Jump to content

Blackview BV5000

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 340
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα η αναβαθμιση τελικα? Βρηκα αυτο στο facebook -->https://mobile.facebook.com/www.blackview.hk/posts/1247661425262617?_rdr

Προς το παρόν σε εμένα τίποτα....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Εγω ειδα ενα android 6.0 να περναει εξω απο το σπιτι μου το πρωι, αλλα δεν σταματησε. Μαλλον θα "ακυρωσανε" την σταση η' λογω εργων θα μεταφερθηκε αλλου, who knows? Καλημερα....

Παντως καποιος απο ινδονησια δειχνει εικονα οτι του ηρθε η ενημερωση. Τι γινεται ρε ****το?https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1247661425262617&id=830392660322831

Δεν ξέρω αν είναι η 6.0 αυτή που μου ήρθε και εμένα σήμερα το πρωί αλλά είναι ένα μεγάλο update. Είναι σχεδόν 500mb, αλλά δεν μιλάει για Marshmallow. Πιθανόν και να είναι όμως, update τόσο μεγάλο μόνο για τέτοιο λόγο θα είναι. Θα το κάνω αργότερα γιατί τώρα έχω δουλειά.

Εμενα γιατι δεν μου ηρθε ρε παιδια? Πως μπορω να βγαλω screenshot να το ανεβασω να σας δειξω τι μου λεει. Πχ κερνελ κτλ κτλ. Απορω!!! Εγω σε πηγαδι κατουρησα?

Εμενα γιατι δεν μου ηρθε ρε παιδια? Πως μπορω να βγαλω screenshot να το ανεβασω να σας δειξω τι μου λεει. Πχ κερνελ κτλ κτλ. Απορω!!! Εγω σε πηγαδι κατουρησα?

Θα σου έρθει μη βιάζεσαι, λογικά έρχεται τμηματικά. Κι εγώ λίγο ψιλοαγχώνομαι να την περάσω, τώρα μια χαρά ήμουν με την αυτονομία φοβάμαι μην την περάσω κι έχω θέματα.

Το έκανα τελικά.... Είναι προς το τέλος... Πληροφορίες σύντομα....

Την έκανα την πατάτα, προς το παρόν μόνο κολλήματα σε Ότι κι αν ανοίξω.

Update: Μετά από τρεις εξαναγκασμένες επανεκκκινήσεις σαν να βλέπω μια βελτίωση στην απόκριση των εφαρμογών. Προστέθηκαν και κάνα δυο χαρακτηριστικά από ότι είδα π.χ. Διπλό χτύπημα της οθόνης για κλείδωμα, και ενσωματωμένη εξοικονόμηση της μπαταρίας, κάτι σαν το clean master.

Edited by duc

Για δουλεψετο σημερα-αυριο και γραψε μετα πως ρολλαρει γενικα. Ελπιζω να μου ρθει και μενα για να την κανω, αλλα περιεργως τιποτα. Υ.Γ : απο vickmall αγορασμενο, λετε να παιζει ρολο? Η' μ@λ@κια ειπα?

Έχασα τα imei τι να κάνω;

Το ακριβώς έχασες;

Φοβόμουν για την αυτονομία της μπαταρίας, αλλά μάλλον δεν έπρεπε....έξι ώρες μετά την αναβάθμιση σε 6.0 και η μπαταρία έχει πέσει 1%. Όλα καλά φαίνονται, και η εφαρμογές δουλεύουν μια χαρά, έχει λίγα περισσότερα lag σε σχέση με την προγενέστερη έκδοση, αλλά πιστεύω θα διορθωθούν στη συνέχεια.

Να πω πως η αναβάθμιση έγινε σε χρόνο ρεκόρ, μαζί με το κατέβασμα άντε να πήρε κανένα τέταρτο μέχρι να ανοίξει και η συσκευή.

Edited by duc

Το ακριβώς έχασες;
δεν έχω πρόσβαση στην κάρτα SIM οι αριθμοί που είναι κάτω από την μπαταρία στο εσωτερικό του τηλεφώνου χάθηκαν. *#06#* imei:δεν υπάρχει κανένας αριθμός. Βρήκα στο side το νήμα επαναφορά imei αλλά δεν κατάφερα κάτι. Παρακαλώ την βοήθεια σας

δεν έχω πρόσβαση στην κάρτα SIM οι αριθμοί που είναι κάτω από την μπαταρία στο εσωτερικό του τηλεφώνου χάθηκαν. *#06#* imei:δεν υπάρχει κανένας αριθμός. Βρήκα στο side το νήμα επαναφορά imei αλλά δεν κατάφερα κάτι. Παρακαλώ την βοήθεια σας

Μόλις στο store και ψάξε για imei, υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να σου τα επαναφέρουν...

Ενναλακτικά googlare, με τις λέξεις επαναφορά imei και θα δεις πως θα γίνει εύκολα.

Edited by duc

Τελικά τα κατάφερα με engineerMode μεγάλη ανακούφιση και το δεύτερο ευχάριστο μου ήρθε αναβάθμιση android 6.0

Τελικά τα κατάφερα με engineerMode μεγάλη ανακούφιση και το δεύτερο ευχάριστο μου ήρθε αναβάθμιση android 6.0

Άντε με το καλό να την περάσεις, εγώ είμαι από το μεσημέρι με 6.0 πρώτη εντύπωση καλή. Τις επόμενες ημέρες θα δείξει για σίγουρες κριτικές.....

Μια χαζή ερώτηση.

Μετά το update πολλές εφαρμογές μου αφαιρέθηκαν από το κινητό.

Όταν τις πέρασα ξανά, δεν έτρεχαν και μου έβγαζαν errors!

Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα?

Μπορώ να κάνω κάτι?

Edited by zougaman

Μια χαζή ερώτηση.

Μετά το update πολλές εφαρμογές μου αφαιρέθηκαν από το κινητό.

Όταν τις πέρασα ξανά, δεν έτρεχαν και μου έβγαζαν errors!

Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα?

Μπορώ να κάνω κάτι?

Εμένα αντίθετα δουλεύουν τα πάντα μια χαρά, ίσως να μην έκατσε καλά η αναβάθμιση. Εγώ θα σου συνιστούσα αν δεν βαριέσαι να το στήσεις ξανά από την αρχή, κάνοντας μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μετά λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Άσχετο, αλλά εγώ το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το ξεκλείδωμα που αργεί χαρακτηριστικά να το κάνει, κατά τα άλλα από αυτονομία έχει πάρει τα πάνω του, δύο μέρες μετά την αναβάθμιση με όλα ανοιχτά και συνέχεια ανοιχτό και το mobile internet σε 4G είμαι στο 60% και το έχω λιώσει.

Edited by duc

Μαλλον ολοι θα παρουν το android 6.0 εκτος απο μενα :(. Με ξεχασανε....

Μην αγχώνεσαι, λογικά κάνουν την αναβάθμιση κατά κύματα ή μάλλον κατά περιοχές. Θα σου έρθει, κι εμένα ήρθε δυο ημέρες μετά την επίσημη ημερομηνία που είχε δώσει η εταιρία, ψάξε κάθε μέρα και θα δεις που θα σου βγάλει την αναβάθμιση.

Duc, καθε μερα ψαχνω, ετσι θα μου το βγαλει ε? Εννοω πρεπει να μπαινω εγω να τσεκαρω, οχι πχ να μου εμφανισει απο μονο του κανα ξεκουδουνο μηνυμα?

Duc, καθε μερα ψαχνω, ετσι θα μου το βγαλει ε? Εννοω πρεπει να μπαινω εγω να τσεκαρω, οχι πχ να μου εμφανισει απο μονο του κανα ξεκουδουνο μηνυμα?

Ναι ψάχνοντας θα δεις διαθέσιμη την ενημέρωση....

παιδια για οσους εχουν βαλει android 6 να μας πουν αξιζει το κοπο εννοω παει καλα εχει προβληματα? αξιζει να το βαλω? εχει βγει και σε ρομ με flashtool για οσους δεν εχουν οτα οπως εγω

παιδια για οσους εχουν βαλει android 6 να μας πουν αξιζει το κοπο εννοω παει καλα εχει προβληματα? αξιζει να το βαλω? εχει βγει και σε ρομ με flashtool για οσους δεν εχουν οτα οπως εγω

Έχω γράψει ήδη πιο πάνω για όσους ενδιαφέρονται, και να γράψω πως Φυσικά και πρέπει να τα περάσετε..... Τουλάχιστον έχω δει τεράστια διαφορά προς τα πάνω στην αυτονομία της μπαταρίας.

Έχω γράψει ήδη πιο πάνω για όσους ενδιαφέρονται, και να γράψω πως Φυσικά και πρέπει να τα περάσετε..... Τουλάχιστον έχω δει τεράστια διαφορά προς τα πάνω στην αυτονομία της μπαταρίας.

ρωταω γιατι διαβαζω οτι λαγκαρει πολυ μπορεις να μας στειλεις καποια screenshots η να κανεις ενα βιντεακι να δουμε πως τρεχει ευχαριστω