Jump to content

Microsoft Lumia 950

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα με μπερδεψετε. αφου πανω τα παιδια αναφερουν πως εχει μια ρυθμιση για το φλας και μια για το hdr. ξεχωριστες. εγω βλεπω μονο μια ρυθμιση. μπορει καποιος να στειλει ενα σκρινσοτ τη ρυθμιση που μειωνεις ή αυξανεις το hdr και μια για το φλας? γιατι εχω μπερδευτει τοσο?

η ρυθμιση για το φλας δεν ειναι αυτη που λεει ρυθμιστε το βελτιστο φωτισμο? αρα η ρυθμιση για το hdr πρεπει να ειναι αλλη.

επισης βλεπω οτι ρουφαει την μπαταρια σαν παλαβο. βεβαια ειναι καινουργιο στησιμο οποτε θα του δωσω μαι 2 μερες. θα κανω και στησιμο απο την αρχη μαλλον μολις ερθει η ανιβερσαρυ...

Δεν πιστεύω να έκανες επαναφορά από το 1020....?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

αρχιζει και ξεδιαλυνει το τοπιο. αν ομως εχω βαλει αυτοματο hdr και φλας, και χρησιμοποιησει η καμερα και τα 2, τοτε ποιο αυξομειωνει?

εν κατακλειδει τι προτεινετε? να εχω κλειστο το φλας και να το χρησιμοποιω οποτε κλεινω εγω? και το ηδρ στο αυτοματο? ή να εχω μονιμα ηδρ ανοιχτο και το φλας αυτοματο? ολα αυτοματα? τι ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη σας? το ηδρ να το κλεινω μονο οταν εχω μουβινγκ ομπτζεκτς? ή ακομα και τοτε καταλαβαινει η καμερα και δεν τραβαει με ηδρ? ναστε καλααααα

Νομίζω το ζήτημα είναι πολύ απλό και το έχουμε κουράσει. Το hdr - επιλογή βέλτιστου φωτισμού το χρησιμοποιούμε για να ρυθμίσουμε τις σκοτεινές και φωτεινές πηγές. Το φλας είναι ανεξάρτητο. Αν τραβήξεις με φλας με απενεργοποιημένο το hdr δεν σου δίνει επιλογή ρύθμισης μετά.

Αν δυσκολεύεσαι τόσο με τις ρυθμίσεις οι οποίες θεωρώ είναι απλές, βαλ' το στο αυτόματο.

Δεν πιστεύω να έκανες επαναφορά από το 1020....?
εκανα επαναφορα ναι. αλλα ειχα βαλει λιγες ρυθμισεις εφαρμογων να κρατηθουν. τοσο μεγαλη πατατα εκανα? αν ειναι ετσι να το στησω απο την αρχη μολις ερθει η ανιβερσαρυ

ναι τωρα καταλαβα πως δουλευει. νομιζα πως η επιλογη βελτιστου φωτισμου ειναι για το φλας. ευχαριστω πολυ πολυ παιδια

εκανα επαναφορα ναι. αλλα ειχα βαλει λιγες ρυθμισεις εφαρμογων να κρατηθουν. τοσο μεγαλη πατατα εκανα? αν ειναι ετσι να το στησω απο την αρχη μολις ερθει η ανιβερσαρυ

ναι τωρα καταλαβα πως δουλευει. νομιζα πως η επιλογη βελτιστου φωτισμου ειναι για το φλας. ευχαριστω πολυ πολυ παιδια

Εγώ το έστησα από την αρχή. Περίμενε και το τελευταίο update και μετά σκούπα.

Το πηρα σημερα απο voda.

Το εβαλα να ψαξει για ενημερωσεις, αλλα τιποτα.

Αφορτιστο εντελως ηρθε! Βαλαμε sim και δεν ανοιγε με τιποτα. Πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη μεχρι να φορτισει επαρκως και να ανοιξει.

Πρωτες εντυπωσεις.

Πολυ γρηγορο.

Η camera αρκετα καλη σε ποιτητα. Το μενου ρυθμισεων για χρωμα, αντιθεση κτλ θα μπορουσε να υπαρχει. Λειτουργια πανοραματος λειπει... Εχω πληρως χειροκινητες ρυθμισεις, μη τα θελω ολα δικα μου!

Στην εστιαση δεν σου δινει feedback με πρασινισμα του κυκλου. Ανιχνευση προσωπου δεν εχει?!

Το macro θα μπορουσε να ειναι πιο κοντινο.

Παιδια το τηλεφωνο με λιγη παραπανω χρηση ζεσταινεται. Και η οθονη. Και δεν μιλαω για παιχνιδια ή βιντεο.

Και η μπαταρια, παροτι δεν σταθεροποιησε την χωρητικοτητα της ακομα, σα να πεφτει γρηγορα...

Οφειλω παντως να ομολογησω οτι η οθονη ειναι χαρμα οφθαλμων σε μαυρο και γωνιες θεασης!!!

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Το πηρα σημερα απο voda.

Αφορτιστο εντελως ηρθε! Βαλαμε sim και δεν ανοιγε με τιποτα. Πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη μεχρι να φορτισει επαρκως και να ανοιξει.

Πρωτες εντυπωσεις.

Πολυ γρηγορο.

Η camera αρκετα καλη σε ποιτητα. Το μενου ρυθμισεων για χρωμα, αντιθεση κτλ θα μπορουσε να υπαρχει. Λειτουργια πανοραματος λειπει... Εχω πληρως χειροκινητες ρυθμισεις, μη τα θελω ολα δικα μου!

Στην εστιαση δεν σου δινει feedback με πρασινισμα του κυκλου. Ανιχνευση προσωπου δεν εχει?!

Παιδια το τηλεφωνο με λιγη παραπανω χρηση ζεσταινεται. Και η οθονη. Και δεν μιλαω για παιχνιδια ή βιντεο.

Και η μπαταρια, παροτι δεν σταθεροποιησε την χωρητικοτητα της ακομα, σα να πεφτει γρηγορα...

Οφειλω παντως να ομολογησω οτι η οθονη ειναι χαρμα οφθαλμων σε μαυρο και γωνιες θεασης!!!

Και βέβαια έχει ανίχνευση προσώπων. Σε λίγες ημέρες θα έχουμε και πανόραμα.

καλημερα παιδια.ο file explorer ειναι οπως στο αντροιντ?εχουμε προσβαση σε ολα τα αρχεια καρτας και εσωτερικης μνημης και μπορουμε να μετακινησουμε αρχεια κτλ

καλημέρα σε όλους.

299 ευρώ το δίκαρτο. πιστεύω να μην παίζει τίποτα!

Τι εννοεις δηλαδη.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Τι εννοεις δηλαδη.

σε γνωστο πολυκαταστημα, φαίνεται και στο skroutz, πωλειται τόσο.

από 355 μέχρι χθες 299 τώρα.

nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950.

Ναι το ειδα.

Ξεστοκαρισμα στανταρ παιζεται.

Και το sony xperia z3 του 2014 μοντελο που ειναι το ριξαν και αυτο πολυ.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Πρώτη επανεκκίνηση σήμερα μετά από την ημέρα αγοράς του και τις ενημερώσεις του. Δεν έκανα κάτι ιδιαιτερα βαρύ. WhatsApp και messenger ταυτόχρονα χρησιμοποιούσα.
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Ναι το ειδα.

Ξεστοκαρισμα στανταρ παιζεται.

Και το sony xperia z3 του 2014 μοντελο που ειναι το ριξαν και αυτο πολυ.

να πω την αλήθεια, αν και το 808 δουλεύει 4 χρόνια άψογα (με τη θύρα microusb έχω θέματα) χτύπησα ένα λευκό 950. θεωρώ ότι δεν θα πέσει πολύ παρακάτω!

nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950.

Δεν ειναι κρατικό μυστικό, μπορείς να αναφέρεις το κατάστημα.. ο Κωτσόβολος είναι και δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα αξιοπιστίας. Ολα τα γνωστά πολυκαταστήματα βγάζουν κατα καιρούς προσφορές, ποσο μάλλον τωρα που διανύουμε περίοδο εκπτώσεων.

Το πηρα σημερα απο voda.

Πρωτες εντυπωσεις.

Πολυ γρηγορο.

Και βέβαια έχει ανίχνευση προσώπων. Σε λίγες ημέρες θα έχουμε και πανόραμα.

Σε λίγες ημέρες θα έχεις άλλο τηλέφωνο, βασικά.

Υπομονή, Τρίτη θα το πάρετε όλοι το δωράκι σας.

Όσο για την κάμερα, όσο θυμάμαι πριν βάλω την Insider, μια χαρά έχεις οξύτητα-αντίθεση στο menu.

Είτε στη μπάρα πάνω, αν πατήσεις το βελάκι, είτε αν σύρεις το εικονίδιο της κάμερας προς τα πάνω, στα χειροκίνητα.

Αν δεν είναι διαθέσιμα ακόμα και σας έρθουν με την Anniversary, λάθος μου.

Επίσης, δεν πρασινίζει ο κύκλος όταν εστιάσει, αλλά σταματά να αναβοσβήνει και εμφανίζεται και ο δεύτερος, μεγαλύτερος.

καλημερα παιδια.ο file explorer ειναι οπως στο αντροιντ?εχουμε προσβαση σε ολα τα αρχεια καρτας και εσωτερικης μνημης και μπορουμε να μετακινησουμε αρχεια κτλ

Ναι μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Το ειδα και στο Νετ.Επιτελους!Απο τα ποιο σπαστικες ελλειψεις του λειτουργικού οταν ειχα το 1020.Εκτος απροοπτου κατα σεπτεμβριο μερια θα ερθω στην παρεα.Θα κρατησω βεβαια και το Α5 για σιγουρια απο θεμα εφαρμογων...

είμαι περίεργος στη σύγκριση των καμερών του 808 και του 950!

Μάντεψε......

είμαι περίεργος στη σύγκριση των καμερών του 808 και του 950!

Μάντεψε......

Για συγκρίσεις μεταξύ των συσκευών υπάρχει η ενότητα Τεχνολογικοί διαξιφισμοί στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε μιας και τα θέματα των συσκευών δεν προσφέρονται για VS.

Συνεπώς, παρακαλώ να μείνουμε σε ότι αφορά μόνο τη συγκεκριμένη συσκευή. :)

Το πηρα σημερα απο voda.

Πρωτες εντυπωσεις.

Πολυ γρηγορο.

Καλορίζικο!

Με την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής "Κάμερα των Windows", που δόθηκε πριν 3-4 μέρες, έχει προστεθεί η λειτουργία πανοράματος.

Όπως ανοίγεις την εφαρμογή της κάμερας, εκεί που εναλλάσεις τις λειτουργίες βίντεο και φωτογραφίας προστέθηκε και το πανόραμα.

Περιμένουμε τις φωτογραφίες σου στο θέμα Φωτογραφίες & βίντεο από Microsoft Lumia συσκευές. :)

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ηρθα κι εγώ! Μου άρεσε πολύ... Τώρα κανει μια αναβάθμιση και μετά το ξαναβλέπω. Εφαρμογή για YouTube ποια προτείνετε; Θα πω περισσότερα οταν το ψάξω, γιατί ειμαι γραφείο.
When the going gets tough,the tough get going...

Αναμενω λοιπον!

Παντως αν καποιος θελει ας μου πει και εμενα γιατι ανοιγει μονο του το wifi, οταν το εχω αφημενο ησυχο!?

Μου το εχει κανει 3-4 φορες. Στην αρχη ελεγα "μπα δεν μπορει, το ξεχασα ανοιχτο". Τωρα εχω σιγουρευτει οτι ηταν πριν κλειστο.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Μόλις το πήρα από VODAFONE. Μου κάνει εντύπωση ότι δε βγάζει καινούργια αναβάθμιση ενώ έχει την 01078.00017.15452.59008. Στο lumia 930 που είχα πριν μπορούσα μέσω του nokia software recovery tool να περάσω όποια ρομ ήθελα. Θυμάμαι ότι άνοιγε με το λογότυπο της COSMOTE και με αυτό το πρόγραμμα πέρασα μία καθαρή ρομ χωρίς λογότυπο. Τώρα που συνδέομαι με το 950 μου λέει "δεν ήταν δυνατή η αναγνώριση των πληροφοριών τηλεφώνου"....

• The title was changed to Microsoft Lumia 950