markosch Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) μια τελευταία ερώτηση γιατί αισθάνομαι ότι σας κουράζω.με την κινέζικη φθηνή έκδοση των 115 euro (2gb/16gb) με χρήση viber fb browser youtube wifi κανα 5ωρο την μέρα το πολυ και 4g ανοικτό να εκπέμπει όλη μέρα? τι αυτονομία θα έχω? ευχαριστώ! καλά το έχω παρατραβήξει αν μπορείτε και καμια φωτο με hdr σε κοντινή εστίαση με φωσ θα με κάνατε πιο σίγουρο να το αγοράσω είναι για την αδερφη μου και αν δεν έχει καλή καμερα θα μου τα ψάλλει πχ τσάμπα λεφτά και τέτοια. πιστεύεται καλά κάνω που πουλάω coolpad f1 και αγοράζω αυτό? Edited December 22, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Όσες φορές και να το κατέβασα το ίδιο αποτέλεσμα πήρα. Κάτι άλλο φταίει. Περιμένω τον Σταύρο αν δει το θέμα μου να μου δώσει λύση και αν το κάνει θα μπορώ να σας πω αν το δίκτυο της wind πιάνει στην επαρχία Εχεις αλλη καρτα sd να δοκιμασεις μηπως φταιει η καρτα? Τι να φταιει δε μπορω να καταλαβω, καντου καμια επανεκκινηση μπας και. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) Εχεις αλλη καρτα sd να δοκιμασεις μηπως φταιει η καρτα? Τι να φταιει δε μπορω να καταλαβω, καντου καμια επανεκκινηση μπας και. τιποτα μπορεί καποιος να μου ανεβάσει το easyimageαρχείο σε άλλο hoster ;Διαπιστώνω τώρα ότι όσες φορές και να το κατεβάσω από το yandex ο έλεγχος του αρχείου μου το βγάζει κατεστραμμενο Edited December 21, 2016 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 https://drive.google.com/open?id=0B4fai69pFpApVUgzc1ZvdGZ0ajA Καλημερα Για δοκιμασε να το κατεβασεις απο εδω Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Οι ταχυτητες παντως με wind στην Αθηνα δε φαινονται καλες 9 το πολυ να πιασει Με αλλο παροχο τι πιανει ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 https://drive.google.com/open?id=0B4fai69pFpApVUgzc1ZvdGZ0ajA Καλημερα Για δοκιμασε να το κατεβασεις απο εδω το αρχειο το πεταμε οπως ειναι στην καρτα ζιπαρισμενο ή το ξεζιπαρουμε πρωτα??? Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Γι αυτο βρε παιδιά είπα να γράψει κάποιος έναν σωστό και απλο οδηγό ξεκλειδωματος της Β20 και αν μπορεί μετά να μπεί στην αρχή της πρώτης σελίδας της συζήτησης μαζί με τον οδηγό περάσματος της ευρωπαϊκής ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 https://drive.google.com/open?id=0B4fai69pFpApVUgzc1ZvdGZ0ajA Κατεβαζουμε το αρχειο στον υπολογιστη μας. Το κανουμε αντιγραφη στην SD Card χυμα και ΟΠΩΣ ειναι ( οχι ξεζιπαρισμενο) Εγω προσωπικα την καρτα δεν την εχω κανει ενοποιηση. Παμε μετα στο τηλεφωνο και πληκτρολογουμε ####682# Επιλεγουμε το RO ή καποια αλλη χωρα που ξερουμε οτι δουλευουν την Β20 και παταμε ΟΚ στο παραθυρο που μας ρωταει για επιβεβαιωση. Για ελεγχο πληκτρολογουμε ####5993# και βλεπουμε στο τελος να γραφει .....ROW_ro Τα ειχα πει και στην σελιδα 87 ποστ #1294. Μενει να μας επιβεβαιωσουν οι εχοντες WIND απο επαρχια οτι βλεπουν επιτελους 4G κανονικα. Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Λοιπόν το δοκίμασα και εγώ... Μου βγάζει το γνωστό σφάλμα που λένε τα παιδιά. Είναι η κινέζικη έκδοση εμένα με σωστό φλασαρισμα την ευρωπαϊκή ώστε να παίρνει αναβάθμιση και το αρχείο έχει κατέβει 2 φορές με download manager (άρα δεν παίζει να μην έχει κατέβει σωστά). Να προσθέσω ότι δεν είναι root. Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Εγω που εχω κανει ενοποιηση χωρου λειτουργει κανονικα Δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο Αλλα δεν ειδα καμια διαφορα στην Αθηνα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Στην αθηνα παιδια μην περιμενετε να δειτε διαφορα. Η β20 αφορα προς το παρον την επαρχια και ως επι το πλειστων οσους εχουν wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 https://drive.google.com/open?id=0B4fai69pFpApVUgzc1ZvdGZ0ajA Καλημερα Για δοκιμασε να το κατεβασεις απο εδω Παίρνω πάλι το ίδιο λάθος που περιγράφω σε προηγούμενο ποστ' Απλά παρατηρώ ότι αν με winrar κάνω έλεγχο στο αρχείο που κατεβαζω ( easyimage_S272) μου λέει ότι το αρχείο είναι κατεστραμένο από όπου και να το κατεβάζω και όσες φορες και να το κατεβάσω παίρνω το ιδιο μήνυμα'Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος από αυτούς που τους δούλεψε;Διαφορετικά εγώ τα παρατάω και θα ζήσω χωρίς 4G στην κάρτα της WIND Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 https://drive.google.com/open?id=0B4fai69pFpApVUgzc1ZvdGZ0ajA Κατεβαζουμε το αρχειο στον υπολογιστη μας. Το κανουμε αντιγραφη στην SD Card χυμα και ΟΠΩΣ ειναι ( οχι ξεζιπαρισμενο) Εγω προσωπικα την καρτα δεν την εχω κανει ενοποιηση. Παμε μετα στο τηλεφωνο και πληκτρολογουμε ####682# Επιλεγουμε το RO ή καποια αλλη χωρα που ξερουμε οτι δουλευουν την Β20 και παταμε ΟΚ στο παραθυρο που μας ρωταει για επιβεβαιωση. Για ελεγχο πληκτρολογουμε ####5993# και βλεπουμε στο τελος να γραφει .....ROW_ro Τα ειχα πει και στην σελιδα 87 ποστ #1294. Μενει να μας επιβεβαιωσουν οι εχοντες WIND απο επαρχια οτι βλεπουν επιτελους 4G κανονικα. Ευχαριστούμε πολύ! Μπορεί κάποιος να το μεταφέρει στην πρώτη σελίδα? Ερώτηση....Μπορεί να κατέβει αυτό το αρχείο κατευθείαν στο κινητό χωρίς sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Παίρνω πάλι το ίδιο λάθος που περιγράφω σε προηγούμενο ποστ' Απλά παρατηρώ ότι αν με winrar κάνω έλεγχο στο αρχείο που κατεβαζω ( easyimage_S272) μου λέει ότι το αρχείο είναι κατεστραμένο από όπου και να το κατεβάζω και όσες φορες και να το κατεβάσω παίρνω το ιδιο μήνυμα'Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος από αυτούς που τους δούλεψε;Διαφορετικά εγώ τα παρατάω και θα ζήσω χωρίς 4G στην κάρτα της WIND Κανε μου μια χαρη. Καντο αντιγραφη σε ενα χωρο οποιον θες , κανε μια επανεκκινιση το κινητο και δοκιμασε αλλη μια φορα. Ελπιζω οταν πληκτρολογεις τους κωδικους να εχεις τον default dialer και οχι καποιον αλλο.....λεω εγω τωρα μηπως παιζει ρολο και αυτο Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Κανε μου μια χαρη. Καντο αντιγραφη σε ενα χωρο οποιον θες , κανε μια επανεκκινιση το κινητο και δοκιμασε αλλη μια φορα. Ελπιζω οταν πληκτρολογεις τους κωδικους να εχεις τον default dialer και οχι καποιον αλλο.....λεω εγω τωρα μηπως παιζει ρολο και αυτο Φίλε τα έχω κάνει όλα αυτά και όχι μια και δυο φορές αλλά πολύ περισσότερες .Έχω δοκιμάσει με διαφορετικές SD cards ,με επανεκκινήσεις ή χωρίς ,με εγγραφή του easyimage στην εσωτερική μνήμη και πάντα με τον stock dialer αφού αυτό είναι απαραίτητο αλλά πάντα το ίδιο λάθος. Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Λοιπόν το δοκίμασα και εγώ... Μου βγάζει το γνωστό σφάλμα που λένε τα παιδιά. Είναι η κινέζικη έκδοση εμένα με σωστό φλασαρισμα την ευρωπαϊκή ώστε να παίρνει αναβάθμιση και το αρχείο έχει κατέβει 2 φορές με download manager (άρα δεν παίζει να μην έχει κατέβει σωστά). Να προσθέσω ότι δεν είναι root. Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επιβεβαιώνω ότι σε εμένα δούλεψε κανονικά. Έχω το 2GB/16GB P1C58 από Vickmall με περασμένη την S288 Μου έβγαλε μόνο στην αρχή ένα μήνυμα ότι δεν γίνεται να περαστεί γιατί είχα μπαταρία κάτω από 30%. Το φόρτισα και έπαιξε κανονικά. Τώρα εμφανίζει ROW_ro στο τέλος με τον έλεγχο ####5993# Μου εγκατέστησε μια εφαρμογή Facebook, μία Camscanner, και άλλη μία cam κάτι. Δεν τις πολυκοίταξα. Τις απεγκατέστησα με τη μία (Δεν χρησιμοποιώ facebook). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Φίλε τα έχω κάνει όλα αυτά και όχι μια και δυο φορές αλλά πολύ περισσότερες .Έχω δοκιμάσει με διαφορετικές SD cards ,με επανεκκινήσεις ή χωρίς ,με εγγραφή του easyimage στην εσωτερική μνήμη και πάντα με τον stock dialer αφού αυτό είναι απαραίτητο αλλά πάντα το ίδιο λάθος. δε δοκιμαζεις κ επαναφορα εργοστασιακ.ρυθμισεων στη συσκευη σου και παλι την διαδικασια? ελπιζω μην αντιμετωπισω κι εγω τα ιδια, καθως αναμενω το κινητο (3/16αρι) αυριο. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Έκανα επανεκκίνηση, ξαναδοκίμασα, επιβεβαιωσα ότι το αρχείο είναι οκ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161222/57f58d80eff19b0be8d59209336a8443.jpg Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Δεν δοκιμάζεις να βάλεις κ μία δεύτερη σιμ μηπως επηρεάζει!! Δοκιμές κάνουμε τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Έκανα επανεκκίνηση, ξαναδοκίμασα, επιβεβαιωσα ότι το αρχείο είναι οκ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161222/57f58d80eff19b0be8d59209336a8443.jpg Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο που μου φαινετε περιεργο ειναι οτι λεει : Could not read factory ota patch Που το βλεπει οτι ειναι ΟΤΑ...... Ερωτηση και ισως ειμαι κουραστικος : εχεις αλλαξει μηπως το stock recovery με καποιο αλλο ??? (TWRP---CWM)?? Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Όχι μαμά είναι ουσιαστικά Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Για κοιτα στις ρυθμισεις μηπως εχεις ενεργοποιηση στο θεμα ασφαλειας να μην κανει εγκατασταση απο αγνωστες πηγες !!! Μηπως να παιζει αυτο ρολο ? Αν και απο οτι ειδα στο δικο μου ειναι γκριζαρισμενο Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argi2014 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Αγαπητοί φίλοι, και το δικό μου τηλέφωνο βρίσκεται στο τελωνείο του αεροδρομίου. Αγοράστηκε στις 3/12/2016 από εδώ https://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-Vibe-P1-C58-5000mAh-4G-LTE-Snapdragon615-OctaCore-2G-RAM-16G-5-5-FHD/32467862790.html?spm=2114.13010608.0.0.QHxZ40 αξία 131 Ευρώ και έφθασε στις 18/12 σύμφωνα με 17track (21/12 σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ) ενώ σήμερα μπήκε για εκτελωνισμό. Συμβαίνει και για μένα η 1η φορά ο εκτελωνισμός μετά από 5 τηλέφωνα και 1 ταμπλέτα, και δε ξέρω πόσες 10καδες άλλων προϊόντων από ποδηλατικά, LED, μπαταρίες κτλπ (εδώ και 5-6 χρόνια). Σύμφωνα με τα προηγούμενα posts μάλλον έχουν αυξήσει τους δειγματοληπτικούς ελέγχους. Αναμένω ειδοποίηση για τη λυπητερή. Καλή τύχη στους υπολοίπους αγοραστές. ΜΦΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 παρελαβα, πριν κανα 2ωρο. η συσκευη ειναι επιπλο, ακομα και σε εμενα, που βλεπω τα χρυσα και τα φυσικα κουμπια και αλλαζω δρομο, αρεσε αρκετα, οποτε υποθετω στη γυναικα μου, για την οποια προοριζεται θα αρεσει ακομα περισσοτερο. σεταριστηκε, καμουφλαριστηκε σε συσκευασια δωρου και αναμενει ανυπομονο την ιδιοκτητρια του για περαιτερω σκαλισμα κλπ κλπ....ξερει κανεις αν εμφανιζει το ποσοστο μπαταριας στην οθονη και αν ναι απο που το ρυθμιζουμε? ΠΟΛΥ ομορφη συσκευη ρε μαγκες!! Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 ....ξερει κανεις αν εμφανιζει το ποσοστο μπαταριας στην οθονη και αν ναι απο που το ρυθμιζουμε? ΠΟΛΥ ομορφη συσκευη ρε μαγκες!! Ρυθμίσεις /κέντρο ειδοποιήσεων /εμφάνιση δείκτη μπαταρίας /ποσοστό Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts