kats3777 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Τελικά το 950 xl δεν έχει ούτε 2gb ram, όχι 3gb που λένε wp_ss_20161016_0004-horz by George Katsiotis, on Flickr Παράθεση "Ουδέν κακόν αμιγές καλού." :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Τελικά το 950 xl δεν έχει ούτε 2gb ram, όχι 3gb που λένε wp_ss_20161016_0004-horz by George Katsiotis, on Flickr Στις πληροφορίες τηλεφώνου δεν λέει ότι έχει 3GB ram; Η εφαρμογή δεν τα λέει σωστά ή οι πληροφορίες του τηλεφώνου; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Τελικά το 950 xl δεν έχει ούτε 2gb ram, όχι 3gb που λένε wp_ss_20161016_0004-horz by George Katsiotis, on Flickr Προφανώς εκεί στο fb τα έχουν κάνει ......... ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Slim social for Facebook Εφαρμογή καλή, Και για τα μηνύματα οπως στο messenger Και μόλις έκανα εγκατάσταση την επίσημη εφαρμογή του Facebook και δουλεύει. Σε 640 με 1 γίγα μνήμη Σε όλους δουλεύει. Απλα σε κάποιους αργεί απελπιστικά και έχουν force close. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kats3777 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Στις πληροφορίες τηλεφώνου δεν λέει ότι έχει 3GB ram; Η εφαρμογή δεν τα λέει σωστά ή οι πληροφορίες του τηλεφώνου; :worry: Έλα ντε :dizzy: montoya_42 "Προφανώς εκεί στο fb τα έχουν κάνει ........." κι από........ Παράθεση "Ουδέν κακόν αμιγές καλού." :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Προφανώς εκεί στο fb τα έχουν κάνει ......... Σε όλους δουλεύει. Απλα σε κάποιους αργεί απελπιστικά και έχουν force close. Μάλλον σε μερικούς δουλεύει κανονικά, και στους υπόλοιπους δράμα... Εγώ είπα ότι δουλεύει και με ένα γίγα μνήμη, γιατί διάβασα ότι θέλει δυο γίγα για την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Βάλε λινκς. :cool: Καλημέρα.. Messenger (Beta) (https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh2t5jk) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Την πρωτη την εχω εδω και καιρο. Δεν εχει ειδοποιήσεις όμως! Την έφτιαξαν την επίσημη; Με πετούσε έξω συνέχεια. Πως είναι τώρα; Η επίσημη είναι πολύ αργή και πιάνει και 200 μβ χώρο. Αν έχεις και τις δυο εφαρμογές (slim social + fb) έχεις τις ειδοποίησής από την επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ρε παιδιά το Facebook συνεχώς κρασσάρει!! Είναι λόγω της συσκευής;;;(Lumia 640 XL) ή η εφαρμογή φταίει;;;; όσοι έχουν 950 και 950XL έχουν αυτό το πρόβλημα;;;;; γιατί εάν δεν το έχουν πάει να πει ότι το κινητό δεν την αντέχει. 600 mb χώρο δείχνει να μου καταλαμβάνει. Εγκατεστημένη στο σκληρό του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ρε παιδιά το Facebook συνεχώς κρασσάρει!! Είναι λόγω της συσκευής;;;(Lumia 640 XL) ή η εφαρμογή φταίει;;;; όσοι έχουν 950 και 950XL έχουν αυτό το πρόβλημα;;;;; γιατί εάν δεν το έχουν πάει να πει ότι το κινητό δεν την αντέχει. 600 mb χώρο δείχνει να μου καταλαμβάνει. Εγκατεστημένη στο σκληρό του κινητού. Φταίει κυρίως το fb που μας έδωσε την εφαρμογή σαν προχειροδουλειά και θέλει τούρμπο και νίτρο για να δουλέψει σωστά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Φταίει κυρίως το fb που μας έδωσε την εφαρμογή σαν προχειροδουλειά και θέλει τούρμπο και νίτρο για να δουλέψει σωστά. Τούρμπο και νιτρο..χαχαχα...μου χύθηκε ο καφες από τη μύτη Κυριακάτικα..χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ρε παιδιά το Facebook συνεχώς κρασσάρει!! Είναι λόγω της συσκευής;;;(Lumia 640 XL) ή η εφαρμογή φταίει;;;; όσοι έχουν 950 και 950XL έχουν αυτό το πρόβλημα;;;;; γιατί εάν δεν το έχουν πάει να πει ότι το κινητό δεν την αντέχει. 600 mb χώρο δείχνει να μου καταλαμβάνει. Εγκατεστημένη στο σκληρό του κινητού. Εγώ που έχω το ταπεινο 550 δεν έχω ούτε είχα ποτέ πρόβλημα με την εφαρμογη του FB. Έχω όμως με άλλες εφαρμογές... τελικά είναι τι θα σου κληρώσει :lol: Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Πούλα το ως συλλεκτικό!!!! Θα πιάσει καλή τιμή!!!!! Χαχαχαχα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Εγώ που έχω το ταπεινο 550 δεν έχω ούτε είχα ποτέ πρόβλημα με την εφαρμογη του FB. Έχω όμως με άλλες εφαρμογές... τελικά είναι τι θα σου κληρώσει :lol: Aνεβάζεις βίντεο χωρίς να κρασάρει; Δεν σου έχει κλείσει ποτέ ενώ σκρολάρεις πάνω κάτω; Ανοίγει σε κάτω από 10 δεύτερα στο 550? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Aνεβάζεις βίντεο χωρίς να κρασάρει; Δεν σου έχει κλείσει ποτέ ενώ σκρολάρεις πάνω κάτω; Ανοίγει σε κάτω από 10 δεύτερα στο 550? Βίντεο δεν έχω ανεβάσει ποτέ, οπότε δεν ξέρω να σου πω. Όχι δεν μου έχει κρασάρει ποτέ στο scroll πάνω-κάτω, το κινητό το έχω από αρχές Μαρτίου. Στα 7" εμφανίζεται το app window και στα 10"-11" είναι έτοιμο. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Βίντεο δεν έχω ανεβάσει ποτέ, οπότε δεν ξέρω να σου πω. Όχι δεν μου έχει κρασάρει ποτέ στο scroll πάνω-κάτω, το κινητό το έχω από αρχές Μαρτίου. Στα 7" εμφανίζεται το app window και στα 10"-11" είναι έτοιμο. άρα με απλά λόγια,δεν ξέρεις ότι δουλεύει απροβλημάτιστα γιατί πολύ απλά,δεν το έχεις δοκιμάσει πλήρως. Fair,δεν μπορώ να πω,αλλά να ξέρουμε και τι λέμε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 άρα με απλά λόγια,δεν ξέρεις ότι δουλεύει απροβλημάτιστα γιατί πολύ απλά,δεν το έχεις δοκιμάσει πλήρως. Fair,δεν μπορώ να πω,αλλά να ξέρουμε και τι λέμε. Δε καταλαβαίνω τι εννοείς? Το ότι δε κρασάρει σε κανονική χρήση σημαίνει ότι είναι προβληματική η εφαρμογή επειδή δεν έχω δοκιμάσει να ανεβάσω βίντεο?? Σωστά να ξέρουμε τι λέμε ...:wacko: Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Δε καταλαβαίνω τι εννοείς? Το ότι δε κρασάρει σε κανονική χρήση σημαίνει ότι είναι προβληματική η εφαρμογή επειδή δεν έχω δοκιμάσει να ανεβάσω βίντεο?? Σωστά να ξέρουμε τι λέμε ...:wacko: Δεν το έχεις δοκιμάσει σε όλες του τις δυνατότητες,άρα δεν ξέρεις αν είναι απροβλημάτιστο. Απλά τα πράγματα. το ότι δεν κολλάει σε απλή χρήση,είναι το καλό κομμάτι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Εντελώς φιλικά η αρχική σου παρατήρηση και ερώτηση ήταν ότι η εφαρμογή συνεχώς κρασάρει και αν έχουν αυτό το πρόβλημα ή όχι τα 950 και 950XL. Γι'αυτό και σου απάντησα. Εάν έγραφες ότι σου κρασάρει όταν ανεβάζεις βίντεο δε θα απαντούσα κάν, γιατί δεν γνωρίζω όπως σου έγραψα και μετά :) Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Εντελώς φιλικά η αρχική σου παρατήρηση και ερώτηση ήταν η εφαρμογή συνεχώς κρασάρει και αν έχουν αυτό το πρόβλημα ή όχι τα 950 και 950XL. Γι'αυτό και σου απάντησα. Εάν έγραφες ότι σου κρασάρει όταν ανεβάζεις βίντεο δε θα απαντούσα κάν, γιατί δεν γνωρίζω όπως σου έγραψα και μετά :) δεν ήταν δική μου αυτή η ερώτηση,άλλο μέλος την έχει κάνει. Εγώ σε ρώτησα μόνο για το ανέβασμα βίντεο και σε πόση ώρα ανοίγει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Έχεις δίκιο, παρόλα αυτά δε μπορείς να λες ότι δε ξέρω τι λέω απαντώντας στην αρχική ερώτηση. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Έχεις δίκιο, παρόλα αυτά δε μπορείς να λες ότι δε ξέρω τι λέω απαντώντας στην αρχική ερώτηση. Στην δική μου ερώτηση ήθελα να απαντήσεις και η απάντηση ήταν και η αναμενόμενη. Όλα καλά,προχωράμε. Sent from mTalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Η επίσημη είναι πολύ αργή και πιάνει και 200 μβ χώρο. Αν έχεις και τις δυο εφαρμογές (slim social + fb) έχεις τις ειδοποίησής από την επίσημη. Έχω την beta η οποια δεν κρασαρει. Beta έχω και στο Messenger! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Καλημέρα.. Καλησπέρα. :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) Στα τηλεφωνα φταιει η μνημη και παει σβαρνα το facebook. Στον υπολογιστη με 8giga ram τι φταιει? Edited October 16, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) Επειδή η κουβέντα πάει να γίνει το παιχνίδι με την κολοκυθιά... Το fb,φτιάχνει universal app,βάση κάποιων στάντρ που έχει θέσει η ms σωστά; Βγαίνει η εφαρμογή και είναι χάλια μαύρα από άποψη διαχείρισης ενέργειας. Εγώ σαν καταναλωτής,γιατί να ενδιαφερθώ ποιος φταίει περισσότερο; Σε εμένα χαλάει η εμπειρία χρήση;Αυτό μου φτάνει,ποιος φταίει αν θέλουν μπορούν τα βρουν μεταξύ τους. Edited October 16, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts