Jump to content

dionisis760

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dionisis760

  1. Είμαι ευτυχής κάτοχος εδώ και δύο χρόνια του συγκεκριμένου κινητού εγώ και η σύζυγος μου,το δικό μου ακολούθησα οδηγίες σε παλαιότερο ποστ και της συζύγου όπως μας ήρθαν από vickmail.Το δικό μου εδώ και λίγο καιρό ανάβει και σβήνει μόνο του τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα!της συζύγου σταμάτησε να λειτουργεί το πλαϊνό πλήκτρο πάνω αριστερά (εξοικονόμησης ενέργειας)πριν τα πάω σε τεχνικό έχει κανένας καμμία ιδέα τη να ψάξω?ίσως το σκάλισε ο μικρούλης μας.Α! Και το δικό μου όταν μιλάω και βάζω ανοιχτή ακρόαση ενώ ακούω δεν με ακούνε.Εαν κάποιος μπορεί να με κατατοπίσει είναι ευπρόσδεκτος.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Πάντως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα εν λόγω τηλέφωνα.πιστευω ότι ακόμα έχουν ψωμί.
  2. παιδιά το έχω αγόρασει από vickmail kai σήμερα πήγα να κάνω εναλλαγή σε μπροστινή κάμερα και είχε μαυρισμενη οθόνη! έκανα επαναφορά τίποτα!Κάποια στιγμή το πίεσσα πάνω δεξιά και έφτιαξε!Με ανησυχεί όμως ντ το στείλω κάπου εδώ μήπως έχει ξεσφιξει κάτι ή μπορώ πίσω στο βικμαιλ?Αυτό είναι σίγουρα θέμα ποιότητας,το πήρα αρχές σεπτ και δεν μου έχει πέσει κάτω.Ε δω να πω ότι οι Άλλες λειτουργίες είναι οκ .όταν έβαλα την μπροστινή κάμερα έδειχνε μαύρο και δεν έμπαινε πάλι η πίσω κάμερα.
  3. Τελικά το ξαναφλασαρα και είναι έτοιμο!!!!!Μπράβο στο παληκάρια που έβαλε το ποστ.Πηρε όλες τις ενημερώσεις,κινηταρα!!!!!
  4. δοκίμασα να το φλασαρωχθες ,απέτυχα.βλεπω στο Qfil στο τέλος μου γράφει Download fail:Sahara fail.finish download.κάποια βοήθεια κάποιος?Όταν ανοιξω την συσκευή μετά από γλώσσα ώρα και wifi όταν πάω να δηλωσω λογαριασμό μένει εκεί.Τωρα τι φταίει δεν ξέρω.
  5. ότι γράφει στο ποστ #275# πρέπει να γίνουν όλα?εννοώ βλέπω 5σταδια.εαν κάνω μόνο το πρώτο ωστε να παίρνω αναβαθμίσεις για μενα είναι οκ.
  6. Γεια σας και εμένα,παρασκευη βραδακι 3/9 έκανα παραγγελία από vickmail δεύτερα 6/9 ξεκίνησε ή διαδικασία και παρασκευή 16/9 παρέλαβα Μυτιλήνη!!!!Νομίζω άριστο χρόνο έκανε μέχρι να βρεθεί στα χέρια μου.Απο εντυπώσεις με έχετε καλύψει με τα σχόλια σας.ΑΡΙΣΤΟ......Πήρα δύο για εμένα και τη σύζυγο,τωρα μένει να το σεταρω σύμφωνα με τον πολύ ωραίο οδηγό που έφτιαξε ο συμφοριτης.Θα είναι ή πρώτη φορά οπότε ευχηθηταιι μου καλή τύχη!!!!!
  7. Θα ήθελα να ρωτησω, πέρα από την θήκη και την μεμβράνη που βάζουν στο vickmail φυσιολογικά ή συσκευασία έχει και ακουστικά να υποθέσω!!!!Έχω παραγγείλει και εγώ 2 τεμ γιαυτό ρωταω.ευχαριστω πολύ.
×
×
  • Create New...