Jamesc Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Προσωπικά, από ebay δε θα έπαιρνα και τόσο βασικό, για το κινητό μου. Μπαταρίες, όσο μπορώ, παίρνω από Ελλάδα. Κι όμως. Ακριβώς αυτό θα γινόταν. H original έχει μιση τιμή από όσο τη πουλάνε εδώ. Δε μιλάω για compatible. Παρόλ αυτά έκανα λάθος. Του 640 δεν είναι ίδια και δε μπορώ να τη δοκιμάσω. Θα το ρισκάρω.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 H original έχει μιση τιμή από όσο τη πουλάνε εδώ. Δε μιλάω για compatible. Παρόλ αυτά έκανα λάθος. Του 640 δεν είναι ίδια και δε μπορώ να τη δοκιμάσω. Θα το ρισκάρω.. Άμα είσαι κοντά Ν. Σμύρνη ή Κηφισιά/Μαρούσι, πραγματικά έλα να κάνουμε τράμπα για δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Kαλημέρα! Έχω δύο απορίες & θέλω τη βοήθειά σας. 1/ Μεγάλωσα το μέγεθος των γραμμάτων, το παραέκανα μάλλον & τώρα δε μπορώ να επιλέξω άλλο. Πάω σε ρυθμίσεις, σύστημα, οθόνη, μέγεθος κειμένου εφαρμογών & στοιχείων σε αυτή την οθόνη. Αλλάζω, αλλά δεν αλλάζει τίποτα στο μέγεθος. Έκανα το ίδιο στις ρυθμίσεις του εdge, το παραέκανα & εκεί & πάλι δεν αλλάζει! Μπαίνω από opera & είναι όλα ok. Στον edge έχω θέμα. Έκανα soft reset: Μεσαίο πλήκτρο μαζί με volume down, τίποτα. 2/ Στο gps & στην πλοήγηση είναι όλα μια χαρά. Αυτό που δε βρίσκω στις ρυθμίσεις είναι η μη επιλογή αυτοκινητοδρόμων με διόδια. Παρακαλώ τα φώτα σας! Απενεργοποίησα την οθόνη γρήγορης επισκόπησης & είδα διαφορά στην μπαταρία!! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Kαλημέρα! 2/ Στο gps & στην πλοήγηση είναι όλα μια χαρά. Αυτό που δε βρίσκω στις ρυθμίσεις είναι η μη επιλογή αυτοκινητοδρόμων με διόδια. Όταν ζητάς directions για κάποιο σημείο, στα αποτελέσματα δεξια από εκεί που επιλέγεις αυτοκίνητο ή μέσα μαζικής μεταφοράς - πεζός έχει ένα γρανάζι. Το πατάς και βγάζει επιλογές που θέλεις να αποφύγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) Τελευταίες μέρες παρατηρώ ένα battery drain που δεν μπορώ να εξηγήσω. Σήμερα ειδικά παραέγινε. Το έβγαλα από την πρίζα στις 8:30 και τώρα 11:15 έχω 49%!! Και η χρήση που του χω κάνει είναι λίγο whatsapp και μερικές κλήσεις του δίλεπτου και πολύ λέω. Άντε και λίγο χαζολόγημα στο browser κατά το πρωινό. επειδή δεν κατάφερα να ανεβάσω με τίποτα φωτογραφίες βάζω εδώ το σύνδεσμο του onedrive που τις έχω για να τις δείτε, έχω βάλει μια φώτο με την χρήση της μπαταρίας και 2 φώτος με τη ασπίδα της vodafone https://1drv.ms/f/s!Am0Ps_WMy75vt-QD10JysRJkdr-mXw Edited September 24, 2016 by psail Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Όταν ζητάς directions για κάποιο σημείο, στα αποτελέσματα δεξια από εκεί που επιλέγεις αυτοκίνητο ή μέσα μαζικής μεταφοράς - πεζός έχει ένα γρανάζι. Το πατάς και βγάζει επιλογές που θέλεις να αποφύγεις. Το βρήκα. Σ ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 είμαι με το 930 και σκέφτομαι να πάρω ένα 950 αξίζει η αλλαγή; και κάτι ακόμη έχει ραδιόφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 είμαι με το 930 και σκέφτομαι να πάρω ένα 950 αξίζει η αλλαγή; και κάτι ακόμη έχει ραδιόφωνο; Ραδιόφωνο έχει άλλα δεν είναι ενεργοποιημένο. Υπάρχει τρόπος που έχει αναφερθεί κάμποσες σελίδες πριν αλλα δεν το έχω δοκιμάσει. Πάντως το xl έχει κανονικά αν σε ενδιαφέρει. Όσο για την αλλαγή. Σίγουρα θα δεις καλύτερη κάμερα, γρηγορότερη συσκευή, καλύτερη μπαταρία, glance screen (για μένα ο λόγος που δεν πήρα το 930), μεγαλύτερη οθόνη, υποδοχή micro SD (αν τα 32gb δεν σου είναι αρκετά όπως εμένα). Αν αξίζει? Ζύγισέ τα και κρίνε μόνος σου. Εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου καλύτερα από εμάς. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 καλημέρα σε όλους. το καλοκαίρι αγόρασα το 950 dual σε μια καλή προσφορά τότε στα 299 ευρω. περιμένοντας να έχω πρώτα όλα τα παρελκόμενα (κάρτα μνήμης, τζαμάκι nillkin, θήκη) κατέληξα να το χω ακόμα στο κουτί του. η είδηση για το τέλος των lumia κινητών με στενοχώρησε και κατέβασε απότομα τις τιμές πώλησης των. αξίζει τελικά να το ενεργοποιήσω ή να το πουλήσω και να παραμείνω στο άσπαστο 808 μου; Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Δεν ξέρω για το 808 αλλά είμαι ευχαριστημένος με το απλό 640 και αν είχα τα χρήματα θα πήγαινα στο 950 σίγουρα. Τώρα για τις φήμες που ακούω αν δεν γίνουν πραγματικότητα δεν δίνω σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 καλημέρα σε όλους. το καλοκαίρι αγόρασα το 950 dual σε μια καλή προσφορά τότε στα 299 ευρω. περιμένοντας να έχω πρώτα όλα τα παρελκόμενα (κάρτα μνήμης, τζαμάκι nillkin, θήκη) κατέληξα να το χω ακόμα στο κουτί του. η είδηση για το τέλος των lumia κινητών με στενοχώρησε και κατέβασε απότομα τις τιμές πώλησης των. αξίζει τελικά να το ενεργοποιήσω ή να το πουλήσω και να παραμείνω στο άσπαστο 808 μου; Παρατήσουν δεν παρατήσουν τα Lumia, εγώ αν το είχα θα το έβγαζα από το κουτί του! Τα Lumia θα παρατήσουν άλλωστε, όχι το λειτουργικό! Στο 808 μόνο η κάμερα έμεινε... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 καλημέρα σε όλους. το καλοκαίρι αγόρασα το 950 dual σε μια καλή προσφορά τότε στα 299 ευρω. περιμένοντας να έχω πρώτα όλα τα παρελκόμενα (κάρτα μνήμης, τζαμάκι nillkin, θήκη) κατέληξα να το χω ακόμα στο κουτί του. η είδηση για το τέλος των lumia κινητών με στενοχώρησε και κατέβασε απότομα τις τιμές πώλησης των. αξίζει τελικά να το ενεργοποιήσω ή να το πουλήσω και να παραμείνω στο άσπαστο 808 μου; Τα Lumia θα σταματήσουν, όχι το λειτουργικό. Θα αντιδράσουν από τα Surface Phone όπως όλα δείχνουν, καθώς και από άλλες εταιρίες όπως η Lenovo, η Alcatel, η vaio κλπ. Άνοιξέ το να το χαρείς.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Σαν χρήστης και του 808 και του 950 δεν υπαρχει συγκριση...το 808 σαν λειτουργικο και καμερα ειναι απιαστο..!!!μου λείπει πολυ...απλα πλεον δεν υπαρχει τιποτα για αυτο...Απο την αλλη το 950 δεν πιανει την καμερα του 808 αλλα ειναι πολυ κοντα του,πολυ γρηγορο και εχεις περισοτερες επιλογες...βγαλτω απο το κουτι και ζηστο...εγκαταλειπεται η σειρα lumia και οχι το λειτουργικο οπως εγινε με το 808..!!! Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Σαν χρήστης και του 808 και του 950 δεν υπαρχει συγκριση...το 808 σαν λειτουργικο και καμερα ειναι απιαστο..!!!μου λείπει πολυ...απλα πλεον δεν υπαρχει τιποτα για αυτο...Απο την αλλη το 950 δεν πιανει την καμερα του 808 αλλα ειναι πολυ κοντα του,πολυ γρηγορο και εχεις περισοτερες επιλογες...βγαλτω απο το κουτι και ζηστο...εγκαταλειπεται η σειρα lumia και οχι το λειτουργικο οπως εγινε με το 808..!!! Διαφωνώ στα της κάμερας. Ως σύνολο πάντα. Απουσία ois και hdr από το 808 είναι τέταρτο μείον οπότε ως σύνολο προτιμώ το 950. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Διαφωνώ στα της κάμερας. Ως σύνολο πάντα. Απουσία ois και hdr από το 808 είναι τέταρτο μείον οπότε ως σύνολο προτιμώ το 950. Δεν ειχε ois; Pure view χωρίς ois γίνετε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Διαφωνώ στα της κάμερας. Ως σύνολο πάντα. Απουσία ois και hdr από το 808 είναι τέταρτο μείον οπότε ως σύνολο προτιμώ το 950. Συμφωνώ. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Οι 9 στις 10 φωτογραφίες είναι κλάσης ανώτερες του 950. Για το λειτουργικό του 808 ας μην μιλήσω καλύτερα, ήδη είμαστε εκτός θέματος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ραδιόφωνο έχει άλλα δεν είναι ενεργοποιημένο. Υπάρχει τρόπος που έχει αναφερθεί κάμποσες σελίδες πριν αλλα δεν το έχω δοκιμάσει. Πάντως το xl έχει κανονικά αν σε ενδιαφέρει. Όσο για την αλλαγή. Σίγουρα θα δεις καλύτερη κάμερα, γρηγορότερη συσκευή, καλύτερη μπαταρία, glance screen (για μένα ο λόγος που δεν πήρα το 930), μεγαλύτερη οθόνη, υποδοχή micro SD (αν τα 32gb δεν σου είναι αρκετά όπως εμένα). Αν αξίζει? Ζύγισέ τα και κρίνε μόνος σου. Εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου καλύτερα από εμάς. thanks φιλε μου ξέρεις μήπως το dual sim έχει ραδιιοφωνο γιατί στο xl με χαλάει απλά το μεγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 thanks φιλε μου ξέρεις μήπως το dual sim έχει ραδιιοφωνο γιατί στο xl με χαλάει απλά το μεγεθος Ισχύει και για το dual ότι έγραψα παραπάνω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ραδιόφωνο έχει άλλα δεν είναι ενεργοποιημένο. Υπάρχει τρόπος που έχει αναφερθεί κάμποσες σελίδες πριν αλλα δεν το έχω δοκιμάσει. Πάντως το xl έχει κανονικά αν σε ενδιαφέρει. Όσο για την αλλαγή. Σίγουρα θα δεις καλύτερη κάμερα, γρηγορότερη συσκευή, καλύτερη μπαταρία, glance screen (για μένα ο λόγος που δεν πήρα το 930), μεγαλύτερη οθόνη, υποδοχή micro SD (αν τα 32gb δεν σου είναι αρκετά όπως εμένα). Αν αξίζει? Ζύγισέ τα και κρίνε μόνος σου. Εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου καλύτερα από εμάς. Εχει το xl και δεν εχει το 950 ??? Παραξενο.......:( Ξερουμε αν με update ενεργοπoιηθει...??? Εχω δει και πιο πισω ενεργειες να ενεργοποιηθει αλλα δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες....;) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Εχει το xl και δεν εχει το 950 ??? Παραξενο.......:( Ξερουμε αν με update ενεργοπoιηθει...??? Εχω δει και πιο πισω ενεργειες να ενεργοποιηθει αλλα δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες....;) Μπείτε όλοι στο "Κέντρο Σχολίων", υπάρχουν δύο θέματα για ενεργοποίηση του δέκτη μέσω f/w. Όχι τα 45 που γράφουν "φέρτε πίσω το ραδιόφωνο, ουουουουου μάικροσοφτ 666 κλπ", συγκεκριμένα για ενεργοποίηση του δέκτη του 950. Το ένα είναι δικό μου (L950 FM receiver), το άλλο Lumia 950 FM receiver. Ψηφίστε και τα δύο, μήπως και κάτι γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Μπείτε όλοι στο "Κέντρο Σχολίων", υπάρχουν δύο θέματα για ενεργοποίηση του δέκτη μέσω f/w. Όχι τα 45 που γράφουν "φέρτε πίσω το ραδιόφωνο, ουουουουου μάικροσοφτ 666 κλπ", συγκεκριμένα για ενεργοποίηση του δέκτη του 950. Το ένα είναι δικό μου (L950 FM receiver), το άλλο Lumia 950 FM receiver. Ψηφίστε και τα δύο, μήπως και κάτι γίνει. Δώσε κανένα link... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Παρακολουθεί κανείς τιμούλες-προσφορές Ελλάδα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Εδώ είσαι??? Δεν ξέρω, έτσι μου εμφανίζονται στην κοινοποίηση...με Edge, ίσως? feedback-hub:?contextid=68&feedbackid=278eaec0-4dc6-4028-a076-490b05aac303&form=2&src=1 feedback-hub:?contextid=240&feedbackid=3efac223-c6e6-4321-a14e-4a0674129271&form=2&src=1 Αλλιώς, το ένα το ψάχνεις ως L950 fm, το άλλο Lumia 950 fm. Θα τα καταλάβεις, δεν είναι και πολλά που εμφανίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 http://i.imgur.com/75NLLyp.jpg 950 auto....σπερνει το εργαλειο Sent from mTalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://i.imgur.com/rUAdxBB.jpg 950 auto Sent from mTalk Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Tις τελευταίες ημέρες το δικό μου παρουσιάζει αναισθησία μέχρι σπασίματος στο double tap to wake, την αυτόματη ρύθμιση φωτισμού καθώς και το ξύπνημα της οθόνης κατά την διάρκεια κλήσης όταν απομακρύνω την συσκευή από το αυτί μου. Πολλές φορές δε, δεν ξυπνάει και με πάτημα του κουμπιού power. Ενώ στην αποτυχία του να ξυπνήσει στο τέλος μιας κλήσης από τα πατήματα μου με μαύρη οθόνη, πήρε και αλλού τηλέφωνο. Επανέρχεται λίγο καλύτερα μετά από επανεκκίνηση αλλά μετά από λίγο τα ίδια. Πριν λίγο με παίρνουν τηλέφωνο. Ακούγεται ο ήχος κλήσης και η οθόνη μαύρη!!! Η οθόνη άναψε μόνη της μετά από 15 δεύτερα και αφού ο καλών προφανώς δεν βαρέθηκε να το κλήσει. ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΣΒΗΣΤΗ ΟΘΟΝΗ??? Έχει καταντήσει αηδία το τηλέφωνο. 270 ευρώ? Ούτε κλώνος - κινεζιά των 80 ευρώ δεν κάνει τέτοιες βλακείες... Να καταπιώ την υπερθέρμανση, να καταπιώ την κακή διαχείριση μπαταρίας, να καταπιώ τις βλακείες με την ασύρματη φόρτιση, να πληρώσω σαν τον βλάκα το ProShot 2 φορές, μπας και καταφέρω να ανεχθώ τις βλακείες της microsoft με τους αλγόριθμους jpeg. E για τις κλήσεις δεν υπάρχει δικαιολογία. Είναι σαφώς ένα από τα πιο "προβληματικά" τηλέφωνα έπιασα στα χέρια μου. Τα update φτιάχνουν το ένα - πειράζουν κάτι άλλο. Εκτός της κάμερας, πραγματικά νομίζω ότι έχω στα χέρια μου ένα πραγματικά κατώτερο προϊόν. Ούτως ή άλλως σαν κατασκευή δεν μου γέμισε εξ αρχής το μάτι. Σίγουρα όμως το quality control έχει αποτύχει. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν η lg και η samy, εγώ μιλάω γι'αυτό που έχω μπροστά μου. Και τα ζητήματα που έχουν και άλλοι έρημοι σε φόρα του εξωτερικού. Έχω στο κοντινό μου περιβάλλον και 640 και μερικά 640xl. Κανένα από αυτά δεν έχει παρουσιάσει τίποτα από κολλήματα και περίεργα ζητήματα με τα τελευταία update. Για όποιον σκέφτεται να αγοράσει 950 ας το σκεφτεί διπλά. Edited September 28, 2016 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts