελικά ούτε με τα δεδομένα λειτούργησε....

Εδώ δεν είναι δημοφιλές πάντως. Το telegram πιο πολύ είναι!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Παιδιά απίστευτο!!!! Ενημερώθηκε το Viber πριν από λίγο στην έκδοση 6.6.21745.1000!!!!! :)

Νομίζω προστέθηκαν άλλες μία ή δυο γλώσσες.... Αλλά όχι τα ελληνικά... :(

Edited by evris2013

Παιδιά απίστευτο!!!! Ενημερώθηκε το Viber πριν από λίγο στην έκδοση 6.6.21745.1000!!!!! :)

Νομίζω προστέθηκαν άλλες μία ή δυο γλώσσες.... Αλλά όχι τα ελληνικά... :(

Πολύ ευχάριστο νέο η αναβάθμιση του μετά τα όσα είχαν ανακοινώσει πέρυσι περί μη συνέχισης του στην πλατφόρμα των windows 10 moblie. :D

Επίσης σήμερα δέχτηκε και αναβάθμιση η νέα εφαρμογή της Εθνικής στην έκδοση 2.1.0.0. :)

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Αν κάνουν και το Instagram θα είναι τέλεια. Γιατί τώρα τελευταία μου στέλνουν κάτι μηνύματα που δεν μπορώ να τα ανοίξω και μου γράφει μέσα, αναβαθμίστε στη νέα έκδοση για να δείτε το μήνυμά σας!!!!

Σου έτυχε ποτέ;

Αν κάνουν και το Instagram θα είναι τέλεια. Γιατί τώρα τελευταία μου στέλνουν κάτι μηνύματα που δεν μπορώ να τα ανοίξω και μου γράφει μέσα, αναβαθμίστε στη νέα έκδοση για να δείτε το μήνυμά σας!!!!

Σου έτυχε ποτέ;

Όχι, αυτό που περιγράφεις δεν μου έχει συμβεί. :confused:

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Δύο φορές μου έτυχε μέχρι στιγμής στα μηνύματα και μια στο live video, από Android συσκευές!

Πολύ δραστηριότητα βλέπω. Εχθές το βράδυ ενημερώθηκαν οι εφαρμογές της εθνικής και το Skype και σήμερα το Viber (κι όμως) και το outlook. Λες;

Skype και outlook τακτικά ενημερώνονται. Η εφαρμογή της Εθνικής και το Viber, ειδικά το τελευταίο έχει πάνω από χρόνο να ενημερωθεί. Η Εθνική ενημερώθηκε και τον προηγούμενο μήνα νομίζω. Απ' οτι άκουσα από τα παιδιά που την έχουν εδώ μέσα.

Μετά το Πάσχα....Ανάσταση νεκρών!!!

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

Η εφαρμογή της εθνικής τον προηγούμενο μήνα όχι απλώς ενημερώθηκε αλλά αναβαθμιστηκε εντελώς και τώρα πήρε και ενημέρωση. Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε στην τράπεζα;

Η εφαρμογή της εθνικής τον προηγούμενο μήνα όχι απλώς ενημερώθηκε αλλά αναβαθμιστηκε εντελώς και τώρα πήρε και ενημέρωση. Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε στην τράπεζα;

Επειδή υπάρχει και το desktop......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Επειδή υπάρχει και το desktop......

Συνυπολόγισε και το ότι μιλάμε για GPS (Greek Public Sector)....

Λειτουργούν με "ολίγη" διαφορά φάσης...:lol::lol::lol::lol:

Συνυπολόγισε και το ότι μιλάμε για GPS (Greek Public Sector)....

Λειτουργούν με "ολίγη" διαφορά φάσης...:lol::lol::lol::lol:

Μωρε αν όλες οι "GPS" που λες ενημερώνονται για χάρη του desktop και βγαίνουν και για κινητά όπως της εθνικής τότε θα κάναμε πάρτι.

Μωρε αν όλες οι "GPS" που λες ενημερώνονται για χάρη του desktop και βγαίνουν και για κινητά όπως της εθνικής τότε θα κάναμε πάρτι.

