Jump to content

Microsoft Lumia 950

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση στον φίλο πανό. Αν όπως λες τα wp είναι τελειωμένα και οι εφαρμογές τους κλπ,γιατί εσύ εξακολουθείς να έχεις wp,και να λες ότι λες για αυτά? Ρωτάω χωρίς διάθεση για διαφωνία και αντιπαράθεση.Απλα εγκυκλοπαιδικά.

Με απλα λογια...Το κινητο το πληρωσα και προφανως δεν μου το χάρισε κανενας αρα απαιτω απο αυτο να μου παρεχει αυτα για τα οποια το αγορασα..Με τα 8.1 ηταν ενα κινητο που με καλυπτε σε ολα..σταθεροτατο,αξιοπιστο και δεν με πουλησε ποτε..με τα wm 10 που αναγκαστικα εμεινα σε αυτα εξαιτιας εφαρμογων που σταματησαν στα 8.1 περασαμε και περναμε απο 40 κυματα..Βαρεθηκα να του κανω reset..ειτε soft ειτε hard...Γουσταρα Τα wp αρκετα και απλα ηλπιζα τα wm10 Να συνεχισουν απο εκει που εμειναν τα wm 8.1 και οχι να φερουν ενα καρο προβληματα..Και ολο αυτο γιατι δεν ασχοληθηκε σοβαρα η MS με αυτα..Αρα τα 3 640 που υπαρχουν στο αμεσο συγγενικο μου περιβαλλον θα μεινουν μεχρι να λιωσουν στα χερια μας ωστε να βγαλουν τα χρηματα τα οποια κόστισαν..ειτε ως πρωτες έιτε ως δευτερες συσκευες..

Παναγιώτη ειλικρινά αφού έχεις απογοητευτεί τόσο πολύ από το κινητό σου γιατί ασχολείσαι ακόμα με την Microsoft; Επίσης τόσο πολύ σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι για την γνώμη σου και το αναφέρεις συνέχεια; Αν δεν είναι αυτό εμμονή τότε τι είναι; Ή μήπως θεωρείς ότι εγώ και οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει και προς τα που πάει το πράμα με τα Windows 10. Απλά το να γκρινιάζουμε συνέχεια γιατί μόνο γκρίνια είναι αυτό που λαμβάνουμε από σένα δεν οδηγεί πουθενά. Μπαίνουμε εδώ μέσα για να ενημερωθούμε για το λειτουργικό και όταν πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας με τα Windows τότε απλά άντε γεια. Πάρε ένα android για να ηρεμήσεις και να νιώσεις καλύτερα.

Να τονισω πως η εμμονη που αναφερεις δεν ειναι μονοπλευρη..ο νοών νοείτω..

Να σε ρωτησω και εσενα κατι λοιπον..Σε ενοχλει η δικια μου γκρινια σωστα?? Οταν καποιοι ομως εβριζαν ειρωνευονταν και προσεβαλλαν ενω ειχαν και αδικο δεν σε ενοχλουσε?

Εγω απλα λεω τα πραγματα με το ονομα τους..οποιον τους ενοχλουσε-χλει μπορουν να με αγνοουν..Τα γραπτα ομως μενουν..Αρα αυτοι που χαρακτηριζουν ως κακιστους τους αλλους ας κοιταξουν πρωτα την παραπληροφορηση που διέσπειραν και την μη αντικειμενικοτητα τους και εδω ειμαστε.

Καλο βραδυ σε ολους..

Αυτά τα ριμαδια τα 640 δε χαλανε κιολας μπας και γλυτώσουμε.

Εχουμε να ακουσουμε ακομα

Αν μας τα ειχες αγορασει εσυ εγω μαζι σου θα μουνα...Αλλα μαλλον οχι ε?

Αν μας τα ειχες αγορασει εσυ εγω μαζι σου θα μουνα...Αλλα μαλλον οχι ε?

