evris2013 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Επειδή οι περισσότεροι έχουν και Gmail. Απλά μαθηματικά είναι Μπράβο, το βρήκες.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Μπράβο, το βρήκες.... Ε ναι βρε evris, απλά πράγματα. Το 70-80% έχει ΚΑΙ Gmail (έχω Yahoo και με κοιτούν σαν εξωγήινο) οπότε λογικό η μεγάλη πλειοψηφία όσων έχουν θέμα να έχει Gmail. Εγώ δεν χρησιμοποιώ Gmail αλλά έχω θέμα στις επαφές στο 532. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Ε ναι βρε evris, απλά πράγματα. Το 70-80% έχει ΚΑΙ Gmail (έχω Yahoo και με κοιτούν σαν εξωγήινο) οπότε λογικό η μεγάλη πλειοψηφία όσων έχουν θέμα να έχει Gmail. Εγώ δεν χρησιμοποιώ Gmail αλλά έχω θέμα στις επαφές στο 532. Κι εγώ Yahoo έχω. Οπότε δεν είσαι μόνος... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Εγώ έχω και Yahoo και Hotmail και Gmail και θεωρώ το Yahoo το πιο λογικό και εύκολο στη χρήση. Χειρότερο το Gmail που κατηγοριοποιεί τα emails σε διακόσιες υποκατηγορίες χωρίς να μπορείς να τα ενοποιήσεις σε μία... Παίζει να χάσεις email χωρίς να το καταλάβεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Στο κανονική εφαρμογή του Facebook, όταν βγαίνει ειδοποίηση για κάποια εκδήλωση δεν μου την ανοίγει. Πρέπει να πάω στον browser για να την δω. Το πρόσεξε κανείς ή μόνο σε μένα γίνετε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Έχει κάποιος θέμα με την εφαρμογή 9GAG του Rudy? Όλη μέρα σήμερα αρνείται να φορτώσει εικόνες σε οποιοδήποτε κανάλι. Απεγκατάσταση-επανεκκίνηση-επανεγκατάσταση, δεν βοήθησε. Το site, λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Άκυρο. Ας το σβήσουν οι mods. Δεν ξέρω πως ανεβαίνει η φωτογραφία μέσω Flickr! :( :( Πριν μπορούσα και τώρα δεν μπορώ.... Edited December 21, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Άκυρο. Ας το σβήσουν οι mods. Δεν ξέρω πως ανεβαίνει η φωτογραφία μέσω Flickr! :( :( Πριν μπορούσα και τώρα δεν μπορώ.... Θα επιλέξεις bbconde και θα το ποσταρεις όπως είναι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Θα επιλέξεις bbconde και θα το ποσταρεις όπως είναι. Ωραία. Νομίζω ότι πρέπει να τα κατάφερα τώρα. wp_ss_20171221_0002 by evris12003, on Flickr Αυτό μου βγάζει κάθε φορά που πάω να βγάλω φωτογραφία από το Messenger. Είτε ΟΚ πατήσω είτε το όχι τώρα, εδώ καταλήγει πάλι. Οι ρυθμίσεις είναι εντάξει. Καμιά ιδέα; Edited December 21, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 (edited) Καλημέρες! Κρασάρουν σε κανέναν άλλον τα outlook και calendar μετά το χθεσινό update? Edited December 22, 2017 by dhatzik74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλημέρες! Κρασάρουν σε κανέναν άλλον τα outlook και calendar μετά το χθεσινό update? Εμένα ούτε καν ήρθε ακόμα το update! :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 (edited) Πάμε πάλι... Άρχισαν πάλι κάποιες επαφές είτε να χάνονται, είτε να βγαίνουν διπλές-τριπλές-τετραπλές, είτε να μην εμφανίζονται σε άλλες εφαρμογές (πάλι ο RapDialer την πληρώνει) ενώ στο "Επαφές" εμφανίζονται κανονικά. Αν κάνω αλλαγή σε κάποια επαφή μέσα από το τηλέφωνο, δεν τη συγχρονίζει. Μα, σοβαρά? edit: Λάθος μου, τη συγχρονίζει. Αλλά το ίδιο το τηλέφωνο δεν έχει πρόσβαση στην νέα πληροφορία! Εξηγώ: Άλλαξα την εικόνα σε μια επαφή μου, και έβαλα και ένα email στα στοιχεία της. Φαίνονται κανονικά στην επαφή, τόσο στο κινητό όσο και στον υπολογιστή. Ε, αν με καλέσει αυτή η επαφή ή καλέσω εγώ...η φωτό δεν φαίνεται. Μαύρο. Το Outlook στο τηλέφωνο, το email το βλέπει. Δεν βγάζω άκρη. Edited December 22, 2017 by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Εγώ είχα τρελό πρόβλημα προ 6μηνου, τώρα όχι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 το εχουν τερματισει με τα ιμειλ. σβηνω για πειραματισμο εναν λογαριασμο μαικροσοφτ στο κινητο. και παω να τον περασω. βγαζει κλασσικα πως θελει επιδιορθωση. παταω και δεν κανει τιποτα. και τωρα δεν μπορω καν να τον αποσυνδεσω απο τα συνδεδεμενα εισερχομενα. πλακα μας κανουν? ποσο ακομα θα περιμενουμε με τους παλιοσερβερ τους? καλη χρονια μπαι δε γουει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 μολις εφτιαξε ο συγχρονισμος στα χοτμειλ. επιτελους. και τα 6 που εχω μου δουλευουν αψογα. μονο ο σθγχρονισμος ημερολογιου στο κυριο ακαουντ δεν επεστρεψε αλλα μαλλον ειναι θεμα ωρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 https://www.windowscentral.com/cortana-loses-song-id-ability-windows10 :rolleyes: Καλά ήταν όσο κράτησε υποθέτω.. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 μολις εφτιαξε ο συγχρονισμος στα χοτμειλ. επιτελους. και τα 6 που εχω μου δουλευουν αψογα. μονο ο σθγχρονισμος ημερολογιου στο κυριο ακαουντ δεν επεστρεψε αλλα μαλλον ειναι θεμα ωρων Tί, πού, πώς? Εμένα τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 μολις εφτιαξε ο συγχρονισμος στα χοτμειλ. επιτελους. και τα 6 που εχω μου δουλευουν αψογα. μονο ο σθγχρονισμος ημερολογιου στο κυριο ακαουντ δεν επεστρεψε αλλα μαλλον ειναι θεμα ωρων Tί, πού, πώς? Εμένα τίποτα ακόμα. Mετά από λίγο ήρθε ενημέρωση για Outlook. Έσβησα τον extra λογαριασμό που είχα για να ρυθμίζω συγχρονισμό κλπ, έκανα και μια επανεκκίνηση στη συσκευή, και με 2-3 προσπάθειες (αφού δεν έπαιρνε άμεσα ότι ρυθμίσεις μπορούσα πλέον-επιτέλους να ορίζω) λειτούργησε. Ακόμα, δυστυχώς, δεν έφτιαξε η αντίστοιχη ιστορία με τις "Επαφές". Οποιαδήποτε νέα επαφή την οποία φτιάχνω στο κινητό, δεν είναι προσβάσιμη από εφαρμογές τρίτων στη συσκευή, αν και φαίνεται να έχει κανονικά συγχρονίσει με τον Outlook λογαριασμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 (edited) Mετά από λίγο ήρθε ενημέρωση για Outlook. Έσβησα τον extra λογαριασμό που είχα για να ρυθμίζω συγχρονισμό κλπ, έκανα και μια επανεκκίνηση στη συσκευή, και με 2-3 προσπάθειες (αφού δεν έπαιρνε άμεσα ότι ρυθμίσεις μπορούσα πλέον-επιτέλους να ορίζω) λειτούργησε. Ακόμα, δυστυχώς, δεν έφτιαξε η αντίστοιχη ιστορία με τις "Επαφές". Οποιαδήποτε νέα επαφή την οποία φτιάχνω στο κινητό, δεν είναι προσβάσιμη από εφαρμογές τρίτων στη συσκευή, αν και φαίνεται να έχει κανονικά συγχρονίσει με τον Outlook λογαριασμό μου.φανταζομαι εχει να κανει με τους σερβερ. δεν εχουθν μονο εναν. εμενα το μονο θεμα ειναι μια τριτη εφαρμογη, η chronos calendar που δε συγχρονιζει το ημερολογιο. ολα τα αλλα μπομπα δουλευουν. παλι καλα. καλυτερα απο ποτε. για να δουμε υγ. δε δουλευει το Tile στην οθονη εναρξης του μαμα ημερολογιου... ****το Edited January 4, 2018 by BURNIN_AMBITION Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) φανταζομαι εχει να κανει με τους σερβερ. δεν εχουθν μονο εναν. εμενα το μονο θεμα ειναι μια τριτη εφαρμογη, η chronos calendar που δε συγχρονιζει το ημερολογιο. ολα τα αλλα μπομπα δουλευουν. παλι καλα. καλυτερα απο ποτε. για να δουμε υγ. δε δουλευει το Tile στην οθονη εναρξης του μαμα ημερολογιου... ****το Ερώτηση: Εννοείς το παλαιό app ή το Chronos calendar+ ; Σε ρωτάω γιατί εγώ στο (εξαιρετικό-πλήρες) calendar+ δεν είχα πρόβλημα με το συγχρονισμό. Είχα άλλο πρόβλημα: Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ - μεταφέρω - τροποποιήσω ραντεβού ή tasks που είχαν εβδομαδιαία επανάληψη. Έπρεπε ότι αλλαγή ήθελα να κάνω να την κάνω στο "μαμά" calendar... Μετά από hard reset -είχα να κάνω κάνα χρόνο - όλα ΟΚ. Επίσης: Καλή χρονιά! Edited January 8, 2018 by dhatzik74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 (edited) Ερώτηση: Εννοείς το παλαιό app ή το Chronos calendar+ ; Σε ρωτάω γιατί εγώ στο (εξαιρετικό-πλήρες) calendar+ δεν είχα πρόβλημα με το συγχρονισμό. Είχα άλλο πρόβλημα: Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ - μεταφέρω - τροποποιήσω ραντεβού ή tasks που είχαν εβδομαδιαία επανάληψη. Έπρεπε ότι αλλαγή ήθελα να κάνω να την κάνω στο "μαμά" calendar... Μετά από hard reset -είχα να κάνω κάνα χρόνο - όλα ΟΚ. Επίσης: Καλή χρονιά! chronos calendar version 2.0.0.76 σε λουμια 950. κατι παιζει με τα ημερολογια. και το ταιλ του μαμα ημερολογιου τα εχει παιξει. λογικα θα φτιαξει. εχω στειλει μηνυμ και στην κρονος, να δω τι παιζει, απαντηση ακομα δεν πηρα. στο ημερολογιο το μαμα, ολα φιανονται κανονικα. αλλα στο ταιλ τιποτα. στο κρονος, δε γινεται συγχρονισμος... το chronos calendar +δεν υπαρχει στο μαγαζι παντως Edited January 8, 2018 by BURNIN_AMBITION Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Σωστός. Chronos calendar λέγεται πλεον. Όταν είχε πρωτοβγει στο store το έλεγαν Chronos calendar+ για να ξεχωρίζει από το προηγούμενο app τους. Την ίδια έκδοση έχουμε - σε 950 κι εγώ. Εμένα μου συγχρονίζει κανονικά τα πάντα - μετά από ένα hard reset οπως σου έγραψα. Εύχομαι και σε σένα να επανέλθει ο συγχρονισμός. Όντως το πλακάκι του μαμά ημερολογίου δεν είναι και τόσο live. Νομίζω γίνεται live κατά περιόδους αλλά δεν είμαι σίγουρος γι αυτό που σου γράφω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErroR_404 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλησπερα καλη Χρονια σε ολους.Εχω ενα θεματακι με το Viber στο Lumia 950.Δε μου ερχεται το activation sms.Εχω ανοιχτα και roaming και data αλλα τιποτα με αποτελεσμα να μην εχω Viber.Καμια προταση κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Σωστός. Chronos calendar λέγεται πλεον. Όταν είχε πρωτοβγει στο store το έλεγαν Chronos calendar+ για να ξεχωρίζει από το προηγούμενο app τους. Την ίδια έκδοση έχουμε - σε 950 κι εγώ. Εμένα μου συγχρονίζει κανονικά τα πάντα - μετά από ένα hard reset οπως σου έγραψα. Εύχομαι και σε σένα να επανέλθει ο συγχρονισμός. Όντως το πλακάκι του μαμά ημερολογίου δεν είναι και τόσο live. Νομίζω γίνεται live κατά περιόδους αλλά δεν είμαι σίγουρος γι αυτό που σου γράφω... Πότε ήταν live το outlook ημερολόγιο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Πότε ήταν live το outlook ημερολόγιο; Το πλακάκι εννοώ. Έδειχνε appointments, birthdays,events κλπ κλπ αναλόγως με τα ημερολόγια που συγχρονίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts