pik. Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Το κινητό όποιος το βλέπει παθαίνει πλάκα με την ποιότητά του. Το δεύτερο σοκ έρχεται με το που βλέπουν την οθόνη και το τρίτο με το πως τρέχουν τα applications. Απίστευτη ευκολία ο φορτιστής του που φορτίζει το κινητό σε 15'. ισχυει. Το καλυτερο κινητο μεχρι 400Ε και στοιχιζει 349Ε. φοβερη συσκευη. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εδώ κ πολύ καιρό είχα βάλει στο μάτι το nexus 6p.Τώρα που έχει πεσει πολύ η τιμή του moto,έχω αρχίσει να το ξανασκεφτομαι.Με (σχεδόν) τα μισά λεφτά παίρνω σχεδόν εφάμιλλη συσκευή με αυτή του νεξους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ισχυει. Το καλυτερο κινητο μεχρι 400Ε και στοιχιζει 349Ε. φοβερη συσκευη. 349 που το ειδες φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 349 που το ειδες φιλε μου? το ειχε 15 μερες το amazon.fr στα 349Ε και τωρα το πηγε παλι στα 450+ :( Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 μολις το πηρα και γω.φοβερο.και με αντροιντ 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 μολις το πηρα και γω.φοβερο.και με αντροιντ 6.0 Από που και ποσό αν επιτρέπεται...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 από 399€ πλεον η τιμή του... Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Το κινητό είναι κλειδωμένο; η μπορούμε να βάζουμε ρομς ,ρουτ και οποτε θέλουμε το γυρνάμε σε στοκ χωρίς να χάσουμε εγγύηση όπως στα νεχους ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Το κινητό είναι κλειδωμένο; η μπορούμε να βάζουμε ρομς ,ρουτ και οποτε θέλουμε το γυρνάμε σε στοκ χωρίς να χάσουμε εγγύηση όπως στα νεχους ; Μόνο στα νεξους και στο oneplus αυτά Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Κρίμα είναι και σε καλη τιμή.Ευχαριστώ για την πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Το μαγαζί που το έχει 399 το φέρνει μόνο κατόπιν παραγγελίας αυτά που το έχουν άμεσα διαθέσιμο ξεκινούν από 480 βάλε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 380 στο Expansys ! http://www.expansys.com.gr/motorola-moto-x-style-white-282143/?partner=MKTGWEB&utm_source=web&utm_medium=banner&utm_campaign=banner-small-g-x-style Aς το ξαναπώ τότε Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Aς το ξαναπώ τότεείναι αξιόπιστο το εξπανσις όσο αφορά την περιγραφή και την απεικόνιση των προιόντων του και επίσης η επικοινωνία μαζί τους είναι εύκολη ή θα πιάσουμε Κάιρο? γιατί σκοπεύω να τους πάρω αύριο τηλέφωνο για διευκρινίσεις και αν είναι όλα έτσι όπως τα λένε τότε θα το παραγγείλω κι εγώ, δεν κρύβω ότι τόσο καιρό δεν του είχα δώσει σημασία (δεν ξέρω για ποιο λόγο), τελευταία όμως ασχολήθηκα τυχαία μαζί του και με εντυπωσίασε τόσο με την ποιότητά του όσο και με την γρήγορη απόκρισή του. Η τιμή δε του εξπανσις είναι άπαιχτη.. το σκέφτηκα, το σκέφτηκα, τελικά δεν άντεξα στον πειρασμό και πήγα και το αγόρασα, είμαι ...mobileholic τελικά πρέπει να το παραδεχτώ, ήδη το σετάρω, κατεβαίνει και η mm τώρα κοντά στα 700 mb περίπου, ενώ στο Βιλαμπάχο ( note 4 και vibe shot δηλαδή) ακόμα τρίβουν! Κούνια μπέλα κάνει πάνω σε επίπεδες επιφάνειες πάντως λόγω καμπυλότητας της πλάτης του, τέσπα ας το πω χαριτωμένο αυτό.. Edited March 2, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 και εγω το εβαλα παραγγελια απο expansys και το περιμενω αυριο... Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) και εγω το εβαλα παραγγελια απο expansys και το περιμενω αυριο...άντε με το καλό, εγώ το πήρα από μεγάλο κατάστημα ελληνικό τελικά, οπότε το πήρα αναγκαστικά μαύρο ενώ ζαχάρωνα το λευκό, πάντως εκ πρώτης όψεως ποιοτικό φαίνεται και γρήγορο, ο χρόνος θα δείξει, το άλλο θέμα είναι τώρα που θα βρούμε θήκη και γυαλάκι οθόνης που δεν βρίσκεις εύκολα Edited March 1, 2016 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Θήκες δεν έχει πάρα πολλές, ανάλογα και τι στυλ θέλεις. Είναι συγκεκριμένες οι επιλογές σε εταιρείες πάντως. Εγώ του έχω το bumper που δίνει μαζί με το κινητό η Motorola γιατί δεν θέλω να πάρει παραπάνω όγκο. Από εκεί και πέρα το έχω μέσα σε pouch όπως και τα άλλα κινητά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Κι εγώ το bumper του έβαλα προσωρινά, το οποίο πράγματι ενώ κάνει πολύ ωραίο το κινητό σε εμφάνιση, το αφήνει όμως εντελώς εκτεθειμένο στο πίσω μέρος, οπότε βρήκα μία κανονική σιλικόνης μια χαρά κι έκανα την δουλειά μου. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Χθες παρελαβα και ένα εχω να πω... η συσκευη ειναι φανταστική, καμια συγκριση με τα παλαιοτερα android smarphones που είχα. Το μονο μειονεκτιμα ειναι η μπαταρια αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο αναλογα με την χρηση του καθενος. Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Χθες παρελαβα και ένα εχω να πω... η συσκευη ειναι φανταστική, καμια συγκριση με τα παλαιοτερα android smarphones που είχα. Το μονο μειονεκτιμα ειναι η μπαταρια αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο αναλογα με την χρηση του καθενος. Ποιο κινητό είχες προηγουμένως, αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Ποιο κινητό είχες προηγουμένως, αν επιτρέπεται; Τα τελαιταια δυο χρονια ειχα με την σειρα Note3, LG G3, iPhone 6 Plus και πλεον το moto x style. Το μονο που με χαλαει ειναι η διαρκεια της μπαταριας σε σχεση με το iPhone... σε ολα τα αλλα υπερεχει το moto. Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 κλεισε μερικα γκεστουρς τις μοτο και θα δεις μεγαλη διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) κλεισε μερικα γκεστουρς τις μοτο και θα δεις μεγαλη διαφοραπροσπάθησα να τα βρω κι εγώ και δεν τα καταφερα, γνωρίζεις μήπως που τα βρίσκουμε? άκυρο τα βρήκα , αλλά είναι πράγματι κρίμα, γιατί έτσι χάνει πολύ από την χρηστικότητά του, αν για κάτι ξεχωρίζει αυτο το τηλέφωνο, είναι αυτά τα gestures.. Edited March 4, 2016 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Τα τελαιταια δυο χρονια ειχα με την σειρα Note3, LG G3, iPhone 6 Plus και πλεον το moto x style. Το μονο που με χαλαει ειναι η διαρκεια της μπαταριας σε σχεση με το iPhone... σε ολα τα αλλα υπερεχει το moto. Καλορίζικο, λοιπόν! Η μπαταρία τη βγάζει τη μέρα; (με τη χρήση εννοείται που κάνεις εσύ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Καλορίζικο, λοιπόν! Η μπαταρία τη βγάζει τη μέρα; (με τη χρήση εννοείται που κάνεις εσύ) Σημερα λοιπον σε πραγματικες συνθηκες το εβγαλα απο την φορτηση στις 7 το πρωι με 100% και στις 12 το μεσημερι ειχε φτασει στα 40%. Στην εικονα φαινεται η χρηση της μπαταριας https://drive.google.com/file/d/0B2T6117jEZBUaHRBSVI4SUpONEU/view?usp=sharing του εχω περασει και το παρακατω tempered glass https://drive.google.com/file/d/0B2T6117jEZBUSEhmQktZSFFwQzg/view?usp=sharing Αν θελει καποιος να δει εφαρμογη πανω στην οθονη μπορω να ανεβασω φωτο οσο ακομη εχω το iphone και μπορω να βγαλω φωτο το moto x style. Edited March 6, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Στην εικονα φαινεται η χρηση της μπαταριας https://drive.google.com/file/d/0B2T6117jEZBUaHRBSVI4SUpONEU/view?usp=sharingκαλά εντάξει το έστυψες απ' ότι μπορώ να καταλάβω από το γράφημα, με wifi ανοιχτό όλη μέρα δεδομένα αρκετά αν είδα καλα, gps κλπ., αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται, ή το κινητό δεν κάνει καθόλου καλή διαχείριση ενέργειας ή η μπαταρία είναι απλά ανεπαρκής, το μόνο ίσως παρήγορο είναι ότι η φόρτιση είναι αστραπιαία στην κυριολεξία οπότε κατά το απόγευμα και 10 λεπτά να το βάλεις την βγάζεις την βραδιά. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts