Jump to content

Blackview BV5000

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sokolataki ουτε σε μενα εχει ερθει. duc τα εχουμε διαβασει αυτα που εγραψες, αλλα οπως και να εχει αργει χαρακτηριστικα. Τι στο διαολο με γαιδουρι το φερνουν? Χαχαχα

Θα έπρεπε να χαίρεσαι που δεν σου ήρθε με πρόβλημα όπως σε εμένα, έφαγα φρίκη μέχρι να το φτιάξουν. Όπως και να έχει αφού έχει δοθεί επίσημα σε συσκευές, δεν θα αργήσει να έρθει σε όλους.... Υπομονή!!!!!!

Sent from mTalk Κώστας!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• Απαντήσεις 340
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Duc. Μπας και μπορεις να γραψεις ακριβως την εκδοση που εχεις τωρα η' καλυτερα να βαλεις κανα screenshot, ωστε να τεσταρουμε οταν και αν ερθει η δικη μας αναβαθμιση αν ειναι η "σωστη"? Ευχαριστω.

Είχα ανεβάσει, μπορείς να δεις τις πληροφορίες που ζητάς στη 14 σελίδα στο 208 post. Edited by duc

Με ματιασατε :) 3 πτωσεις χτες μονο, 2 σημερα και στην δευτερη ραγισε το γυαλι σε αρκετα σημεια. Κριμα παντως, αν και μου ειχε πεσεθ κυριολεκτικα καμια 100αρια φορες δεν περιμενα να σπασει του ειχα εμπιστοσυνη. Παρολα αυτα σας γραφω απο το κινητο, δουλευει κανονικοτατα η αφη και γενικως τα παντα, απλα του χαλασε η "μουρη". Επειδη το γουσταρα αυτο το κινητο διοτι ειχε αντεξει παρα πολλα, εστειλα μηνυμα στο vickmall ωστε να κανονισω να το στειλω για αλλαγη στο τζαμι. Αλλα μαλλον κανουν " νανι" τωρα εκει περα γιατι ειναι offline. Υ.Γ : Ποια μαυρογατα το ματιασε το κινητο μου? :)

Δυστυχώς έκανα το 1ο update, έπαθα την κρυάδα με την φόρτιση και για κάποιες μέρες το είχα σαν σφυρί (αφού δεν είχε μπαταρία).

Μεγάλη απογοήτευση από την εταιρία!

Αφού έκανα βουντου και διάφορα πειράματα (Απενεργοποίησα την εφαρμογή της μπαταρίας) άρχισε να φορτίζει. ΝΑΙ έπιασα 100% σε normal χρόνο!!!

Τώρα προσπαθώ να περάσω το Update που το διορθώνει το πρόβλημα αλλά μου βγάζει ''SD-Card is not correct insert''...

ΣΟΚ :D

Θα κάνω hard reset αλλά θέλω να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο ώστε να κάνω ένα back up τα πάντα ώστε να μην τα περνάω πάλι όλα για 3η φορά...

Μεγάλη ταλαιπωρία πάντως.

Σας ευχαριστώ

Δυστυχώς έκανα το 1ο update, έπαθα την κρυάδα με την φόρτιση και για κάποιες μέρες το είχα σαν σφυρί (αφού δεν είχε μπαταρία).

Μεγάλη απογοήτευση από την εταιρία!

Αφού έκανα βουντου και διάφορα πειράματα (Απενεργοποίησα την εφαρμογή της μπαταρίας) άρχισε να φορτίζει. ΝΑΙ έπιασα 100% σε normal χρόνο!!!

Τώρα προσπαθώ να περάσω το Update που το διορθώνει το πρόβλημα αλλά μου βγάζει ''SD-Card is not correct insert''...

ΣΟΚ :D

Θα κάνω hard reset αλλά θέλω να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο ώστε να κάνω ένα back up τα πάντα ώστε να μην τα περνάω πάλι όλα για 3η φορά...

Μεγάλη ταλαιπωρία πάντως.

Σας ευχαριστώ

Βγάλε την κάρτα SD και κάνε το Update. Έτσι θα γίνει χωρίς πρόβλημα.....

Sent from mTalk Κώστας!!

ρε παιδια λιγο βοηθεια

αφου δεν ερχετε το update απο μνο του λεω να το κανω μεσω υπολογιστη

το εχει κανει αυτο καποιος απο εδω μεσα να τον ρωτησς μερικες αποριες

Sokolataki ουτε εμενα εχει ερθει ακομα. Θελει βασικα windows για να γινει απο οτι ειδα και εγω δεν εχω, οποτε "κοβομαι" απο την αρχη. :(

τελικα εβαλα το android 6 με flashtool όμως όταν μιλάω στο τηλ έχω πρόβλημα υπερθέρμανση έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα

• 3 weeks later...

Μεγάλη αναβάθμιση για την 6.0

Edit: Μετά την αναβάθμιση που έγινε, το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Δεν έχει κολλήματα δεν έχει υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας, γενικά πάρα πολύ βελτίωση.....

Sent from mTalk Κώστας!!

Edited by duc

• Administrators
Μεγάλη αναβάθμιση για την 6.0

Μιλάς για κάποια καινούργια έκδοση ή αυτή που έχει κυκλοφορήσει καιρό τώρα;

Modpic.gif

Μιλάς για κάποια καινούργια έκδοση ή αυτή που έχει κυκλοφορήσει καιρό τώρα;

Μιλάω για την 6.0 επίσημη που έχει κυκλοφορήσει, χθες το update που μου έκανε ήταν 146mb. Μετά το τέλος της εγκατάστασης το τηλέφωνο άλλαξε ριζικά, κάνανε καταληκτική δουλειά εκεί στην BlackView.

Sent from mTalk Κώστας!!

• Administrators
Μιλάω για την 6.0 επίσημη που έχει κυκλοφορήσει,

Α ΟΚ, μιλάς για το update που έχει βγει καιρό τώρα, από τα λεγόμενά σου θεώρησα ότι θα μιλάς για κάποια καινούργια αναβάθμιση.

Modpic.gif

Α ΟΚ, μιλάς για το update που έχει βγει καιρό τώρα, από τα λεγόμενά σου θεώρησα ότι θα μιλάς για κάποια καινούργια αναβάθμιση.

Κοίτα athanaso77, το update που ήρθε προχθές ουσιαστικά διόρθωσε τα πάντα. Εκτός από μεγάλο σε μέγεθος (146mb), ήταν μεγάλο και όσον αφορά αυτά που διόρθωσε και ήταν πολλά πιστέψτε με. Το τηλέφωνο έγινε άλλο τηλέφωνο, Φυσικά προς το καλύτερο.

Sent from mTalk Κώστας!!

Κοίτα athanaso77, το update που ήρθε προχθές ουσιαστικά διόρθωσε τα πάντα. Εκτός από μεγάλο σε μέγεθος (146mb), ήταν μεγάλο και όσον αφορά αυτά που διόρθωσε και ήταν πολλά πιστέψτε με. Το τηλέφωνο έγινε άλλο τηλέφωνο, Φυσικά προς το καλύτερο.

Sent from mTalk Κώστας!!

ειχα δοκιμασει την 2η εκδοση του ανδροιδ 6 οχι την τελευταια

ομως το τηλ ηταν υπερβολικα αργο εκτος απο αυτο οταν μιλουσα 5 λεπτα στο τηλ το ακουστικο ηταν τοσο καυτο που δεν μπορουσα να μιλησω. με την νεα εκδοση εχουν διορθωθει αυτα?

εσυ τι νομιζει οτι ειναι καλυτερο το 5.1 η 6? μπορεις να μας κανεις ενα βιντεο να δουμε πως τρεχει το 6 ? απο gps πως παει

παιδιά να σας ρωτήσω και εγώ. βρήκατε καμιά θήκη που να προστατεύει την οθόνη από πέσιμο; σκέφτομαι να το πάρω, αλλά με προβληματίζει ή τόσο εύκολη θραύση της οθόνης. η θήκη θα το προστατεύσει; έχει κανείς εμπειρία; καμία πρόταση για παρόμοιο κινητό αλλά πιο ανθεκτικό (στην ίδια τιμή)

η δικη μου οθονη, απλως πεθανε. χωρις πτωση. το εστειλα πισω στους κινεζους, κοντευει ενας μηνας που περιμενω να δω τι θα γινει.

ειχα δοκιμασει την 2η εκδοση του ανδροιδ 6 οχι την τελευταια

ομως το τηλ ηταν υπερβολικα αργο εκτος απο αυτο οταν μιλουσα 5 λεπτα στο τηλ το ακουστικο ηταν τοσο καυτο που δεν μπορουσα να μιλησω. με την νεα εκδοση εχουν διορθωθει αυτα?

εσυ τι νομιζει οτι ειναι καλυτερο το 5.1 η 6? μπορεις να μας κανεις ενα βιντεο να δουμε πως τρεχει το 6 ? απο gps πως παει

Όπως προείπα το τηλέφωνο μετά από δυο αναβαθμίσεις μετά την αναβάθμιση σε 6.0 πετάει, δεν υπάρχουν κολλήματα ούτε lag ούτε να ζεσταίνετε το κινητό και το GPS είναι άψογο.

Sent from mTalk Κώστας!!

• Administrators

Α ΟΚ, βασικά αυτό σε ρώτησα για να βεβαιωθώ ότι πρόκειται για νέο update μιας και δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου πλέον.

EDIT:

Ποια έκδοση φοράει ακριβώς τώρα το δικό σου;

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Ρε παιδιά έσπασε η οθόνη μου πήρα μια άλλη την πέρασα όλα καλά τώρα έχω μόνο μια μαύρη οθόνη τη λέτε να φταίει;;; Μήπως θέλει άλλο driver??