lazaros_nexus Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Δες εδώ http://m.trackingmore.com/courier_detail Το ιδιο και εδω... Αρα δεν το εχουν παραλαβει ακομα για να γινει αποστολη. Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Speed test Απιστευτο upload http://oi63.tinypic.com/6qgshs.jpg Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Παναγια μου ταχυτητες..... Πια εταιρεια ? Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Wind έχω στη SIM 1 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkokos Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Παιδιά καλησπέρα...υπάρχει κάποιο site που να εντοπίζει Track number γιατί από vickmall προς το παρόν δεν δουλεύει...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Παιδιά καλησπέρα...υπάρχει κάποιο site που να εντοπίζει Track number γιατί από vickmall προς το παρόν δεν δουλεύει...!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Δες εδω http://xoms.4px.com/ αλλά αν είναι πολύ φρεσκο το t/n δεν ανιχνεύεται αμέσως. Θέλει λίγες μέρες για να φανεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 ρε παξδια το usb κουμπονι και ξεκουμπονι δυσκολα και σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ναι είναι''σφιχτο '' Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 ρε παξδια το usb κουμπονι και ξεκουμπονι δυσκολα και σε εσας? Ναι φυσιολογικό είναι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Είναι σφιχτο αλλά καλό είναι αυτό. Επίσης φορτίζει σε χρόνο 0 παρόλο που έχει μπαταρία κτήνος Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς σας να έχει NFC στην ευρωπαϊκή rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis760 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) παιδιά το έχω αγόρασει από vickmail kai σήμερα πήγα να κάνω εναλλαγή σε μπροστινή κάμερα και είχε μαυρισμενη οθόνη! έκανα επαναφορά τίποτα!Κάποια στιγμή το πίεσσα πάνω δεξιά και έφτιαξε!Με ανησυχεί όμως ντ το στείλω κάπου εδώ μήπως έχει ξεσφιξει κάτι ή μπορώ πίσω στο βικμαιλ?Αυτό είναι σίγουρα θέμα ποιότητας,το πήρα αρχές σεπτ και δεν μου έχει πέσει κάτω.Ε δω να πω ότι οι Άλλες λειτουργίες είναι οκ .όταν έβαλα την μπροστινή κάμερα έδειχνε μαύρο και δεν έμπαινε πάλι η πίσω κάμερα. Edited November 13, 2016 by dionisis760 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Παιδιά έχω το τηλ κάνα μήνα κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.οποτε λέω να πάρω κ ένα ακόμα , αλλά με τα 3γιγα ραμ αφού η διάφορα είναι 20 ευρώ.με ότι ρομ κ να έρθει θα μπορώ να περασω την s288 με τον παραπάνω τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Παιδιά έχω το τηλ κάνα μήνα κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.οποτε λέω να πάρω κ ένα ακόμα , αλλά με τα 3γιγα ραμ αφού η διάφορα είναι 20 ευρώ.με ότι ρομ κ να έρθει θα μπορώ να περασω την s288 με τον παραπάνω τρόπο? ναι η ROM αυτή κάνει για όλες τις εκδόσεις του κινητού Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Ευχαριστώ για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς σας να έχει NFC στην ευρωπαϊκή rom; Το πήρες από τα γνωστά μαγαζάκια;ή από ελλαδα; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Στο 4G τι ταχυτητες πιανετε ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 έχει και 800αρα μπάντα αυτό του vickmall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς σας να έχει NFC στην ευρωπαϊκή rom; Το πήρες από τα γνωστά μαγαζάκια;ή από ελλαδα; Ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν έχω πάρει κάτι ακόμη και για μένα φαίνεται ιδανικό κινητό, αλλά θα ήθελα να έχει το nfc. Οπότε οποιοσδήποτε συνδυασμός έκδοσης του κινητού με κάποια ROM που να δουλεύει σωστά με Google (Play, Gmail etc.) είναι καλός για μένα. Έχεις μήπως κάποια σύσταση; Από Κίνα πάντως με βλέπω να το παίρνω, γιατί τα 150 είναι το ταβάνι μου. Στα ελληνικά είναι πολύ ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς σας να έχει NFC στην ευρωπαϊκή rom; Κοιτα Ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν έχω πάρει κάτι ακόμη και για μένα φαίνεται ιδανικό κινητό, αλλά θα ήθελα να έχει το nfc. Οπότε οποιοσδήποτε συνδυασμός έκδοσης του κινητού με κάποια ROM που να δουλεύει σωστά με Google (Play, Gmail etc.) είναι καλός για μένα. Έχεις μήπως κάποια σύσταση; Από Κίνα πάντως με βλέπω να το παίρνω, γιατί τα 150 είναι το ταβάνι μου. Στα ελληνικά είναι πολύ ακριβό. Κοιτα σε ρωταω γιατι συα ελληνικα το 32αρι μοντελο με τα 2"γκιγκα η a42 ρομ εχει nfc κανονικοτατα για τα αλλα απο βικμολ και λοιπα δε γνωριζω τι πουλανε ισως καποιος φιλος που εχει κανει αγορα να σε διαφωτισει. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Εμένα που το πήρα για την αδερφή μου (και μάλλον το δίνει, κολλημένη με αιφον...) είναι 3αρη 16αρη και έχει κανονικά NFC!!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Εμένα που το πήρα για την αδερφή μου (και μάλλον το δίνει, κολλημένη με αιφον...) είναι 3αρη 16αρη και έχει κανονικά NFC!!! ωραία είδηση! Από ποιο κατάστημα το πήρες; Ποια ROM φοράει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Πως βάζουμε δική μας φωτο στην οθόνη κλειδώματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 ωραία είδηση! Από ποιο κατάστημα το πήρες; Ποια ROM φοράει; Θα πρέπει να το δω γιατί δεν ξέρω Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts