Jump to content

Υπάρχουν μαγαζιά που γεμίζουν μελάνια εκτυπωτών;


minovg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρίχτε μια ματιά εδώ http://www.inkline.gr

Ενδιαφέροντα στοιχεία αλλά έχει να γίνει ενημέρωση από το 2001. Ακόμα επί δραχμών είναι. :O

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 63
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενδιαφέροντα στοιχεία αλλά έχει να γίνει ενημέρωση από το 2001. Ακόμα επί δραχμών είναι. :O

 

To site ανανεώνεται ταχτικά. Μπορεί κάπου να έχουν μείνει τιμές σε δραχμές αλλά αυτό δεν είναι κανόνας. Αν πας στην priselist για τους injekt πχ θα δείς ότι είναι σε euro.

Πέραν τούτου το site έχει χρήσημες πληροφωρίες για τους εκτυπωτές γενικά. Ο τύπος που το έχει δεν ασχολείτε με τίποτε άλλο πέρα από αυτό. Επίσης στέλνει σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Edit. Που είδες τις δραχμές; έψαξα το site και όλες οι τιμές είναι σε euro.

Όλα καλά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Λοιπόν παιδιά πήρα την περασμένη εβδομάδα Refill Kit για το πολυμηχάνημά μου και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου. Πρόκειται αναμφισβήτητα για πολύ καλή επιλογή. Τολμώ να πω πως πέταξα αρκετά χρήματα αγοράζοντας γνήσια μελάνια. (έχω Lexmark πολυμηχάνημα). Tζάμπα λεφτά. Ποιότητα άριστη, δεν είδα διαφορά ως προς το γνήσιο. Το κέρδος; 10 φορές πιο φτηνό! Το κανονικό μελάνι ενώ κοστίζει 30 ευρώ, εγώ το γεμίζω μόνος μου με 3 ευρώ μόλις!! :up:

Μπορεί ο τρόπος να είναι λιγάκι μπακαλίστικος με σύριγγες, κατσαβιδάκια και τα συναφή αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους εσάς που χρησιμοποιείτε μελάνια! Θα κερδίσετε πολλά χρήματα (στις δύσκολες εποχές που περνάμε λόγω ανατιμήσεων :p ). Η διαδικασία είναι πολύ απλή. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
paidia, h RECYCLINK, pou anefere kai o georg_kont, einai dokimasmenh kai polu kalh. exoun kai site (http://www.recyclink.gr) kai kaluptoun olh thn ellada me apostoles me courrier, elta klp. Egw thn eida pou thn egrapse o georg_kont kai th dokimasa ki exw meinei polu euxaristhmenos. Ase pou anefera ton tropo pou tous brhka kai mou ekanan kai mia kaluterh timoula !!!!!
Link to comment
Share on other sites

Για τους Θεσσαλονικής : Υπάρχει μαγαζί που γεμίζει μελανάκια με αυθεντικό μελάνι HP 12 ευρω το μάυρο και 13 ευρώ το έγχρωμο.

Βρίσκεται επί της Καμβουνίων,δίπλα στα παλία mcdonalds δίπλα στην έκθεση.

Έχω ακούσει ότι και το extra κάνει τέτοια δουλειά.Γνωρίζει κανείς αν χρησιμοποιεί αυθεντικά μελανάκια και τι τιμές έχει ;

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB
Link to comment
Share on other sites

Sto Hrakleio exoume ena tetoio magazi kai mporw na pw oti symferei arketa gia to gemisma inkjet,einai arketa fthna,an 8ymame kala 0,50 lepta to gemisma kati tetoio :rolleyes:
http://files.hotlinkhost.net/GcTLd4Hzleg/white_hand.gif
Link to comment
Share on other sites

pio ikonomiko ine na agorasis ta melania (mavro & exromo) kai na ta gemisis monos sou..

den ine diskoli diadikasia aplos 8eli ligi prosoxi..

egw gemisi se canon kai hp xwris provlima.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Paidia exo gemisei edo kai arketo kairo polla melania stin Thessaloniki kai m exairesi kapoies gyftopoiotites imoun metria eyxaristimenos. Prin mia vdomada omos dokimasa ena kainourgio magazi (PrintColor 24) Loipon exo meinei ekthamvos!!! Foveri poiotita xromaton kai poly kales times(60-80% ekptosi enanti ton gnision timon!) Ekana orismenes sygritikes ektyposeis metaxy gnision kai printcolor24 xromaton kai den mporesa na entopiso diafores!

Dynato magazi. Vrisketai stin Eleytheriou Venizelou 19 Ampelokipoi-Thessalonikis. Til.2310744496 Gemizoun ta panta se inkjet kai ta synisto anepifilakta!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΓ.ΘΕΡΑΠΟΝΤΟΣ 5 ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ Η PRINTINK ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΕΛΑΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 7 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΟΧΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ .ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΠΛΑΣΙΑ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ DELIVERY.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ Cartridge World ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΔΟΧΕΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ...ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ...........
Link to comment
Share on other sites

Ρίχτε μια ματιά εδώ http://www.inkline.gr

 

Ενδιαφέροντα στοιχεία αλλά έχει να γίνει ενημέρωση από το 2001. Ακόμα επί δραχμών είναι. :O

 

Τυχαία είδα το forum. Eίμαι ο κάτοχος του site inkline.gr. Πράγματι δεν ενημερώνεται σε μεγάλη έκταση. Μόνος μου άλλωστε τι να προλάβω να κάνω... Προσπαθώ όμως ότι υπάρχει στο site να αξίζει, και το ίδιο κάνω και για την αναγόμωση/ανακατασκευή των μελανιών.

Link to comment
Share on other sites

Toner από laser printer γεμίζουν;;;

 

Φυσικά.

 

Kαι μια που μπήκα για πρώτη φορά σε αυτό το forum ας πω μερικά πράγματα που ίσως βοηθήσουν.

1.. δεν υπάρχει μελάνι που να μην μπορεί να ξαναγεμιστεί με οποιοδήποτε τρόπο.

2.. απλά για κάποια μελάνια (inkjet ή laser) συμφέρει περισσότερο, σε άλλα λιγότερο. Οι λόγοι είναι πολλοί, δυσκολία, ύπαρξη chip και ποιού τύπου chip, χωρητικότητα του cartridge, τρόπο που έχει κάποιος να το γεμίζει ή να το ανακατασκευάζει.

Π.χ. εγώ χρεώνω την αναγόμωση του Lexmark E120 30€, και την αναγόμωση του Epson 6200L 25€. Το πρώτο έχει διάρκεια 2000 σελ. το δεύτερο 3500 σελ., έτσι συμφέρει το δεύτερο.

3.. το μελάνι κάπου διάβασα να αναφέρεται σαν καρκινογόνο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, όμως υπάρχει μικρή δόση αλήθειας. Τα μελάνια των inkjet εκτυπωτών δεν είναι καρκινογόνα με την ευρεία έννοια. Αλλά σαν χημικό δεν είναι απλό νερό. Είναι τόσο καρκινογόνο (ή βλαβερό στην επαφή) όσο και το σαπούνι πλυντηρίου. Αν διαβάσει κανείς τις οδηγίες σε οποιοδήποτε "σαπούνι/απορυπαντικό" θα δει βλαβερές συνέπειες. Και τα μελάνια inkjet συνήθως περιέχουν ethylenglycol (ακριβώς το συστατικό που περιέχει το αντιψυκτικό των αυτοκινήτων) και στα ορίτζιναλ θα δει κανείς προειδοποίση. Συνεπώς δεν είναι καρκινογόνο περισσότερο από ένα υγρό καθαρισμού πιάτων ή ρούχων. (Υπάρχουν και εξαιρέσεις, κάποιες εταιρείες που θέλουν να μειώσουν το κόστος χρησιμοποιούν χημικά περισσότερο καρικονογόνα, συνήθως εταιρείες σε Άπω Ανατολή).

4.. το τόνερ των laser εκτυπωτών θεωρείται καρκινογόνο περισσότερο. Ο λόγος δεν είναι λόγω της χημικής του σύστασης (αφού ειναι ρητίνες-->πλαστικό), αλλά λόγω του ότι είναι πολύ λεπτόκοκκο. Κάτι σαν τον καπνό του τσιγάρου ή τη σκόνη στα ανθρακορυχεία. Δεν θα πάθει κανείς κάτι με 5 τσιγάρα ή μια μέρα σε ανθρακορυχείο, αλλά σε καθημερινή πολύωρη χρήση θέλει να δοθεί προσοχή.

5.. Τώρα στο θέμα του τρόπου γεμίσματος. θεωρώ ότι το γέμισμα επί τόπου δεν είναι η σωστή λύση. Χρειάζεται κάποια σωστή επεξεργασία για να γίνεται σωστά. Αλλιώς μοιάζει με τον τρόπο που θα το γέμιζε κανείς μόνος του. Προσωπικά δίνω άλλο έτοιμο γεμάτο σε αντικατάσταση του άδειου.

6.. Από την άλλη μπορεί κάποιος να κάνει ότι τύπου αναγόμωση θέλει, μέχρι να γίνει λίγο ή πολύ απατεώνας. Π.χ. το μελάνι ΗΡ 27, που το ορίτζιναλ περιέχει 10ml μελάνι.

α. μπορεί κάποιος να το γεμίσει με 7ml (30% λιγότερο, δύσκολα ένας χρήστης θα καταλάβει τη διαφορά)

b. μπορεί κάποιος να το γεμίσει με 10ml ή κάποιος άλλος με 15ml (ίδια ή 1,5 φορές περισσότερο)

c. τέλος κάποιος μπορεί να το γεμίσει με 23ml (ναι γίνεται, 2,3 φορές περισσότερο).

d. μπορεί κάποιος να δώσει ένα που τα 30 από τα 300 ακροφύσια να μην τυπώνουν.

e. μπορεί κάποιος να δώσει άλλο cartridge, ώστε να δουλεύει η στάθμη μελανιού στον εκτυπωτή.

f. μπορεί κάποιος να το γεμίσει απλά με μια σύριγγα, ή να το γεμίσει σε ειδική συσκευή, ή να το ανακατασκευάσει (περιληπτικά: καθαρισμός εσωτερικά, πλύσιμο και γέμισμα).

g. μπορεί κάποιος να το τοποθετήσει σε κατάλληλο κλιπ και ειδικό σακκουλάκι (όχι το κλασικό αντιστατικό), ώστε να μπορεί να διατηρηθεί και χρόνια.

e. μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει ποιότητα μελανιού που ξεκινά από το 3 και φτάνει ως το 9 (σε κλίμακα του 10). Κάτω από 3 αποκλείεται, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει για πολλούς μήνες...

κλπ, κλπ, κλπ.

 

Good day,

John

Link to comment
Share on other sites

Είχα πάει και εγώ μια φορά να γεμίσω μελάνι για εκτυπωτή HP.

Σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.

Να πω την αλήθεια, είμαι κατά σε κάτι τέτοιο αλλά τελικά με κατάφερε ένας φίλος μου και πήγα.

Τα γέμισαν λοιπόν, και όταν επέστρεψα Αθήνα, τα έβαλα στον εκτυπωτή και πάλι δεν είχαν μελάνι.

Τα ξαναπάω πίσω, το επόμενο σαβ/κο, είχα και την απόδειξη, και μου λέει ότι δεν φταίμε εμείς αν εσείς εκτυπώνετε πολύ και τέλειωσε σε μια εβδομάδα :wacko:

Οπότε δεν το ξαναέκανα! Αυθεντικά και πάλι αυθεντικά:)

Θέλω διακοπές!

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Αρνητικός είμαι και εγώ σε αυτά γιατί το ίδιο έπαθα και εγώ γέμισα τα μελάνια και μετά απο 1 εβδομάδα δεν μπορούσα να εκτυπώσω δηλαδή πεταμένα λεφτά γιατί γλίτωσα περίπου 20€ αλλά μάλλον κατάλαβα πως έχασα 50€ :wacko:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Link to comment
Share on other sites

Είχα πάει και εγώ μια φορά να γεμίσω μελάνι για εκτυπωτή HP. Σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.

Να πω την αλήθεια, είμαι κατά σε κάτι τέτοιο αλλά τελικά με κατάφερε ένας φίλος μου και πήγα. Τα γέμισαν λοιπόν, και όταν επέστρεψα Αθήνα, τα έβαλα στον εκτυπωτή και πάλι δεν είχαν μελάνι.

Τα ξαναπάω πίσω, το επόμενο σαβ/κο, είχα και την απόδειξη, και μου λέει ότι δεν φταίμε εμείς αν εσείς εκτυπώνετε πολύ και τέλειωσε σε μια εβδομάδα :wacko:

Οπότε δεν το ξαναέκανα! Αυθεντικά και πάλι αυθεντικά:)

 

Aυτό πήγα να πω με ευγενικό τρόπο στο προηγούμενο μήνυμα. Κάποιος μπορεί να κάνει ότι θέλει όπως θέλει. Μου θυμίζει σημερινή εκπομπή του Eυαγγελάτου που στις 154 περιπτώσεις διανομής πετρελαίου -που παρεβρισκόταν δημοσιογραφικά- και στις 154 έκλεψαν. Σε άλλες μόνο 0,3% (ασήμαντο) και σε άλλες πάνω από το μισό :O

Στη συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρεις μπορούσαν να κάνουν το απλό: να ζυγίσουν τα μελάνια και να δουν αν έχουν τελειώσει ή όχι. Αν δεν έχουν ζυγαριά -αδιανόητο- μπορούν να τα "ζυγίσουν" με το χέρι. Αν έχουν -είναι περισσότερο απατεώνες-. Σε ποιό μαγαζί ήταν?

Ο συγκεκριμένος χώρος έχει αποκτήσει τα τελευταία 2 χρόνια πολλούς απατεώνες και τυχοδιώκτες, και το θεαματικό είναι ότι πηγαίνουν καλά :( :worry: :mad: Βγάζω και εγώ τη λύπη/θυμό μου στο θέμα αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σταθώ στην άθλια τακτική των εταιρειών "πάρε τσάμπα εκτυπωτή και πλήρωνε τα μελάνια σαν ηλίθιος". Δε μπορεί να υπάρχει εκτυπωτής με 29.90 ευρώ και να κάνουν τα μελάνια του (έγχρωμο & μαύρο) 29 ευρώ. Προσωπικά θα πετούσα στα σκουπίδια τον εκτυπωτή και θα αγόραζα καινούριο, αλλά δε θέλω να μολύνω το περιβάλλον.

 

Περισσότερα για την άθλια αυτή τακτική:

http://en.wikipedia.org/wiki/Inkjet_printer#Underlying_business_model

http://en.wikipedia.org/wiki/Razor_and_blades_business_model

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σταθώ στην άθλια τακτική των εταιρειών "πάρε τσάμπα εκτυπωτή και πλήρωνε τα μελάνια σαν ηλίθιος". Δε μπορεί να υπάρχει εκτυπωτής με 29.90 ευρώ και να κάνουν τα μελάνια του (έγχρωμο & μαύρο) 29 ευρώ. Προσωπικά θα πετούσα στα σκουπίδια τον εκτυπωτή και θα αγόραζα καινούριο, αλλά δε θέλω να μολύνω το περιβάλλον.

 

Περισσότερα για την άθλια αυτή τακτική:

http://en.wikipedia.org/wiki/Inkjet_printer#Underlying_business_model

http://en.wikipedia.org/wiki/Razor_and_blades_business_model

 

 

 

Ορίστε???:X

Έμεινα άναυδος μα καλά είναι σοβαροί αυτόι επιτέλους....

Είναι ποτέ δυνατόν να λειτουργούν έτσι?;)

*Έχω ακούσει όμως πως οι καινούργιοι εκτυπωτές έχουν δείγματα μέσα δηλαδή πολύ ελάχιστη ποσότητα μελανιού ισχύει?:worry:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Link to comment
Share on other sites

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ακολουθούν χρόνια τώρα αυτή την τακτική. Και αυτό για τα μελάνια που έρχονται με τους καινούργιους εκτυπωτές ισχύει επίσης.
Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σταθώ στην άθλια τακτική των εταιρειών "πάρε τσάμπα εκτυπωτή και πλήρωνε τα μελάνια σαν ηλίθιος". Δε μπορεί να υπάρχει εκτυπωτής με 29.90 ευρώ και να κάνουν τα μελάνια του (έγχρωμο & μαύρο) 29 ευρώ.

 

Ορίστε???:X

Έμεινα άναυδος μα καλά είναι σοβαροί αυτόι επιτέλους.... Είναι ποτέ δυνατόν να λειτουργούν έτσι?;)

*Έχω ακούσει όμως πως οι καινούργιοι εκτυπωτές έχουν δείγματα μέσα δηλαδή πολύ ελάχιστη ποσότητα μελανιού ισχύει?:worry:

 

 

Nα πούμε την αλήθεια, δεν φταίνε μόνο οι εταιρίες, η γενική πραγματικότητα απαιτεί τέτοιες επιλογές.

Ο κόσμος απαιτεί φθηνά μηχ. με τις περισσότερες δυνατότητες. Το 30% αγοράζει εκτυπωτή με αναγνώστη μνημών, ενώ ειναι εύκολο να συνδεθεί οποιαδήποτε ψηφ. μηχανή με usb. Σε γενικές γραμμές card reader σε εκτυπωτή είναι άχρηστο.

Οι απαιτήσεις μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές. Κάποιος π.χ. τυπώνει 200 σελίδες το χρόνο (2 τη βδομάδα) και άλλος 20.000 το χρόνο (50 τη μέρα). Ο πρώτος θα χρειαστεί περίπου 2-3 χρόνια μέχρι να χρειαστεί καινούρια μελάνια. Δεν είναι ανάγκη να πληρώσει ακριβά για ένα εκτυπωτή.

Τέλος υπάρχει η τάση για "δόσεις". Ο περισσότερος κόσμος προτιμά να πληρώσει σταδιακά 200 ευρώ αντί 150 μια φορά.

Και φυσικά όλος ο κόσμος δεν κάθεται να ψάξει τι θα αγοράσει (άλλωστε είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση).

Τώρα ο ΗΡ d1360 που η τιμή του είναι 25 ευρώ (χωρίς φπα), είναι σίγουρο ότι "έφυγε" από το εργοστάσιο με κόστος 5-10 ευρώ:wacko: Υπάρχουν μεταφορικά, το πλαίσιο τους έχει πιθανόν αγοράσει από ευρωπαίο αντιπρόσωπο, κλπ, κλπ. Ε, από κάπου η ΗΡ πρέπει να βγάλει τα χρήματα, έτσι δεν είναι?

 

Οι λύσεις που ακολουθούν οι εταιρίες είναι:

1.. φθηνά αλλά μικρής χωρητικότητας μελάνια,

2.. μικρής χωρητικότητας αρχικά μελάνια (starter cartridges)

3.. μεγάλης χωρητικότητας μελάνια, αλλά με δυσκολία αναγόμωσης (chip, "δύσκολο" μελάνι ή τρόπος, κλπ).

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σταθώ στην άθλια τακτική των εταιρειών "πάρε τσάμπα εκτυπωτή και πλήρωνε τα μελάνια σαν ηλίθιος".

 

Yπάρχει και κάτι πιο περίεργο! Τα μικρής περιεκτικότητας μελάνια δεν είναι απαραίτητα και χαμηλής χωρητικότητας. Π.χ. το μελάνι του εκτυπωτή που αναφέρεις d1360 γεμίζεται σε μεγάλη χωρητικότητα (17ml αντί 5ml). Γι' αυτό και δεν κυκλοφόρησαν πολλοί εκτυπωτές με αυτούς τους κωδικούς μελανιών. Για ευνόητους λόγους, αλλιώς σύντομα θα γέμιζε η αγορά ανακατασκευασμένα -βλέπε συμβατά- με 3πλάσια χωρητικότητα και ίδιο κόστος.

Σε νεότερα όμως cartridge η ΗΡ επέλεξε να μειώσει και την χωρητικότητα, (παρακάτω φωτογραφία).

Έχω βρει τη λύση, τα ανοίγω, τα "μεγαλώνω" και τα γεμίζω με 23ml !!! (κοντά 5 φορές περισσότερο!). Έχει λίγο παραπάνω κόπο και κόστος αλλά αξίζει. Η χωρητικότητα αυξάνει 3-4 φορές, και επειδή τα γεμίζω παραπάνω αυξάνει στο 5πλάσιο. Πίστεψέ με, εκτός από δυσκολία έχει και πλάκα ;)

 

http://www.inkline.gr/temp/hp336halfsponge2.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Απατεωνες ειναι οι μεγαλες εταιριες του χωρου.

1000 φορες αναγόμωση.Τουλαχιστον να ζησει και κανας συμπολιτης μας.

Δεν εχω αγορασει ποτε γνησιο και την οικονομια που εκανα μεσω αυτου του πραγματος μπορω να αγορασω τουλαχιστον ακομη 2 εκτυπωτες αν τυχον χαλασει λογω αναγομωσης...!!!

Αρκει βεβαια να ξερει κανεις ποιος ειναι ο καλος ο μαστορας και ποιος ο απατεωνας.Εγω τον ξερω και τον εμπιστευομαι και κανει αριστη δουλεια.Και σε ποιοτητα και σε ποσοτητα.Τωρα για τα θυματα που σταζουν αιμα και μελανι...περαστικα τους

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Παιδιά τις προάλλες πέρασα κι εγώ από το κατάστημα της printink στη Ζωγράφου, Αγ. Θεράποντος 5 και άφησα δύο μελανάκια για γέμισμα σε...................15 λεπτά και όχι σε 2 μέρες όπως πολλά άλλα γνωστά μαγαζιά. Άσε που γεμίζουν τα μελανάκια και με περισσότερο περιεχόμενο. Άψογο μαγαζί μακάρι να ήταν όλοι έτσι επαγγελματίες!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...