Σωστά!!!!......

Καλησπέρα στην παρέα τον παραθύρων! Πρώην κάτοχος και εγώ για ένα διάστημα ενός lumia 920.Το ξέρω ότι δεν είμαι στο πιο κατάλληλο θέμα αλλά βλέπω κίνηση εδώ σε αντίθεση με το θέμα για Windows 8.Ο αδερφός μου έχει ένα lumia 530 με windows 8.1 ακόμα αν δεν κάνω λάθος. Σήμερα του ήρθε μήνυμα για αναβάθμιση των χαρτών here maps που έχει στην συσκευή του (μου έκανε εντύπωση που ακόμα παίρνει αναβαθμίσεις) αλλά κάθε φορά που προσπαθεί να τους κατεβάσει του βγάζει σφάλμα δικτύου η κάτι τέτοιο. Επειδή δοκίμασε αρκετές φορές και δεν φταίει το ίντερνετ παίζει να έχουν θέμα οι σέρβερς της MS? Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα;

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Αν δεν κάνω λάθος, οι χάρτες here δεν διατίθενται στα Lumia εδώ και χρόνια

Στα 10 ναι, δεν διατίθενται. Στα 8.1 υπάρχουν όμως ακόμα!

Έχει κανείς ακόμα το 6tag στη συσκευή του; Εμένα με πετάει έξω όταν πάω να μπω. Πρέπει πρώτα να το ανοίξω χωρίς ίντερνετ και μετά να το ανοίξω το WiFi ή τα δεδομένα για να κρατηθεί!!! :(

Με soft δεν έστρωσε....

Έχει κανείς ακόμα το 6tag στη συσκευή του; Εμένα με πετάει έξω όταν πάω να μπω. Πρέπει πρώτα να το ανοίξω χωρίς ίντερνετ και μετά να το ανοίξω το WiFi ή τα δεδομένα για να κρατηθεί!!! :(

Με soft δεν έστρωσε....

Σ΄εμένα λειτουργεί κανονικά και κάτι που μ'αρέσει πολύ στο 6tag είναι ότι το live tile του ανανεώνεται συνέχεια με εικόνες σε αντίθεση με το live tile του instagram που μου εμφανίζει μόνο κείμενο από τις δημοσιεύσεις.

Δοκίμασε επανεγκατάσταση μήπως διορθωθεί.

Δοκίμασε κανένας την νέα εφαρμογή της Microsoft για εύκολη επικοινωνία ps με smartphone και όλα τα υπόλοιπα καλούδια που υπόσχεται?

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/your-phone/9nmpj99vjbwv?irgwc=1&OCID=AID681541_aff_7593_1211691&tduid=(ir_U2QXxLzmC0IjQOF2Hi2PXRagUkjyB6wW4xL-1k0)(7593)(1211691)(TnL5HPStwNw-8uiSjR8fPSlH.dUmXgCOlA)()&irclickid=U2QXxLzmC0IjQOF2Hi2PXRagUkjyB6wW4xL-1k0

Δοκίμασε κανένας την νέα εφαρμογή της Microsoft για εύκολη επικοινωνία ps με smartphone και όλα τα υπόλοιπα καλούδια που υπόσχεται?

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/your-phone/9nmpj99vjbwv?irgwc=1&OCID=AID681541_aff_7593_1211691&tduid=(ir_U2QXxLzmC0IjQOF2Hi2PXRagUkjyB6wW4xL-1k0)(7593)(1211691)(TnL5HPStwNw-8uiSjR8fPSlH.dUmXgCOlA)()&irclickid=U2QXxLzmC0IjQOF2Hi2PXRagUkjyB6wW4xL-1k0

Σε WM10 δε λειτουργεί αλλά προφανώς σε android κάτι θα κάνει :rolleyes:

How Soon™ is now?

Σε WM10 δε λειτουργεί αλλά προφανώς σε android κάτι θα κάνει :rolleyes:

Είναι υπό δοκιμή.

Δεν έψαξα να βρω αντίστοιχη στο Android

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών