snapp Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Εμενα παντως η creators update μου ξεσκισε το τηλεφωνο. Οχι απλα δεν εφτιαξε κατι παραπανω, αλλα ξεκινησε παλι το προβλημα να μην ξυπναει η οθονη στις κλησεις ακομα και με πατημα πολλες φορες και μετα απο 15 " στο power button. Δεν μπορω να χρησιμοποιησω το τηλεφωνο για οτιδηποτε αλλο αφου μαυρισει η οθονη. Ουτε να σημειωσω νουμερο, ουτε να τερματησω την κληση. Τα τελευταια 2 προηγουμενα update ειχαν λυσει πληρως το ζητημα. Επισης ο edge κολλαει για μερικα δευτερα. Αργει γενικως σε ολα το τηλ. Το βρασιμο της συσκευης ιδιο, η μπαταρια τα ιδια μετρια πραγματα... Τελος δεν μπορεσα να κατεβασω το greek localisation update. Παταω ληψη και δεν προχωρα. Πρεπει μαλλον να βαλω win10 στο pc για να τρεξω το recovery tool και να βαλω την προηγουμενη ρομ. Και να βρω τροπο να μπλοκαρω καθε update μεχρι να πεθανει η συσκευη. Μακραν το πιο προβληματικο σε ρομ τηλ που ειχα ποτε. Εγώ δεν ειχα τόσα προβλήματα στο 640. Κάνοντας hard reset το κινητό έγινε χειρότερο. Κολλούσε, δεν έμπαινε στις ρυθμίσεις και ζεσταινοταν. Έκανα πάλι δεύτερο hard reset και όλα καλά μέχρι στιγμής! Για κάνε άλλη μια προσπάθεια πάλι. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Σημασια δεν εχουν τα παλιοτερα Builds αλλα το τελευταιο που θα εχει η συσκευη σου διοτι αναγκαστικα θα γινουν τα updates για διαφορους λογους. Τα προβληματα που διαβασες πιο πανω απο τον Natna..προφανως εχουν να κανουν με την τελευταια επισημη δηλ. την 15.063.297. Να σου υπενθυμισω παλι πως δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να πας σε wm πλεον, διοτι το λειτουργικο δεν εχει κανενα μελλον και οσο περνα ο καιρος βασικες εφαρμογες θα εξαφανιζονται..ειναι <<ουσιαστικα>> παρελθον. Επισης να σου τονισω πως τα 950 αν και εχουν κορυφαιες καμερες θα πρεπει να ασχοληθεις πολυ με το manual της καμερας διοτι στο αυτοματο η καμερα χανει πολυ αρκετες φορες.. Λογικά φαίνονται αυτά. Αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν και πολλά Android με τόσο καλή κάμερα,shutter button στο πλάι και με QHD Gorilla Glass 5.2ιντσες και σε αυτήν την τιμή έστω μεταχειρισμένα. Τα LG V10 και V20 έχουν εφάμιλλη κάμερα αλλά είναι ποιο ακριβά,το s6 της Samsung έχει παρόμοια απόδοση στην κάμερα κι αυτό ποιο ακριβό,δεν υπάρχουν και πολλά άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Λογικά φαίνονται αυτά. Αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν και πολλά Android με τόσο καλή κάμερα,shutter button στο πλάι και με QHD Gorilla Glass 5.2ιντσες και σε αυτήν την τιμή έστω μεταχειρισμένα. Τα LG V10 και V20 έχουν εφάμιλλη κάμερα αλλά είναι ποιο ακριβά,το s6 της Samsung έχει παρόμοια απόδοση στην κάμερα κι αυτό ποιο ακριβό,δεν υπάρχουν και πολλά άλλα. Ναι καταλαβαινω τι θες να πεις...ξαναλεω σαν συσκευη για τα χαρακτηριστικα της και την τιμη της ηταν και ειναι μια χαρα...Αλλα..αν ειναι να παρεις ενα ληψο smartphone (λογω λειτουργικου - εφαρμογων) μονο για την καμερα..τι να σου πω..εσυ ξερεις τι θελεις.. Σου ξαναλεω ομως...η καμερα του στο auto κανει πολλα σκαμπανευασματα...μονο με manual θα παρεις τα αποτελεσματα που θελεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Ναι καταλαβαινω τι θες να πεις...ξαναλεω σαν συσκευη για τα χαρακτηριστικα της και την τιμη της ηταν και ειναι μια χαρα...Αλλα..αν ειναι να παρεις ενα ληψο smartphone (λογω λειτουργικου - εφαρμογων) μονο για την καμερα..τι να σου πω..εσυ ξερεις τι θελεις.. Σου ξαναλεω ομως...η καμερα του στο auto κανει πολλα σκαμπανευασματα...μονο με manual θα παρεις τα αποτελεσματα που θελεις.. Η αλήθεια είναι ότι έχω όρεξη να ασχοληθώ με το manual της κάμερας. Αλλα όπως λες και εσύ ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι το λειτουργικό. Δεν παίζει καμιά περίπτωση η Ms να κυκλοφορήσει καμιά νέα έκδοση μετά? Ούτε από καμιά κοινότητα developerαδων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Λογικά φαίνονται αυτά. Αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν και πολλά Android με τόσο καλή κάμερα,shutter button στο πλάι και με QHD Gorilla Glass 5.2ιντσες και σε αυτήν την τιμή έστω μεταχειρισμένα. Τα LG V10 και V20 έχουν εφάμιλλη κάμερα αλλά είναι ποιο ακριβά,το s6 της Samsung έχει παρόμοια απόδοση στην κάμερα κι αυτό ποιο ακριβό,δεν υπάρχουν και πολλά άλλα. Λογικά φαίνονται τα παραπάνω που έχουν γραφτεί, εκτός από δύο σημεία. 1. Οι βασικές uwp εφαρμογές δε θα σταματήσουν να αναβαθμίζονται. Οι περισσότερες είναι της Microsoft, οι οποίες έχουν παρουσία σε όλες τις συσκευές. Απεναντίας έχουν αρχίσει και δέχονται ήδη όλα τα νέα χαρακτηριστικά (fluent design, κ.τ.λ.) στις εκδόσεις insider. 2. Η τελευταία έκδοση 15.063.297 σε πολλές συσκευές έχει φέρει αρκετά προβλήματα, από όσα έχω διαβάσει. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν νέες αναβαθμίσεις οι οποίες πιθανόν να είναι διορθωτικές. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπάρξουν. Με βάση τα παραπάνω ο καθένας παίρνει το ρίσκο του συνυπολογίζοντας την τιμή της συσκευής, τα χαρακτηριστικά της, τα μέχρις στιγμής δεδομένα -όχι ευοίωνα- σχετικά με το μέλλον των WM, και εννοείται αντίστοιχες συσκευές στην ίδια κατηγορία τιμής που κυκλοφορούν -κυρίως- με android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) Καλημέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα σχετικά με το τηλέφωνο. Κατ άρχειν αξίζει σαν τηλέφωνο? Λίγο που διάβασα εδώ στο θέμα φαίνεται να έχει αρκετά θέματα, φταίνε οι διαφορές εκδώσεις των w10 και τα updates ή γενικά έχει θέματα? Επίσης η κάμερα του,είναι γρήγορη στο άνοιγμα,focus,και capture? Η ανάλυση των βίντεο σε 4k είναι καλή ή έχει θέματα? Είναι λίγο δυσκολο να διαβάσω 120+ σελίδες για αυτό ρωτάω. Δυστυχώς φίλε θα αναγκαστείς να διαβάσεις αρκετά πίσω για να ενημερωθείς. Τα wm νήματα είναι εδώ και καιρό αποκρουστικά. Χρήστες που έχουν τη συσκευή δεν "μπαίνουν" στο νήμα. Διαβάζοντας αρκετά πιο πίσω θα καταλάβεις τι εννοώ. Θα κρίνεις μόνο σου ποιοι σχολιάζουν και τα καλά και τα άσχημα της συσκευής και του λειτουργικού. Φαίνεται από το επίπεδο και τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν. Προτρέπω να αποφύγεις τους μονότονα εμπαθείς με τα wm αλλά κι αυτούς που τα "δοξάζουν". Σα συσκευή είναι σούπερ. Τώρα από λειτουργικό... διάβασε και κρίνε. Άλλοι καλυπτόμαστε άλλοι όχι. Edited May 21, 2017 by dhatzik74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Λογικά φαίνονται τα παραπάνω που έχουν γραφτεί, εκτός από δύο σημεία. 1. Οι βασικές uwp εφαρμογές δε θα σταματήσουν να αναβαθμίζονται. Οι περισσότερες είναι της Microsoft, οι οποίες έχουν παρουσία σε όλες τις συσκευές. Απεναντίας έχουν αρχίσει και δέχονται ήδη όλα τα νέα χαρακτηριστικά (fluent design, κ.τ.λ.) στις εκδόσεις insider. 2. Η τελευταία έκδοση 15.063.297 σε πολλές συσκευές έχει φέρει αρκετά προβλήματα, από όσα έχω διαβάσει. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν νέες αναβαθμίσεις οι οποίες πιθανόν να είναι διορθωτικές. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπάρξουν. Με βάση τα παραπάνω ο καθένας παίρνει το ρίσκο του συνυπολογίζοντας την τιμή της συσκευής, τα χαρακτηριστικά της, τα μέχρις στιγμής δεδομένα -όχι ευοίωνα- σχετικά με το μέλλον των WM, και εννοείται αντίστοιχες συσκευές στην ίδια κατηγορία τιμής που κυκλοφορούν -κυρίως- με android. Τι συσκευές υπάρχουν με android?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Τι συσκευές υπάρχουν με android?? Μπορεις να πας στο καταλληλο θεμα για να ρωτησεις οτι ακριβως θελεις...Καλη συνεχεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Τι συσκευές υπάρχουν με android?? Αυτό θα το κρίνεις μόνος σου. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί είναι απίθανο να έχει κάποιος ιδία γνώση όλων των συσκευών που κυκλοφορούν στην αγορά. Εγώ έγραψα τι ισχύει σχετικά με τα WM10 και το 950 που φυσικά το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Αμα ακούγαμε τι γραφουν μερικοι θα τα χαμε πεταξει τα τηλεφωνα εδώ και εναμιση χρονο. Από τοτε το κλεινει το μαγαζι η Microsoft συνφωνα με τα λεγομενα τους. Μα και στην καμερα βρηκες (πρόβλημα) ? Σε αυτά τα χρηματα δεν υπαρχει καλυτερη καμερα σε τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Αμα ακούγαμε τι γραφουν μερικοι θα τα χαμε πεταξει τα τηλεφωνα εδώ και εναμιση χρονο. Από τοτε το κλεινει το μαγαζι η Microsoft συνφωνα με τα λεγομενα τους. Μα και στην καμερα βρηκες (πρόβλημα) ? Σε αυτά τα χρηματα δεν υπαρχει καλυτερη καμερα σε τηλεφωνο. Το αν κλεινει το μαγαζι ή οχι το ξερει ολος ο πλανητης... Απο την αλλη κοιτα να βρεις λυση στα νεα προβλήματα της εφαρμογης πλοηγησης και μου λες μετα για την καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) Καλημέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα σχετικά με το τηλέφωνο. Κατ άρχειν αξίζει σαν τηλέφωνο? Λίγο που διάβασα εδώ στο θέμα φαίνεται να έχει αρκετά θέματα, φταίνε οι διαφορές εκδώσεις των w10 και τα updates ή γενικά έχει θέματα? Επίσης η κάμερα του,είναι γρήγορη στο άνοιγμα,focus,και capture? Η ανάλυση των βίντεο σε 4k είναι καλή ή έχει θέματα? Είναι λίγο δυσκολο να διαβάσω 120+ σελίδες για αυτό ρωτάω. Γι αυτό που το θες δεν θα βρεις καλύτερο σε άλλες πλατφόρμες και σε μικρή τιμή. Στο 950 και 950xl που έχω δεν θα δεις τρομερά προβλήματα στην τελευταία έκδοση την 1703 κι αυτό οφείλεται κυρίως στην αλλαγή του κώδικα και μπορεί να παρατηρήσεις μικρό έως ελάχιστο lag. Σε άλλες συσκευές ίσως βρεις περισσότερα θέματα κυρίως του hardware. Κάμερα δεν θα βρεις καλύτερη. Ίσως μόνο του S7 θα έλεγα είναι ισάξια. Τώρα οι απόψεις και επιμονές κάποιων με την αποτυχία του λειτουργικού περισσότερο κακεντρέχειες θα σου ακουστούν παρά μια ορθολογική άποψη. Edited May 21, 2017 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας. Μου παρουσιάσατε και την καλή και την καλή πλευρά του κινητού και του λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Η αλήθεια είναι ότι έχω όρεξη να ασχοληθώ με το manual της κάμερας. Τότε θα γουστάρεις πολύ με την ίσως καλύτερη κάμερα που υπάρχει. Τα LG που ανέφερες είναι πολύ κοντά αλλά το s6 όχι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Στην πλοηγηση χωρις δεδομενα οντως υπαρχει πρόβλημα. Αλλα υπαρχει και εναλλακτικη εφαρμογή στο store η οποια χτες πηρε και ενημερωση. Ακου κει πρόβλημα η καμερα στο 950. Θα πεσει φωτια να μας καψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Στην πλοηγηση χωρις δεδομενα οντως υπαρχει πρόβλημα. Αλλα υπαρχει και εναλλακτικη εφαρμογή στο store η οποια χτες πηρε και ενημερωση. Ακου κει πρόβλημα η καμερα στο 950. Θα πεσει φωτια να μας καψει. Αλλο λεω εγω αλλο εσυ...Αν διαβαζες τι ειπα δεν θα εγραφες την λεξη προβλημα..αλλα πρωτη φορα θα ειναι? Τεσπα.. Απλα ειπα πως η καμερα του 950 στο αυτοματο χανει και πως πρεπει να μαθεις τις Manual ρυθμισεις για να παρεις πολυ καλα αποτελεσματα... Απο την αλλη δεν καταλαβα γιατι <<αντιδρατε>> μερικοι..Λεω κατι που δεν ισχυει? Ειναι το λειτουργικο <<ουσιαστικα>> παρατημενο ναι ή οχι?? Σταματουν συνεχως σημαντικες εφαρμογες να ενημερωνονται κλπ ναι ή οχι?? Εχει ακομα και σημερα το λειτουργικο σοβαρα bugs ιδιως μετα την creator ναι ή οχι ? Τωρα που τα wm10 Η MS τα εβγαλε και εντελως εκτος προγραμματος και δεν τα υπολογιζει κανεις και καποιοι προτείνετε wm αυτη την περιοδο???Ακομα και τωρα?Αν ειναι δυνατον δηλαδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) Κανενα πρόβλημα δεν εχω με το λειτουργικο στην15063.297. Προβλημα εχω με μια εφαρμογή(χαρτες). Το τηλ. είναι ποιο γρηγορο απ ότι ηταν στην14393.1066. Edited May 21, 2017 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Αλλο λεω εγω αλλο εσυ...Αν διαβαζες τι ειπα δεν θα εγραφες την λεξη προβλημα..αλλα πρωτη φορα θα ειναι? Τεσπα.. Απλα ειπα πως η καμερα του 950 στο αυτοματο χανει και πως πρεπει να μαθεις τις Manual ρυθμισεις για να παρεις πολυ καλα αποτελεσματα... Απο την αλλη δεν καταλαβα γιατι <<αντιδρατε>> μερικοι..Λεω κατι που δεν ισχυει? Ειναι το λειτουργικο <<ουσιαστικα>> παρατημενο ναι ή οχι?? Σταματουν συνεχως σημαντικες εφαρμογες να ενημερωνονται κλπ ναι ή οχι?? Εχει ακομα και σημερα το λειτουργικο σοβαρα bugs ιδιως μετα την creator ναι ή οχι ? Τωρα που τα wm10 Η MS τα εβγαλε και εντελως εκτος προγραμματος και δεν τα υπολογιζει κανεις και καποιοι προτείνετε wm αυτη την περιοδο???Ακομα και τωρα?Αν ειναι δυνατον δηλαδη... Παναγιώτη δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα. Έχεις δίκιο σε πολλά από αυτά που λες και υπάρχουν ακόμα προβλήματα ειδικά μετά την cu αλλά έχει καταντήσει κουραστικό όλο αυτό. Επαναλαμβάνεσαι συνεχώς και στο τέλος χάνεις το δίκιο σου. Υπάρχουν και άλλες επιλογές ευτυχώς. Και εγώ είχα προβλήματα με την τελευταία αναβάθμιση αλλά δεν βγήκα να κράζω δεξιά και αριστερά. Ρώτησα αν υπάρχει λύση στο αντίστοιχο θέμα και τέλος. Φιλικά πάντα χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση. Καλό απόγευμα. Χθες ήθελα να το πετάξω στον τοίχο. Τώρα όλα καλά και το χαίρομαι. Έρωτας το λειτουργικό!!! Δεν μπορούμε να ξεκολλησουμε. :p:p Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) Παναγιώτη δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα. Έχεις δίκιο σε πολλά από αυτά που λες και υπάρχουν ακόμα προβλήματα ειδικά μετά την cu αλλά έχει καταντήσει κουραστικό όλο αυτό. Επαναλαμβάνεσαι συνεχώς και στο τέλος χάνεις το δίκιο σου. Υπάρχουν και άλλες επιλογές ευτυχώς. Και εγώ είχα προβλήματα με την τελευταία αναβάθμιση αλλά δεν βγήκα να κράζω δεξιά και αριστερά. Ρώτησα αν υπάρχει λύση στο αντίστοιχο θέμα και τέλος. Φιλικά πάντα χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση. Καλό απόγευμα. Χθες ήθελα να το πετάξω στον τοίχο. Τώρα όλα καλά και το χαίρομαι. Έρωτας το λειτουργικό!!! Δεν μπορούμε να ξεκολλησουμε. :p:p Μια χαρα τα λες και σεβομαι την αποψη σου...δυστυχως ομως για να επαναλαμβανομαι κατι αλλο φταιει..δεν νομιζεις?? Τεσπα αν καποιοι <<κουραζονται>> ας με αγνοησουν...τωρα ο κοσμος το εχει τουμπανο για το οριστικο τελος των wm 10 και εμεις κρυφο καμαρι... https://mspoweruser.com/microsoft-removes-phone-call-related-apis-windows-10-fall-creators-update/ Δηλαδη θα διαβαζω για προταση wm συσκευης αυτη την στιγμη λες και δεν συμβαινει τιποτα και δεν θα πω την γνωμη μου? Σας παρακαλω πολυ..ο αλλος δινει τα χρηματα του για να αγορασει μια συσκευη δεν τους τις χαριζετε.. Σαν το αλλο παλικαρι που οταν ρωταγε για το facebook - messenger και το lumia 650 και του ειπα την αποψη μου και αμεσως πεσαν καποιοι να με φανε..ακομα και ο ιδιος με ειρωνευτηκε και τελικα ποιο ηταν το αποτελεσμα?? Λιγες μερες μετα γκρινιαζε για το κακο facebook και οτι αργει και διαφορα αλλα σε Lumia 950 ομως...χρειαζεται να πω κατι αλλο?? Που ειναι αυτοι λοιπον που του το προτιναν με κλειστα ματια τωρα?? Τεσπα ο καθε ενας βλεπει και κρινει μονος του αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται.. Edited May 21, 2017 by panos9553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Μια χαρα τα λες και σεβομαι την αποψη σου...δυστυχως ομως για να επαναλαμβανομαι κατι αλλο φταιει..δεν νομιζεις?? Τεσπα αν καποιοι <<κουραζονται>> ας με αγνοησουν...τωρα ο κοσμος το εχει τουμπανο για το οριστικο τελος των wm 10 και εμεις κρυφο καμαρι... https://mspoweruser.com/microsoft-removes-phone-call-related-apis-windows-10-fall-creators-update/ Δηλαδη θα διαβαζω για προταση wm συσκευης αυτη την στιγμη λες και δεν συμβαινει τιποτα και δεν θα πω την γνωμη μου? Σας παρακαλω πολυ..ο αλλος δινει τα χρηματα του για να αγορασει μια συσκευη δεν τους τις χαριζετε.. Σαν το αλλο παλικαρι που οταν ρωταγε για το facebook - messenger και το lumia 650 και του ειπα την αποψη μου και αμεσως πεσαν καποιοι να με φανε..ακομα και ο ιδιος με ειρωνευτηκε και τελικα ποιο ηταν το αποτελεσμα?? Λιγες μερες μετα γκρινιαζε για το κακο facebook και οτι αργει και διαφορα αλλα σε Lumia 950 ομως...χρειαζεται να πω κατι αλλο?? Που ειναι αυτοι λοιπον που του το προτιναν με κλειστα ματια τωρα?? Τεσπα ο καθε ενας βλεπει και κρινει μονος του αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται.. Πάντως αν είχες από την αρχή μία απροβλημάτιστη συσκευή, δεν νομίζω να τα έλεγες όλα τόσο τραγικά! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) Ναι όμως,δεν παίζει η περίπτωση κάποιοι να έχετε πέσει σε προβληματική παρτίδα? Ρωτάω,δεν κόντραρω κανέναν. Επίσης, τα Android δεν έχουν θέματα? Ρητορική ερώτηση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι υποκειμενικό το αν μια συσκευή είναι "καλή" ή "κακή" γιατί κάτι που εμένα δεν μ'αρεσει μπορεί απλά να μην τον ενοχλεί τον άλλο. Edited May 21, 2017 by pcGamer2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Πάντως αν είχες από την αρχή μία απροβλημάτιστη συσκευή, δεν νομίζω να τα έλεγες όλα τόσο τραγικά! ;) Ενα πραγμα θα σου πω και σταματω εδω... Εχω κανει περισσοτερα hard reset με τα wm 10 σε σχεση με τα αντιστοιχα soft reset που εκανα στα 8.1. Αντιλλαμβανεσαι γιατι χαοτικη διαφορα μιλαμε? Πλεον ανα λιγες μερες με τα wm 10 χρειαζομαι soft reset και ξανα μανα σκαναρισμα της sd...τα λογια περιτευουν και οσοι θελουν καταλαβαινουν..καλο βραδυ. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι όμως,εν παίζει η περίπτωση κάποιοι να έχετε πέσει σε προβληματική παρτίδα? Ρωτάω,δεν κόντραρω κανέναν. Επίσης, τα Android δεν έχουν θέματα? Ρητορική ερώτηση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι υποκειμενικό το αν μια συσκευή είναι "καλή" ή "κακή" γιατί κάτι που εμένα δεν μ'αρεσει απλά να μην τον ενοχλεί τον άλλο. Σε ολα τα λειτουργικα και σε ολες τις συσκευες υπαρχουν πιθανοτητες να συναντήσεις διαφορα θεματα...Εννοειται αυτο... Απο την αλλη τα προβληματα που θα διαβασεις στα wm 10 ειναι κυριως θεματα αναβαθμίσεων και οχι προβληματικων συσκευων.. Απλα τα wm10 αυτη την στιγμη που μιλαμε δεν εχουν ουσιαστικα κανενα μελλον και δεν προκειται στο 950 ας πουμε να δεις ουτε καποια νεα χαρακτηριστικα μεσω αναβαθμισεων αλλα θα δεις εφαρμογες απο το store να εξαφανιζονται συνεχως..καποια απλα Updates ασφαλειας - Bug fixes θα παρει ακομα.. Εσυ ξερεις τι θελεις..ποσα διαθετεις και τι θα κανεις..κρινεις τα λεγομενα μας και αποφασιζεις..καλο βραδυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) Ναι όμως,εν παίζει η περίπτωση κάποιοι να έχετε πέσει σε προβληματική παρτίδα? Ρωτάω,δεν κόντραρω κανέναν. Επίσης, τα Android δεν έχουν θέματα? Ρητορική ερώτηση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι υποκειμενικό το αν μια συσκευή είναι "καλή" ή "κακή" γιατί κάτι που εμένα δεν μ'αρεσει απλά να μην τον ενοχλεί τον άλλο. Όπως τα είπες φίλε μου. Προβλήματα υπάρχουν πολλά και παντού. Από εκεί και πέρα εσύ πρέπει να ζυγίσεις τις ανάγκες σου και τα θέλω σου. Το μόνο ερωτηματικό που θα έβαζα είναι το μέλλον του λειτουργικού. Σε όλα τα άλλα η συσκευή αξίζει και ειδικά στο θέμα φωτογραφία που τα σπάει. Από εκεί και πέρα να ξέρεις πως θα βρεθούν κάποιοι που μπορεί να τα κάνουμε όλα ρόδινα και υπάρχουν και τα γνωστά κοράκια που μπαίνουν μόνο για να ποστάρουν κρα-κρα. Edited May 21, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Ενα πραγμα θα σου πω και σταματω εδω... Εχω κανει περισσοτερα hard reset με τα wm 10 σε σχεση με τα αντιστοιχα soft reset που εκανα στα 8.1. Αντιλλαμβανεσαι γιατι χαοτικη διαφορα μιλαμε? Πλεον ανα λιγες μερες με τα wm 10 χρειαζομαι soft reset και ξανα μανα σκαναρισμα της sd...τα λογια περιτευουν και οσοι θελουν καταλαβαινουν..καλο βραδυ. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ολα τα λειτουργικα και σε ολες τις συσκευες υπαρχουν πιθανοτητες να συναντήσεις διαφορα θεματα...Εννοειται αυτο... Απο την αλλη τα προβληματα που θα διαβασεις στα wm 10 ειναι κυριως θεματα αναβαθμίσεων και οχι προβληματικων συσκευων.. Απλα τα wm10 αυτη την στιγμη που μιλαμε δεν εχουν ουσιαστικα κανενα μελλον και δεν προκειται στο 950 ας πουμε να δεις ουτε καποια νεα χαρακτηριστικα μεσω αναβαθμισεων αλλα θα δεις εφαρμογες απο το store να εξαφανιζονται συνεχως..καποια απλα Updates ασφαλειας - Bug fixes θα παρει ακομα.. Εσυ ξερεις τι θελεις..ποσα διαθετεις και τι θα κανεις..κρινεις τα λεγομενα μας και αποφασιζεις..καλο βραδυ.. Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Οταν λες ότι θα αρχίσουν να εκλείπουν εφαρμογές τι εννοείς? Της Ms ή άλλες εφαρμογές όπως FB,Viber, Instagram κτλ? Επίσης από ότι είδα στο xda μπορώ να φλασαρω παλιότερες εκδώσεις που δεν είχαν τόσα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Οταν λες ότι θα αρχίσουν να εκλείπουν εφαρμογές τι εννοείς? Της Ms ή άλλες εφαρμογές όπως FB,Viber, Instagram κτλ? Επίσης από ότι είδα στο xda μπορώ να φλασαρω παλιότερες εκδώσεις που δεν είχαν τόσα προβλήματα. Αναφερομαι σε ολες τις υπολοιπες προφανως... Θα σου δωσω καποια παραδειγματα σε αυτες που μονο ανεφερες... Το viber ας πουμε επισημα εχει σταματησει τα Updates πλεον..Το facebook ειναι κατω του μετριου και εχει να παρει Update απο περσι..το messenger και αυτο κατω του μετριου, εχει να παρει αναβαθμιση απο περσι, πολλες φορες κολλαει αργει να ανοιξει και ακομα κι τωρα που μιλαμε δεν εχει την δυνατοτητα κλησεων-βιντεοκλησεων και δεν ξερουμε αν θα τις παρουμε και ποτε..To instagram περνει ακομα Updates αλλα δεν την χρησιμοποιω για να σου πω την γνωμη μου. Πιστευω να καταλαβες, και φαντασου δεν αναφερθηκα σε αλλες πολυ γνωστες εφαρμογες που ήδη εγκατελειψαν την πλατφορμα ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts