Jump to content

LeTv Le 1s (X500)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τέλος να ρωτησω..συμβαίνει όταν μένει από μπαταρία το κινητό ή σβήνει στα καλά καθουμενα και βγάζει κόκκινο λαμπάκι? Αν είναι το πρώτο τότε τουλάχιστον μπορούμε να προστατευτούμε κατά κάποιον με το να μην αφήνουμε το κινητό χωρίς μπαταρία (πχ φόρτιση στο 30%)..

Κανονικά κ με βάση πολλούς που την έχουν ψάξει όλα αυτά τα χρόνια , με τις σωστές φορτίσεις μπαταριών κινητών , η σωστή λειτουργία επιτυγχάνεται αν το φορτίζεις πριν πέσει κάτω από το 30% κ δεν το αφήνεις να περάσει από 80 % φορτισμένο. Αυτό πάνω κάτω εφαρμόζω κ μέχρι στιγμής -φτου φτου - δεν έχω πρόβλημα.

Edited by lakgav2

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ οτι κινητο ειχα ποτέ δεν το αφηνα κάτω απο 30-35%, αλλά πάντα το φορτιζα μέχρι 100% ..

Αν όντως το πρόβλημα είναι ότι το κινητό μένει από μπαταρία και δεν ξυπνάει να μπει σε φορτιση τότε θεωρώ ότι δεν θα συμβεί σε εμενα..

Στην χειρότερη που θα είναι στο 20% και δεν θα έχω την ευχέρεια να το φορτίσω τότε πραγματικά προτιμώ να το απενεργοποιησω και να το φορτίσω αργότερα παρά να μπλεξω με φλασαρισματα κτλ..

Use your Illusions..

Παρατηρω ότι με την 10s του Ιταλού ή αναγνώριση του αισθητήρα για τα δακτυλικά αποτυπώματα έχει γίνει πιο αργή και πιο αναξιόπιστη (έχει χάσει 10-20%) σε σχέση με την πειραγμενη 7s που είχε το κινητό όταν παρέλαβα.. Το παρατήρησε κανείς άλλος;
Use your Illusions..

Καλημέρα. Όπως έχω αναφέρει και διπλα στα παιδια με το χ600 το PayPal αποφάσησε να γίνει total refund για το προβληματικό χ600 οπότε αύριο πρωί πρωί αναχωρεί για Κίνα. Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής, μιας και θα πάρω τα λεφτά πίσω μήπως να κοιτάξω για το χ500 πλέον. Έχω διαβάζει τον τελευταίο καιρό αρκετά άρθρα και συγκρίσεις και για τα δύο αλλά δεν έχω καταλήξει τελικά πιο είναι καλύτερο για παραδειγμα:

1. Αυτονομία

2. Φωτογραφίες

Άκουσα ότι το χ500 θα πάρει Android 6 αλλά για το χ600 δεν έχει αναφερθεί τίποτα.

3. Το χ600 έχει γυροσκόπιο ενώ το χ500 δεν έχει. Ποσό σημαντικό είναι και που θα μου χρειαστεί?

Ο αισθητήρας για τα δάχτυλα είναι σημαντικό χαρακτηριστικό για να με κάνει να προτιμησω το χ500?

Οποίος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ!!!

Σκαλιζοντας το κινητο παρατηρησα ότι στις πληροφορίες του κινητού που αναφέρει τα imei, και τα 2 imei έχουν ίδιο αριθμό.. Έτσι θα έπρεπε να είναι; Έχω μόνο την 1 sim μέσα (αν παιζει ων κάποιο ρόλο) και την 10s του Ιταλού.. Σε άλλους τι γίνεται, είδε κανείς;
Use your Illusions..

Καλημέρα. Όπως έχω αναφέρει και διπλα στα παιδια με το χ600 το PayPal αποφάσησε να γίνει total refund για το προβληματικό χ600 οπότε αύριο πρωί πρωί αναχωρεί για Κίνα. Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής, μιας και θα πάρω τα λεφτά πίσω μήπως να κοιτάξω για το χ500 πλέον. Έχω διαβάζει τον τελευταίο καιρό αρκετά άρθρα και συγκρίσεις και για τα δύο αλλά δεν έχω καταλήξει τελικά πιο είναι καλύτερο για παραδειγμα:

1. Αυτονομία

2. Φωτογραφίες

Άκουσα ότι το χ500 θα πάρει Android 6 αλλά για το χ600 δεν έχει αναφερθεί τίποτα.

3. Το χ600 έχει γυροσκόπιο ενώ το χ500 δεν έχει. Ποσό σημαντικό είναι και που θα μου χρειαστεί?

Ο αισθητήρας για τα δάχτυλα είναι σημαντικό χαρακτηριστικό για να με κάνει να προτιμησω το χ500?

Οποίος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ!!!

Εγώ θα σου πω ότι το Χ500 είναι ό,τι πιο ωραίο και καλό έχει βγάλει η εταιρεία. Τα έχω δοκιμάσει ΟΛΑ αλλά αυτό το κινητό είναι το κάτι άλλο!. Άσε που βάζει κάτω πολλές από τις ναυαρχίδες άλλων εταιρειών. Έχουν περάσει απ τα χέρια μου, iphone 6s, galaxy s6, s6 edge plus, mate 8 .....και έμεινα ΜΟΝΟ με το Χ500. Τα υπόλοιπα τα πούλησα όλα....

Σκαλιζοντας το κινητο παρατηρησα ότι στις πληροφορίες του κινητού που αναφέρει τα imei, και τα 2 imei έχουν ίδιο αριθμό.. Έτσι θα έπρεπε να είναι; Έχω μόνο την 1 sim μέσα (αν παιζει ων κάποιο ρόλο) και την 10s του Ιταλού.. Σε άλλους τι γίνεται, είδε κανείς;

Τσεκαρα και το κουτι και εχει μονο 1 imei πανω... Μηπως επειδη ειναι dual standby?

Use your Illusions..

Για εμενα αυτα που λειπουν απο χ500 σε σχεση με το (πλεον) ταπεινο Lg L9 ii που ειχα ειναι το ραδιοφωνο (1$ κοστος ηταν να το βαλουν) και η microsd καρτα γιατι οσο εσωτερικη μνημη και εαν εχει το να αλλαζεις απλα καρτουλα ειναι απλα βολικο και απλο..

Το γυροσκοπιο δεν θα σου χρειαστει ιδιαιτερα καπου (εκτος εαν παιζεις παιχνιδια που το υποστηριζουν και βλεπεις βιντεο 360 στο youtube)

Απο αυτονομια νομιζω ειναι πανω κατω τα ιδια..

Ο αισθητητας δακτυλικων αποτυπωματων (αν και τον χρησιμοποιω) δεν νομιζω οτι ειναι κατι περισσοτερο απο μαρκετινγκ γενικοτερα και δεν θα μου ελειπε ιδιαιτερα αν δεν υπηρχε..θα προτιμουσα ενα εκ των δυο χαρακτηριστικων που μου λειπουν αντι αυτου..

Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι απο ποιοτητα θα χορτασεις απεριόριστα..

Edited by MakTheo
Use your Illusions..

Φιλαράκι θα σε λυπήσω αλλά η συσκευή αυτή, όπως & πολλές άλλες, δεν καλύπτει το φάσμα των 800Μz που χρησιμοποιεί η Wind.

Δες λίγο τις προδιαγραφές της συσκευής.

Δηλαδή φίλε ή wind Δεν ανοίγει 4g σήμα σεαυτή την συσκευή?

Δηλαδή φίλε ή wind Δεν ανοίγει 4g σήμα σεαυτή την συσκευή?

Αν στο συγκεκριμένο σημείο καλύπτεται με κεραία των 800mhz τότε 4g δεν έχεις, αν όμως ή κεραία (συνήθως σε αστικά κέντρα) εκπέμπει σε αλλη συχνότητα που υποστηρίζει το κινητό τότε έχεις 4g κανονικά.

Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι πιάνουν 4g κανονικά σε Αθήνα και Θεσ/νικη

Use your Illusions..

Παιδια καλησπερα

Εχω παρει ΜΤΧ το τηλεφωνο και ειναι ρουταρισμενο με την 8 του ιταλου

Προσπάθησα να διαβασω και τις 48 σελιδες αλλα δεν έβγαλα άκρη

Ξερει κανείς πως μπορω να του περασω αλλη rom?

Σας ευχαριστω

Αν στο συγκεκριμένο σημείο καλύπτεται με κεραία των 800mhz τότε 4g δεν έχεις, αν όμως ή κεραία (συνήθως σε αστικά κέντρα) εκπέμπει σε αλλη συχνότητα που υποστηρίζει το κινητό τότε έχεις 4g κανονικά.

Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι πιάνουν 4g κανονικά σε Αθήνα και Θεσ/νικη

Πως μπορώ να το μάθω αυτό?Επικοινωνία Με wind θα βγάλω άκρη?Είμαι Αθήνα

Παιδια καλησπερα

Εχω παρει ΜΤΧ το τηλεφωνο και ειναι ρουταρισμενο με την 8 του ιταλου

Προσπάθησα να διαβασω και τις 48 σελιδες αλλα δεν έβγαλα άκρη

Ξερει κανείς πως μπορω να του περασω αλλη rom?

Σας ευχαριστω

Ποστ #167 του TrelosEisai. Τα λέει αναλυτικά.

Αν κιόλας έχεις ήδη εγκατασταστημένο το TWRP recovery , προχωράς στην εγκατάσταση άλλης ρομ , κατευθείαν με install.

κατευθείαν με install απο που?

Πεταω το zip μεσα στο τηλεφωνο και το κανω install απο καπου?

Σε ευχαριστω

Aφού κατεβάσεις στο pc το .zip με τη ρομ που θέλεις να κάνεις εγκατάσταση (π.χ 010s του ιταλού) , την βάζεις όπως είναι μέσα στο τηλέφωνο όπως το βλέπεις από τον υπολογιστή σου. Μπαίνεις στο twrp recovey και εκεί κάνεις αρχικά wipe-->advanced wipe--> τικάρεις τα dalvik cache,system,data,cache *προσοχή ΟΧΙ το internal storage*--> swipe to wipe. Mετά, πάντα μέσα στο twrp, πηγαίνεις install , βρίσκεις το .zip της ρομ που θέλεις κ κάνεις swipe to install. Ακολουθείς τα βήματα που σου βγάζει, κ σε λίγο χρόνο , είσαι με την καινούρια σου ρομ στο κινητό !

-PS . Όλα αυτά σου τα λέω , με δεδομένο ότι έχεις ήδη twrp recovery στο κινητό σου κ ξέρεις πώς να μπείς σ'αυτή.

Edited by lakgav2

Πως μπορώ να το μάθω αυτό?Επικοινωνία Με wind θα βγάλω άκρη?Είμαι Αθήνα

Με την wind δεν θα βγάλεις άκρη, υπάρχει στο forum ανάλογο thread για την wind και την κάλυψη 4g, οπότε ρωτάς εκεί και τα μελη θα σου πουν από την εμπειρία τους εάν πιάνεις εκείνη την μπάντα σε διάφορα σημεία της Αθήνα ή οχι..

Use your Illusions..

Ολα ΟΚ

Εβαλα την 11

Ουτε κινεζικα ουτε τιποτα

Αλλα κρασαρει η μουσικη γαμ....

του ιταλου που θα την βρω?

Edited by skokman

Και εδώ ή 11s http://www.letv.re/topic/561-v30-011s-international/ προσωπικά δεν έχει κανένα πρόβλημα...πουθενά ...έχω το bs player... Το προτείνω.

Τελικα ποια ειναι η καλυτερη ρομ? Το Ιταλου, του Βιετναμ η της Ινδιας; Εγω παντως εχω την original Αγγλοκινεζικη και πεταει! Δυο-τρεις κινεζικες εφαρμογες που δε σβηνουν δε με πειραζει καθολου. Εχω Ελληνικο πληκτρολογιο και Αγγλικο μενου. Δε νομιζω να υπαρχει κανεις που να θελει να βλεπει τη λεξη "ηχος" και να μην καταλαβαινει το "sound"...

Τελικα ποια ειναι η καλυτερη ρομ? Το Ιταλου, του Βιετναμ η της Ινδιας; Εγω παντως εχω την original Αγγλοκινεζικη και πεταει! Δυο-τρεις κινεζικες εφαρμογες που δε σβηνουν δε με πειραζει καθολου. Εχω Ελληνικο πληκτρολογιο και Αγγλικο μενου. Δε νομιζω να υπαρχει κανεις που να θελει να βλεπει τη λεξη "ηχος" και να μην καταλαβαινει το "sound"...

Play store έχεις? Βασικά όλες καλές ειναι...του Βιετναμέζους λίγο πιο καλή θα έλεγα ..

Εχω play store το οποιο το κατεβαζεις ως αρχειο και το περνας με το recovery (install zip) η το κατεβασεις απ το LeStore που ειναι ενσωματωμενο στο κινητο και το εγκαθιστας. Εγω εκανα το πρωτο.

δοκίμασε να βάλει κανείς miui???? έβαλα σήμερα μία από έναν Ινδό άλλα δεν έχει Ελληνικά.. το πρόβλημα είναι επίσης ότι δεν αναγνωρίζει δακτυλικά και IR.. κατά τα άλλα πολύ καλό και σταθερό.. περιμένω να δώ με μπαταρία τι γίνεται.. επίσης έχει και καλύτερη κάμερα...
:ninja: ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!