Dekaohtoura Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Διευκρίνιση: Έσβησα και ξαναπέρασα το λογαριασμό, και δεν άλλαξε κάτι. Μετά, από το inbox των ms λογαριασμών μπήκα στο αντίστοιχο του γμαιλ και από εκεί έχω κανονικά τη δυνατότητα να στείλω από αυτό το λογαριασμό. I'll take it... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Μετά, από το inbox των ms λογαριασμών μπήκα στο αντίστοιχο του γμαιλ και από εκεί έχω κανονικά τη δυνατότητα να στείλω από αυτό το λογαριασμό. I'll take it... Αυτό εννοούσα πριν. Από ΄κει. Take it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Αυτό εννοούσα πριν. Από ΄κει. Take it Δεν το εννοούσες μόνο, το έγραφες ξεκάθαρα. Εμένα είχε κολλήσει το ακατοίκητο. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 (edited) Ενημέρωση για μηνύματα Microsoft, τηλέφωνο Microsoft, Awesome Tube και Skype με 2-3 νέες δυνατότητες παραπάνω, το τελευταίο! εγω πριν λιγο, θα ενημερωσω αμεσα.σε 950xl dual. Αυτή η αμεσότητα σου σκίζει... :lol: Edited November 29, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ενημέρωση για μηνύματα Microsoft, τηλέφωνο Microsoft, Awesome Tube και Skype με 2-3 νέες δυνατότητες παραπάνω, το τελευταίο! Αυτή η αμεσότητα σου σκίζει... :lol: xaxa, ισχυει. Ευχαριστημενος ειμαι εγω με την εφαρμογη, ερχονται κανονικα και αμμεσα ειδοποιησεις. (κάλλιο αργα παρά ποτέ ενημέρωση) Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 xaxa, ισχυει. Ευχαριστημενος ειμαι εγω με την εφαρμογη, ερχονται κανονικα και αμμεσα ειδοποιησεις. (κάλλιο αργα παρά ποτέ ενημέρωση) Ωραία. Ισως τη κατεβάσω κι εγώ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 (edited) Το Microsoft Store κολλάει τώρα τελευταία. Στην αναζήτηση εφαρμογής τη πρώτη φορά δεν σε βρίσκει τίποτα. Τη δεύτερη φορά σε βγάζει μια οριζόντια σειρά από αντίστοιχες εφαρμογές και όταν πατάς επάνω δεξιά που λέει "εμφάνιση όλων", δεν ανταποκρίνεται καθόλου! :( Συμβαίνει και σε άλλους ή μόνο σε μένα κολλάει; Επίσης το κανονικό Messenger δεν ανεβάζει φωτογραφίες από το τηλέφωνο. Πρέπει να πας στις φωτογραφίες και να τη κοινοποιήσεις στο Messenger. Ενώ στο beta τις ανεβάζει κανονικά. Από την άλλη η beta δεν σε ειδοποιεί για νέα μηνύματα πάντα, ενώ η κανονική το κάνει!!!! :worry: Το παρατήρησε κανείς αυτό; Edited December 2, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Το store φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Είμαι, νομίζω, μια έκδοση πίσω όμως (χτες-προχτές βγήκε νέα και δεν μου έχει εμφανιστεί ακόμα), οπότε ίσως η τελευταία να έχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Το store φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Είμαι, νομίζω, μια έκδοση πίσω όμως (χτες-προχτές βγήκε νέα και δεν μου έχει εμφανιστεί ακόμα), οπότε ίσως η τελευταία να έχει θέμα. 1709 είναι η τελευταία έκδοση. Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Έκδοση του Store, όχι των WM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Δεν ξέρω ποια είναι η τελευταία έκδοση για το store. Η 11710.1001.27.0 λειτουργεί κανονικά (σε pc και mobile). Κοίταξε evris αν έχεις θέμα με τη σύνδεσή σου αν είσαι στην ίδια έκδοση. Αν είσαι σε επόμενη και παρουσιάζει πρόβλημα, λογικά θα διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 (edited) Το Microsoft Store κολλάει τώρα τελευταία. Στην αναζήτηση εφαρμογής τη πρώτη φορά δεν σε βρίσκει τίποτα. Τη δεύτερη φορά σε βγάζει μια οριζόντια σειρά από αντίστοιχες εφαρμογές και όταν πατάς επάνω δεξιά που λέει "εμφάνιση όλων", δεν ανταποκρίνεται καθόλου! :( Συμβαίνει και σε άλλους ή μόνο σε μένα κολλάει; Επίσης το κανονικό Messenger δεν ανεβάζει φωτογραφίες από το τηλέφωνο. Πρέπει να πας στις φωτογραφίες και να τη κοινοποιήσεις στο Messenger. Ενώ στο beta τις ανεβάζει κανονικά. Από την άλλη η beta δεν σε ειδοποιεί για νέα μηνύματα πάντα, ενώ η κανονική το κάνει!!!! :worry: Το παρατήρησε κανείς αυτό; To ίδιo πρόβλημα με το store έχω και εγώ ( lumia 640xl ) Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο ............. Edited December 2, 2017 by polhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Δεν ξέρω ποια είναι η τελευταία έκδοση για το store. Η 11710.1001.27.0 λειτουργεί κανονικά (σε pc και mobile). Κοίταξε evris αν έχεις θέμα με τη σύνδεσή σου αν είσαι στην ίδια έκδοση. Αν είσαι σε επόμενη και παρουσιάζει πρόβλημα, λογικά θα διορθωθεί. Σε αυτήν την έκδοση που γράφεις είναι. Είτε με δεδομένα (4G+) είτε με Wi-Fi, το ίδιο κάνει. Όταν πατάω προβολή όλων βγαίνει το κυκλάκι που δείχνει τη φόρτωση, αλλά σταματάει και δεν κάνει τίποτα. Αυτό μόνο με το πρώτο πάτημα. Όταν ξαναπατάω προβολή όλων, δεν κάνει τίποτα! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 (edited) Επιτέλους σαν να διορθώθηκε το store μετά τη τελευταία ενημέρωση! Edit: Μπααα ακόμα και με τη νέα ενημέρωση τα ίδια με αυτά που έγραψα πιο πάνω κάνει. Το μόνο που διορθώθηκε είναι το κυκλακι που βγαζει συνέχεια στις πρόσφατες δραστηριότητες! Edited December 6, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Επιτέλους σαν να διορθώθηκε το store μετά τη τελευταία ενημέρωση! Edit: Μπααα ακόμα και με τη νέα ενημέρωση τα ίδια με αυτά που έγραψα πιο πάνω κάνει. Το μόνο που διορθώθηκε είναι το κυκλακι που βγαζει συνέχεια στις πρόσφατες δραστηριότητες! Το Store στα καλύτερα του. Παρατηρώ ότι η τελευταία αναβάθμιση διόρθωσε επιτέλους στα κινητά μου το live tile που δεν δούλευε εδώ και πάρα πολύ καιρό καθώς και το ενοχλητικό κυκλάκι φόρτισης που αναφέρεις. Τα ίδια θετικά βλέπω και στους υπολογιστές. Ρολάρει και φορτώνει πιο γρήγορα από ποτέ και λειτουργεί πλέον πολύ καλά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι και γενικά να μην ξαναχαλάσει σε κάποια επόμενη αναβάθμιση. :) Έκδοση: 11711.1001.5.0 σε mobile & pc. Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Το Store στα καλύτερα του. Παρατηρώ ότι η τελευταία αναβάθμιση διόρθωσε επιτέλους στα κινητά μου το live tile που δεν δούλευε εδώ και πάρα πολύ καιρό καθώς και το ενοχλητικό κυκλάκι φόρτισης που αναφέρεις. Τα ίδια θετικά βλέπω και στους υπολογιστές. Ρολάρει και φορτώνει πιο γρήγορα από ποτέ και λειτουργεί πλέον πολύ καλά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι και γενικά να μην ξαναχαλάσει σε κάποια επόμενη αναβάθμιση. :) Έκδοση: 11711.1001.5.0 σε mobile & pc. Ναι το live tile όντως ζωντάνεψε μαζί με το ενοχλητικό κυκλάκι που φόρτωνε. Αλλά όλα τα υπόλοιπα που ανάφερα πιο πάνω συνεχίζουν να υπάρχουν σε μένα! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Γεια στους λιγους που εχουμε απομεινει. δε ξερω αν εχει προαναφερθει, αλλα αξιζει ολοι να εχουμε το Flickr Auto uploader εγκατεστημενο, λογω της προσφορας 1Terabyte δωρεαν χωρου που δινει για ανεβασμα φωτογραφιων. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 (edited) Καλησπέρα και απο εμένα, απο σήμερα το πρωί έχω χάσει τις επαφές μου ! ξανακάνω συγχρονισμό αλλα τιποτα....όλα τα νούμερα μου τα βγάζει αγνωστα...ξέρει κανείς κάτι? Έχει συμβει και σε άλλον? τώρα μου λέει συγχρονισμός συνέχεια και περιμένω να τελειώσει...πρέπει να έχει κολλήσει... Edited December 9, 2017 by Tsakal_83 νεα εξέλιξη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα σε κάποιους χρήστες με τις επαφές. Αναμένεις διόρθωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα σε κάποιους χρήστες με τις επαφές. Αναμένεις διόρθωση. Αυτό το Refresh γιατί δεν το βγάζει σε μένα στις επαφές όπως δείχνει στην εικόνα το λινκ; :worry: Στα ελληνικά το έχω εγώ βέβαια.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα σε κάποιους χρήστες με τις επαφές. Αναμένεις διόρθωση. Οντως υπάρχει θέμα με κάποιους χρήστες. Ο λογαριασμός της συζύγου είναι ένας από τους προβληματικούς. Ο δικός μου όχι (ακόμα...) Κάτι πρέπει να παίζει με το outlook γενικότερα από όσο τσέκαρα. ΥΓ Να σου ζητήσω fix για το πρόβλημα; :) :) :) (αστειεύομαι φυσικά...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Τελικά βρήκα έναν τρόπο και παρέκαμψα το πρόβλημα με τις επαφές. Όλες εμφανίζονται κανονικά τώρα. Μάλλον κάτι παίζει με τους φακέλλους που αποθηκεύονται οι επαφές σε συνδυασμό με τη ζώνη ώρας κάθε λογαριασμού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Τελικά βρήκα έναν τρόπο και παρέκαμψα το πρόβλημα με τις επαφές. Όλες εμφανίζονται κανονικά τώρα. Μάλλον κάτι παίζει με τους φακέλλους που αποθηκεύονται οι επαφές σε συνδυασμό με τη ζώνη ώρας κάθε λογαριασμού... Επειδή είμαστε πολλοί με το ίδιο ή παρόμοιο θέμα, πες μας τι έκανες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Επειδή είμαστε πολλοί με το ίδιο ή παρόμοιο θέμα, πες μας τι έκανες. Λοιπόν: Έκανα sign in στο outlook.com της γυναίκας -της οποίας ο λογαριασμός είχε το πρόβλημα- και στην ενότητα Άτομα (people) παρατήρησα ότι είχαν δημιουργηθεί δυο φάκελοι επαφών. Ένας με το όνομα Contacts κι ένας με το όνομα Επαφές. Ο πρώτος ήταν άδειος. Δεν είχε καμμια επαφή. Ο δεύτερος είχε όλες τις επαφές ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Υποθέτω ότι το τηλέφωνο ψάχνει τον πρώτο κατάλογο και φυσικά δεν έβρισκε τίποτα. Η πρώτη απλή σκέψη ήταν να κάνω εξαγωγή επαφών σε excel αρχείο και να τις περάσω ξανά κάνοντάς το import. Aμ δε.... Πατώντας την επιλογή "εξαγωγή" έβγαινε -επί 12 ώρες αυτή η δουλειά- μια οθόνη που ενημέρωνε ότι "Something went wrong, we can't get that information right now, try again later". Μέσα στην "απόγνωση" άλλαξα τη γλώσσα στο outlook σε English (US). Δοκιμάζω ξανά να κάνω εξαγωγή αρχείου με τις επαφές κι έγινε κανονικότατα. Εισήγαγα τις επαφές στο gmail account της συζύγου το οποίο ήταν σε αχρηστεία για χρόνια, χωρίς επαφες,ημερολόγιο κλπ κλπ και τώρα οι επαφές της φαίνονται κανονικά στο 930 της από το Google λογαριασμό της. Αυτά φίλοι συμφορουμίτες, ελπίζω να δουλέψει και σε όλους όσοι το δοκιμάσουν... Δεν δοκίμασα να τις ξαναπεράσω στο outlook ... Ίσως να γινόταν κι έτσι η δουλειά αλλά αφού problem solved το άφησα το πράγμα ως είχε. Edited December 10, 2017 by dhatzik74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Λοιπόν: Έκανα sign in στο outlook.com της γυναίκας -της οποίας ο λογαριασμός είχε το πρόβλημα- και στην ενότητα Άτομα (people) παρατήρησα ότι είχαν δημιουργηθεί δυο φάκελοι επαφών. Ένας με το όνομα Contacts κι ένας με το όνομα Επαφές. Ο πρώτος ήταν άδειος. Δεν είχε καμμια επαφή. Ο δεύτερος είχε όλες τις επαφές ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Υποθέτω ότι το τηλέφωνο ψάχνει τον πρώτο κατάλογο και φυσικά δεν έβρισκε τίποτα. Η πρώτη απλή σκέψη ήταν να κάνω εξαγωγή επαφών σε excel αρχείο και να τις περάσω ξανά κάνοντάς το import. Aμ δε.... Πατώντας την επιλογή "εξαγωγή" έβγαινε -επί 12 ώρες αυτή η δουλειά- μια οθόνη που ενημέρωνε ότι "Something went wrong, we can't get that information right now, try again later". Μέσα στην "απόγνωση" άλλαξα τη γλώσσα στο outlook σε English (US). Δοκιμάζω ξανά να κάνω εξαγωγή αρχείου με τις επαφές κι έγινε κανονικότατα. Εισήγαγα τις επαφές στο gmail account της συζύγου το οποίο ήταν σε αχρηστεία για χρόνια, χωρίς επαφες,ημερολόγιο κλπ κλπ και τώρα οι επαφές της φαίνονται κανονικά στο 930 της από το Google λογαριασμό της. Αυτά φίλοι συμφορουμίτες, ελπίζω να δουλέψει και σε όλους όσοι το δοκιμάσουν... Δεν δοκίμασα να τις ξαναπεράσω στο outlook ... Ίσως να γινόταν κι έτσι η δουλειά αλλά αφού problem solved το άφησα το πράγμα ως είχε. Δεύτερο φάκελο Επαφές/contacts, δεν είχα, αλλά πάνω κάτω τα υπόλοιπα όλα τα είχα. Ναι, με γλώσσα Ελληνικά, δεν μπορούσε να κάνει εξαγωγή. Ναι, με US Eng προχώρησε κανονικά. Ναι, το Gmail τα είδε κανονικά, τα συγχρόνισα, και τώρα λειτουργεί κανονικά και το RapDialer. Το κεφάλι σου μέσα, MS!!! Μπαμ κάνει ότι τα προβλήματα είναι δικά τους, ως προς τα μη-ελληνικά (αναζήτηση σε χάρτες, επαφές κλπ), και ακούμε ιστορίες για αγρίους. Στην περίπτωσή μου βέβαια, τα υπόλοιπα θέματα παραμένουν (εξακολουθώ να μην έχω πρόσβαση στις ρυθμίσεις του MS λογαριασμού σε mail&calendar, people app κλπ), αλλά τουλάχιστον πάω γύρω-γύρω από τα προβλήματα και κάνω τη δουλειά μου. Ευχαριστώ για την ιδέα. Αν με πιάσει προκοπή, ίσως να σβήσω τελείως τις επαφές από Outlook, και να ξανακάνω εισαγωγή. Ίσως πιάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts