scos Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Νομίζω ακόμα και τώρα να βάλεις τη beta ξανά, θα ειναι πιο ελαφριά! Αν αληθεύει αυτό που είπε ο Montoya πιο πάνω! Μπα τώρα πρόσφατα την δοκίμασα και όπως είπα με πετούσε έξω και από χωρητικότητα τα ίδια μπορεί και χειρότερα. Τώρα η κανονική εφαρμογή fb φτάνει τα 244Mb. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Μπα τώρα πρόσφατα την δοκίμασα και όπως είπα με πετούσε έξω και από χωρητικότητα τα ίδια μπορεί και χειρότερα. Τώρα η κανονική εφαρμογή fb φτάνει τα 244Mb. Περίεργο, εμένα 292MB μου έδειχνε! Ίσως να φταίνε τα αυτοκόλλητα που κατέβασα. Είχε μόνο δύο ειδών και κατέβασα και μερικά ακόμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Περίεργο, εμένα 292MB μου έδειχνε! Ίσως να φταίνε τα αυτοκόλλητα που κατέβασα. Είχε μόνο δύο ειδών και κατέβασα και μερικά ακόμα. Κι εγώ το έχω ήδη τρεις μέρες με δυνατή χρήση θα έλεγα. Χωρίς να κατεβάσω αυτοκόλλητα όμως αν και δεν πιστεύω να δημιουργούν τέτοια... απόσταση μνήμης! Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Κι εγώ το έχω ήδη τρεις μέρες με δυνατή χρήση θα έλεγα. Χωρίς να κατεβάσω αυτοκόλλητα όμως αν και δεν πιστεύω να δημιουργούν τέτοια... απόσταση μνήμης! Χάχα το Facebook μεγάλωσε κιόλας! 333MB χώρο πιάνει τώρα! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Χάχα το Facebook μεγάλωσε κιόλας! 333MB χώρο πιάνει τώρα! :( Τελικά αυτό το φβ είναι η πιο σάπια εφαρμογή σε όλες τις πλατφόρμες όμως! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Τελικά αυτό το φβ είναι η πιο σάπια εφαρμογή σε όλες τις πλατφόρμες όμως! Μαζί και το Messenger. Το κανονικό μου πιάνει ήδη 652 ή 657MB αυτη τη στιγμή! Όταν WhatsApp και Telegram μαζί πιάνουν γύρω στα 150MB περίπου! Περιέργως το Telegram πιάνει περισσότερο χώρο απο το WhatsApp!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Μαζί και το Messenger. Το κανονικό μου πιάνει ήδη 652 ή 657MB αυτη τη στιγμή! Όταν WhatsApp και Telegram μαζί πιάνουν γύρω στα 150MB περίπου! Περιέργως το Telegram πιάνει περισσότερο χώρο απο το WhatsApp!!!! Πόσο καιρό το έχεις εγκατεστημένο; Εμένα το messenger πιάνει 161Mb προς το παρόν. Στα πόσα ανατινάζεται η συσκευή; Χαχαχα!!! Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Πόσο καιρό το έχεις εγκατεστημένο; Εμένα το messenger πιάνει 161Mb προς το παρόν. Στα πόσα ανατινάζεται η συσκευή; Χαχαχα!!! Σε όσους γεμίζει πολύ γρήγορα ας το κάνουν μια εκκαθάριση και θα είναι σαν να το περάσατε τώρα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Σε όσους γεμίζει πολύ γρήγορα ας το κάνουν μια εκκαθάριση και θα είναι σαν να το περάσατε τώρα. Τι να κάνουμε εκκαθάριση; Μόλις χθες το πρωί έβαλα τη κανονική έκδοση και έγραφε 292MB. Σήμερα έγινε 333MB το πρωί! Πως γίνετε αυτή η εκκαθάριση ούτε ξέρω... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Τι να κάνουμε εκκαθάριση; Μόλις χθες το πρωί έβαλα τη κανονική έκδοση και έγραφε 292MB. Σήμερα έγινε 333MB το πρωί! Πως γίνετε αυτή η εκκαθάριση ούτε ξέρω... Χώρος αποθήκευσης /Αυτή η συσκευή /Εφαρμογές και παιχνίδια /Facebook /Επιλογές για προχωρημένους /Επαναφορά.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Χώρος αποθήκευσης /Αυτή η συσκευή /Εφαρμογές και παιχνίδια /Facebook /Επιλογές για προχωρημένους /Επαναφορά.... Ισχύει μόνο για την create update. Εμείς με την anniversary απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση... Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Ισχύει μόνο για την create update. Εμείς με την anniversary απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση... Στον Evris που απάντησα ξέρω πως έχει το 950 XL, και φυσικά δυστυχώς δεν ισχύει για όλους το παραπάνω που έγραψα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Στον Evris που απάντησα ξέρω πως έχει το 950 XL, και φυσικά δυστυχώς δεν ισχύει για όλους το παραπάνω που έγραψα. Χάχα έπεσε στα 162MB και με λίγη χρήση που έκανα, ανέβηκε στα 171MB!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Χάχα έπεσε στα 162MB και με λίγη χρήση που έκανα, ανέβηκε στα 171MB!!! Λογικό είναι μιας και συνέχεια παίρνει δεδομένα, και στο Android έτσι ακριβώς είναι... Μπορεί να φτάσει και ένα giga αν δεν το κάνεις εκκαθάριση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Λογικό είναι μιας και συνέχεια παίρνει δεδομένα, και στο Android έτσι ακριβώς είναι... Μπορεί να φτάσει και ένα giga αν δεν το κάνεις εκκαθάριση. Το ίδιο μπορώ να κάνω και με το Messenger; Πάνω απο 650MB φούσκωσε!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Το ίδιο μπορώ να κάνω και με το Messenger; Πάνω απο 650MB φούσκωσε!!! ;) Ναι ρε συ, σε όποια εφαρμογή θέλεις μπορείς να κάνεις επαναφορά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Έχω εδώ και λίγες μέρες, μια ειδοποίηση για ενημέρωση εφαρμογής και δεν μου δείχνει πια είναι η εφαρμογή αυτή!. Τι πρέπει να κάνω για την δω ή έστω να μην υπάρχει η ειδοποίηση; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Tί παίζει με το myTube και το γούγλη? Μετά την τελευταία αναβάθμιση, αποσυνδέθηκε ο λογαριασμός μου, και όταν ξαναπέρασα τα στοιχεία, μου βγάζει στο τελευταίο στάδιο έναν κωδικό, τον οποίο πρέπει να "αντιγράψω και επικολλήσω στη συσκευή μου", σύμφωνα με το google παράθυρο. Πού? Μέσα στην εφαρμογή? Σε ποιό σημείο? Σε browser? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Tί παίζει με το myTube και το γούγλη? Μετά την τελευταία αναβάθμιση, αποσυνδέθηκε ο λογαριασμός μου, και όταν ξαναπέρασα τα στοιχεία, μου βγάζει στο τελευταίο στάδιο έναν κωδικό, τον οποίο πρέπει να "αντιγράψω και επικολλήσω στη συσκευή μου", σύμφωνα με το google παράθυρο. Πού? Μέσα στην εφαρμογή? Σε ποιό σημείο? Σε browser? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ. Τα ίδια και σε εμένα.... Δεν ξέρω τι είναι τούτο πάλι. Τελικά μου έκανε sign in αλλα δεν κατάλαβα πως. Θυμάμαι να πατάω το back button, μετά να κλείνω την εφαρμογή και μόλις την ξανάνοιξα είχε "μπει" ο λογαριασμός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Τα ίδια και σε εμένα.... Δεν ξέρω τι είναι τούτο πάλι. Τελικά μου έκανε sign in αλλα δεν κατάλαβα πως. Θυμάμαι να πατάω το back button, μετά να κλείνω την εφαρμογή και μόλις την ξανάνοιξα είχε "μπει" ο λογαριασμός... Το αυτό. Σήμερα που ξαναάνοιξα την εφαρμογή, μου ολοκλήρωσε κανονικά τη σύνδεση (είχε κρατήσει τα στοιχεία από την προηγούμενη φορά και απλά ζήτησε επιβεβαίωση για τη χρήση από την εφαρμογή), χωρίς ενδιάμεσα στάδια κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 ρε παιδια τι εγινε με τις επαφες? μου εμφανιζει καποιες διπλες απο το βιβλιο διευθυνσεων του σκαιπ. εχω βαλει στις ρυθμισεις να μην κανει συγχρονισμο. επισης εχω βαλει στις επαφες να μην φαινονται του σκαιπ. αλλα φαινονται. τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Παιδιά το WhatsApp παίζει απροβλημάτιστα σε 950; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Παιδιά το WhatsApp παίζει απροβλημάτιστα σε 950; Ευχαριστώ. Μια χαρά σε μένα. Το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Αυτές τις μέρες έχω την beta έκδοση που πήρε το χαρακτηριστικό αποστολής κάθε είδους αρχείου. Μόλις το περάσουν στην κανονική θα επιστρέψω σε αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Παιδιά το WhatsApp παίζει απροβλημάτιστα σε 950; Ευχαριστώ. Και στο 950 XL παίζει άψογα..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Μια χαρά σε μένα. Το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Αυτές τις μέρες έχω την beta έκδοση που πήρε το χαρακτηριστικό αποστολής κάθε είδους αρχείου. Μόλις το περάσουν στην κανονική θα επιστρέψω σε αυτή. Χάχα το πήρε η beta πρώτα πάλι; Όπως και τη βιντεοκλήση η beta την πήρε πρώτη. Έχει και συχνότερες ενημερώσεις από την κανονική! Από που κατέβασες την beta; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts