sony76 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Τελικά αποτι φαίνεται το Instagram είχε πρόβλημα με την χτεσινή ενημέρωση γιατί το πρωί ήρθε ξανά ενημέρωση και τώρα μου ανοίγει κανονικά και φαίνεται γενικά εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Το Facebook συνεχίζει να με πετάει έξω την πρώτη φορά. Τις περισσότερες φορες με την δεύτερη μπαίνω! ;) Τόσο βαρύ είναι; :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Το Facebook συνεχίζει να με πετάει έξω την πρώτη φορά. Τις περισσότερες φορες με την δεύτερη μπαίνω! ;) Τόσο βαρύ είναι; :( 0.5gb την λες και βαριά Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Δεν είναι κάπως παράξενα να έχουμε το ίδιο OS και ίδιες εφαρμογές και όμως να συμπεριφέρονται τόσο διαφορετικά από συσκευή σε συσκευή.Και δεν αναφέρομαι στης ναυαρχίδες αλλά στα κανονικά low/ mid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Τα low έχουν συχνότερα το πρόβλημα γιατί αν είναι βαριά η εφαρμογή, μικρές διαφορές στο πόση ελεύθερη ραμ έχουν εκείνη την στιγμή ή τι φόρτο έχει ο επεξεργαστής τους μπορεί να οδηγήσουν ευκολότερα σε κρασάρισμα της εφαρμογής. Στα πιο δυνατά τηλέφωνα μπορεί να περάσουν και απαρατήρητα κάποια bugs χωρίς να κρασάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Τα low έχουν συχνότερα το πρόβλημα γιατί αν είναι βαριά η εφαρμογή, μικρές διαφορές στο πόση ελεύθερη ραμ έχουν εκείνη την στιγμή ή τι φόρτο έχει ο επεξεργαστής τους μπορεί να οδηγήσουν ευκολότερα σε κρασάρισμα της εφαρμογής. Στα πιο δυνατά τηλέφωνα μπορεί να περάσουν και απαρατήρητα κάποια bugs χωρίς να κρασάρει. Θα πρέπει να έχουμε ένα 930/950 για να μη κρασάρουν οι εφαρμογές! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 (edited) Θα πρέπει να έχουμε ένα 930/950 για να μη κρασάρουν οι εφαρμογές! :( Πιο πολύ το facebook που το έχουν κάνει να θέλει i7 επεξεργαστή pc για να τρέχει. Αυτό μου κρασάρει πότε πότε στο 535. Οι άλλες δύο (Messenger και Instagram) δείχνει να τις έστρωσαν. :-) λογικά θα βάλουν κανέναν από τους προγραμματιστές τους που έμαθε από τα πειράματα στο Instagram να στρώσει και το facebook. *** Πάντως για να μην τους βρίζω μόνο έχουν και ένα θετικό οι του facebook. Οι εφαρμογές στο background έχουν μηδενικό battery drain. Στο τάμπλετ δεν βάζω καν το μέσεντζερ γιατί μου αλλάζει τα φώτα στην μπαταρία. Edited August 31, 2016 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ενημέρωση για pro shot αλλα και πάλι δεν ανοίγει. Για τσεκάρετε κι εσείς. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 ενημέρωση για το instagram. Μετά την ενημέρωση δεν λειτουργεί. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ενημέρωση για pro shot αλλα και πάλι δεν ανοίγει. Για τσεκάρετε κι εσείς. Είναι η αγορασμένη ή την είχες κατεβάσει δωρεάν όταν την πρωτοανέβασε? Αν ισχύει το δεύτερο δεν πρόκειται να σου ανοίξει. Το έψαξα και τσεκάρει το λειτουργικό αν έχει αγοραστεί κανονικά η εφαρμογή και αν δεν κάνει force close. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ενημέρωση για το instagram. Μετά την ενημέρωση δεν λειτουργεί. Απεγκατάσταση και καινούργια εγκατάσταση. Μου το έκανε χθες βράδυ και εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Για να προλάβω σχόλια,την έχω στην εσωτερική. Εκανε πάλι τώρα ενημέρωση και ανοίγει. τι σκατά κάνουν ms και devs μαζί κάθε φορά δεν μπορώ να καταλάβω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Είναι η αγορασμένη ή την είχες κατεβάσει δωρεάν όταν την πρωτοανέβασε? Αν ισχύει το δεύτερο δεν πρόκειται να σου ανοίξει. Το έψαξα και τσεκάρει το λειτουργικό αν έχει αγοραστεί κανονικά η εφαρμογή και αν δεν κάνει force close. Είχα αγορασμένη από τα 8ρια και ξανακατέβασα τώρα δωρεάν. Τώρα έχω 2.... Αν νομίζει ο dev ότι θα την ξαναγοράσω μάλλον γελάστηκε.......:mad: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 παιδες κατοπιν σχετικης μελετησ kai peiramatismvn κατεληξα στο συμπερασμα ότι τα 10αργια μομπαιλ ανοιγουν doc/docx/xls/xlsx, αρκει να μην εχουν τα αρχεια πολλα φορμαρίσματα όταν τα δημιουργούμε στο Πισι. πχ fonts/tables/sheet pages/matrix/macros..etc Με αλλα λογια το excel/word των 10αριων είναι λαιτ και όχι πληρησ εκδοση. Αν καποιοσ φιλος εχει άλλη αποψη ας βοηθησει επειδή το θεμα με απασχολησε η μονη λυση που βρηκα είναι να μετατραπει το doc/xls/docsx / xlsx αρχειο σε pdf online και μετα ανοιγει /διαβαζεται με acrobat χωρισ επερεασμο από φορμαρίσματα κλπ. Βεβαια δεν εχeι δυνατοτητα επεξεργασίας αλλα αποθηκεθσησ και pin to start. Ημιμετρο αλλα είναι η Παναγιωταινα.....kai κανεισ καποιες δουλειες. ΥΓ δεν είμαι μ....κας να απανταω στον εαυτο μου, αλλα το αναφερω μηπωσ βοηθηθεί καποιοσ φιλος εδώ μεσα και να γλυτωσει τον πονοκεφαλο / cheers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Για να προλάβω σχόλια,την έχω στην εσωτερική. Εκανε πάλι τώρα ενημέρωση και ανοίγει. τι σκατά κάνουν ms και devs μαζί κάθε φορά δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτό ακριβώς που έγραψες κάνει... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Θα πρέπει να έχουμε ένα 930/950 για να μη κρασάρουν οι εφαρμογές! :( Αυτό θέλει να κάνει η Microsoft... Έλα όμως που "δεν την παίρνει"... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Αυτό θέλει να κάνει η Microsoft... Έλα όμως που "δεν την παίρνει"... Ε δεν νομίζω ότι έβαλε η microsoft το facebook να φτιάξει την εφαρμογή του βαριά για να αγοράζει ο κόσμος συσκευές, λίγο υπερβολικό αυτό. Με την ίδια λογική θα πούμε ότι ο μέσεντζερ έχει battery drain στο android tablet μου για να με αναγκάσει να αγοράσω μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ε δεν νομίζω ότι έβαλε η microsoft το facebook να φτιάξει την εφαρμογή του βαριά για να αγοράζει ο κόσμος συσκευές, λίγο υπερβολικό αυτό. Με την ίδια λογική θα πούμε ότι ο μέσεντζερ έχει battery drain στο android tablet μου για να με αναγκάσει να αγοράσω μπαταρία? Και οι άλλες εταιρείες το κάνουν, δε βλέπω το λόγο που απορείς με τη Microsoft. Βαραίνουν σιγά σιγά τα λειτουργικά τους και τα apps, έτσι ώστε να χρειάζεται συνεχώς μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύς. Το ένα από τα πολλά κομμάτια που αποτελούν την αναλωσιμότητα. Αυτό που έχει αντίθετο με τις άλλες 2 εταιρείες, είναι ότι δεν έχει να δείξει κάτι, τώρα. 2 συσκευές και 1 os στα "μπαλώματα" συνεχώς δεν είναι κάτι για να υπερηφανεύεται η Microsoft. Battery drain ο messenger έχει παντού. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Κάποια δοκιμασμένη εφαρμογή για FM Ράδιο; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Και οι άλλες εταιρείες το κάνουν, δε βλέπω το λόγο που απορείς με τη Microsoft. Βαραίνουν σιγά σιγά τα λειτουργικά τους και τα apps, έτσι ώστε να χρειάζεται συνεχώς μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύς. Το ένα από τα πολλά κομμάτια που αποτελούν την αναλωσιμότητα. Αυτό που έχει αντίθετο με τις άλλες 2 εταιρείες, είναι ότι δεν έχει να δείξει κάτι, τώρα. 2 συσκευές και 1 os στα "μπαλώματα" συνεχώς δεν είναι κάτι για να υπερηφανεύεται η Microsoft. Battery drain ο messenger έχει παντού. Μόνο που απ' ότι βλέπω, η μόνιμη γκρίνια είναι για τις 3 συγκεκριμένες εφαρμογές του fb. Οι άλλες έστρωσαν σχεδόν αμέσως (πχ Viber). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Κάποια δοκιμασμένη εφαρμογή για FM Ράδιο; Ράδιο https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh4t57f Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Το Instagram σε μένα έγινε και πιο γρήγορο από πριν. Τώρα έβαλαν και τις ιστορίες! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Πήρε και ενημέρωση σήμερα το ράδιο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Για να προλάβω σχόλια,την έχω στην εσωτερική. Εκανε πάλι τώρα ενημέρωση και ανοίγει. τι σκατά κάνουν ms και devs μαζί κάθε φορά δεν μπορώ να καταλάβω. Ακριβώς αυτό έκανε και μένα. Έκανε και δεύτερη ενημέρωση και τώρα ανοίγει κανονικά. Όπως το είπες" τι σκατα κάνουν" . Στο android ποτέ δεν είχα και έχω τέτοια προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos6699 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) Μήπως έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για πρόγραμμα κινηματογράφων, θεάτρων, και γενικώς για θεάματα; Το Αθηνόραμα δεν έχει για wp και στο store δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Και κάτι ακόμη. Στην official app του twitter δεν βρίσκω πουθενά στα settings την επιλογή για ανοιχτόχρωμο φόντο. Αλλάζει από κάπου το μαύρο φόντο ή πρέπει να το συνηθίσουμε; Edited September 1, 2016 by aggelos6699 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisgr Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Δεν έχει ακρόαση απ το μεγάφωνο. Μόνο απ τ ακουστικά? Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts