emm_stra Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Double tap δεν έχει, τουλάχιστον προς το παρόν. Swipe φυσικά και έχει. Το swipe πως το βάζω; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Το swipe πως το βάζω; Settings / Time & Language / Keyboard και θα σου βγάλει τα πληκτρολόγια. Πάτα σε όποιο θέλεις να ενεργοποιήσεις το swipe και τσέκαρε το "Type as I swipe through letters". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzipo Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Settings / Time & Language / Keyboard και θα σου βγάλει τα πληκτρολόγια. Πάτα σε όποιο θέλεις να ενεργοποιήσεις το swipe και τσέκαρε το "Type as I swipe through letters". Βάλαν και για το ελληνικό πληκτρολόγιο δλδ? Γιατί στο 8,1 για το ελληνικό δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ναι στα δεκάρια έχει και ελληνικό swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Οκ ευχαριστώ. Το είχα ήδη επιλεγμένο . Ένα άλλο θέμα που παρατήρησα : Δεν έχει αυτόματη φωτεινότητα; στις γρήγορες ρυθμίσεις υπάρχει κουμπί που δηλώνεις ανά 25%. Στο 640 είχε αντίστοιχα ενεργοποίηση/απενεργοποιηση. Από μπαταρία καμία σχέση με 640.. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Οκ ευχαριστώ. Το είχα ήδη επιλεγμένο . Ένα άλλο θέμα που παρατήρησα : Δεν έχει αυτόματη φωτεινότητα; στις γρήγορες ρυθμίσεις υπάρχει κουμπί που δηλώνεις ανά 25%. Στο 640 είχε αντίστοιχα ενεργοποίηση/απενεργοποιηση. Από μπαταρία καμία σχέση με 640.. Τα πάντα έχει. Θα πας στις ρυθμίσεις και θα μας πεις πάλι πως ήταν ενεργοποιημένο. Τώρα σοβαρά, είχες το swipe ενεργοποιημένο και ρωτούσε εμάς να σου πούμε στο forum; Δεν ήταν πιο εύκολο να το δοκιμάσεις αν δουλεύει; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzipo Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ναι στα δεκάρια έχει και ελληνικό swype. Πολύ ευχάριστα νέα! Δουλεύει καλά? Γιατί στα αγγλικά δουλεύει άριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Και στα ελληνικά μια χαρά δουλεύει... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Τα πάντα έχει. Θα πας στις ρυθμίσεις και θα μας πεις πάλι πως ήταν ενεργοποιημένο. Τώρα σοβαρά, είχες το swipe ενεργοποιημένο και ρωτούσε εμάς να σου πούμε στο forum; Δεν ήταν πιο εύκολο να το δοκιμάσεις αν δουλεύει; :worry: Καλα δεν ξερω πως να το γραψω γιατι ο γραπτος διαφερει απο τον προφορικο, αλλα θα στο πω... Εσυ πιστευεςι οτι δεν το δοκιμασα; φυσικα και δεν δουλευε, ενω ισως ηταν ενεργοποιημενο, γιατι απο οτι καταλαβα ειναι default ενεργοποιημενο. Ξεχασα να αναφερω οτι εκανα soft reset και μαλλον ξεκολησε.. Οποτε ασε την ειρωνεια.... ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενα αλλο θεμα, μου φανηκε οτι η ληψη wifi ειναι καπως αδυναμη; ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλα δεν ξερω πως να το γραψω γιατι ο γραπτος διαφερει απο τον προφορικο, αλλα θα στο πω... Εσυ πιστευεςι οτι δεν το δοκιμασα; φυσικα και δεν δουλευε, ενω ισως ηταν ενεργοποιημενο, γιατι απο οτι καταλαβα ειναι default ενεργοποιημενο. Ξεχασα να αναφερω οτι εκανα soft reset και μαλλον ξεκολησε.. Οποτε ασε την ειρωνεια.... ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενα αλλο θεμα, μου φανηκε οτι η ληψη wifi ειναι καπως αδυναμη; Οσον αφορα την αυτοματη φωτεινοτητα, τι ειδα οτι υπαρχει στις ρυθμισεις, αλλα στις γρηγιρες ρυθμισεις υπαρχει αυτο με το ποσοστο ανα 25% και οχι ενεργοποιηση/απενεργοποιηση. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Γεια σας! Να ρωτήσω κατι. led notification εχει? Ευχαριστω προκαταβολικά.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Γεια σας! Να ρωτήσω κατι. led notification εχει? Ευχαριστω προκαταβολικά.:) Όχι δεν εχει. Ίσως σε βολέψει η glance screen. Γενικά θεωρώ πως μετά το blackberry όπου είχα πραγματικό led notificatin, δεν έχω βρει κατι αντίστοιχο πουθενά. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Πιο παλιά σε συσκευές χωρίς notification led είχε εφαρμογή που πάνω στην black οθόνη εμφανιζε εικονιδιο είτε αναπαντητης κλήσης είτε sms, αλλα δεν θυμάμαι πια ήταν,αν ξέρει κανεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Πιο παλιά σε συσκευές χωρίς notification led είχε εφαρμογή που πάνω στην black οθόνη εμφανιζε εικονιδιο είτε αναπαντητης κλήσης είτε sms, αλλα δεν θυμάμαι πια ήταν,αν ξέρει κανεις; Αυτό που γράφει ο απο πάνω. glance screen. Το έχουν όλα τα Lumia. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Αυτό που γράφει ο απο πάνω. glance screen. Το έχουν όλα τα Lumia. ...με τον πόνο μας παίζεις;:lol: Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 ...με τον πόνο μας παίζεις;:lol: Γιατί?????? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Γιατί?????? Γιατί έχουμε το 930 και δεν έχουμε glance Screen. :mad: Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλημέρα στην παρέα! Υποστηρίζει το 950 USB OTG; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 καλημέρα παιδια, Μου φαινεται οτι η ληψη wifi ειναι καπως αδυναμη; Εκανα ένα soft reset και καπως βελτιωθηκε.. είναι λογικο? το εχει κανεις άλλος? Οσον αφορα την αυτοματη φωτεινοτητα, ειδα οτι υπαρχει στις ρυθμισεις επιλογ για αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας οθονης, υπαρχει επισης και επιλογεας επιπεδο φωτεινοτητας αλλα στις γρηγορες ενεργειες υπαρχει κουμπι με αλλαγη φωτεινότητας ανα ποσοστο 25% και οχι ενεργοποιηση/απενεργοποιηση. όπως ειχα στο 640.. παιζει κατι άλλο?? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 καλησπερα παιδια. κατοχος Lumia 1020 εδω. το οποιο το πηρα κατ αρχας για την καμερα του αλλα και το μικροφωνο του. το οποιο δεν θυμαμαι πως ελεγε την τεχνολογια αλλα ειναι καταπληκτικο και γραφει ηχο απο συναυλιες αψογα. δεν μπουκωνε καθολου ο ηχος. ειχα βαλει το κινητο διπλα στα ντραμς σε μια προβα και δεν χαμπαριασε. οποιοδηποτε αλλο κινητο θα χε μπουκωσει. για τα περι καμερας στο 950 εχω διαβασει. πολυ καλη, (δεν φτανει τα επιπεδα του 1020 σε καποιους τομεις, σε καποιους αλλους το ξεπερναει). ομως επ[ειδη δεν βρηκα πουθενα πληροφοριες για το μικροφωνο ειπα να ρωτησω εδω το 950 λοιπον εχει την ιδια τεχνολογια μικροφωνου οπως στο 950 ή καλυτερο? ή εχουν βαλει generic μικροφωνο της πλακας οπως σε ολα τα κινητα? εχει ηχογραφησει κανεις σε δυνατο περιβαλλον για να καταλαβει? ευχαριστω πολυ Ακόμα και στο lumia 620 ο ήχος δεν μπούκωνε. Δε νομίζω να έχουν αλλάξει κάτι στο 950. Καλύτερα να το δοκιμάσει κάποιος κάτοχος να το πει με σιγουριά, αλλά θα ήταν μεγάλο πισωγύρισμα τέτοια συσκευή να το χαλάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 καλημέρα παιδια, Μου φαινεται οτι η ληψη wifi ειναι καπως αδυναμη; Εκανα ένα soft reset και καπως βελτιωθηκε.. είναι λογικο? το εχει κανεις άλλος? Οσον αφορα την αυτοματη φωτεινοτητα, ειδα οτι υπαρχει στις ρυθμισεις επιλογ για αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας οθονης, υπαρχει επισης και επιλογεας επιπεδο φωτεινοτητας αλλα στις γρηγορες ενεργειες υπαρχει κουμπι με αλλαγη φωτεινότητας ανα ποσοστο 25% και οχι ενεργοποιηση/απενεργοποιηση. όπως ειχα στο 640.. παιζει κατι άλλο?? Χωρίς να θέλω να νομίσεις πάλι ότι σε ειρωνεύομαι, πώς τη μέτρησες την αδύναμη λήψη; Γιατί το δικό μου 950 XL πιάνει Wi-Fi εκεί που δεν πιάνει το 1020 μου. Για τη φωτεινότητα που συνεχίζεις να ρωτάς, υπάρχει η αυτόματη ρύθμιση, αλλά μέσα σ' αυτήν την αυτόματη ρύθμιση έχεις επιλογές. Και το 25 και το 50 και το 75 και το 100 αυτόματα είναι, αλλά σε άλλη στάθμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) καλησπερα παιδια. κατοχος Lumia 1020 εδω. το οποιο το πηρα κατ αρχας για την καμερα του αλλα και το μικροφωνο του. το οποιο δεν θυμαμαι πως ελεγε την τεχνολογια αλλα ειναι καταπληκτικο και γραφει ηχο απο συναυλιες αψογα. δεν μπουκωνε καθολου ο ηχος. ειχα βαλει το κινητο διπλα στα ντραμς σε μια προβα και δεν χαμπαριασε. οποιοδηποτε αλλο κινητο θα χε μπουκωσει. για τα περι καμερας στο 950 εχω διαβασει. πολυ καλη, (δεν φτανει τα επιπεδα του 1020 σε καποιους τομεις, σε καποιους αλλους το ξεπερναει). ομως επ[ειδη δεν βρηκα πουθενα πληροφοριες για το μικροφωνο ειπα να ρωτησω εδω το 950 λοιπον εχει την ιδια τεχνολογια μικροφωνου οπως στο 950 ή καλυτερο? ή εχουν βαλει generic μικροφωνο της πλακας οπως σε ολα τα κινητα? εχει ηχογραφησει κανεις σε δυνατο περιβαλλον για να καταλαβει? ευχαριστω πολυ Εχω ηχογραφησει εγω μεσα σε club...απιστευτος ηχος https://www.youtube.com/watch?v=7sde4Y8nhm8 Edited January 28, 2016 by paok4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Χωρίς να θέλω να νομίσεις πάλι ότι σε ειρωνεύομαι, πώς τη μέτρησες την αδύναμη λήψη; Γιατί το δικό μου 950 XL πιάνει Wi-Fi εκεί που δεν πιάνει το 1020 μου. Για τη φωτεινότητα που συνεχίζεις να ρωτάς, υπάρχει η αυτόματη ρύθμιση, αλλά μέσα σ' αυτήν την αυτόματη ρύθμιση έχεις επιλογές. Και το 25 και το 50 και το 75 και το 100 αυτόματα είναι, αλλά σε άλλη στάθμη. Δεν θα το νομισω γιατι μαλλον ετσι ειναι το στυλ σου. Οπως ανεφερα και πριν με το soft reset εφτιαξε, αλλα πριν το κανω, σε δημεια που με το 640 ειχα σημα με αυτο δεν ειχα. Με την φωτεινοτητα υπαρχει θεμα μαλλον. Αν και το εχω ενεργοποιημενο το αυτοματο, απαιτειται να πειραζω την φωτεινοτητα απο το ποσοστο. Το θεμα ειναι οτι με το 640 δεν υπηρχε αυτο το προβλημα. Τι θελω να πω: το εχω στο 25% με αυοματο ενεργοποιημενο και οταν ειμαι σε εξωτεικο χωρο δεν φαινεται καλα. Πρεπει να το ανεβασω στο 50 %. Τετοιο θεμα με το 640 δεν υπηρχε, οποτε γιαυτο ρωτησα, μηπως και δεν λειτουργει καλα στο 950. Ευχαριστω για τις απανησεις σου. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Με την φωτεινοτητα υπαρχει θεμα μαλλον. Αν και το εχω ενεργοποιημενο το αυτοματο, απαιτειται να πειραζω την φωτεινοτητα απο το ποσοστο. Το θεμα ειναι οτι με το 640 δεν υπηρχε αυτο το προβλημα. Που είναι το πρόβλημα, στο ότι έχεις περισσότερες επιλογές; Τι θελω να πω: το εχω στο 25% με αυοματο ενεργοποιημενο και οταν ειμαι σε εξωτεικο χωρο δεν φαινεται καλα. Πρεπει να το ανεβασω στο 50 %. Λογικό δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Που είναι το πρόβλημα, στο ότι έχεις περισσότερες επιλογές; Λογικό δεν είναι; Όχι γιατί όπως σου είπα στο 640 δεν χρειαζόταν. Και επιπλέον όσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό τόσο γρηγοροτερα τελειώνει η μπαταρία αν δεν κάνω λάθος. Σε εσένα ποσο κρατάει κ ποσο έχεις την φωτεινότητα; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Γιατί? Δεν έχει αυτόματη φωτεινότητα??? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts