evris2013 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Επιτέλους, μετά από ένα δεκαήμερο η εφαρμογή ξαναλειτουργεί. Συνδέεται και συγχρονίζει κανονικά το Band με τον λογαριασμό μου και στα τηλέφωνα και στο PC. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις δοκιμές και τον χρόνο που αφιερώσατε. :) Μάλλον έπρεπε να πάρεις την Fall για να λειτουργήσει! ;) :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Μόλις πριν λίγο ενημερώθηκε σε μένα το store, μαζί με OneDrive και WhatsApp! Μετονομάστηκε σε Microsoft Store, αλλά μόνο στο πλακίδιο. Μέσα πάλι σκέτο Store το έχει! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Από την εφαρμογή του Facebook έπαιξε κανείς παιχνίδια; Πατάω ένα παιχνίδι εκεί που γράφει "παίξε" και τα.... παίζει!!!!... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Μέσω της εφαρμογής δεν γίνεται. Πρέπει να κατεβάσεις τα παιχνίδια στην συσκευή σου και να τα συγχρονίσεις με τον λογαριασμό fb σου. Εννοείται, για όσα είναι διαθέσιμα στο store. Και δεν ειναι πολλά αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 ρε παιδια τι εγινε μολις τωρα? χαθηκαν ολες οι επαφες μου και ολα τα ιβεντ στο ημερολογιο. το ιμειλ που τα εχω ολα δυγχρονισμενα, κατεβαζει ιμειλ κανονικα. τι εκανε παλι η μαικροσοφτ? θα τρελαθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Το ζούσα αυτό που λες με μεγάλη επιτυχία για ένα δίμηνο προ καιρού. Αρκετοί κιόλας θεωρούσαν εδώ ότι κάτι είχα κάνει εγώ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Το ζούσα αυτό που λες με μεγάλη επιτυχία για ένα δίμηνο προ καιρού. Αρκετοί κιόλας θεωρούσαν εδώ ότι κάτι είχα κάνει εγώ..ω ρε φιλε μη μου λες τετοια. μπηκα στο λογαριασμο μου του ιμειλ. ολα φαινονται κανονικα. δεν συγχρονιζει με το κινητο ομως. ετσι ξαφνικα. δε φαινονται οι επαφες. ε λε ος. τα αγαπημενα στους χαρτες φαινονται. τα ιμειλ κατεβαινουν, χαθηκαν καλενταρ σημειωσεις και επαφες. και με καινε και οι σημειωσεις ημερολογιοαυ. πωωωω εσενα πως σου λυθηκε φιλε? απο μονο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Έκανα πολλές συνδέσεις και αποσυνδέσεις αλλά στο τέλος λύθηκε μόνο του. Εμένα συνέδεε άσχετες επαφές μεταξύ τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 μετα απο 2 μηνες? ακραιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Παραπάνω έκανε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 ρε παιδια τι εγινε μολις τωρα? χαθηκαν ολες οι επαφες μου και ολα τα ιβεντ στο ημερολογιο. το ιμειλ που τα εχω ολα δυγχρονισμενα, κατεβαζει ιμειλ κανονικα. τι εκανε παλι η μαικροσοφτ? θα τρελαθω Πάνε στο tile του outlook και κάνε συγχρονισμό. Θα επανέλθουν. Κι εγώ έτσι έκανα. Γραφει "Εστιασμένα" και "Όλα". Πάνε στα εστιασμενα και κάνε συγχρονισμό από κάτω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 δεν με βαζει στις ρυθμισεις του συγκεκριμενου ιμειλ. καποιο κολλημα εφαγε. μυριζω φορματ... για την ωρα με μπακαλιστικο τροπο περασα επαφες σε αλλο ιμειλ, εκανα σεαρ το ημερολογιο σε εκεινο το ιμειλ, πειραξα τις ρυθμισεις να παιρνει επαφες και ημερολογιο και απο εκεινο το ιμειλ, και εφτιαξε. δεν ειναι το ιδιο, αλλα η δουλεια γινεται για την ωρα. απαραδεκτα πραγματα ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 δεν με βαζει στις ρυθμισεις του συγκεκριμενου ιμειλ. καποιο κολλημα εφαγε. μυριζω φορματ... για την ωρα με μπακαλιστικο τροπο περασα επαφες σε αλλο ιμειλ, εκανα σεαρ το ημερολογιο σε εκεινο το ιμειλ, πειραξα τις ρυθμισεις να παιρνει επαφες και ημερολογιο και απο εκεινο το ιμειλ, και εφτιαξε. δεν ειναι το ιδιο, αλλα η δουλεια γινεται για την ωρα. απαραδεκτα πραγματα ομως Εγώ outlook συγχρόνισα μόνο! Σε δευτερόλεπτα έγιναν όλα όπως ήταν!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Εγώ outlook συγχρόνισα μόνο! Σε δευτερόλεπτα έγιναν όλα όπως ήταν!!!!βρε ετσι θα επρεπε να ειναι. αλλα κατι παιζει. στη διαχειρηση λογαριασμου, παταω πανω στον χοτμειλ με τις επαφες και δεν ανοιγει καν το μενου. σε αλλα ιμειλ ακαουντς ανοιγει κανονικα. το κινητο εφαγε κολλημα, ο σερβερ της μαικροσοφτ? ποιος ξερει... αν δεν φτιαξει συντομα παντως αντε παλι φορματ. δεν την παλευω αλλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 βρε ετσι θα επρεπε να ειναι. αλλα κατι παιζει. στη διαχειρηση λογαριασμου, παταω πανω στον χοτμειλ με τις επαφες και δεν ανοιγει καν το μενου. σε αλλα ιμειλ ακαουντς ανοιγει κανονικα. το κινητο εφαγε κολλημα, ο σερβερ της μαικροσοφτ? ποιος ξερει... αν δεν φτιαξει συντομα παντως αντε παλι φορματ. δεν την παλευω αλλο.... Όχι, όχι! Μην το κάνεις για μερικές μέρες, δώσε 1-2 ευκαιρίες. Κάτι ακόμα: Άλλαξε κωδικό στο λογαριασμό Microsoft. Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να ξεκολήσει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Εμένα δεν έφτιαχνε τότε με τίποτα. Είχα σταματήσει να χρησιμοποιώ τη συσκευή για ένα διάστημα μέχρι που δοκιμάζοντας τυχαία, είχε επανέλθει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Τρέξτε: Δωρεάν για 2 ημέρες ακόμα. Όλες μία και μία και Pro !!! :) "Finebits AppPack" • Torrex Pro (BitTorrent client) • 8 Zip Pro (File archiver) • Files&Folders Pro (File manager) • Metro Commander Pro (File manager) • Internet Browser Pro (Browser for Xbox) • Από 37,49 € Δωρεάν • Εξοικονόμηση 37,49 € • Απομένουν 2 ημέρες http://finebits.com/AppPack.html https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/finebits-apppack/9nsdxf79zv4k?rtc=1 Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Όχι, όχι! Μην το κάνεις για μερικές μέρες, δώσε 1-2 ευκαιρίες. Κάτι ακόμα: Άλλαξε κωδικό στο λογαριασμό Microsoft. Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να ξεκολήσει έτσι. σε ευχαριστω φιλε. εξυπνη σκεψη αυτη. πριν το κανω βεβαια, θα παω να αντιγραψω και τα δεδομενα απο τους χαρτες μη χαθουν και αυτα. οι χαρτες τωρα στο Bing maps ειναι? (τα αγαπημενα εννοω). ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Να σαι καλά. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Τι κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Είναι πακέτο όλων των εφαρμογών της fine it's. 8zip, metro, files & folders pro, Torrex pro, κ.α. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Είναι πακέτο όλων των εφαρμογών της fine it's. 8zip, metro, files & folders pro, Torrex pro, κ.α. Την κατέβασα αλλά δεν ξέρω τι κάνουν αυτές οι εφαρμογές! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Το 8zip ανοιγει αρχεία zip κια αλλα. Το Torrex κάνει και stre am σε to re nt που κατεβάζεις. Κατέβασε και τις εφαρμογές μια μια για να τις έχεις. Οι δυο που δεν κατεβαίνουν, η μια είναι για Xbox κι η άλλη θα βγει προσέχως. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 (edited) Χμ. Σε 640, με 14393.1066, κάνοντας μετά από καιρό update στο store, αυτό δεν ανοίγει εδώ και ώρες... Ούτε μετά από 2 restarts της συσκευής... Edited October 31, 2017 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 λοιπον αλλαξα κωδικο στο ιμειλ. μεσω του μπροουσερ του υπολογιστη μου. αμεσως στο κινητο εμφανιστηκαν οι επαφες. το καλενταρ ακομα δε συγχρονιζει ομως... το περιεργο ειναι πως στο πισι μου στον θαντερμπερντ ακομα δε μου εχει ζητησει να βαλω το νεο κωδικο του ιμειλ για να συνδεθει... και κατεβαζει τα ιμειλ αβερτα λες και εχω ακομα τον παλιο κωδικο. στο κινητο εβαλα στο στορ το νεο κωδικο και δεν μου τον ξαναζητησε. Α, και κατι σπαστικο απιστευτα. με το που εμφανιστηκε οι επαφες, εμφανιστηκαν και οι φωτος που τους ειχα, οχι ομως και τα ρινγκτοουνς τους. οτι χειροτερο για εμενα. κριμα. ξερει καποιος πως θα μπορουσε να κρατα τα ρινγκτοουνς το αναθεματισμενο? δεν αντεχω αλλο υγ. στις ρυθμισεις του ιμειλ στο κινητο ακομα δε με βαζει (λετε ναεχει πεσει κανα χακαρισμα σε σερβερ της μικρομαλακης?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts