evris2013 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Κατέβασε την Beta έκδοση αν μπορεις και θες Ενημερώνετε συχνά-πυκνά και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο θέμα σταθερότητας μ'αυτή Δεν την βρίσκω πλέον την beta. Κάποτε την είχα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Δεν την βρίσκω πλέον την beta. Κάποτε την είχα! Εδώ είσαι: https://www.microsoft.com/store/productId/9WZDNCRDFWBT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Ευχαριστώ πολύ! Ούτε η κανονική έκδοση έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Απλά αργούν οι ενημερώσεις. 2.18.44.0 είναι η τελευταία έκδοση του κανονικού WhatsApp. Το beta είναι πιό μπροστά ή άλλους κωδικούς έκδοσης έχει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 https://mspoweruser.com/instagram-app-no-longer-available-for-windows-phone-in-the-microsoft-store/ Μας άφησε χρόνους το Insta?? :X Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 μήπως γίνει PWA ? Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 https://mspoweruser.com/instagram-app-no-longer-available-for-windows-phone-in-the-microsoft-store/ Μας άφησε χρόνους το Insta?? :X Πάντως ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα μου έκανε αναβάθμιση το Instagram! Μας έφυγε τώρα; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Στο store του υπολογιστή δείχνει διαθέσιμη μόνο σε PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Ε αφού εξαφανίστηκε από το store του mobile.... Το 6tag υπάρχει ακόμα, που αυτο εχει να αναβαθμιστεί πάνω από χρόνο. Επίσης έβαλαν μια εφαρμογή που λέγεται Likegram for Instagram. Αλλά λέει δεν συνδέεται με το Facebook Inc. Είναι μια lite έκδοση του Instagram. Αλλά είναι uwp απ' ότι είδα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 (edited) Πριν λίγο έκανε ενημέρωση το Instagram, αλλά ήταν γύρω γύρω στο 1MB περίπου, χωρίς όμως να μείνει στη πρόσφατη δραστηριότητα για να δω την έκδοση. Επίσης καπάκι ενημερώνετε και το store γύρω στα 11MB. Εκείνο έμεινε κανονικά στη πρόσφατη δραστηριότητα. Το ωραίο είναι οτι μέχρι χθες το Instagram δεν το έβρισκα στην αναζήτηση και τώρα που έκανα αναζήτηση στο store εμφανίστηκε πρώτο πρώτο κιόλας!!! Ξέρει κανείς τι μπορεί να συνέβει; :worry: Υ.Γ. Η έκδοση του Instagram είναι v10.32.0. Δεν ξέρω αν όντως ενημερώθηκε κανονικά! Edited April 17, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Μου φαινεται πως αυτο θα ειναι η σταγόνα που ξεχυλησε το ποτήρι, κατά το καλοκαιράκι με βλεπω με το Xiaomi Redmi 5 Plus Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Μου φαινεται πως αυτο θα ειναι η σταγόνα που ξεχυλησε το ποτήρι, κατά το καλοκαιράκι με βλεπω με το Xiaomi Redmi 5 Plus Για ποιό λες; Το Instagram; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Για ποιό λες; Το Instagram; Μα και βέβαια, τόσο καιρό ήμουν με το καλο τον λόγο στα Windows Phone, μέχρι τον Δεκέμβριο του 17'.Μετα το χάος.Σειρα εχει και το Facebook για να γινει το κινητο dumb phone Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Μα και βέβαια, τόσο καιρό ήμουν με το καλο τον λόγο στα Windows Phone, μέχρι τον Δεκέμβριο του 17'.Μετα το χάος.Σειρα εχει και το Facebook για να γινει το κινητο dumb phone Κι εγώ κάποια στιγμή, όχι τώρα, θα την κάνω αν δω ότι τα παρατάνε όλα νωρίτερα από τα τέλη του 2019. Γιατί ως τότε θα τα υποστηρίξει η Microsoft τα 950άρια, όπως λένε. Εκτός κι αν χαλάσει η συσκευή μου νωρίτερα (πχ πλακέτα)... Πάντως Facebook, Messenger και Instagram λειτουργούν σχετικά ικανοποιητικά σε μένα μέχρι στιγμής. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Κι εγώ κάποια στιγμή, όχι τώρα, θα την κάνω αν δω ότι τα παρατάνε όλα νωρίτερα από τα τέλη του 2019. Γιατί ως τότε θα τα υποστηρίξει η Microsoft τα 950άρια, όπως λένε. Εκτός κι αν χαλάσει η συσκευή μου νωρίτερα (πχ πλακέτα)... Πάντως Facebook, Messenger και Instagram λειτουργούν σχετικά ικανοποιητικά σε μένα μέχρι στιγμής. Καλά εγώ δεν περιμένω το 550 να χαλάσει απο μόνο του, γιατι είναι πραγματικά σκυλί και δεν έχει πάθει τιποτα,όμως όταν θα χρειαστεί για κάποιον λογο να σβήσω το Instagram και να το βάλω μετα απο λίγο λόγω αναβαθμίσεων θα έχω προβλημα. Τώρα πάντως που ανέφερες το Messenger, εχεις και εσύ κάποιο πρόβλημα τελευταία με τις ειδοποιήσεις να μην έρχονται στην ώρα τους? Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Καλά εγώ δεν περιμένω το 550 να χαλάσει απο μόνο του, γιατι είναι πραγματικά σκυλί και δεν έχει πάθει τιποτα,όμως όταν θα χρειαστεί για κάποιον λογο να σβήσω το Instagram και να το βάλω μετα απο λίγο λόγω αναβαθμίσεων θα έχω προβλημα. Τώρα πάντως που ανέφερες το Messenger, εχεις και εσύ κάποιο πρόβλημα τελευταία με τις ειδοποιήσεις να μην έρχονται στην ώρα τους? Ναι, αυτό με το Messenger το έχω κι εγώ. Ενώ στο πλακάκι του Messenger μερικές φορές αργούν τα μηνύματα, στο Facebook όταν το ανοίγω, τα δείχνει από κάτω οτι έχω νέα μηνύματα στο Messenger! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 (edited) Ναι, αυτό με το Messenger το έχω κι εγώ. Ενώ στο πλακάκι του Messenger μερικές φορές αργούν τα μηνύματα, στο Facebook όταν το ανοίγω, τα δείχνει από κάτω οτι έχω νέα μηνύματα στο Messenger! Ακριβώς αυτο. Το έχει επίσης και ένας φίλος μου με 535.Το μόνο που εχω δει οτι το λύνει είναι να το ανοίγω μόνο του. Εμένα συνήθως εμφανίζεται όταν μιλάω πολυ απο το PC Επίσης μου αρέσει που τώρα στο PC έκανε ενημερωση την εφαρμογή του Instagram και έβαλε κάποιες καινούργιες αισθητά λειτουργίες Edited April 18, 2018 by black3539 Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Ακριβώς αυτο. Το έχει επίσης και ένας φίλος μου με 535.Το μόνο που εχω δει οτι το λύνει είναι να το ανοίγω μόνο του. Εμένα συνήθως εμφανίζεται όταν μιλάω πολυ απο το PC Επίσης μου αρέσει που τώρα στο PC έκανε ενημερωση την εφαρμογή του Instagram και έβαλε κάποιες καινούργιες αισθητά λειτουργίες Πιο πάνω είπα οτι έκανε μια μικρή ενημέρωση το Instagram. Ίσα που έφτανε στο 1MB. Δεν εμφανίστηκε όμως στις πρόσφατες δραστηριότητες για να δω ποιά έκδοση ήρθε, κι αν ήρθε. Όταν μπήκα στο Instagram να δω την έκδοση εγραφε v10.32.0. Δεν ξέρω αν είναι νέα ή προηπύρχε όμως! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Πιο πάνω είπα οτι έκανε μια μικρή ενημέρωση το Instagram. Ίσα που έφτανε στο 1MB. Δεν εμφανίστηκε όμως στις πρόσφατες δραστηριότητες για να δω ποιά έκδοση ήρθε, κι αν ήρθε. Όταν μπήκα στο Instagram να δω την έκδοση εγραφε v10.32.0. Δεν ξέρω αν είναι νέα ή προηπύρχε όμως! :( Εμένα η έκδοση του Instagram η ίδια με την δικιά σου, και δεν παρατήρησα καμία ενημέρωση. Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Άρα δεν ήταν ενημέρωση. Τώρα γιατί το έδειχνε να κατεβαίνει δεν ξέρω. Τζάμπα χάρηκα. Πάντως πριν δεν έβρισκα το Instagram στο Store, ενώ μετά απ' αυτό το γεγονός το βρήκα. Λες να κατέβαινε στο store.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Άρα δεν ήταν ενημέρωση. Τώρα γιατί το έδειχνε να κατεβαίνει δεν ξέρω. Τζάμπα χάρηκα. Πάντως πριν δεν έβρισκα το Instagram στο Store, ενώ μετά απ' αυτό το γεγονός το βρήκα. Λες να κατέβαινε στο store.... Δεν το έχω εγκαταστήσει evris αλλά το βλέπω στο store διαθέσιμο καθημερινά μαζί με fb, Viber κ.ά μια και αυτή η μπάρα που τα έχει είναι σταθερή εδώ και καιρό. Μήπως ξέρεις κάτι για το wechat; Το κάνω εγκατάσταση ανοίγει αλλά δεν μπορώ να κάνω sign up. Μάλλον το παράτησαν κι αυτό ή εγώ κάνω κάτι λάθος. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Δεν το έχω εγκαταστήσει evris αλλά το βλέπω στο store διαθέσιμο καθημερινά μαζί με fb, Viber κ.ά μια και αυτή η μπάρα που τα έχει είναι σταθερή εδώ και καιρό. Μήπως ξέρεις κάτι για το wechat; Το κάνω εγκατάσταση ανοίγει αλλά δεν μπορώ να κάνω sign up. Μάλλον το παράτησαν κι αυτό ή εγώ κάνω κάτι λάθος. Δεν ασχολήθηκα μ' αυτό ποτέ. Οπότε δεν ξέρω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 (edited) Κανείς άλλος γνωρίζει για το wechat; Αν λειτουργεί και πως ενεργοποιείται; Edited April 19, 2018 by scos Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Κανείς άλλος γνωρίζει για το wechat; Αν λειτουργεί και πως ενεργοποιείται; Απ' ότι είδα που δοκίμασα πριν λίγο να μπω, για να σε στείλουν τον κωδικό πρέπει να μπεις με τα δεδομένα σου. Όχι με WiFi. Δεν έβαλα δεδομένα εγώ γιατί δεν έχω και πολλά. Οπότε το άφησα ετσι. Άλλο τίποτα δεν ξέρω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Δεν το έχω εγκαταστήσει evris αλλά το βλέπω στο store διαθέσιμο καθημερινά μαζί με fb, Viber κ.ά μια και αυτή η μπάρα που τα έχει είναι σταθερή εδώ και καιρό. Μήπως ξέρεις κάτι για το wechat; Το κάνω εγκατάσταση ανοίγει αλλά δεν μπορώ να κάνω sign up. Μάλλον το παράτησαν κι αυτό ή εγώ κάνω κάτι λάθος. Ωχ όντως,βλέπω πάλι διαθέσιμο το Instagram για το κινητο Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Αυτό είπα κι εγώ πιό πάνω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts