basdel Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Αυτό το δοκίμασες, Then hold the volume up key (Volume Up) and hold it plug the USB όχι, θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 όχι, θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι Εδώ οι οδηγίες αναλυτικά με εικόνες, νομίζω είναι αυτό που ζητάω. Αν θέλει ο παραπάνω φίλος ας επιβεβαιώσει ότι τα βήματα στο link είναι σωστά. Βέβαια αναφέρει για Αγγλική/κινέζικη έκδοση της rom, αλλά εμείς θα περάσουμε την Ευρωπαϊκή. Οδηγίες http://blog.geekbuying.com/index.php/2015/11/16/lenovo-vibe-p1-pro-p1c72-android-5-1-firmware-update-196300-151116/#prettyPhoto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 σωστά αυτός είναι ο τρόπος για όλες τις ροομ προτού ξεκινήσεις άνοιξε το device Manager και δες στα com port για Lenovo Qualcomm HS*USB QDLoader 9008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Lenovo Vibe P1 Turbo η ολοκλήρωση με ROM 32GB & 3GB RAM http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_p1_turbo-7918.php Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) σωστά αυτός είναι ο τρόπος για όλες τις ροομ προτού ξεκινήσεις άνοιξε το device Manager και δες στα com port για Lenovo Qualcomm HS*USB QDLoader 9008 Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση στην Ευρωπαϊκή rom χωρίς πρόβλημα (προσοχή να εγκατασταθούν οι drivers σωστά). Μετά κάνει μόνο του αναβαθμίσεις στην τελευταία εργοστασιακή. (εδώ το link για κατέβασμα https://cloud.mail.ru/public/9nvV/wL6a9K5eE) Edited February 29, 2016 by basdel συμπληρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση στην Ευρωπαϊκή rom χωρίς πρόβλημα (προσοχή να εγκατασταθούν οι drivers σωστά). Μετά κάνει μόνο του αναβαθμίσεις στην τελευταία εργοστασιακή. (εδώ το link για κατέβασμα https://cloud.mail.ru/public/9nvV/wL6a9K5eE) περασατε την ευρωπαικη ΡΟΜ σε CN συσκευη και ειναι ΟΛΑ ΟΚ???? ΜΗΠΩΣ ξεκλειδωσαν με αυτον τον τρόπο και οι Ευρωπαικες συχνοτητες 4G??? ?? Ποιοτητα κλήσεως?? GPS-WIFI-4G?? χρονος OΘΟΝΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Εδώ καί πολύ καιρό δουλεύει άψογα . Αυτή πού έχεις στό λινκ είναι root ? και δεν κάνει updated με οτι αυτό σημαίνει. Για την original CN to Row ψάξε σε αυτό το νήμα στην αρχή 4G εχω σε vod και wind σε Αθήνα και Χαλκίδα δεν ξέρω εαν ειναι 800 mhz Χρήστος Edited March 5, 2016 by kalogran1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Εδώ καί πολύ καιρό δουλεύει άψογα . Αυτή πού έχεις στό λινκ είναι root ? και δεν κάνει updated με οτι αυτό σημαίνει. Για την original CN to Row ψάξε σε αυτό το νήμα στην αρχή 4G εχω σε vod και wind σε Αθήνα και Χαλκίδα δεν ξέρω εαν ειναι 800 mhz Χρήστος Δε δοκίμασα αυτή στο link, πέρασα αυτή που προτείνεις (cn σε row) και με τις αναβαθμίσεις έφτασε στην τελευταία έκδοση (αυτή που είναι στο link). Φοβήθηκα να περάσω εξ αρχής την τελευταία και όχι την δοκιμασμένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Φοβερό τηλέφωνο και value for money, απορώ που δεν υπάρχει ενδιαφέρον και κίνηση στο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Δε δοκίμασα αυτή στο link, πέρασα αυτή που προτείνεις (cn σε row) και με τις αναβαθμίσεις έφτασε στην τελευταία έκδοση (αυτή που είναι στο link). Φοβήθηκα να περάσω εξ αρχής την τελευταία και όχι την δοκιμασμένη... πολύ καλά έκανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλησπέρα, 3g πως πιάνεται ρε παιδιά, αφού σε όλα τα site (vickmall, gearbest) γράφει πως δεν υποστηρίζει την 2100? Από ποιότητα οθόνης τι λέει (φωτεινότητα, χρώματα, ευκρίνεια)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπέρα, 3g πως πιάνεται ρε παιδιά, αφού σε όλα τα site (vickmall, gearbest) γράφει πως δεν υποστηρίζει την 2100? Από ποιότητα οθόνης τι λέει (φωτεινότητα, χρώματα, ευκρίνεια)? 