Γι αυτό χρειάζεσαι ένα 950 επειγόντως! ;)

Αν το είχες, ούτε τα μισά απ' αυτά που λες τώρα, δεν θα τα έλεγες! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Είμαστε κι άλλοι εδώ μέσα, όχι μόνο πέντε.... Δεν γράφουμε απλά.....παρατηρούμε.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Είμαστε κι άλλοι εδώ μέσα, όχι μόνο πέντε.... Δεν γράφουμε απλά.....παρατηρούμε.....

QfE!

Μα, 10 χαρακτήρες?

Η Microsoft εδω και 2 χρόνια προσπαθεί να φέρει τα 2 λειτουργικά (Mobile & Desktop) σε παραλληλισμό με τελικό σκοπό την ενοποίηση της πλατφόρμας (Universal Windows Platform & Onecore), Κινητά, Hub, Hololens, PC, Tablet, NB κτλ να τρέχουν το ίδιο ΛΣ. Τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει στην άκρη την mobile πλατφόρμα και προσπαθεί να κάνει το λειτουργικό να τρέχει σε ARM cpus (αυτό έχω αντιληφθεί), άλλωστε γι αυτό ανακοίνωσε και τα Windows 10 s (Ξανά βαπτισμένα Windows RT). Τώρα οι συσκευές 950 & 950xl λόγω το ότι είναι TOP σε χαρακτηριστικά μπορούν και αντιστέκονται ακόμη.

Σε πρόσφατη ερώτηση που ειπώθηκε γιατί δεν προσφέρουν κάποιο firmware update στις συσκευές η απάντηση ήταν πως δεν υπάρχει κάτι που μπορούν να διορθώσουν.

Θεωρώ ότι δεν θα κυκλοφορήσει το περιβόητο Surface Phone αν δεν καταλήξουν σε ένα ενιαίο ΛΣ. Επιπλέον η απόφαση της Intel να ακυρώσει την ανάπτυξη του νέου ATOM όπου βασιζόταν η MS ήτανε μεγάλη κλοτσιά.

http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track

Η Microsoft εδω και 2 χρόνια προσπαθεί να φέρει τα 2 λειτουργικά (Mobile & Desktop) σε παραλληλισμό με τελικό σκοπό την ενοποίηση της πλατφόρμας (Universal Windows Platform & Onecore), Κινητά, Hub, Hololens, PC, Tablet, NB κτλ να τρέχουν το ίδιο ΛΣ. Τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει στην άκρη την mobile πλατφόρμα και προσπαθεί να κάνει το λειτουργικό να τρέχει σε ARM cpus (αυτό έχω αντιληφθεί), άλλωστε γι αυτό ανακοίνωσε και τα Windows 10 s (Ξανά βαπτισμένα Windows RT). Τώρα οι συσκευές 950 & 950xl λόγω το ότι είναι TOP σε χαρακτηριστικά μπορούν και αντιστέκονται ακόμη.

Σε πρόσφατη ερώτηση που ειπώθηκε γιατί δεν προσφέρουν κάποιο firmware update στις συσκευές η απάντηση ήταν πως δεν υπάρχει κάτι που μπορούν να διορθώσουν.

Θεωρώ ότι δεν θα κυκλοφορήσει το περιβόητο Surface Phone αν δεν καταλήξουν σε ένα ενιαίο ΛΣ. Επιπλέον η απόφαση της Intel να ακυρώσει την ανάπτυξη του νέου ATOM όπου βασιζόταν η MS ήτανε μεγάλη κλοτσιά.

Μάλλον αυτό το τελευταίο με την Intel ήταν η αιτια για να μείνει πίσω το λειτουργικό! Το πήγε 1 χρόνο πίσω. Οπότε κινητό της Microsoft από το 2018 πλέον!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453023

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

μόλις με πήραν από το service που είχα στείλει το 950 (φόρτιζε ως το 67% και έδειχνε 100% και άλλα τέτοια προβληματάκια). Η απάντηση η γνωστή των ελληνικών service.

υγρασία στην πλακέτα και εκτός εγγύησης. εννοείται ότι δεν είχε πλησιάσει το νερό αλλά άντε απέδειξε το. Το κερασάκι; Κόστος επισκευής: 699,99€. Και κλείνει η συνομιλία με το εξαιρετικό: το αποδέχεστε; ΧΑΧΑ!!

μάλλον είμαι και εγώ πλέον για android μετά από 4+ χρόνια στα wm 8-10

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

μόλις με πήραν από το service που είχα στείλει το 950 (φόρτιζε ως το 67% και έδειχνε 100% και άλλα τέτοια προβληματάκια). Η απάντηση η γνωστή των ελληνικών service.

υγρασία στην πλακέτα και εκτός εγγύησης. εννοείται ότι δεν είχε πλησιάσει το νερό αλλά άντε απέδειξε το. Το κερασάκι; Κόστος επισκευής: 699,99€. Και κλείνει η συνομιλία με το εξαιρετικό: το αποδέχεστε; ΧΑΧΑ!!

μάλλον είμαι και εγώ πλέον για android μετά από 4+ χρόνια στα wm 8-10

Πού το πήγες? Τα τελευταία 3 χρόνια έχω πάει 4 κινητά nokia- microsoft στην TSSOLUTION πρώην Arvato και τα επισκεύασαν (τα στέλνουν στην Ουγγαρία που είναι το σέρβις της microsoft). Και ένα το 1020 μου το άλλαξαν με το 950 γιατί είχε ήδη σταματήσει η παραγωγή του. (όλα ήταν εντός εγγύησης).

Στην Vodafone επειδή το είχα αγοράσει από εκεί.
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Στην Vodafone επειδή το είχα αγοράσει από εκεί.

Αν είσαι στην Αθήνα σου προτείνω να το πας στην TSSOLUTION, άλλωστε και η vodafone αν πραγματικά θέλει να ασχοληθεί με το τηλέφωνο εκεί πρέπει να το πάει!

Καλησπέρα!

Εδώ & δύο μέρες όταν κάνω κλήση & πάω να την τερματίσω δεν μου εμφανίζει στην οθόνη την επιλογή "τερματισμός κλήσης" & περιμένω να το κλείσει ο άλλος! Με μία επανεκκίνηση στρώνει αλλά πρέπει να το κάνω τακτικά μέσα στη μέρα. 4-5 φορές.

Σήμερα δε δούλευε η οθόνη. Ούτε απενεργοποίηση μπορούσα να κάνω γιατί δε μπορούσα να το κλείσω & κατά συνέπεια ούτε hard reset γιατί πρέπει πρώτα να το κλείσω το τηλ.

Έβγαζα τη μπαταρία, έβαζα τη μπαταρία...τίποτα. Όταν μου ζητούσε κωδικό για να ανοίξει δεν λειτουργούσε το touch.

Το πήγα σε ένα κατάστημα, μου έβγαλαν τη μπαταρία & τη sim & ξεκόλλησε! Θαύμα! Αν πήγαινε στα κεντρικά, "εξωτερικό" θα έκανε 20-30 ημέρες. Δεν το έστειλα για έλεγχο γιατί το χρειάζομαι & είναι μεγάλος ο χρόνος μέχρι την παραλαβή.

Δεν έκανα hard reset γιατί βαριέμαι να το ξαναστήνω απ' την αρχή.

Έχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο; Κάποια συμβουλή;

Ευχαριστώ!

Μετά το hard reset που του έκανα, δε λειτουργούσε το touch & το έστειλα για service. 20 ημέρες περίπου. Για να δούμε.

Προς το παρών συνεχίζω με το παλιό μου 920 & περιμένω. 600άρες & 700άρες για αντίστοιχη κάμερα σε android (καινούργιο) ούτε που το σκέφτομαι.

Samsung S8

Και εγώ αυτό σκέφτομαι. Παρόμοιας αξίας κάμερα πρέπει να δώσω πολλά λεφτά. Άσε που βαριέμαι να μπλέξω πάλι με android. Α ρε ms...

ρε παιδια μια γρηγορη ερωτηση. εγω εχω το 950. πηρα σημερα το 950 xl για μια φιλη. τοοοσο διαφορετικο απο το 950? δεν το περιμενα. απο πισω η καμερα, ειναι εντελως διαφορετικη. νομιζα πως ειναι ιδια ολα και πως αλλαζε μονο το μεγεθος, ο επεξεργαστης και η μπαταρια (λιγο πιο μεγαλη αφου ειναι μεγαλυτερη η οθονη). μηπως να ψαχνω για να κανω την τυραμπα? οι φωτος εχουν διαφορες ή οχι? ευχαριστω

ρε παιδια μια γρηγορη ερωτηση. εγω εχω το 950. πηρα σημερα το 950 xl για μια φιλη. τοοοσο διαφορετικο απο το 950? δεν το περιμενα. απο πισω η καμερα, ειναι εντελως διαφορετικη. νομιζα πως ειναι ιδια ολα και πως αλλαζε μονο το μεγεθος, ο επεξεργαστης και η μπαταρια (λιγο πιο μεγαλη αφου ειναι μεγαλυτερη η οθονη). μηπως να ψαχνω για να κανω την τυραμπα? οι φωτος εχουν διαφορες ή οχι? ευχαριστω

Επεξεργαστή και μπαταρία έχουν διαφορά όμως στην κάμερα δεν πρέπει να δεις διαφορές. Είναι ίδιες.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Θα το τσεκάρω κιόλας. Σε ευχαριστω. Απλα μου έκανε εντύπωση η διαφορετική εμφάνιση του σασί της καμερας. Σε ευχαριστω

Θα το τσεκάρω κιόλας. Σε ευχαριστω. Απλα μου έκανε εντύπωση η διαφορετική εμφάνιση του σασί της καμερας. Σε ευχαριστω

Το 950 έχει το ασημί "δαχτυλίδι" στην κάμερα που δεν το έχει το xl. Είναι μόνο αισθητική η διαφορά. ίδιο hardware κάμερας.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το 950 έχει το ασημί "δαχτυλίδι" στην κάμερα που δεν το έχει το xl. Είναι μόνο αισθητική η διαφορά. ίδιο hardware κάμερας.
οκ σε ευχαριστω πολυ φιλε, να εισαι καλα. ε μαλλον θα μεινω στο 950 μου τοτε.

• 4 weeks later...
Δεύτερη μπαταρία off μέσα σε ενάμιση χρόνο.. Το επόμενό μου κινητό δε θα έχει αποσπώμενη μπαταρία. Της πλάκας βάζουν.
- There is no place like 127.0.0.1 -

Δεύτερη μπαταρία off μέσα σε ενάμιση χρόνο.. Το επόμενό μου κινητό δε θα έχει αποσπώμενη μπαταρία. Της πλάκας βάζουν.

Φίλε, κι εμένα νομίζω είναι off στο 9μηνο...δυστυχώς.

Αυτό που θα κάνω μόλις την αλλάξω θα είναι να χρησιμοποιώ quick charge ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ...

Νομίζω αυτό την κατέστρεψε. Πήρα για δεύτερο φορτιστή ένα xiaomi επίσης quick charge γιατί γλυκάθηκα με την ταχεία φόρτιση.

Κι έτσι τα 950 μου φορτίζεται μόνο με 3Α ρεύμα από την πρώτη μέρα.

Από εδώ και πέρα:

1. Φόρτιση με το power bank που έχω

2. Χρήση του "αργού" fatboy wireless της Νοκια που έχω.

Πιστεύω θα ζήσει πολύ περισσότερο έτσι.

ΥΓ. Τα αποσπώμενα καπάκια του δεν τα αλλάζω με τίποτα πάντως...

Φίλε, κι εμένα νομίζω είναι off στο 9μηνο...δυστυχώς.

Αυτό που θα κάνω μόλις την αλλάξω θα είναι να χρησιμοποιώ quick charge ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ...

Νομίζω αυτό την κατέστρεψε. Πήρα για δεύτερο φορτιστή ένα xiaomi επίσης quick charge γιατί γλυκάθηκα με την ταχεία φόρτιση.

Κι έτσι τα 950 μου φορτίζεται μόνο με 3Α ρεύμα από την πρώτη μέρα.

Από εδώ και πέρα:

1. Φόρτιση με το power bank που έχω

2. Χρήση του "αργού" fatboy wireless της Νοκια που έχω.

Πιστεύω θα ζήσει πολύ περισσότερο έτσι.

ΥΓ. Τα αποσπώμενα καπάκια του δεν τα αλλάζω με τίποτα πάντως...

Το θέμα είναι οτι εγώ στην πρώτη φορά σπάνια φόρτιζα με τον μεγάλο φορτιστή. Χρησιμοποιούσα του 1020. Παρόλ αυτά τα φτυσε στο 8μηνο. Μετά σε αυτή που πήρα τα φτυσε πάλι στο ίδιο χρον ικό διάστημα χρησιμοποιούσα κυρίως τον γρήγορο και δε το άφηνα ποτέ να φορτίζει τη νύχτα.

Τώρα αυτή που παρήγγειλα θα τη χρησιμοποιώ όπως να ναι, να βγάλει το χειμώνα και μετά θ αλλάξω κινητό..

Το παράξενο είναι η τρελή συμπεριφορά της μπαταρίας όταν τα φτύνει. Σβήνει το κινητό, συχνές επανεκκινήσεις, μέχρι να καταλάβεις οτι φταίθει η μπαταρία νομίζεις οτι φταίει το λειτουργικό ή καμιά πλακέτα...

Εδώ και 15 μήνες, θέμα με την μπαταρία δεν έχω.

Η διάρκειά της εξαρτάται από την εκάστοτε Insider έκδοση που χρησιμοποιώ.

Φορτίσεις κατά 90% στον μαμίσιο και οι υπόλοιπες από υπολογιστή.

Εδώ και 15 μήνες, θέμα με την μπαταρία δεν έχω.

Η διάρκειά της εξαρτάται από την εκάστοτε Insider έκδοση που χρησιμοποιώ.

Φορτίσεις κατά 90% στον μαμίσιο και οι υπόλοιπες από υπολογιστή.

Προφανώς είναι και θέμα χρήσης, αλλά ισως και το οτι είχες καλή μαμά μπαταρία.

Με το 1020 δεν αντιμετώπισα 2 χρόνια κανένα θέμα με την ενσωματωμένη μπαταρία. Το 950 με έχει σκίσει..

Το θέμα είναι οτι εγώ στην πρώτη φορά σπάνια φόρτιζα με τον μεγάλο φορτιστή. Χρησιμοποιούσα του 1020. Παρόλ αυτά τα φτυσε στο 8μηνο. Μετά σε αυτή που πήρα τα φτυσε πάλι στο ίδιο χρον ικό διάστημα χρησιμοποιούσα κυρίως τον γρήγορο και δε το άφηνα ποτέ να φορτίζει τη νύχτα.

Τώρα αυτή που παρήγγειλα θα τη χρησιμοποιώ όπως να ναι, να βγάλει το χειμώνα και μετά θ αλλάξω κινητό..

Το παράξενο είναι η τρελή συμπεριφορά της μπαταρίας όταν τα φτύνει. Σβήνει το κινητό, συχνές επανεκκινήσεις, μέχρι να καταλάβεις οτι φταίθει η μπαταρία νομίζεις οτι φταίει το λειτουργικό ή καμιά πλακέτα...

Α...μάλιστα. Εσένα σου κάνει κι άλλα κολπάκια...

Να διευκρινήσω ότι δεν έχω θέματα επανεκκινήσεων. Απλά εδώ και καμμιά βδομάδα το κινητό θυμίζει 930 :lol::lol::lol:όταν το χρησιμοποιώ.

Φθίνει πολύ γρήγορα όταν το χρησιμοποιώ σχεδόν για οτιδήποτε. Γι αυτό και έγραψα "νομίζω" ότι είναι off η μπαταρία μου...

@dekaohtoura μακάρι να μην έχει τίποτα η μπαταρία μου και το ίδιο να ισχύσει με τη δική σου για όσο έχεις το 950!

Edited by dhatzik74

• The title was changed to Microsoft Lumia 950