Jump to content

Άλλο ένα θέμα, για κινητό έως 250€ από εξωτερικό;

AccountSaver
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Μιας που πρόσφατα εν μέρη αποχαιρέτισα το Samsung S4 9505 που είχα πλέον θέλω να πάρω κάτι άλλο μεγαλύτερο.

Θέλω να πάω για 5.5" και κάτι καλύτερο από αυτό που είχα,σε αυτά τα λεφτά.Παραγγελία από εξωτερικό αναγκαστικά.

Τι θέλω;

Dual SIM (Αν έχει,γιατί όχι;)

3GB RAM (Είπαμε αναβάθμιση)

5.5" (Οθόνη)

4G Δίκτυο ,όπως και δήποτε

Να,έχει κάποια στοιχειώδη προστασία από Gorilla Glass κτλ.

Τι προτείνετε,και από ποια ιστοσελίδα;

Ευχαριστώ.

“In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.”

καλησπερα.

και εγω τα ιδια ενδιαφεροντα εχω αλλα περιμενω 1 συσκευη οπου μαλλον σημερα ειχα διαβασει οτι θα εκανε επισημη παρουσιαση...

http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/honor-5x-with-fingerprint-scanner-3gb-of-ram-launched-758108

αν δεν κανω λαθος βγαινει με 2gb ram και με 3gb ram...

Που υπαρχουν τωρα

Χiaomi redi mi note 2(η καλυτερα το Prime) Μeizu m2 note 2 ,leTv le 1 , leTv le pro(x800 αμα αναιβεις τιμη αλλα αξιζει καθε ευρο)

Αυτα που εχουν ανακοινωθει και ειναι Presale

Meizu metal(αυτο θα διαλεγα εγω και λογικα θα το τσιμπισω) η LeTV le 1s!

Πιστευω αυτα ειναι τα καλυτερα μεχρι τωρα απο γνωστες εταιριες τα elephone cubot κτλ δν τα υπολογιζω καν!

τα oppo ειναι ακριβα σχετικα για κινεζο και huawei επισης!

Το one plus one μπορεις επισης με ελαχιστα παραπανω αλλα ειναι πολυ καλη συσκευη ακομα και σημερα!

καλησπερα.

και εγω τα ιδια ενδιαφεροντα εχω αλλα περιμενω 1 συσκευη οπου μαλλον σημερα ειχα διαβασει οτι θα εκανε επισημη παρουσιαση...

http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/honor-5x-with-fingerprint-scanner-3gb-of-ram-launched-758108

αν δεν κανω λαθος βγαινει με 2gb ram και με 3gb ram...

Δεν με άρεσε δεν ξέρω γιατί.

Που υπαρχουν τωρα

Χiaomi redi mi note 2(η καλυτερα το Prime) Μeizu m2 note 2 ,leTv le 1 , leTv le pro(x800 αμα αναιβεις τιμη αλλα αξιζει καθε ευρο)

Αυτα που εχουν ανακοινωθει και ειναι Presale

Meizu metal(αυτο θα διαλεγα εγω και λογικα θα το τσιμπισω) η LeTV le 1s!

Πιστευω αυτα ειναι τα καλυτερα μεχρι τωρα απο γνωστες εταιριες τα elephone cubot κτλ δν τα υπολογιζω καν!

τα oppo ειναι ακριβα σχετικα για κινεζο και huawei επισης!

Το one plus one μπορεις επισης με ελαχιστα παραπανω αλλα ειναι πολυ καλη συσκευη ακομα και σημερα!

Xiaomi Redi MI Note 2 , λες;

Εγώ έχω ρίξει ματιά στο Meizu MX5 που βγαίνει περίπου σε αυτά τα λεφτά.

LeTV τι είναι τούτο;

“In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.”

Το Xiaomi mi 2 Note πάντως για τα χαρακτηρηστικά του έχει πολύ καλή τιμή. Επισης για το επίπεδο της εταιρείας είναι πολύ καλη συσκευή.

Κοίταξε το letv x600 είναι μια τρομερή συσκευή με σχετικα χαμηλό μπάτζετ..βρίσκεται και εύκολα στην ελληνική αγορά πλεον..

Όχι,δεν θα το προτιμούσα .

Δεν ξέρω καν τι εταιρία είναι η LetV

Το Xiaomi mi 2 Note πάντως για τα χαρακτηρηστικά του έχει πολύ καλή τιμή. Επισης για το επίπεδο της εταιρείας είναι πολύ καλη συσκευή.

Όντως,αλλά είναι πολύ πιο απλό σε σχέση με αυτά που βλέπω .

όσο το σκέφτομαι τόσο ψάχνω...

Ρε παιδιά τελικά το LetV τι φάση είναι; Είδα το Χ800 και μου έχει κολλήσει στον εγκέφαλο...

Όντως φαίνεται φοβερό...

Hands-on: LeTV Le 1 Pro X800

Και το θρεντ στο myphone -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414612

Powerd by OnePlus 7 Pro

Όντως φαίνεται φοβερό...

Hands-on: LeTV Le 1 Pro X800

Και το θρεντ στο myphone -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414612

ξέρεις τι φοβάμαι ;είναι η πρώτη μου φορά εν μέρη που θα πάρω προσωπικό τηλ. κινέζικο.

Σε άτομα δικά μου όλοι είχαν μείνει ευχαριστημένοι παρότι ήταν απλά μοντέλα.

Από την άλλη βλέπω ότι είναι με "κάκαλα" σε χαρακτηριστικά και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να κοστίζει μόνο 266€! Τι κακό θα έχει ή θα μου καεί στον 1 χρόνο; γιατί δεν θέλω να αλλάζω κινητά ανά 5 μήνες.

Το S4 το κράτησα 2,5 χρόνια σχεδόν.

To ξαναεγραφα και πιο παλια. Εχουν περασει απο τα χερια μου σχεδον ολες οι κορυφαιες μαρκες. Πριν παω σε κινεζικο ειχα το s4 απο το οποιο επειδη εκανα και κανω πολυ χρηση δεν εμενα καθολου ευχαριστημενος. Συχνα lag και αλλα προβληματα. Κ τοτε απο τυχη πηρε το ματι μου το ΜΙ3 (xiaomi) και απο τοτε σωθηκα! Eπειτα τον επομενο χρονο πηρα το ΜΙ4 γιατι χαλασε το κιν. της κοπελας μου και της εδωσα το 3. Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα απο τα τοπ κινεζικα κινητα (oppo, xiaomi , χαουει) . Kαι επειδη χαλασε το κινητο του πατερα μου σκεφτομαι να του δωσε το mi4 και να δοκιμασω το letv x800 . Aυτα . :)

Αν ασχολείστε με το στοίχημα , μπείτε στην παρέα μας . :)

http://whitefenix.co/captainbook/

To ξαναεγραφα και πιο παλια. Εχουν περασει απο τα χερια μου σχεδον ολες οι κορυφαιες μαρκες. Πριν παω σε κινεζικο ειχα το s4 απο το οποιο επειδη εκανα και κανω πολυ χρηση δεν εμενα καθολου ευχαριστημενος. Συχνα lag και αλλα προβληματα. Κ τοτε απο τυχη πηρε το ματι μου το ΜΙ3 (xiaomi) και απο τοτε σωθηκα! Eπειτα τον επομενο χρονο πηρα το ΜΙ4 γιατι χαλασε το κιν. της κοπελας μου και της εδωσα το 3. Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα απο τα τοπ κινεζικα κινητα (oppo, xiaomi , χαουει) . Kαι επειδη χαλασε το κινητο του πατερα μου σκεφτομαι να του δωσε το mi4 και να δοκιμασω το letv x800 . Aυτα . :)

Σε βλέπω πολύ ζεστό και με αρέσεις.

Εμένα έκατσαν και κάτι λεφτά που δεν περίμενα έως τώρα και μπορώ να διαθέσω με άνεση 280€.

Οπότε λες για LetV X800 ή Meizu MX5 ή Mi4c ?

Όπως θα διάβασες με καίει να είναι άνω των 5"

Dual SIM (Αν έχει,γιατί όχι)

3GB RAM (Είπαμε αναβάθμιση)

5.5" (Οθόνη)

4G Δίκτυο ,όπως και δήποτε

Να,έχει κάποια στοιχειώδη προστασία από Gorilla Glass κτλ..

Μπορω να σου διαβεβαιωσω οτι τα τηλεφωνα της xiaomi ειναι γκαραντι κινηταρες. Το Letv με τσιγγλισε το vfm γιαυτο σκεφτομαι να το δοκιμασω. Αποψη μου ειναι η περιμενεις κανα διμηνο και περνεις το ΜΙ5 ή περνεις το Letv.

*Τα meizu αν και κινηταρες κατι με ξενιζει. Δεν ετυχε να εχει και κανενας δικος μου να το δω live.

Αν ασχολείστε με το στοίχημα , μπείτε στην παρέα μας . :)

http://whitefenix.co/captainbook/

Μπορω να σου διαβεβαιωσω οτι τα τηλεφωνα της xiaomi ειναι γκαραντι κινηταρες. Το Letv με τσιγγλισε το vfm γιαυτο σκεφτομαι να το δοκιμασω. Αποψη μου ειναι η περιμενεις κανα διμηνο και περνεις το ΜΙ5 ή περνεις το Letv.

*Τα meizu αν και κινηταρες κατι με ξενιζει. Δεν ετυχε να εχει και κανενας δικος μου να το δω live.

Τι να σου πώ ,που εμένα δεν είχε κανείς εξαρχής κινητό περί κινεζικων κτλ.

Όσο για το Xiaomi για να έχεις αυτά περίπου που έχει το Letv X800 πρέπει να πας στο Xiaomi Mi Note Pro . (64GB + 4GB DDR4 + 2K).

Από εκεί και πέρα,σε κανένα δίμηνο τι θα γίνει;

• 1 month later...

παιδιά καλές γιορτές επαναφέρω το θέμα μου αλλά αυτή την φορά , με άλλο κόστος, οπότε καλύτερο να προταθούν άλλες προτάσεις καθώς τα οικονομικά άλλαξαν δραστικά.

Κάτι στα 150€ το ΜΑΞ του ΜΑΞ ,δηλαδή που λέει ο λόγος ούτε 155€ , κάτω από 150<€ υπάρχει τίποτα να αξίζει;:X

Αφού έπεσε το μπάτζετ σου, για τα χαρακτηριστικά που ζητάς, νομίζω ότι η συσκευή που ταιριάζει είναι το redmi note 2 prime.

Δε θα χεις θέμα με τα 2GB Ραμ, μια χαρά είναι....

Πριν λίγες μέρες το είχα δει στα 150 ευρώ, αλλά τωρα βλέπω έχει τσίμπησε λίγο.

Στο minideal κάπου εκεί είναι:

http://www.minideal.net/original-xiaomi-redmi-note-2-4g-lte-mobile-phone-2gb-ram-mtk-x10-octa-core-5-5-1920x1080p-dual-sim.html

Αφού έπεσε το μπάτζετ σου, για τα χαρακτηριστικά που ζητάς, νομίζω ότι η συσκευή που ταιριάζει είναι το redmi note 2 prime.

Δε θα χεις θέμα με τα 2GB Ραμ, μια χαρά είναι....

Πριν λίγες μέρες το είχα δει στα 150 ευρώ, αλλά τωρα βλέπω έχει τσίμπησε λίγο.

Στο minideal κάπου εκεί είναι:

http://www.minideal.net/original-xiaomi-redmi-note-2-4g-lte-mobile-phone-2gb-ram-mtk-x10-octa-core-5-5-1920x1080p-dual-sim.html

έστω σε 5'' ίντσες έχουμε άλλο; τώρα έκατσε να θέλει και η κοπέλα μου. Στα ίδια λεφτά όριο αν και καλύτερο θα ήταν και τα 120-130€

τα είδα και αυτά σας ευχαριστώ

αλλά τι γνώμη έχουμε για την meizu ?

http://www.vickmall.com/meizu-m2-4g-lte-5-0inch-flyme-4-5-mtk6735-quad-core-1-3ghz-2gb16gb-smartphone-13-0mp-android-5-1-grey.html

5 ίντσες , 2gb ram τι να κάνω, που δεν έχω λεφτά :P , 5.1 έκδοση , 4g lte , καλή κάμερα και καλούτσικη μπαταρία είναι καλό VFM ?

Επιασα στα χέρια μου σήμερα το redmi note 2.

Μην τυχόν κ δεν το πάρεις κακομοίρη μου! :lol:

Δεν έχω λόγια.

Ο αριθμός των σελίδων του θέματος του δεν είναι τυχαίος.

Πάρε την έκδοση των 16GB, που είναι κ φθηνότερη μιας κ παίρνει external sd κ η διαφορα στις διαστάσεις, που είναι 1 εκατοστό στο μήκος, ειναι αμειλητεα, περισσότερο ψυχολογικό είναι παρά πραγματικό.

Καλο το Redmi note 2? Από κάμερα πως το είδες ? :)

Επειδή το εχω, η καμερα δεν εντυπωσιαζει, αλλα είναι μια κλαση πανω από κάθε άλλο κινεζικο. Καλες φωτογραφιες την ημερα, αλλα πρόβλημα τη νυχτα με χαμηλο φως. Γρηγορη καμερα ο πάντως με αρκετες ρυθμίσεις.

Ακριβώς όπως τα πες alexd_92.

Επειδή δεν είναι δικό μου δεν έπαιξα με Ρομ από την Ελληνική κοινότητα.

Με την Ρομ που ήρθε από το gearbest (με Ελληνικά) το κινητό πετάει.

50k+ antutu, η μπαταρία αντέχει, ταχυτητα-σημα-wifi-ποιοτητα σούπερ, στο χέρι κάθεται τέλεια κ με το gps του "έμεινα"... Κλείδωσε 18 από τους 21 δορυφόρους που έβλεπε μέσα στο σπίτι σε χρόνο dt.

Στα 125 ευρώ που βρίσκεις την "μικρή" έκδοση των 16GB (μιας κ παίρνει sd card) δεν υπάρχει ανταγωνιστής!

Ενδιαφερομουν κ εγώ γι αυτό, το οποιο ειναι εξαιρετικό, αλλά η έκδοση που πλησιάζεται οικονομικώς είναι μόνο αυτή με τα 16GB, χωρίς sd card και είναι μονοκαρτο.

Αν ενδιαφέρεται για 5.5" ας δει το εκπληκτικό zte nubia z9 max που το χει σε τιμή χώμα το fastcardtech κ αν ισχύει το κουπόνι 888200 σου βγαίνει στα 188 ευρώ απ' ότι μου παν.