4G εχω σε vod και wind σε Αθήνα και Χαλκίδα δεν ξέρω εαν ειναι 800 mhz Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) 4G εχω σε vod και wind σε Αθήνα και Χαλκίδα δεν ξέρω εαν ειναι 800 mhz Χρήστος Για τους 800 δεν ξερω αν ακομα ξεκινησαν να κανουν εκπομπη ή αν εχουν παρει καν την αδεια γιατι ηταν σε διαγωνισμο οι αδειες ....... Edited March 18, 2016 by lazaros_nexus Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλησπέρα παιδιά, τελικά ποιές είναι οι εμπειρίες σας απο κινητό ? Μπαταρία? gps ? Παίζει 3G σε cosmote με τη multilanguage rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim001 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπέρα παιδιά, τελικά ποιές είναι οι εμπειρίες σας απο κινητό ? Μπαταρία? gps ? Παίζει 3G σε cosmote με τη multilanguage rom ? Καλησπέρα η μπαταρία αντέχει 2 με 2,5 ημέρες , απο gps το χρησιμοποιώ με το navigon και δεν εχω κανένα πρόβλημα , για την Cosmote δουλεύει και σε 4G Κανονικά οπως και στη Vodafone . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegir Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Έχω το κινητό εδώ και 3 μέρες. Πραγματικά εντυπωσιακό! Έχει χαρακτηριστικά high-end συσκευής. Πέρασα τη rom που αναφέρουν τα παιδιά ε΄δω σε προηγούμενα posts,όλα καλά. Αν ανακαλύψει κανείς κάποιον safe τρόπο για ρουτάρισμα ας τον γράψει εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasrigas Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Να κάνω μια ερώτηση ποια ρομ έχει και τα Ελληνικά; Η Ευρωπαϊκή P1a42_S152_160126_ROW που αναφέρεται στις προηγούμενες σελίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Να κάνω μια ερώτηση ποια ρομ έχει και τα Ελληνικά; Η Ευρωπαϊκή P1a42_S152_160126_ROW που αναφέρεται στις προηγούμενες σελίδες; Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Afion Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καλησπέρα σε όλους.Είμαι κι εγώ κάτοχος του lenovo p1 pro και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή ειδικά στο θέμα μπαταρίας.το μόνο θέμα που αντιμετώπιζω είναι ότι κάνοντας το κινητό hotspot ενω συνδέονται άλλες συσκευές πάνω του δεν τους δίνει ίντερνετ. Έχω κοιτάξει ρυθμίσεις κτλ και δεν μπορώ να βρω άκρη.Η ρομ που φοράει είναι αυτή που αναφέρετε ποιο πάνω. Ευχαριστώ θανασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλησπέρα σε όλους.Είμαι κι εγώ κάτοχος του lenovo p1 pro και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή ειδικά στο θέμα μπαταρίας.το μόνο θέμα που αντιμετώπιζω είναι ότι κάνοντας το κινητό hotspot ενω συνδέονται άλλες συσκευές πάνω του δεν τους δίνει ίντερνετ. Έχω κοιτάξει ρυθμίσεις κτλ και δεν μπορώ να βρω άκρη.Η ρομ που φοράει είναι αυτή που αναφέρετε ποιο πάνω. Ευχαριστώ θανασης είναι γνωστό πρόβλημα κάποιων συσκευών lenovo (ή και άλλων κινέζικων φαντάζομαι). Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά ή ψάξε λίγο στο forum του k910 που ειχε το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με ένα προγραμματάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος κι εγώ αυτής της (ελπίζω) υπέροχης συσκευής από εχθές. Την πήρα από Public στα 299 με την προσφορά για έκπτωση (από 100Ε έως 400Ε, πηγαίνοντάς τους το παλιό σου τηλ). Μου άρεσε που έχει μέσα την γνήσια crystal θήκη και μεμβράνη προστασίας της Lenovo. Μόλις το άνοιξα μου ήρθε ενημέρωση 254MB. Την πέρασε κανείς να πει εντυπώσεις; Ξέρετε αν είναι η ΜΜ; Ευχαριστώ EDIT: Τελικά έκανα την αναβάθμιση και κατευθείαν μου ήρθε καινούρια 1676ΜΒ (P1a42_S263_160427_ROW) και μου έγραψε ότι θα γίνει αναβάθμιση σε MarshMallow. Τεράστια, την κατεβάζω τώρα και θα σας πω εντυπώσεις Edited April 29, 2016 by fasteagle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 τελικά πως είναι η MarshMallow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Afion Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Μου έχει και εμένα ή αναβάθμιση.Τώρα έχω πάνω την s152 που αναφέρετε ποιο πάνω να βάλω την mm η να περιμενω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη Εγώ την πέρασμα πολύ καλή μόνο προσοχή!!!! Πρώτα factory reset και μετά update καλή επιτυχία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Afion Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Χρόνια πολλά σε όλους θα την περάσω και γω με την πρώτη ευκαιρία. Πρώτα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts