sotirisx Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Εγώ πάντως το πήρα από το Honorbuy που έχει ευρωπαϊκή αποθήκη για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου από τελωνεία κλπ. Το πλήρωσα με visa χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα πήρα & 3 (!) θήκες πλην της σιλικονούχας που δίνει δώρο γιατί είχα ακούσει ότι δεν μπορείς να βρεις θήκες αλλού.Έκανε 13 μέρες να έρθει. Είχε μόνο αγγλοκινεζικά & του πέρασα κατευθείαν την 9s του Ιταλού που είναι τέλεια (ακολούθησα πιστά τις οδηγίες που είναι παραπάνω). Τώρα θα του του βάλω & την 10s. Απλά περιμένω εντυπώσεις από κάποιους που την έβαλαν ήδη, μήπως & έχει κάποιο θέμα. Edited February 8, 2016 by sotirisx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbeat7 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εγώ πάντως το πήρα από το Honorbuy που έχει ευρωπαϊκή αποθήκη για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου από τελωνεία κλπ. Το πλήρωσα με visa χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα πήρα & 3 (!) θήκες πλην της σιλικονούχας που δίνει δώρο γιατί είχα ακούσει ότι δεν μπορείς να βρεις θήκες αλλού.Έκανε 13 μέρες να έρθει. Είχε μόνο αγγλοκινεζικά & του πέρασα κατευθείαν την 9s του Ιταλού που είναι τέλεια (ακολούθησα πιστά τις οδηγίες που είναι παραπάνω). Τώρα θα του του βάλω & την 10s. Απλά περιμένω εντυπώσεις από κάποιους που την έβαλαν ήδη, μήπως & έχει κάποιο θέμα. Στο honorbuy ηταν πανακριβο μαζι με τα μεταφορικα. Εγω το πηρα απο την Eυρωπαικη του Gearbest και μου ηρθε σε 9 μερες. Πληρωμη μεσω Revolut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowgamer Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εγώ πάντως το πήρα από το Honorbuy που έχει ευρωπαϊκή αποθήκη για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου από τελωνεία κλπ. Το πλήρωσα με visa χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα πήρα & 3 (!) θήκες πλην της σιλικονούχας που δίνει δώρο γιατί είχα ακούσει ότι δεν μπορείς να βρεις θήκες αλλού.Έκανε 13 μέρες να έρθει. Είχε μόνο αγγλοκινεζικά & του πέρασα κατευθείαν την 9s του Ιταλού που είναι τέλεια (ακολούθησα πιστά τις οδηγίες που είναι παραπάνω). Τώρα θα του του βάλω & την 10s. Απλά περιμένω εντυπώσεις από κάποιους που την έβαλαν ήδη, μήπως & έχει κάποιο θέμα. Την 10s την πέρασα σήμερα. Δεν βλέπω καμμιά σημαντικη διαφορά και θέλω να δω λιγο και το wi-fi μαζί με τα notification. Πάλι δεν μου κανει recovery μέσω του sms backup & restore :mad::mad::mad: πράγμα που με τσάντησε ιδιαιτερα. Θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis13_1987 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 καλησπερα παιδια, θελω απο καποιον που εχει παρει το κινητο να μου πει μια συνολικη αποψη για το κινητο, αξιζει τον κοπο να το παρω? ποια ειναι τα συν και τα πλην του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 καλησπερα παιδια, θελω απο καποιον που εχει παρει το κινητο να μου πει μια συνολικη αποψη για το κινητο, αξιζει τον κοπο να το παρω? ποια ειναι τα συν και τα πλην του? Το κινητο ειναι πανεμορφο με τελειες επιδοσεις και πολυ καλα υλικα κατασκευης, το αισθανεσαι πολυ ωραια στο χερι σου. Δεν βρισκω τον λογο καποιος να προτιμηση ενα επωνυμο κινητο αντι του Letv τα εχει ολα! Τα αρνητικα του ειναι τα εξης: 1) Δεν εχει την αποκριση high-end κινητων οπως το Samsung galaxy s6 (Ισως να βελτιωθει με μια καλη Rom) ειναι smooth ομως και αν δεν κανεις συγκριση δεν θα το καταλαβεις ποτε. 2) Καποιοι λενε οτι εχει αδυναμο Wi-fi παρολα αυτα εχω 2 διαφορετικες συσκευες Letv x500 και x800 και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με το WI-FI οποτε η οντως εχει θεμα αλλα σταθηκα τυχερος η εχουν μουφα routers κλπ κλπ και τα ριχνουν στο τηλεφωνο. 3) Καινουργια εταιρια στα Smartphones οποτε πρεπει να εχεις υπομονη με τις Rom δεν ειναι και οι καλυτερες αλλα δεν εμποδιζουν πουθενα την λειτουργεια του κινητου. Βελτιωνονται με τον καιρο. Αυτα απο εμενα. Εαν ημουν στην θεση σου θα επαιρνα το Xiaomi redmi note 3 pro πολυ καλυτερο κινητο απο αυτο και με πιο σταθερη αξια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowgamer Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) καλησπερα παιδια, θελω απο καποιον που εχει παρει το κινητο να μου πει μια συνολικη αποψη για το κινητο, αξιζει τον κοπο να το παρω? ποια ειναι τα συν και τα πλην του? Εάν μπορείς να αντέξεις: 1) Την απουσία κάρτας SD. Εμένα με ξενέρωσε από την αρχή αυτό. Έχω συνηθίσει όλες μου τις φωτογραφιες κλπ να τα αποθηκεύω εκεί. Δεν είμαι από τους ανθρωπους που συνηθίζουν να συνδέουν το κινητο στο pc καθε τρεις και λίγο. 2) Το αδύναμο wi-fi. Όντως είχε θέμα μεγάλο και πολλές φορές αποσυνδεότανε χωρίς λόγω. Επίσης παρατήρησα ότι δεν συνδεόταν αυτόματα στο πιο δυνατό δίκτυο έπρεπε να το κάνεις εσυ χειροκίνητα κάθε φορά. Με την 10s που πέρασα σήμερα δεν ξέρω εάν διορθώθηκε πάντως μέχρι στιγμής πάει καλά. 3) Τη μικρή διάρκεια μπαταρίας. Με το ζόρι μία ημέρα και πολλές φορές με άφηνε στα κρυά του λουτρού. 4) Μπέρδευε τις φωτογραφίες χωρίς λόγο. Ποτέ δεν κατάλαβα το πως και το γιατί. Εβαζε αποθηκευμένες φωτογραφίες του facebook μαζι με τις φωτογραφίες της κάμερας. 5) Όπως είπε και ο AbyssD, πρεπει να εχεις υπομονη με τις Rom δεν ειναι και οι καλυτερες. Εγώ δεν έχω, ούτε μπορώ να ξαναστήνω κάθε λίγο και λιγάκι το κινητό μου. Το θέλω φτιαγμενο μία και έξω. Με κάθε rom άντε πάλι από την αρχή. Εκει επίσης φαίνεται και η απουσία της SD κάρτας. 6) Δεν μου δούλεψε ποτέ μία εφαρμογή το SMS backup & restore που χρησιμοποιώ 3 χρόνια τώρα για να μεταφέρω τα sms μου από συσκευή σε συσκευή. Άγνωστο το γιατί, αλλά για μένα μεγάλης σημασίας. Επίσης αναφέρθηκε από τη σύζυγο και κάποιους φίλους ότι μου έστελναν sms Και δεν τα έπαιρνα. 7) Έχω ένα σκάλωμα επίσης με τα notification και το notification led. Προερχόμενος από το τέλειο σε αυτό τον τομέα Jiayu S3 Advanced, ζορίστηκα πολύ, γιατί ενημερώσεις από messenger, facebook, viber και e-mail δεν εμφανιζόντουσαν στην οθόνη κλειδώματος. Επίσης το notification led άναβε μόνο στις χαμένες κλήσεις. 8) Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόκριση του touch. έχω δει πολύ καλύτερες. 9) Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έκφραση "Φιλαράκι μήπως έχεις φορτιστή;". Το νέου τύπου type C βύσμα του κινητού σε αναγκάζει να κυκλοφορείς με τον φορτιστή πάνω σου δυστυχώς. Μέχρι να καθιερωθεί ούτε για δουλειά δεν μπορείς να πας εάν δεν τον έχεις μαζί σου, πόσο μάλλον να ξεχάσεις να τον πάρεις μαζί σε κανένα διήμερο με την γκόμενα/γυναίκα σου ή στις διακοπές. τότε πάρτο. Στα θετικά μπορώ να πω είναι το fast charge, η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και το πολύ καλής απόκρισης fingerprint utility Ελπίζω να βοήθησα! Edited February 9, 2016 by wowgamer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisx Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παντα back up καλού κακού .μετά όπως πέρασε την 9s ακριβώς κανείς τα ίδια πάλι Πως παίρνουμε back up ρε παιδιά; Ξέρει κανείς; Είχα καλομάθει στο miui όπου είχε ειδική εντολή "αντίγραφα & επαναφορά". Υπάρχει κάτι ανάλογο κι εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Πως παίρνουμε back up ρε παιδιά; Ξέρει κανείς; Είχα καλομάθει στο miui όπου είχε ειδική εντολή "αντίγραφα & επαναφορά". Υπάρχει κάτι ανάλογο κι εδώ; , οτάν μλεις σε, recovery mod. θα δεις εκεί έχει την επιλογή back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καποιο βίντεο για αλλαγη digitizer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καποιο βίντεο για αλλαγη digitizer; Ωχ, εύχομαι να το θέλεις για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους κ όχι για καμιά ζημιά που σου έπαθε :worry: Εδώ θα δείς σχετική αλλαγή οθόνης κ από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414612&page=139 , αναφέρονται εκτεταμένα για ζημιά που έπαθε κάποιος στο Χ800 του κ τι λύσεις υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) Ωχ, εύχομαι να το θέλεις για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους κ όχι για καμιά ζημιά που σου έπαθε :worry: Εδώ θα δείς σχετική αλλαγή οθόνης κ από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414612&page=139 , αναφέρονται εκτεταμένα για ζημιά που έπαθε κάποιος στο Χ800 του κ τι λύσεις υπάρχουν. Καποιου φιλου είναι.. Και θα προσπαθήσω τα του το φτιάξω.. Εγω εχω τον μεγαλύτερο αδελφό. Μόνο το digitizer θελω να αλλάξω οχι ολη την οθόνη... Edited February 9, 2016 by hadjis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis13_1987 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Εάν μπορείς να αντέξεις: 1) Την απουσία κάρτας SD. Εμένα με ξενέρωσε από την αρχή αυτό. Έχω συνηθίσει όλες μου τις φωτογραφιες κλπ να τα αποθηκεύω εκεί. Δεν είμαι από τους ανθρωπους που συνηθίζουν να συνδέουν το κινητο στο pc καθε τρεις και λίγο. 2) Το αδύναμο wi-fi. Όντως είχε θέμα μεγάλο και πολλές φορές αποσυνδεότανε χωρίς λόγω. Επίσης παρατήρησα ότι δεν συνδεόταν αυτόματα στο πιο δυνατό δίκτυο έπρεπε να το κάνεις εσυ χειροκίνητα κάθε φορά. Με την 10s που πέρασα σήμερα δεν ξέρω εάν διορθώθηκε πάντως μέχρι στιγμής πάει καλά. 3) Τη μικρή διάρκεια μπαταρίας. Με το ζόρι μία ημέρα και πολλές φορές με άφηνε στα κρυά του λουτρού. 4) Μπέρδευε τις φωτογραφίες χωρίς λόγο. Ποτέ δεν κατάλαβα το πως και το γιατί. Εβαζε αποθηκευμένες φωτογραφίες του facebook μαζι με τις φωτογραφίες της κάμερας. 5) Όπως είπε και ο AbyssD, πρεπει να εχεις υπομονη με τις Rom δεν ειναι και οι καλυτερες. Εγώ δεν έχω, ούτε μπορώ να ξαναστήνω κάθε λίγο και λιγάκι το κινητό μου. Το θέλω φτιαγμενο μία και έξω. Με κάθε rom άντε πάλι από την αρχή. Εκει επίσης φαίνεται και η απουσία της SD κάρτας. 6) Δεν μου δούλεψε ποτέ μία εφαρμογή το SMS backup & restore που χρησιμοποιώ 3 χρόνια τώρα για να μεταφέρω τα sms μου από συσκευή σε συσκευή. Άγνωστο το γιατί, αλλά για μένα μεγάλης σημασίας. Επίσης αναφέρθηκε από τη σύζυγο και κάποιους φίλους ότι μου έστελναν sms Και δεν τα έπαιρνα. 7) Έχω ένα σκάλωμα επίσης με τα notification και το notification led. Προερχόμενος από το τέλειο σε αυτό τον τομέα Jiayu S3 Advanced, ζορίστηκα πολύ, γιατί ενημερώσεις από messenger, facebook, viber και e-mail δεν εμφανιζόντουσαν στην οθόνη κλειδώματος. Επίσης το notification led άναβε μόνο στις χαμένες κλήσεις. 8) Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόκριση του touch. έχω δει πολύ καλύτερες. 9) Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έκφραση "Φιλαράκι μήπως έχεις φορτιστή;". Το νέου τύπου type C βύσμα του κινητού σε αναγκάζει να κυκλοφορείς με τον φορτιστή πάνω σου δυστυχώς. Μέχρι να καθιερωθεί ούτε για δουλειά δεν μπορείς να πας εάν δεν τον έχεις μαζί σου, πόσο μάλλον να ξεχάσεις να τον πάρεις μαζί σε κανένα διήμερο με την γκόμενα/γυναίκα σου ή στις διακοπές. τότε πάρτο. Στα θετικά μπορώ να πω είναι το fast charge, η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και το πολύ καλής απόκρισης fingerprint utility Ελπίζω να βοήθησα! Το κινητο ειναι πανεμορφο με τελειες επιδοσεις και πολυ καλα υλικα κατασκευης, το αισθανεσαι πολυ ωραια στο χερι σου. Δεν βρισκω τον λογο καποιος να προτιμηση ενα επωνυμο κινητο αντι του Letv τα εχει ολα! Τα αρνητικα του ειναι τα εξης: 1) Δεν εχει την αποκριση high-end κινητων οπως το Samsung galaxy s6 (Ισως να βελτιωθει με μια καλη Rom) ειναι smooth ομως και αν δεν κανεις συγκριση δεν θα το καταλαβεις ποτε. 2) Καποιοι λενε οτι εχει αδυναμο Wi-fi παρολα αυτα εχω 2 διαφορετικες συσκευες Letv x500 και x800 και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με το WI-FI οποτε η οντως εχει θεμα αλλα σταθηκα τυχερος η εχουν μουφα routers κλπ κλπ και τα ριχνουν στο τηλεφωνο. 3) Καινουργια εταιρια στα Smartphones οποτε πρεπει να εχεις υπομονη με τις Rom δεν ειναι και οι καλυτερες αλλα δεν εμποδιζουν πουθενα την λειτουργεια του κινητου. Βελτιωνονται με τον καιρο. Αυτα απο εμενα. Εαν ημουν στην θεση σου θα επαιρνα το Xiaomi redmi note 3 pro πολυ καλυτερο κινητο απο αυτο και με πιο σταθερη αξια! ευχαριστω πολυ παιδια για το χρονο σας, μαλλον βεβαια με βοηθησατε να μην το πάρω οπως τα βλέπω θα προτιμουσα να ναι ετοιμο προς χρήση και όχι να πειραματειζομαι τοσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 ευχαριστω πολυ παιδια για το χρονο σας, μαλλον βεβαια με βοηθησατε να μην το πάρω οπως τα βλέπω θα προτιμουσα να ναι ετοιμο προς χρήση και όχι να πειραματειζομαι τοσο Ειναι πολυ νωρις ακομα για Letv οποτε προτεινετε σε αυτους που τους αρεσει να τα πειραζουν τα κινητα τους.. @Wowgamer Αυτο που αναφερεις με τον φορτιστη λυνετε ευκολα με ενα Type c adapter του βαζεις στα κλειδια σου πχ το κουμπωνεις στο κινητο και μετα το Usb για να φορτισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Δεν βρισκω τον λογο καποιος να προτιμηση ενα επωνυμο κινητο αντι του Letv τα εχει ολα Μα η Letv είναι επώνυμη. Τόσο στις Η.Π.Α., όσο σε Ταϊβάν, Ινδία και Κίνα. :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowgamer Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) Ειναι πολυ νωρις ακομα για Letv οποτε προτεινετε σε αυτους που τους αρεσει να τα πειραζουν τα κινητα τους.. @Wowgamer Αυτο που αναφερεις με τον φορτιστη λυνετε ευκολα με ενα Type c adapter του βαζεις στα κλειδια σου πχ το κουμπωνεις στο κινητο και μετα το Usb για να φορτισεις. Δεν θα ασχοληθώ άλλο. Ειδικά αυτή η κάρτα SD με τσάκισε. Ανέλυσα τους λόγους πιο πάνω. Θέλω ένα πολύ stable τηλέφωνο. Δεν μπορώ να πειραματίζομαι και αποφάσισα ότι η Letv δεν κανει για μένα. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.... Edited February 11, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Μα η Letv είναι επώνυμη. Τόσο στις Η.Π.Α., όσο σε Ταϊβάν, Ινδία και Κίνα. :) Επωνυμη δεν την λες ως προς τα Smartphones δεν παει πολυς καιρος που ξεκινησε.. + Οτι δεν εχει καταστηματα Αμερικη μονο Κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Το έβαλα για πούλημα αδερφέ. Δεν θα ασχοληθώ άλλο. Ειδικά αυτή η κάρτα SD με τσάκισε. Ανέλυσα τους λόγους πιο πάνω. Θέλω ένα πολύ stable τηλέφωνο. Δεν μπορώ να πειραματίζομαι και αποφάσισα ότι η Letv δεν κανει για μένα. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.... Ποσο το πουλάς? Χρώμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowgamer Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ποσο το πουλάς? Χρώμα? θα σου στείλω PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Πόσο το πουλάς φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ξέρεις κανένας να μας πεις πως βγαίνει το καπάκι από x500 ,υπάρχει στο youtube video ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ξέρεις κανένας να μας πεις πως βγαίνει το καπάκι από x500 ,υπάρχει στο youtube video ? Πιστεύω κ εύχομαι να το θέλεις για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους κ όχι για άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Τελικα βαζουμε την 10s η μενουμε στην σταθερη και καλη 9s? Μαλλον παραλαμβανω απο βδομαδα και λεω να ετοιμαζομαι σιγα σιγα.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Τελικα βαζουμε την 10s η μενουμε στην σταθερη και καλη 9s? Μαλλον παραλαμβανω απο βδομαδα και λεω να ετοιμαζομαι σιγα σιγα.. Και η 10s εξίσου σταθερή κ καλή είναι. Η απόφαση είναι δική σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Λογικα η διαδικασια ειναι η ιδια, απλα αντι για το ζιπ της 9 ριχνεις μεσα το νεο με την 10, ετσι? Επισης προτεινεται να κρατησω και ενα backup με την original ρομ ή ολοι σας το εχετε παραβλεψει αυτο το βημα? Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Λογικα η διαδικασια ειναι η ιδια, απλα αντι για το ζιπ της 9 ριχνεις μεσα το νεο με την 10, ετσι? Επισης προτεινεται να κρατησω και ενα backup με την original ρομ ή ολοι σας το εχετε παραβλεψει αυτο το βημα? Ουπς , συγγνώμη , λάθος κατάλαβα . Όταν λες τη 10s , εννοείς για του Ιταλού ; Στο δικό μου έχω την official 10s, κ γι'αυτή σου είπα οτι δουλεύει μια χαρά. Αν θέλεις να βάλεις του ιταλού , κάποιος άλλος από εμάς που τη δουλεύει , μπορεί να σου πεί πώς του φαίνεται. Για backup , είναι τόσο εύκολη η διαδικασία με το twrp , που δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνεις. Το κινητό θα σου έρθει , με το καλό , φορώντας είτε την οriginal ή κάποια "φτιαγμένη" από το εκάστοτε κινεζομάγαζο. Γνώμη μου είναι να περάσεις την twrp recovery , με τους γνωστούς τρόπους που έχουν δωθεί σε προηγούμενα post , κ μετά μπορείς να του περάσεις όποια ρομ θέλεις , official,του Ιταλού ή ακόμα κ MIUI ( η οποία είναι άλλη αίσθηση , αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει το fingerprint) . Επιλογές ευτυχώς υπάρχουν πολλές :) Edited February 10, 2016 by lakgav2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts