navi55 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Όποιος γνωρίζει ας μου πει πώς γίνεται να προσθέσουμε εξωτερικούς λογαριασμούς.. δεν θέλω να παίρνω πάλι τηλ στην vodafone. Μου έχει τα εξής πεδία: 1)Όνομα λογαριασμού 2)Διεύθυνση e-mail 3)Όνομα χρήστη 4)Κωδικός 5)Διεύθυνση mail server 6)Τύπος 7)Αριθμός πόρτας Εγώ έβαλα στο 2 ολόκληρη την διεύθυνση.. στα 3 και 4 έβαλα δικά μου στοιχεία και στο 5 έβαλα http://www.yahoo.gr (εκεί που ανήκει το mail μου). Το θέμα είναι οτι όταν πατάω αποθήκευση δεν κάνει τίποτα.. ενώ αν γράψω κάτι λάθος πχ το email χωρίς @κλπ.. και πατήσω αποθήκευση, τότε τουλάχιστον μου λέει οτι είναι λάθος. Τί πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 13840? Μάλλον 13830 εννοείς.. Είναι τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Για τα πάντα μπορούν να σε εξυπηρετήσουν! Τελικά μου το ενεργοποίησαν σήμερα το μεσημέρι.. μου ήρθε μήνυμα! Έχω κάποιες απορίες για τα πεδία που πρέπει να συμπληρώσω για να προσθέσω άλλους λογαριασμούς μου.. θα τα γράψω αργότερα. οχι για τ0 13840 αυτο που ειναι δωρεαν ρωταω σε τι θεματα πανω εξυπηρετουν... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Τώρα το έμαθα αυτό το νούμερο! Από το site της vodafone: Yπηρεσία Τεχνικής Υποστήριξης Vodafone Υπηρεσιών (13840) Oι Vodafone συνδρομητές μπορούν να καλούν τον αριθμό 13840 από κινητό τηλέφωνο Vodafone χωρίς χρέωση (εντός Ελλάδας) προκειμένου να εξυπηρετηθούν σε θέματα τεχνικής υποστήριξης /βλάβες που αφορούν: Υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας Υπηρεσίες internet Υπηρεσίες Vodafone για το Σπιτι / Vodafone για το Γραφείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Παιδιά ποια είναι η Διεύθυνση mail server της yahoo? Θέλω να δημιουργήσω εξωτερικούς λογαριασμούς.. αλλά δεν μπορώ! Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει.. ας βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Εδώ και 3 μέρες λαμβάνω στο λογαριασμό της vodafone 5 spam mails την ώρα!! Δεδομένου οτι σε αυτή τη διεύθυνση δεν είχα ποτέ ούτε 1 spam τα τελευταία 5 χρόνια και δεν την έχω δώσει πουθενά (τη χρησιμοποιώ μόνο για sms ειδοποίηση από τον gmail λογαριασμό μου) θα ήθελα να ρωτήσω αν και κάποιος άλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες. Οι παραλήπτες που αναφέρονται στα spam mails είναι πάντα της μορφής xxx@vodafone.gr, και είναι διαφορετικοί κάθε φορά. Εγώ δεν φαίνομαι ποτέ στους παραλήπτες, άρα βάζει έναν παραλήπτη και πολλούς σε bcc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 στο λίγο διάστημα που το χρησιμοποιώ έχω λάβει 2 φορές spam και αυτά όχι στη διεύθυνση 69...@vodafone.gr αλλά σε μια άλλη που επέλεχα xxx@vodafone.gr. μπορει να την είχε και κάποιος άλλος πριν:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 @con μιας και έχεις προσθέσει εξωτερικό λογαριασμό.. μπορείς να με βοηθήσεις και μένα να το κάνω? Θέλω να προσθέσω έναν λογαριασμό από yahoo που υποστηρίζει pop3. Ενώ τα έχω συμπληρώσει τα πεδία, όταν συνδέομαι στο vodafone mail μου λέει οτι η σύνδεση στον παρακάτω λογαριασμό "pop.mail.yahoo.com" απέτυχε! Μήπως ο αριθμός πόρτας που γράφει στο vodafone mail πρέπει να είναι ίδιος με το yahoo? Από το vodafone mail πάντως δεν αλλάζει αυτό. Αλλάζει μήπως κάπου από τις ρυθμίσεις του yahoo? Δεν βρήκα κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάνω, αλλά θα το γράψω εδώ να το δείτε: Είχα καιρό να χρησιμοποιήσω το Vodafone Mail και απενεργοποιήθηκε. Έτσι, πήρα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και δήλωσα το γνωστό σφάλμα 20002 για το ελέγξουν. Με πήραν τηλέφωνο σήμερα το πρωί (από τη Vodafone) και μου είπαν ότι η υπηρεσία έχει καταργηθεί από 10 Απριλίου 2009!:X Στην ερώτηση μου για το αν υπάρχει κάποια άλλη υπηρεσία με την οποία μπορώ να λαμβάνω ειδοποιήσεις με sms για τα νέα e-mails μου, μου απάντησαν ότι ετοιμάζεται νέα υπηρεσία για την οποία, ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση. Κρίμα... Και ήταν πολύ καλή υπηρεσία. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 @con μιας και έχεις προσθέσει εξωτερικό λογαριασμό.. μπορείς να με βοηθήσεις και μένα να το κάνω? Θέλω να προσθέσω έναν λογαριασμό από yahoo που υποστηρίζει pop3. Ενώ τα έχω συμπληρώσει τα πεδία, όταν συνδέομαι στο vodafone mail μου λέει οτι η σύνδεση στον παρακάτω λογαριασμό "pop.mail.yahoo.com" απέτυχε! Μήπως ο αριθμός πόρτας που γράφει στο vodafone mail πρέπει να είναι ίδιος με το yahoo? Από το vodafone mail πάντως δεν αλλάζει αυτό. Αλλάζει μήπως κάπου από τις ρυθμίσεις του yahoo? Δεν βρήκα κάτι..Δεν έχω προσθέσει εξωτερικό λογαριασμό. Απλά στον κύριο λογαριασμό μου (π.χ. gmail) κάνω forward τα email μου προς το vodafone mail για να έχω τις ειδοποιήσεις στο κινητό. Μπορεί να μου πει κάποιος αν στις ρυθμίσεις υπάρχει ακόμα η δυνατότητα ρύθμισης για τις ειδοποιήσεις? Παλιά υπήρχε αλλά τώρα έχει φύγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Όταν τα κάνεις προώθηση έρχονται και στον κύριο λογαριασμό σου? Ή μόνο από το vodafone mail τα βλέπεις? Έκανα και εγώ προώθηση από yahoo σε vodafone.. δοκίμασα να στείλω mail αλλά δεν μου έρχεται ούτε στον κύριο λογαριασμό, ούτε στο vodafone mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Όταν τα κάνεις προώθηση έρχονται και στον κύριο λογαριασμό σου? Ή μόνο από το vodafone mail τα βλέπεις? Έκανα και εγώ προώθηση από yahoo σε vodafone.. δοκίμασα να στείλω mail αλλά δεν μου έρχεται ούτε στον κύριο λογαριασμό, ούτε στο vodafone mail.Μου έρχονται και στους δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Κόλλησαν τα πάντα σε μένα! Στην αρχή πρόσθεσα τον κύριο λογαριασμό μου στην βόνταφον μέσα από τις ρυθμίσεις της βονταφον.. αλλά κάθε φορά που συνδεόμουν μου εμφάνιζε μήνυμα οτι απέτυχε η σύνδεση με τον yahoo λογαριασμό μου! Χωρίς να πειράξω τις ρυθμίσεις έκανα και προώθηση μέσα από τις ρυθμίσεις της yahoo. Δοκίμασα να στείλω 2 mails στον yahoo λογαριασμό μου για να δω αν θα τα κάνει προώθηση.. τα mails δεν ήρθαν ποτέ, ούτε στο yahoo ούτε στη βόνταφον. Μετά από αυτό ακύρωσα την προώθηση. Ξαναμπήκα στο vodafone mail και ξαφνικά μου εμφάνισε όλα τα εισερχόμενα mails που είχα στο yahoo! Τώρα ενώ δεν μου βγάζει κάποιο σφάλμα όταν συνδέομαι στο βονταφον.. δεν μου έρχονται τα νέα μηνύματα από το yahoo! Πολύ ότι να 'ναι η βονταφον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Από τότε που ενεργοποίησα την υπηρεσία.. μια φορά δεν έχει λειτουργήσει σωστά! Όλο προβλήματα είναι. Έχει από την προηγούμενη βδομάδα δεν μπορώ να στείλω και να λάβω mails. Σπάνια τυχαίνει να λάβω κανένα από τα δοκιμαστικά mails που στέλνω στον εαυτό μου από άλλους λογαριασμούς, αλλά και πάλι έχει άλλο πρόβλημα.. δεν έρχεται ειδοποίηση στο κινητό! Φυσικά και είχα δηλώσει το πρόβλημα στην vodafone και μου έστειλαν sms σήμερα το πρωί οτι το πρόβλημα επιλύθηκε. Αλλά το πρόβλημα παραμένει! :mad: Τους πήρα πάλι τηλ και είπαν οτι θα το ξανακοιτάξουν και οτι θα με βάλουν και σε προτεραιότητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Γεια σας! Τα μοντέλα samsung INNOV8 και Sony-ericson K770 είναι συμβατά με το vodafone mail?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Για τους εξωτερικούς λογαριασμούς που συνδέουμε δεν υπάρχει ενημέρωση με sms όταν έχουμε νέο email? Πήρα τηλ στο cc και μου είπαν οτι η ειδοποίηση δεν ισχύει για τους εξωτερικούς λογαριασμούς.. και οτι θα πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι ακόμα (δεν θυμάμαι πώς το είπε) Πάντως είναι απαράδεκτη υπηρεσία. Όταν θέλει λειτουργεί.. Φυσικά και δεν είναι να το χρησιμοποιείς για κύριο mail. Έχω ξενερώσει γιατί είναι πραγματικά γελοία η υπηρεσία. Έχω στείλει πολλά δοκιμαστικά mails.. τα μισά δεν ήρθαν. Μερικά ήρθαν μετά από μια βδομάδα και αρκετά δεν έφτασαν ποτέ! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Για τους εξωτερικούς λογαριασμούς που συνδέουμε δεν υπάρχει ενημέρωση με sms όταν έχουμε νέο email? Πήρα τηλ στο cc και μου είπαν οτι η ειδοποίηση δεν ισχύει για τους εξωτερικούς λογαριασμούς.. και οτι θα πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι ακόμα (δεν θυμάμαι πώς το είπε) Πάντως είναι απαράδεκτη υπηρεσία. Όταν θέλει λειτουργεί.. Φυσικά και δεν είναι να το χρησιμοποιείς για κύριο mail. Έχω ξενερώσει γιατί είναι πραγματικά γελοία η υπηρεσία. Έχω στείλει πολλά δοκιμαστικά mails.. τα μισά δεν ήρθαν. Μερικά ήρθαν μετά από μια βδομάδα και αρκετά δεν έφτασαν ποτέ! :mad: Ισως να καταργηθηκε για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Έχει σχεδόν 3 βδομάδες που ενεργοποίησα την υπηρεσία. Μόνο προβλήματα προσπαθώ να λύσω από τότε.. Τσπ.. Αν δεν γίνει τίποτα με την ενημέρωση των εξερχομένων, την απενεργοποιώ την υπηρεσία μιας και δεν έχει λόγο ύπαρξης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Λοιπόν σύμφωνα με όσα μου είπαν σήμερα από το cc, η υπηρεσία παύει να ισχύει για όσους δεν την είχαν ενεργοποιήσει μέχρι μέσα Απριλίου!!! Γράφτηκα με το cu moy στο myaccount στις αρχές Μαίου, και ενώ κάνω κανονικά login και με αναγνωρίζει, όταν πάω να μπω στο mail μου λέει σφάλμα ταυτότητας... ε, μετά από 15 μέρες αποτυχίας σύνδεσης στο mail, πήρα στο 13830 (πήρα 3 φορές γιατί μέχρι να με συνδέσουν με το αντίστοιχο τμήμα έπεφτε η γραμμή), και στο τέλος μου είπαν οτι η υπηρεσία δεν θα δίνεται σε νέους χρήστες! Τσαντισμένος και εγώ του λέω γιατί δεν βάζετε μια ενημέρωση στο myaccount να μην παλεύουν άδικα οι νέοι χρήστες μου είπε οτι θα γίνει ενημέρωση.... του λέω και εγώ πρώτη φορά ακούω πρώτα να κόβετε μια υπηρεσία και μετά να ενημερώνετε... Ότι αξιοπιστία είχεαπομείνει στη voda μου φαίνεται αρχίζει να ξεφτίζει τελείως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Και εγώ που το ενεργοποίησα τί κατάλαβα? Τους έπαιρνα τηλ για ένα μήνα μέχρι να το φτιάξουν να λειτουργεί σωστά επειδή είχε προβλήματα.. και τελικά η υπηρεσία ήταν άχρηστη μιας και δεν μπορώ να λαμβάνω ειδοποιήσεις για τα εισερχόμενα mails του εξωτερικού λογαριασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Και εγώ που το ενεργοποίησα τί κατάλαβα? Τους έπαιρνα τηλ για ένα μήνα μέχρι να το φτιάξουν να λειτουργεί σωστά επειδή είχε προβλήματα.. και τελικά η υπηρεσία ήταν άχρηστη μιας και δεν μπορώ να λαμβάνω ειδοποιήσεις για τα εισερχόμενα mails του εξωτερικού λογαριασμού. δοκίμασε κάτι πιό απλό: στο εξωτερικό μαιλ σου όρισε ένα auto forward rule ώστε να στέλνει κάθε εισερχόμενο (ή αυτά που θεωρείς σημαντικά) στο vodafone mail σου απ΄ευθείας. έτσι θα παίρνεις δωρεάν ειδοποίηση στο κινητό (βέβαια θα τα έχεις διπλά τα μηνύματα).... edit: άκυρο φίλε μου, απ΄'οτι διάβασα στην προηγούμενη σελίδα το έχεις ήδη δοκιμάσει αυτο και δεν έπαιξε.... Εγώ ξαναπήρα και επιβεβαίωσα οτι όντως το vodafone mail δεν δίνεται πια σαν υπηρεσία, που σημαίνει οτι όσοι την χρησιμοποιείτε ως βασικό μαιλ ετοιμαστείτε για κάποια ανακοινωσούλα κατάργησης της υπηρεσίας σε λίγο καιρό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Σήμερα δε λειτουργεί IMAP στο Vodafone Mail μου. Οι αναφορές πάντως έρχονται. Συμβαίνει και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Σήμερα δε λειτουργεί IMAP στο Vodafone Mail μου. Οι αναφορές πάντως έρχονται. Συμβαίνει και σε άλλους? Νεοι διακομιστες mail.vodafone.gr smtp.vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Δεν πρέπει να ενημερωθούμε για την αλλαγή?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Δεν πρέπει να ενημερωθούμε για την αλλαγή?? Φυσικα. Πηγε mail σε ολους. Απο εκει βρηκα τους διακομιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Εμένα δε μου ήρθε κάτι. Οπότε thanx!! Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts